Gość: jakasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 21:45 Hej!Kto był na wczorajszym Metrze??Jakie opinie.Mnie się podobało,choć nagłośnienie pozostawiało wiele do życzenia.Moim skromnym zdaniem oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lk30 Re: Musical Metro w Kielcach 04.12.06, 07:42 Ja też miałem okazję tam być - patrz recenzja www.wici.info/modules.php?name=Kalendarz&op=view&eid=7087&opis=metro_musical_hala_sportowa_boczna_kielce_ul_boczna_15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Musical Metro w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:05 mi tam sie podobalo....choc mialam problemy ze znalezieniem swojego miejsca bo sektory nijak nie sa odznaczone od siebie:)))... a sam spektakl coz.....to wspomnienia ...mile wspomnienia i porowanie do pierwszej wersji gdzie byli janowski, groniec i gorniak i musze przyznac ze ta wersja tez jest Ok a piosenki nadal aktualne szkoda ze nie bylo plyt do kupienia.. bo mam jeszcze kasety z tamtej wersji...i naczekalm sie do szatni po odbior odzienia......ogolnie OK i warto bylo isc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Nataszy Ja nie byłem ale myslę, że Natasza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:23 ...to zajebista dupa :) Józefowicz ma dobry gust. Pozazdrościć, że taką dupencję sobie posuwa. Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: Musical Metro w Kielcach IP: *.starachowice.vectranet.pl 25.06.17, 10:08 Wszyscy chwalą akustykę kądzieli, a tu dźwiękowiec się nie popisał i spieprzył cala przyjemność i ogólnie było słabo. do Edyta Sektory poprawnie oznaczone i krzesełka ponumerowane, nawet mapka przy wejściu, płyty, koszulki, gadżety z metra były na stoiskach przy wejściu na przeciwko foodtruckow Odpowiedz Link Zgłoś
rude_24 Re: Musical Metro w Kielcach 15.07.17, 22:36 A zauważyłeś, że komentujesz post z 2006 roku? Wtedy też było "Metro" w Kielcach, w hali na Bocznej. :-D Odpowiedz Link Zgłoś