Dodaj do ulubionych

Najlepszy rok od lat

IP: *.tkdami.net 28.12.06, 22:17
Chyba faktycznie tak jak PiS twierdzi to był niezły rok, jak wysłuchałem co
ma zdrożeć w przyszłym to chyba dla większości biedniejącego społeczeństwa
nastąpi zapaść. Oby nie skończyło się to kryterium ulicznym na cześć
rządzacych.Bida musi pofolgować !
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator To był rok dobry dla tych co obsadzili stołki IP: *.sci-nnov.ru 28.12.06, 23:45
      Pozostała część społeczeństwa też napewno odczuła wspaniałe czasy.
      Przecież to kpina podawanie średniej, spadku cen np. telewizory no chyba że to artykuł pierwszej potrzeby.
      Natomiast kryterium uliczne nie grozi bo zabierają 1 zł oddają 10 gr jak oddadzą i lud się cieszy a szkoda że nie myśli.
      Może 2007 uświadomi więcej luddziom choć szczerze w to wątpię.
      • Gość: spawacz_aluminium Re: To był rok dobry dla tych co obsadzili stołki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 00:06
        peerlowskie dupki UBECKIE SZMATY KRYTYKANCKIE..,a jest lepiej i to fakt.

oCZYWIśCIE TO NIE W SMAK CENTROLEWOWI I ICH PRZYSTAWCE PO..ORAZ UBECKIEMU SZAMBU

RZąD CIENIASóW PO JAKOS NIC NIE WYMYSLIł I NIE PROPONUJE!
        POZA TYM, ZE CHCE RZADZIC....TAKIEGO WAłA!!!!...

GDY SIE UBEKóW DEFINITYWNIE PRZEPęDZI - BEDZIE JESZCZE LEPIEJ!!!..

• Gość: dorobek Re: To był rok dobry dla tych co obsadzili stołki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 00:09
          I Marsjan też trzeba przepędzić! I myszki!
        • Gość: alfa Re: To był rok dobry dla tych co obsadzili stołki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 00:14
          podaj tylko kogo i juz pedzimy hołote
        • Gość: zuza Re: To był rok dobry dla tych co obsadzili stołki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 09:12
          spawacz_aluminium -czyzby Babetko jesteś tak w wielu postaciach ?
        • Gość: ala Re: To był rok dobry dla tych co obsadzili stołki IP: 82.139.11.* 29.12.06, 11:29
          Piszesz: "rząd PO". Piłeś czy antycypujesz? Jakoś to pis wygrał wybory i
          stworzył rząd, faktycznie cieniasów, który na razie jakoś oprócz afer,
          rozlicznych wpadek, awantur itd niczym nie zasłynął. A ich PROPAGANDA SUKCESU
          jest rodem z PRLu.
          • Gość: spawacz_aluminium Re: To był rok dobry dla tych co obsadzili stołki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:05
            Pisałem rząd cieniasów nawiązując do tzw.rządu cieni PO.
            Podobno elektorat PO to ludzie inteligentni i wykształceni;-)
            Ty chyba małorolna PSL-u?...
            • Gość: ala Re: To był rok dobry dla tych co obsadzili stołki IP: 82.139.11.* 29.12.06, 13:49
              "cieni" hehehe, to chyba jakieś nadużycie semantyczne;

a ja to bezpartyjna jestem, niezależnie od twoich supozycji.
            • Gość: max Re: To był rok dobry dla tych co obsadzili stołki IP: *.tkdami.net 29.12.06, 20:10
              drogi spawczu tez jestem po metalówce oprócxz aluminium spawam tez w osłonie
              argonowej tylko tu nie ma co, nie będe do angolów zasuwał jakiś stołek mi się
              należy nie ? np. ds. funduszy europejskich - buławę mam w plecaku
    • Gość: # Re: Najlepszy rok od lat - prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:30
      zgadzam się,
      bo Euro nie wariowało i od lat było w miarę niskie
      ja jestem zadowolony
      oby tak dalej!
    • Gość: Marta Re: Najgorszy rok od lat ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 21:04
      Tak, nic nie zrobiono w mieście, by ulzyc mieszkańcom, by miasto ładniej
      wygladało. Pobudowano muzea, stadion i halę, zadnych efektów - nie ma gości ani
      turyustów. Nie wmawiajćie,ze przyjeżdżają, pracuję w hotelu i to dobrym, to
      wiem. Gdyby nie konferencje, targi, imprezy firmowe,wizyty biznesowe, byłoby
      kiepsko !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka