Dodaj do ulubionych

Prośba do Kielczan

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:15
Już tyle razy w różnych postach była prośba od wielu kielczan, aby nie dyskutować z tym gównem babetką, to przecież chory z nienawiści śmieć, który nic i nigdy nie zrozumie, ktoś już tutaj wspominał, proszę nie rzucać pereł między wieprze, tak jest napisane w piśmie świętym i proszę przestrzegać tą zasadę. Gó.wno to gó.wno i zawsze gównem pozostanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: caramba Re: Prośba do Kielczan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:53
      Popieram w pelni.W watku prosilem admina o interwencje administracyjna,brak
      odzewu/forum kielce-reklama Radia Maryja/,czy tak byc powinno?.Jesli tak,to
      pozostanie "gwiazda" Babetka,wielu odejdzie w protescie przeciw jej"tworczosci"
      Wszyscy komu zalezy na poziomie,rozwoju forum kielce winni poprzec banicje Babe-
      tki.Admin prosze o wypowiedz.
    • Gość: yogi Re: Prośba do Kielczan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:21
      To ścierwo babetka nie ma rodziny, mąż już dawno zwiał, syn jak tylko dorósł też prysnął z domu, to ścierwo ma tylko psy, które obsrywają tę piękną górkę opodal Bocianka, psy nie utopią, więc będzie nadal ten śmieć produkować się na forum, bo to jedyne miejsce, gdzie ktoś czyta jej wypociny.
      • Gość: drupi Re: Prośba do Kielczan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:48
        Yogi, czyżbyś mówił o tej pani, na którą wszyscy z naszego osiedla Bocianek mówią "fiśnięta Basia"? o tej pani prawnik?
        • Gość: yogi Re: Prośba do Kielczan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 16:57
          Tak, babetka to właśnie ta Basia
          • Gość: realista Moze by tak zdjecie togo "monstrum" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 17:36
            A takze inne dane,sama operuje namietnie danymi wielu osob.
            • Gość: rob Re: Moze by tak zdjecie togo "monstrum" IP: *.server.ntli.net 29.12.06, 18:13
              Czyzby znane byly dane tej "pani" ? Czy jest to moze osoba z problemami natury psychicznej ?
              • Gość: yogi Re: Moze by tak zdjecie togo "monstrum" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 19:50
                Fotki nie mam, ale możecie sobie wyobrazić jak wyglada zgorzkniała, chora z nienawiści, kochająca tylko siebie, sześćdziesioletnia kobieta.
                • Gość: realista Re: Moze by tak zdjecie togo "monstrum" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:14
                  Z wielka przyjemnoscia sfinansuje zakup aparatu lub kamery,lub sam to zrobie.
                  Moze jej trzeba pomoc,to objaw obledu pojeciowego,dla wielu osoba toksyczna.
                  Czy masz pewnosc ze to Babetka,napisz cos wiecej.
                  • ikser Pieprzycie bzdury 29.12.06, 20:34
                    Babetka ma prawo do prezentowania swoich poglądów. Kieleckie forum bez babetki
                    byłoby nudne i zdechło by śmiercią naturalną. Babetka dyskutuje. Rzućcie jej
                    kontrargumenty.
                    • Gość: baobab Re: Pieprzycie bzdury IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 29.12.06, 20:52
                      Tak ,tylko jej rekontra jest poniżej pasa i nie zawsze ad rem.Trzeba
                      przyznać ,ze ma czasami lepsze momenty w swym widzeniu otaczającej
                      rzeczywistości.Ale w powtarzaniu inwektyw jest już nudna,chyba schodzi ze
                      szczytu swej kreatywności i dlatego sypie obelżywymi słowami ,głównie na
                      lewo..ha. Trudno aż uwierzyć ,ze to może być kobieta,no chyba ze lubi coś
                      sobie przed komputerkiem spróbować...
                    • Gość: ktoś Nie pieprzymy bzdur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:53
                      Badetka dyskutuje sama z sobą, każdego, kto ma odmienne zdanie wyzywa i obraża, nie docierają do niej żadne argumenty i jak takiemu komuś można przedstawiać kontrargumenty, przecież właśnie to mam na myśli mówiąc, że nie wolno rzucać pereł między wieprze. Mówisz, że bez babetki to forum umarłoby, otóż mam odmienne zdanie, wielu moich znajomych przestało zaglądać tutaj, ponieważ nie ma ochoty uczestniczyć w prymitywnym maglu, prezentowanym przez babetkę, wiem, że to nie realne, ale o ile możesz wpłyń na babetkę, aby zamilkła na jakiś czas, zobaczysz jak to kieleckie forum będzie wyglądać.
                      • ikser Re: Nie pieprzymy bzdur 29.12.06, 21:06
                        Forum internetowe służy wymianie poglądów i dyskusji.
                        Czy w realu nie spotkaliście babetek, ikserów i innych? Nauczcie się rozmawiać i
                        czasem przegrywać dyskusję. Kto Wam obiecał, że życie i świat są bajką???
                        Miejcie pretensje do tego kogoś nie do np. babetki.
                        • Gość: rob Re: Nie pieprzymy bzdur IP: *.server.ntli.net 29.12.06, 21:37
                          Gadac z babetka to tak jak dyskusja z radiem. Mozesz sie nagadac ile chcesz.
                        • Gość: salonowiec Re: Nie pieprzymy bzdur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 20:12
                          Dyskutować z babetką to tak jak byś podczas kryzysu kupował cielęcinę od
                          cuchnącej babiny.
                      • Gość: caramba Re: Nie pieprzymy bzdur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 21:37
                        Ktos-masz racje.Burdy stadionowe,rasistowsko-faszystowskie spotkaly sie z zdecy-
                        dowana akcja w Kielcach,jestesmy wzorem dla innych klubow pilkarskich.Forum to
                        tez opinia o nas,babetka to wyznacznik poziomu,"gwiazda"?/moze Golota-boksu/.
                        Opinie w takim tonie,stylu mozna wykszyczec "u cioci na imieninach",ale zdajac
                        sobie sprawe ze to moze byc ostatnia okazja pobytu.Admin reaguje opieszale,lub
                        wcale,dlaczego,uwaza ze jest dobrze? Sa inne fora/tematyczne,wyznaniowe itp/
                        niech tam babetka wojuje.Osobiscie tez opuszcze to forum,jesli nie bedzie reak-
                        cji admina,zalezy mi na jakosci tego forum,dolaczam do podobnie myslacych.Pozd.
                        • ikser Re: Nie pieprzymy bzdur 29.12.06, 21:59
                          Jesli wyczyścimy forum z tzw. myślących inaczej to będzie koniec forum!!! Wtedy
                          ja również odejdę, bo nie będę czytał o meczach, kosmetykach i innych bzdurach.
                          W moim przekonaniu forum internetowe nie służy klimatom imienin u cioci, czy
                          innym koteriom!
                          • Gość: Yahagi Re: Nie pieprzymy bzdur IP: *.chello.pl 29.12.06, 22:56
                            IKSER:
                            Szanuje Twoje stanowisko.. przedstawiłes sporo argumentów sugerujących, ze
                            BABETKA to nasz lokalny rodzimy folklor. ... Jak równiez argumentow
                            przemawiających na rzecz dyskusji z osobami o odmiennych poglądach. Ja
                            jaknajbardziej jestem ZA .. pod warunkiem, ze ktos ma cos do powiedzenia..
                            dyskusje z 'myslącymi tak samo' są zazwyczaj mało twórcze.

Widzisz IKSER... BABETKA jest wyjątkowym zjawiskiem. Pisze po polsku, ale nie ma
                            tak naprawdę zbyt wiele do napisania. Działa w zgodnie z zasadą: ktos kto sie
                            zna na wszystkim - tak naprawde nie zna sie na niczym. BABETKA wypowiada sie
                            nieomal w kazdym temacie... a juz prawie na pewno, gdy ma okazje kogos obrazic.

Przekonaj mnie, ze powinienem dyskutowac z osobą, która uzywa argumentów typu:

... bredzenie. I ten Pański tekst za takie bredzenie uznaję.
                            ...Czy sam Pan na to wpadł, czy podpowiedział to Panu jakiś debil?
                            ...jest ideologiczna swada dziennikarska, szkoda tylko, że w główce pusto :)
                            ... Czy mieści się to w Pańskiej główce, Panie Ziemowicie Nowak?
                            ... Masz umysł równie bystry niczym panowie Ziemowit Nowak i Wojtek Lubawski lub
                            niczym... woda w klozecie :)
                            ... Bo bździn nie cierpię :)
                            i jeszcze jeden fajny: ...Znajdź ten tekst, w którym kogoś bez powodu obraziłam!!!

IKSER: podaj jeden racjonalny powod, dla ktorego w dyskusjach z BABETKĄ
                            powinienem przymykać oko na każdy jej ordynarny zwrot ? Albo... dlaczego w
                            rozmowach z nią powinienem być obojętny gdy obraza innych ?
                            Z BABETKĄ dyskutowałem tylko raz... i od tej pory ją ignoruję. Do tego też
                            zachęcam innych.
                            • ikser Yahagi 29.12.06, 23:12

Forum jest namiastką normalnego świata. Właśnie tu jest możliwość próby sił.
                              Jeśli zakładasz, że przegrasz to Twoje zmartwienie.
                              Chyba lepiej dyskutować na forum niż na ulicy , czy na bazarach.

Na lewo most, na prawo most a dołem Silnica płynie.
                              Pozdr.
                              ikser
                              • Gość: Yahagi Re: Yahagi IP: *.chello.pl 29.12.06, 23:37
                                >> Chyba lepiej dyskutować na forum niż na ulicy , czy na bazarach.

Mam wybór: dyskutować / nie dyskutować z BABETKĄ ... wybieram to drugie. Jesli
                                chcesz w temacie BABETKI byc obiektywny - przeanalizuj jej argumentacje; jest
                                dokładnie tak, jak napisał KTOŚ ponizej. Każdy, z kim BABETKA sie nie zgadza
                                jest ... i tu mozesz wstawic sobie kilka inwektyw. Nie dziw sie, ze tylko
                                'nietypowi intelektualnie' znajdują przyjemnosc w toczeniu takich dysput. Ja
                                akurat do nich nie naleze, a z tego co widze - forumowiczow o podobnych
                                poglądach jest wielu.
                          • Gość: ktoś Re: Nie pieprzymy bzdur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 23:16
                            Ikser o jakim przegrywaniu mówisz, ja wiem, co znaczy słowo dyskusja, potrafię zrozumieć czyjeś argumenty, potrafię przyznać innym rację, ale nie mam ochoty, aby mnie obrażano. Raz odezwałem się w dyskusji, grzecznie nie zgodziłem się z opinią babetki a ona mnie wyzwała od komuchów i od gnid eseldowskich…………. mnie!!!!!!!!!!! szanowny panie Ikser nie będę jej tłumaczył, że całe moje życie było walką z komuną, że brzydzę się Drogoszami, Jaskierniami, Suchańskimi, i im podobnym, nie będę jej tłumaczył, bo ona i tak nie zrozumie, dla niej każdy, kto ma inne zdanie jest nie do zaakceptowania i nie ważne są jakiekolwiek argumenty……………. jakiekolwiek, dla niej ważna jest tylko ona sama.
                            Mi też zależy aby to kieleckie forum było barwne, ciekawe, różnorodne i efektowne, nie zależy mi abyśmy wszyscy się głaskali i usuwali tych którzy mają inne zdanie. Ja ciągle mówię o jednym o OBRAŻANIU o prymitywnym wyzywaniu, przecież właśnie to jest klasyczny rusycyzm, właśnie to ordynarne opluwanie innych, jest charakterystycznym odruchem bolszewickim. Nikt inny poza babetką, na kieleckim forum nie zachowuje się jak bolszewik, jak typowy komunista.
                          • Gość: karppoświąteczny Re: Nie pieprzymy bzdur IP: *.tkdami.net 29.12.06, 23:50
                            Czytając Wasze posty-ma ubaw po pachy babetka vel.korcipola vel.kobylybbb
                            vel.BBB i.t.d. i.t.d.można jeszcze pare tego wymienić.Jednym słowem wieszcz
                            forum.Dziwię się tylko dlaczego uznajecie babetkę za kobietę.Proponuję poczytać
                            jego wcześniejsze ``wypracowania``-b.odważne spostrzeżenia nt.odbytu i.t.p.
                            Babetkę onegdaj wspierał niejaki Jakub z Sandomierza.Jakub zniknął-forum
                            odetchneło z ulgą.Pozostał Babet.Nie ograniczam jego możliwości wypowiedzi,ale
                            sądzę,że lepiej aby znalazł sobie forum tematyczne.
                            • Gość: cadyk Re: Nie pieprzymy bzdur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 01:49
                              Oj karp aleś dowalił, nie ma takiej możliwości aby znalazł się aż tak beznadziejnie głupi facet.
                              • Gość: karppoświąteczny Re: Nie pieprzymy bzdur IP: *.tkdami.net 30.12.06, 10:53
                                Gość portalu: cadyk napisał: nie ma takiej możliwości aby znalazł się aż tak
                                beznadziejnie głupi facet.
                                Niestety-zdarzają się wyjątki od reguły.Czas zmienić zdanie o blondynkach-ONE
                                są naj...naj...inteligentniejsze istoty na tym świecie,a my faceci z pokorą
                                musimy uznać,że wśród nas są także czarne barany.
                                Karp w śmietanie
                                Karp w galarecie
                                Najlepsza zakąska na noc Sylwestrową
                                Z karpiowym pozdrowieniem
                                karppoświąteczny
                                • Gość: vv potrzebny sprawny Opiekun Forum IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.06, 11:55
                                  Na innym forum moderator lub admin już dawno spacyfikowałby "babetkę wielu nicków" i zmusił albo do normalnej,rzeczowej i kulturalnej dyskusji,albo do odejścia z forum.Ja z zasady nie podejmuję żadnych dialogów z trolami forumowymi.Niestety jakość Forum Kielce jest mierna,a poziom ten zawdzięczamy również słabemu adminowi/moderatorowi.Same wątki typu"głosu,nie głosuj na cośtam" uprzykrzają życie,a funkcjonują od miesięcy bez przeszkód!
    • ikser Ciekawe, 30.12.06, 17:36
      że na tym wątku brak zalogowanych uczestników forum. Wygląda, to na radosny spęd
      pod tytułem np. "bić żyda".
      Na forum tak jak w życiu dobrze jest się określić. Wtedy np. ja, ikser wiem z
      kim rozmawiam.
      Tu, oceniam wypowiedzi jako anonimowe, żałosne próby odreagowania prywatnych
      frustracji.
    • kiki62 gdzie jest babetka 30.12.06, 17:56
      Oj ikser to Ty masz jakieś frustracje, a jakie to ma znaczenie czy ktoś występuje tutaj jako zaklogowany czy też nie. Admin zezwala na to, aby wypowiadali się ci zalogowani i każdy inny, więc uszanuj to. Dla mnie o wiele ciekawsze jest, dlaczego na tym wątku nie pokazuje się babetka, przecież ona włazi wszędzie.
      Wiem, dlaczego nie pokazuje się na tym wątku, po prostu została rozszyfrowana i marzy, aby ten wątek zniknął z forum, ale marna jej nadzieja, będę pilnowała, aby ten wątek był na wierzchu, niech kielczanie wiedzą, że babetka to ta fiśnięta Basia z Bocianka, ta z psami, pani prawnik, niby wyszkolona a prymitywna, złośliwa, wścibska, prawie sześćdziesięcioletnie ochydne babsko.
      • ikser kiki62 30.12.06, 19:07
        Babetka w realu nie jest kobietą. Opluwasz niewinną osobę.
        • kiki62 gdzie jest babetka 30.12.06, 19:21
          mam wrażenie, że ikser to jeden a nicków babetki, po drugie, jeżeli moje stwierdzenia nazywasz opluwaniem, to kalumnie babetki na wsztstkich swoich adwersarzy należałoby nazwać potopem, po trzecie, że fiśnięta Basia jest babetką wiem od samej babetki.......... ale kombinuj, kombinuj, babetko-ikserze
          • ikser Re: gdzie jest babetka 30.12.06, 19:49
            Kiki poza tym, to wszystko w porządku? :)
    • Gość: salonowiec Re: Prośba do Kielczan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 20:05
      Powiesili Husajna, zniknęła babetka (cześć jej pamięci).
      • Gość: nieufna Re: Prośba do Kielczan IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 30.12.06, 20:08
        HEH poczekajmy na kolejne wcielenie naszego nałogowego forumowicza -narodowca.
        • Gość: yogi nie jeden by chciał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 20:24
          niejeden by chciał aby jego wątek nie zasyfiło żadne robactwo, recepta jest prosta, wystarczy rzeczy nazwać po imieniu i mamy spokój,
          • Gość: salonowiec Re: nie jeden by chciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 20:26
            ...ale babetka się pojawi to tak jak z recydywą.
            • Gość: yogi Re: nie jeden by chciał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 20:31
              babetka nie pojaqwi się, ona dobrze wie, że już nie jest babetką, tylko fiśniętą Baśką z Bocianka
    • Gość: yogi Prośba do Kielczan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:14
      Babetka obrażała na tym forum wiele osób, niektórych wymieniała po nazwisku i imieniu i opluwała publicznie, takie postępowanie jest niezgodne z prawem, o czym ona jako prawniczka dobrze wie. Jeżeli ktoś czuje się obrażony przez babetkę to proszę podać adres swojej poczty, prześlę jej dane niezbędne do założenia sprawy sądowej.
      • kiki62 Re: Prośba do Kielczan 31.12.06, 01:10
        zdemaskować, proszę zdemaskować ona nie czaiła się,
        • Gość: karpstaroroczny Re: Prośba do Kielczan IP: *.tkdami.net 31.12.06, 12:42
          kiki62-ponownie odsyłam Cię do lektury wcześniejszego wcielenia obecnego babeta
          może zrozumiesz,że ONA to ON
          Zapytaj Go o Konradka/takie pytanie padało już wcześniej na tym forum/
          • Gość: yogi Re: Prośba do Kielczan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 14:22
            Szanowny karpiu, wiem kto zacz ta babetka
      • Gość: // jogi ty głupi kawałku h u j a !ha ha ha IP: *.tkdami.net 31.12.06, 23:45
        .
    • kiki62 Re: Prośba do Kielczan 01.01.07, 23:22
      Właśnie wróciłam z sylwestrowych baletów, widzę, że babetka nie odchodziła od kompa przez całą minioną dobę, nooooo tak, z psami nie da się długo potańczyć
    • Gość: yogi Re: Prośba do Kielczan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 23:13
      babetka to zero z dwoma psami
      • Gość: !!! Re: Prośba do Kielczan IP: *.tkdami.net 04.01.07, 16:50
        opamientajcie sie
      • Gość: yogi Re: Prośba do Kielczan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:38
        Dopóty babetka będzie aktywna na tym forum, dopóty będę odświeżał ten wątek.
    • Gość: yogi Re: Prośba do Kielczan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:45
      Babetka to zgorzkniała sfrustrowana, nienawidząca wszystko i wszystkich, całkiem samotna stara baba, mieszkanka Osiedla Bocianem tak zwana Fiśnięta Basia
      • Gość: darek Re: Prośba do Kielczan IP: 212.182.107.* 04.01.07, 19:52
        A ja myslałem,że to jednak zgorzkoniały facet.Czy czasem babetka to nie
        dawna/y/BBB?Styl wypowiedzi,zacietrzewienie,język i nienawiść do wszystkich
        jakby ta sama.Pamiętam.
      • Gość: baba Re: Prośba do Kielczan IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 04.01.07, 20:54
        Ciekawe ,której starej babie chciałoby się tutaj tak harcować i wypisywać
        tasiemcowe epistoły.To może czynić tylko facet,znający dobrze srodowisko
        lewicowe ,który przetransformował się i teraz udaje narodowca i wielbiciela
        wela.Ponadto to jest ktoś ,kto zna dobrze historię.Może nawet jakiś
        wykładowca.Z pewnością nie jest to prawnik.Nie to myślenie.
        • Gość: karp Re: Prośba do Kielczan IP: 82.139.11.* 15.01.07, 23:16
          Gość portalu: baba napisał(a): Ciekawe ,której starej babie chciałoby się tutaj
          tak harcować i wypisywać tasiemcowe epistoły.To może czynić tylko facet...``
          No ``baba``-dobrze kombinujesz.Już tylko mały kroczek,a poznasz tajniki
          babeta,korcipoli,bbb,kobylybbb i.t.d.
          Zachęcam do poczytania wcześniejszej radosnej twórczości babeta
          • Gość: baba Re: Prośba do Kielczan IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 15.01.07, 23:33
            Babeta czasami przynudza ,powtarza się,,,mentorzy,,no i używa zbyt pikantnych
            komplementow,jak na mój smak -baby-
    • Gość: realista Re: Prośba do Kielczan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:17
      Yogi- Babetka na fali,czyzby nawrot choroby czy normalnosc nawiedzona?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka