Dodaj do ulubionych

Forum kielce-reklama Radia Maryja!

• Gość: babetka Godzinki o Niepokalanym Poczęciu NMP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:40
      W związku z moją pomyłką proszę przyjąć prezent w postaci „Godzinek o
      Niepokalanym Poczęciu Najświętszej Maryi Panny”.

Mam nadzieję, że będzie to prezent atrakcyjny nie tylko dla słuchaczy Radio Maryja.

www.mytempdir.com/1207291
    • Gość: babetka Rozgryźli mnie bez mydła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 11:51
      Jako, że słucham znakomitego Radio Maryja 107,2 MHz to jestem niewątpliwie tzw.
      „moherowym beretem”.

I rozgryzła mnie firma Acxiom Polska, która zanalizowała „moherowe berety”.

Okazuje się, że:

- skończyłam szkołę podstawową – to jest najprawdziwsza prawda,

- robię zakupy w Biedronce, bo tam jest tanio – zgadza się, czasem kupuję w
      Biedronce owoce cytrusowe, bo często mają tanie,

- nie mam telefonu komórkowego – niestety mam z konieczności, ale chętnie bym
      nie miała, więc można uznać, że się zgadza,

- wakacje spędzam we własnym domu – to także się zgadza, bo przecież wakacje
      trwają co najmniej dwa miesiące, a ja opuszczam dom w tym czasie na maksimum dwa
      lub trzy tygodnie,

- jestem małżeństwem po 50. roku życia, którego dzieci opuściły już rodzinny dom
      - to w zasadzie też się zgadza, bo mam nadzieję, że za jakiś czas będę
      małżeństwem po 50. roku życia, którego dzieci opuszczą dom,

- jestem pracownikiem fizycznym – to też się zgadza, bo moja praca wymaga
      wysiłku fizycznego, chociażby macania myszki,

- stronię od nowoczesności – święta prawda, nie biorę np. do ust nowoczesnej
      żywności nafaszerowanej chemią,

- nie mam konta w banku – to w zasadzie także się zgadza, bo wprawdzie mam, ale
      do banku nie chodzę i chętnie bym to konto zlikwidowała, bo za dużo mnie kosztuje,

- pilnie strzegę, by rachunki nie przekraczały miesięcznie 100 zł. – to jest
      prawda, ale mi się to nie udaje z powodu mojej zaawansowanej sklerozy,

- w wolnym czasie pracuję na działce, rozwiązuję krzyżówki, szarady i wędkuję –
      to także się zgadza, bo gdy widzę, jak ktoś pracuje na działce, to czuję się tak
      zmęczona, jak gdybym sama się napracowała, a i krzyżówkę czasem rozwiążę.

fakty.interia.pl/kraj/news/moherowych-beretow-portret-wlasny,868334,2943
    • Gość: babetka Słuchajmy Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 18:17
      Właśnie rozpoczęły się, zapowiadane przeze mnie pomyłkowo wczoraj, „Rozmowy
      niedokończone” - „Nie mogliśmy przyznać się do własnych życiorysów. Sybiracy” -
      z udziałem Ireny Głowackiej, Barbary Piotrowskiej - Dubik, Jana Chobiana i
      Franciszka Kamińskiego.

Zapraszam :)
    • Gość: babetka Radio Maryja 107,2 MHZ – tego trzeba wysłuchać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:48
      Właśnie rozpoczęła się druga część „Rozmów niedokończonych” - „Nie mogliśmy
      przyznać się do własnych życiorysów. Sybiracy”.

To już jedni z ostatnich świadków historii męczeństwa Polaków na Nieludzkiej Ziemi.
    • Gość: babetka Nasz Dziennik - Złodzieje z SLD i ZSMP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:38
      Z Radiem Maryja związany jest „Nasz Dziennik”. To gazeta bardzo ciekawa i warta
      czytania, podobnie, jak warte słuchania jest Radio Maryja 107,2 MHZ.

Zawsze byłam przekonana, że pogrobowcy PPR i PZPR to złodzieje. Dzisiaj „Nasz
      Dziennik” donosi o złodziejstwach dokonywanych przez członków SLD i Związku
      Socjalistycznej Młodzieży Polskiej.

Kradli w sposób wyjątkowo prymitywny, co jest regułą u lewicowych przygłupów.

www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20070209&id=po28.txt
      • Gość: realista Re: Nasz Dziennik - Złodzieje z SLD i ZSMP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 12:59
        Wal sie kreaturo Rydzola do katakumby!Zlodziejstw:Katolicka coronia Kaczora
        ukradla syna SLD-owcowi,zle czy dobrze? Bardzo dobrze,ma serce,rozum,uczucie do
        czlowieka.Rozumiesz,nigdy tego nie zrozumiesz,nie masz tego co posiada istota
        ludzka,UCZUC!
    • Gość: babetka Gorąco polegam wysłuchanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 10:37
      wypowiedzi znakomitego profesora Jerzego Roberta Nowaka, którą wygłosił w dniu
      09.02.2007r. w świetnym Radio Maryja 107,2 MHz.

Plik z wypowiedzią można ściągnąć stąd:

www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=4271
    • Gość: babetka Prezent z okazji smutnej rocznicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 11:39
      Dzisiaj przepada smutna rocznica. O tej rocznicy można więcej przeczytać tu:

www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20070210&id=my15.txt

A to prezent dla słuchaczy znakomitego Radio Maryja 107,2 MHz:

www.mytempdir.com/1210727
      • Gość: babetka Polecam do ściągnięcia i wysłuchania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 14:05
        To poruszające świadectwo Sybiraków.

Część pierwsza:

www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=4267

Część druga:

www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=4268
    • Gość: Polak Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:44
      Szczęść Boże.
    • Gość: babetka Polecam do wysłuchanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 10:35
      kolejnej wypowiedzi znakomitego profesora Jerzego Roberta Nowaka, którą wygłosił
      w świetnym Radio Maryja 107,2 MHz.

Wypowiedź można ściągnąć stąd:

www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=4316
    • Gość: babetka Czy Mikołaj Lizut z Gazety Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 10:55
      zdobędzie się kiedykolwiek na przeprosiny, czy postąpi, jak dziennikarz
      żydowskiej gazety dla Polaków?

Jakiś czas temu żydowska gazeta dla Polaków w nikczemny sposób zaatakowała pana
      Jana Kobylańskiego.

Oczywiście brednie żydowskiej gazety dla Polaków okazały się bredniami. Nikt
      jednak tych bredni nie sprostował. To taki zydowski zwyczaj obowiązujący w tej
      gazecie.

A ja polecam wysłuchanie wypowiedzi profesora Ryszarda Bendera w świetnym Radio
      Maryja 107,2 MHz, którą można pobrać tu:

www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=4315
    • Gość: babetka Antoni Macierewicz – zaprasza Radio Maryja 107,2 M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 09:52
      Dzisiaj w audycji „Rozmowy niedokończone” ma wystąpić w świetnym Radio Maryja
      pan Antoni Macierewicz.
      Mowa będzie m.in. o likwidacji WSI i raporcie.

Pierwsza część o godzinie 18:10, druga o 21:40.

Tego będzie słuchała cała myśląca Polska i oczywiście dziennikarze „Gazety
      Wyborczej”.

Zapraszam do odbiorników :)
    • Gość: babetka A w oczekiwaniu na "Rozmowy niedokończone" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 10:03
      proponuję lekturę o "autorytecie" sku...nie.

www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20070217&id=my09.txt
    • Gość: babetka Czy Żydzi chcą nas obrabować?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 10:05
      Czytaj tu:

www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20070217&id=my10.txt
    • Gość: babetka To także warto przeczytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 10:08
      "W Polsce jesteśmy często świadkami jakichś nieszczerych i fałszywych postaw
      wobec Żydów. Oto niektóre przypadki.
      Od kilkunastu lat obserwujemy, że gdy ktoś u nas w rządzie, bankowości czy na
      innym ważnym miejscu jest pochodzenia żydowskiego, czy ma żonę Żydówkę lub też
      jest silnym filosemitą, to w czasie urzędowania jest geniuszem i wychwalają go
      nawet przeciwnicy rządu i partii. Ale gdy tylko odejdzie ze stanowiska, to
      tragedia dla całej Polski, płacz i wściekłość na Zachodzie i wali się cały
      świat; a decydenci są wzywani na dywanik mediów. Uważają, że rząd musi się z
      tego wytłumaczyć przed całym Narodem i wyłożyć wszystkie powody odejścia. Jeżeli
      zaś z takiego wysokiego stanowiska odejdzie ktoś inny, to prasa pisze, że
      odszedł niewydarzony, marny i być może w "coś zamieszany".

www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20070217&id=my11.txt
    • Gość: babetka O jednym księdzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 10:12
      "Jak zwykle, tradycyjnie chciałbym podziękować panom ze Służby Bezpieczeństwa -
      mówił na zakończenie Mszy Świętej za Ojczyznę ksiądz Stanisław Suchowolec. -
      Przemarsz na cmentarz, który zaraz nastąpi, traktujemy jak procesję, nic poza
      tym. Tak że nie bójcie się. Nic tam nie będzie takiego, co by was zmuszało do
      interwencji...
      Panowie ze Służby Bezpieczeństwa, ja was proszę, zostawcie już przesłuchiwanie
      ludzi. Oni nie są niczemu winni. Chcecie coś, to przyjdźcie do mnie...
      Przyjdźcie na wspólną modlitwę. Porozumiejmy się wspólnie. Tutaj. Popatrzcie -
      my nie wiemy, kim jesteście, a podajemy rękę na znak pokoju. A gdybyśmy
      wiedzieli, kim jesteście, to też rękę podamy. Naprawdę nie jesteśmy źli, jak wam
      mówią. My jesteśmy tylko solidarni..."

www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20070217&id=my19.txt
    • Gość: babetka A to dla rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 10:16
      "Rok 1991. Pan Sikorski wydał właśnie książkę na temat Afganistanu i z tej
      okazji zaprosił do kupionego przezeń szlacheckiego dworku (pod Bydgoszczą)
      ówczesną superelitę polityczną kraju, same figury rządowe i świecznikowe. Każdy
      wchodzący do rezydencji gość otrzymywał (w prezencie) książkę gospodarza. Kiedy
      goście wyjeżdżali - każdemu kazano zapłacić za prezent (sic!). Rok 1992.
      Sikorski kandyduje na stanowisko wiceministra, więc chce, aby 'Gazeta Wyborcza'
      nie robiła mu wstrętów. Kombinuje, że Rulewski, który świetnie zna Michnika,
      mógłby 'Adasia' urobić vel spacyfikować. Zaprasza tedy Rulewskiego na obiad do
      restauracji - do piekielnie drogiej restauracji. Rulewski, przeglądając tam menu
      i widząc mordercze ceny dań, wymawia się brakiem apetytu i bierze tylko skromną
      zakąskę, której koszt nie przekracza jego miesięcznej pensji. Sikorski pałaszuje
      suty obiad, po czym dzieli astronomiczną sumę rachunku na pół i każe
      zaproszonemu uiścić 50 proc. (sic!)."

www.naszdziennik.pl/index.php?typ=dd&dat=20070217&id=dd12.txt
    • Gość: hammurabi Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 10:22
      a ty jesteś ślepa i nie widzisz , że twój idol Macierewicz ma kolegę Wassermana
      /to takie czystopolskie nazwisko/.
      Z tego co wiem, to w najbliższym otoczeniu Wielkiego Inkwizytora jest jescze
      paru takich polaków.
      • Gość: babetka Drogi Misiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 10:45
        Gość portalu: hammurabi napisał(a):

> a ty jesteś ślepa i nie widzisz , że twój idol Macierewicz ma kolegę Wassermana
        > /to takie czystopolskie nazwisko/.
        > Z tego co wiem, to w najbliższym otoczeniu Wielkiego Inkwizytora jest jescze
        > paru takich polaków.

Nie każdy, kto posiada niepolskie nazwisko lub posiada inne korzenie nie jest
        patriotą.

Tak, jak było i jest wiele osób pochodzenia żydowskiego, którzy byli i są
        patriotami i za Polskę oddali nawet życie.

Przykro mi, że z Ciebie, znakomitego człowieka lewicy, wychodzi właściwy lewicy
        antysemityzm.
    • Gość: hammurabi Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 10:57
      jeżeli wasserman jest patriotą to ja jestem chinskim mandarynem.
      powodzenia, wracaj do dyskusji samej ze sobą
      • Gość: babetka Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 11:06

> jeżeli wasserman jest patriotą to ja jestem chinskim mandarynem.
        > powodzenia, wracaj do dyskusji samej ze sobą

W takim razie jesteś chińskim mandarynem.

Pozdrów Włodzimierza Stępnia, który w dniu 01.09.2005r. popełnił przestępstwo
        pojąc wyborców alkoholem.

Czy w kole SLD Włodzimierza Stępnia nadal jest mile widziane wyrażanie się z
        pogardą o Żydach?
        • Gość: hammurabi Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 12:48
          Stępnia znam bo mieszkał jako dziecko na tej samej ulicy, ale wtedy nikt się
          nie chciał z nim bawić bo był skarżypytą i ciągle chodził osmarkany /tak to się
          kiedyś określało/.
          Chiński mandaryn to znacznie lepsza pozycja niż pozycja idiotki.
          ostatnio takie zdanie o tobie wyczytałem na opolskim forum.
          jesteś już znana w całej Polsce ,szkoda tylko że ta twoja popularność jest
          mocno wstydliwą.
          • Gość: babetka Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 13:22

> Stępnia znam bo mieszkał jako dziecko na tej samej ulicy, ale wtedy nikt się
            > nie chciał z nim bawić bo był skarżypytą i ciągle chodził osmarkany /tak to się
            >
            > kiedyś określało/.
            > Chiński mandaryn to znacznie lepsza pozycja niż pozycja idiotki.
            > ostatnio takie zdanie o tobie wyczytałem na opolskim forum.
            > jesteś już znana w całej Polsce ,szkoda tylko że ta twoja popularność jest
            > mocno wstydliwą.

Przykro mi, że Włodzimierz Stępień znamienity członek z kieleckiego SLD jest
            usmarkanym donosicielem. To chyba budzi w Jego czerwonych kolesiach ciepłe uczucia.

I tak się cieszę, że nie nazwałeś mnie „oszołomem”, bo to taki popularny epitet
            wśród czerwonych gnid :)
            • Gość: caramba Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 15:49
              Wczoraj na forum Kraj ukazal sie watek o Maciarewiczu i RM Rydzyka,-reklama.
              Czas istnienia/13,57-14.05/i osla lawka,decyzja admina.Forum Kielce to inny
              admin i inne/zadne/decyzje,a szkoda,rownamy w dol.
              • Gość: babetka Miły Caramba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:53
                Gość portalu: caramba napisał(a):

> Wczoraj na forum Kraj ukazal sie watek o Maciarewiczu i RM Rydzyka,-reklama.
                >
                > Czas istnienia/13,57-14.05/i osla lawka,decyzja admina.Forum Kielce to inny
                >
                > admin i inne/zadne/decyzje,a szkoda,rownamy w dol.

Czy chciałbyś, aby założony przez Ciebie wątek reklamujący znakomite Radio
                Maryja 107,2 MHz został po kilku minutach przeniesiony do "oślej"? :)

A tak masz satysfakcję, że ten wątek będzie się ciągle rozwijał, a ja będę tu
                dawała prezenty szlachetnym słuchaczom Radio Maryja 107,2 MHz.
    • Gość: babetka Słuchamy świetnego Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:16
      Właśnie rozpoczęły się „Rozmowy niedokończone” z udziałem pana Antoniego
      Macierewicza.

Zapraszam do odbiorników :)
      • Gość: gość Re: Słuchamy świetnego Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:35
        Kara za grzechy słuchać takiego idioty.
        • Gość: babetka Pierwsza część audycji w Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:21
          była świetna.

Druga część zapowiada się jeszcze lepiej. Oczekuję z niecierpliwością.

Tego słucha cała Polska na czele z dziennikarzami Gazety Wyborczej.
    • Gość: babetka Zapraszam do znakomitego Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:51
      na drugą część "Rozmów niedokończonych" z udziałem pana Antoniego Macierewicza.

Świetna audycja :)
    • Gość: babetka Znakomite Radio Maryja 107,2 MHz zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 12:02
      o godzinie 18:10 i 21:40 na audycję „Rozmowy niedokończone” z udziałem pana
      profesora Jerzego Roberta Nowaka.
      Profesor Nowak podsumuje kolejny miesiąc.

Tego będzie słuchała cała Polska.
    • Gość: babetka Zapraszam do znakomitego Radio Maryja 107,2 MHz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 18:16
      Już rozpoczęły się "Rozmowy niedokończone" z udziałem świetnego profesora
      Jerzego Roberta Nowaka.
      • Gość: hammurabi Re: Zapraszam do znakomitego Radio Maryja 107,2 M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 20:45
        na czym polega świetność owego profesora i od czego on jest profesorem ?
        • Gość: babetka Re: Zapraszam do znakomitego Radio Maryja 107,2 M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 20:54

> na czym polega świetność owego profesora i od czego on jest profesorem ?

Jego świetność polega na tym, że mówi prawdę, którą rzetelnie dokumentuje.
          Polega także na tym, że demaskuje kłamstwa wbijane Polakom przez innych
          "profesorów".

Jest historykiem. Zapraszam na drugą część o 21:40. Bedzie z pewnością ciekawie.
          • Gość: realista Re: Zapraszam do znakomitego Radio Maryja 107,2 M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 22:00
            Czy w RM wystepuja tylko obrzezani? Zakladasz partie wiec masz obrzezanych
            czlonkow.Mianuje cie glowna Obrzezkobieton tej sekty.Mysle ze Rydzyk tez mial
            przyjemnosc w obrzezaniu,nie mowiac o jego gosciach z PIS+SO+LPR i inni z sekty.
            • Gość: babetka Bądź miły Misiu precyzyjny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 22:04
              Nie zakładam partii.

W świetnym Radio Maryja występują ludzie, którzy mają do powiedzenia coś mądrego
              i którzy służą prawdzie. I nikt nie zwraca uwagi na ich obrzezanie lub nie.

Radzę włączyć radioodbiornik u ustawić na częstotliwość 107,2 MHz.

Mam nadzieję, że zrozumiesz, co mówią :)
    • Gość: babetka Świetne Radio Maryja 107,2 MHz zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 21:55
      na drugą część "Rozmów niedokończonych" z udziałem profesora Jerzego Roberta
      Nowaka, która właśnie się rozpoczęła.
      • Gość: caramba Obrzezkobieton-Babetka brzmi dumnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 22:18
        Wystapila o powolanie partii,mianowanie trafne takie PIS-owskie,Kurskie,kobie-
        ton bardzo pasuje.Brawo!
        • Gość: babetka Miły Caramba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 22:44
          Słuchaj lepiej znakomitego Radio Maryja 107,2 MHz.

Bardzo Ci dziekuję za założenie wątku reklamujacego to świetne Radio :)
          • Gość: caramba Re: Miły Caramba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 23:21
            Slowo mily z Twojej strony jest obelga,gniotem slownym.Podziekuj adminowi ze to-
            leruje Twoja "tworczosc",nie wiem tylko dlaczego?Obrzezkobieton wzmocnilbym do:
            MoherObrzezKobieton tzn.MOK,lub dodajac Babetka -MOKB,lub dodajac Rydzyka RMOR,
            RMOKB.Masz wybor,prosze bardzo.A RM na mnie robi takie wrazenie jak Radio Erewan
            • Gość: babetka Miły Caramba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 23:27
              Gość portalu: caramba napisał(a):

> Slowo mily z Twojej strony jest obelga,gniotem slownym.Podziekuj adminowi ze to
              > -
              > leruje Twoja "tworczosc",nie wiem tylko dlaczego?Obrzezkobieton wzmocnilbym do:
              >
              > MoherObrzezKobieton tzn.MOK,lub dodajac Babetka -MOKB,lub dodajac Rydzyka RMOR,
              >
              > RMOKB.Masz wybor,prosze bardzo.A RM na mnie robi takie wrazenie jak Radio Erewa
              > n

Pięknie to napisałeś. Myślę, że mógłbyś być czołowym członkiem Partii
              Obrzezanych Penisów.

Na razie jednak słuchaj znakomitego Radio Maryja 107,2 MHz.
              Tego świetnego Radio słucha wiele osób, a obrzezane szczególnie :)
              • Gość: caramba Osoby obrzezane sluchaczami RM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 23:44
                Sluchaja szczegolnie< twierdzi Babetka,znawczyni tematu.I wszystko jasne.Teraz
                przystepuje do upartyjnienia tego grona,cwaniara.PIS+SO+LPR zostana wzmocnione.
                Mohery sie organizuja,partia obrzezancow pod patronatem RM.
                • Gość: babetka Miły Caramba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 23:47
                  Wszak wiesz, że o znakomitym Radio Maryja najwięcej pisze żydowska gazeta dla
                  Polaków.

Tak więc osoby obrzezane i z ciekawości i z obowiązku słuchają Radio Maryja.

Ty powinieneś także słuchać. Po północy będzie dalszy ciąg "Rozmów
                  niedokończonych" z profesorem Jerzym Robertem Nowakiem.
                  • Gość: o.s.s.e Re: Miły IP: *.pu.kielce.pl 06.03.07, 13:29
                    Cóż, ja tu widzę, że osobniki o których napisałem niegdyś wierszyk, dyskutują sobie w najlepsze...
                    I ja widzę tutaj, że Caramba, ten frustrator znowu cierpi za miliony, że ktoś śmie mieć inne nieco poglądy niż redaktor Michnik i kilku innych porządnych żydo-masonerów. Cóż, świata nie zmienię, i admina też, który to bezczelnie toleruje.
                    I właściwie, to nie chcę nic dodać, tyle tylko że fajne to forum kieleckie.
    • Gość: xcd Re: Forum kielce-reklama Radia Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:17
      zsbg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka