Dodaj do ulubionych

co sądzicie o dr brodeckiej?

30.12.06, 11:30
bede wdzieczna za opinie osob, ktore leczyly sie w prywatnym gabinecie tej
lekarki przy ul. malej
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaga Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: 81.219.132.* 30.12.06, 12:54
      Ja wybieram dr Kupisa z przychodni wojewódzkiej przy ul. Artwinskiego. Wyczekam
      się, ale i klasa i etyka nieporównywalna z innymi.
    • Gość: gosc Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:26
      Chodzilam tam z dzieckiem. Wizyt nie wspominam mile, odnosiłam wrażenie, że
      pani doktor jak najszybciej chce się uporać z pacjentem, mało chętna do rozmowy
      (a przecież człowiek chce jak najwięcej informacji od lekarza, tym bardziej, że
      to prywatne wizty za duże pieniądze). W efekcie dziecku pomógł lekarz pediatra.
      Ja sama teraz poszukuję dobrego dermatologa. Kogo możecie polecić?
      • Gość: pacjent Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: 81.219.132.* 31.12.06, 13:55
        Ja polecam dr Kowalską.Przyjmuje na ul.Kościuszki w przychodni.
      • gigli1 Re: co sądzicie o dr brodeckiej? 01.01.07, 12:54
        mialam sie wybrac do gabinetu na malej, zeby skorzystac z zabiegow wlasciwie
        kosmetycznych, ale wlasnie przez telefon lekarka wydala mi sie oschla i
        wyniosla. ciekawa bylam, jak to jest w bezposrednim osobistym kontakcie. a tak
        w ogole to jakich cen sie spodziewac?
    • Gość: falko Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 12:58
      ja do oschłej i wyniosłej nie chodziłbym, polecam wilgotne i dołujące... np. dr
      wąsata
      • Gość: Pacjent Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:51
        Nie posiada umowy z NFZ na 2007 r.,niepunktualna-ciągle korki i wypadki na
        drogach ,ludzie czekają a pani dr nie zna słowa przepraszam.Nie polecam zbyt
        dużo problemów z własną osobowością.
        • Gość: Nic dobrego 321 Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.tpnet.pl 08.01.07, 20:18
          Ja też nikomu nie polecam tej pani doktor. Każdemu przepisuje te same preparaty,
          to samo dostałam ja na trądzik i moja koleżanka na jakieś zaczerwienienie na
          czole. Zalecenia jak co stosować zapisuje na świstkch papieru i nie tłumaczy
          dokładnie. Trudno w domu rozszyfrować te bazgroły. Pani doktor prowadzi monolog
          a nie dialog i widać, że zależy jej na kasie. Nawet nie ogląda z bliska
          pacjenta, tylko siedzi za biurkiem.
          • Gość: Jaolsik Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.tpnet.pl 09.01.07, 13:58
            Brązowe zmiany po solarium na skórze uznała za grzybicę i skierowała mnie na
            dodatkowe płatne badanie mykologiczne. Ona ma jakąś obsesję na punkcie grzybicy !!!
            • Gość: olo Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:41
              Zgadzam się z trzema poprzednimi wypowiedziami.
    • Gość: mietek Co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 00:24
      owa pani mimo jej rozlicznych tytułów i szkoleń próbowała leczyć zmiany skórne
      na moich dłoniach i głowie, po półrocznych wizytach (słono płatnych) wyczerpaniu
      pokładów szlamu z morza martwego (bardzo słonego i bardzo słono drogiego) oraz
      wykonaniu wszelakich badań dodatkowych (płatnych słono) dałem sobie spokój z jej
      teoriami z powodu braku efektów leczenia i nią samą - głównie za niepunktualność
      (do ostatniej umówionej wizyty nie doszło, gdyż po 3 godzinach oczekiwania
      miałem dosyć i opuściłem poczekalnię)

ANAMNEZA: niepunktualność i niekompetencja
      EPIKRYZA: unikać
    • Gość: Fąfara Można powiedzieć tylko jedno IP: *.pu.kielce.pl 10.01.07, 08:10
      BEZNADZIEJNA. I tyle w tym temacie.
      • Gość: ble ble Re: Można powiedzieć tylko jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:30
        Polecam do pielęgnacji cery trądzikowej a szczegolnie trądzik różowaty
        kosmetyki iwostin-mowie wam rewelacja-miałam takie problemy z cerą po leczonym
        trądziku a teraz mam bużke rewelka.
        • Gość: nika Re: Można powiedzieć tylko jedno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:14
          a która serię Iwostinu?

Brodecka odstraszyła mnie 12 lat temu już, szkoda kasy.
          • Gość: bleble Re: Można powiedzieć tylko jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:22
            iwostin-mleczko nawilżające i tonik -kremy odpowiednio dobrane do twojej cery i
            wieku są to kosmetyki dla cery wrazliwej alergicznej oparte na wodzie
            termalnej.Mnie pomogły[uspokoiły] skóre jak rowniez poprawiły zdecydowanie jej
            wygląd.
    • ikser Polecam!!! 10.01.07, 13:22
      Korzystam z usług p. Brodeckiej od kilku lat!!! Czasem jest skwaszona czasem
      uśmiechnięta, to są detale. Ja oczekuję kompetentnych diagnoz i takie dostaję.
      Na dziś nie zamierzam zmieniać lekarza.
      Ten wątek wygląda na żałosną próbę dyskwalifikacji konkurenta rynkowego przez
      inne prywatne gabinety. Szkoda, że tak brzydko.
      Lekarze dbajcie tak o pacjenta jak o swoje zdrowie i swoje prywatne interesy,
      wtedy nikt nie będzie musiał obawiać się konowalstwa w prywatnych gabinetach.
      • Gość: frogus Re: Polecam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 15:48
        A coz to takiego ci dolega ?i czemoz to leczenie trwa wiele lat skoro niby jest
        taaaakie skuteczne?..
        • ikser frogus 10.01.07, 15:54
          jesteś ordynarnie wścibski. Moje problemy zdrowotne są moją sprawą i mojego
          lekarza. Twój post świadczy o tobie. Bez komentarza.
      • ikser Re: Polecam!!! 10.01.07, 17:07
        Pani dr Brodecka jest w moim przekonaniu świetnym fachowcem. Szkoda, że ich tak
        mało.
        • Gość: blleeeeeeee Nie polecam IP: *.tpnet.pl 10.01.07, 20:41
          Jedna opinia taka jak twoja pozytywna, ginie w dziesiątkach opinii
          niezadowolonych pacjentow. Jak ktos nie wierzy, niech sam sprawdzi. Ja tez
          mialam uzywac błotko. Błotko dobre na wszystko. A może jeszcze słyszeliście, że
          macie cerę trudną w pielegnacji i sami bez pomocy tej pani nie dacie rady?
          • Gość: nika błotko!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:31
            serio??? mnie to samo kilkanascie lat temu proponowała, z morza martwego,
            dystrybucja tych kosmetyków jest widac bardzo dochodowa:-))) dla cery wrażliwej
            i alergicznej za mocne, ale pani dermatolog sie n ie dała przekonać:-)))
            porażka
          • Gość: ULA Re: Nie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.13, 14:09
            Moim zdaniem Pani dr.ma problem z alkoholem i nikt nie może powiedzieć nic złego o jej kompetencjach bo lekarzem jest dobrym ,oczywiście bardzo oschle podchodzi do pacjenta ale myśle że to wynika z jej problemu ,po drugie ceny u P.Brodeckiej są nie na kielecka kieszeń ,a po trzecie Pani Doktor Proszę Kochać swoich Pacjentów ,dzięki nim może Pani prowadzić takie życie !!!!!!
            • Gość: Trellamorella Re: Nie polecam IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.15, 16:55
              Ja polecam i korzystam. I jak wcześniej ktoś napisał tez jakoś dziwnie nienawistnie to tu wyglada. Oddany lekarz wystarczy zapytać stałych pacjentów a nie czytać reklamy konkurencji. Dobre z "prowadzić takie życie" zawistnosc i problem z zaburzeniami osobowości chyba u komentującego ;-pppppppp
      • Gość: Zuzia Re: Polecam!!! IP: 81.26.13.* 12.01.07, 10:03
        Twój post wygląda na żałosną próbę bronienia za wszelką cenę doktor Brodeckiej.
        Czyżby Ci za to zapłaciła? I co, taka sugestia względem Ciebie nie jest zbyt
        przyjemna prawda? Tak samo jak Twoje insynuacje względem piszących, są po
        prostu paskudne i aroganckie. I niewątpliwie żałosne. Nie masz pojęcia kto
        pisze te posty. W związku z tym nie masz żadnego prawa sugerować kim sa piszący
        i z jakich powodów piszą to co piszą. Zanim zaczniesz wyrażać takie
        nieprzemyślane uwagi o innych to spójrz krytycznie na siebie. Nie ma nic
        bardziej żałosnego niż "mądrala" wiedzący "lepiej" od innych. Szkoda, że tak
        brzydko.
        • iwcia253 Re: A co sądzicie o dr J. Skowerskim? 12.01.07, 21:29
          A co sądzicie o dr Jezrym Skowereskim z prywatnej Kliniki "Omegi" na ul.
          Jagiellońskiej?
    • bib24 Re: co sądzicie o dr brodeckiej? 11.01.07, 09:00
      Bylam raz, pazernosc i chamstwo takie, ze plasuja ja w pierwszej trojce
      najgorszych platnych wizyt zycia.
      • ikser Polecam!! 11.01.07, 21:30
        Duża wiedza i mądrość. Pacjentowi daje to poczucie bezpieczeństwa.!!!
        • iwcia253 Re: Polecam!! 12.01.07, 21:27
          A co sądzicie o dr Jezrym Skowereskim z prywatnej Kliniki "Omegi" na ul.
          Jagiellońskiej?
          • Gość: iwcia Re: Polecam!! IP: *.lodz.mm.pl 19.01.07, 23:07
            Dzwoniłam dziś do gabinetu dr Brodeckiej.Pani,która odebrała telefon nie była z byt miła a wręcz miałam wrażenie,że była niesczęśliwa.TO PO CO ONA TAM PRACUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kiti Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 11.01.07, 23:49
        ciagle wszystko leczy laserami. nawet na drobne podraznienie ,. nie polecam .
        Teraz chodze do dr.Olejarczyk. jestem bardzo zadowolona
        • Gość: zawiedziona Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.gdynia.mm.pl 18.01.07, 10:03
          leczy laserami tylko czy skutecznie?????????????mam siwe włosy i czy myślicie,że to pomaga????????????Zostawiłam już nie małą kwotę a ona nadal uważa,że laser pomaga na ten kolor.Koszt zabiegu 400 zł.W długim oczekiwaniu na moją kolejkę,zwróciałam uwagę,że każdy pacjent płaci w przedziale 400-600.Odpuściłam już ją sobie
          • Gość: gonia Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 19:47
            Doktor Brodecka- pochłaniacz kasy bez klasy! Polecam dr Olejarczyk - przyjmuje w ramach NFZ (gabinet przy ul. Ściegiennego), a diagnozy i metody leczenia jak dr Kowalska (gabinet prywatny).
            • Gość: rozczarowana Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.gdynia.mm.pl 18.01.07, 22:59
              a jak się słono płaci za zabiegi, a jak jest zimno w tym gabinecie.
              • Gość: paula Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.07, 08:22
                to prawda.Byłam w tym gabinecie na zabiegu.Musiałam się rozebrać i myślałam,że zamarznę,tam było chyba z 10 stopni.A kilku dziesięcio minutowe oczekiwanie na Panią doktor w takiej temp. nie jest miłe.Po powrocie do domu musiałam się rozgrzać.To jest pomyłka
                • Gość: Stanisław Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:14
                  Mam córę z trądzikiem i jest alergikiem. Pomóżcie jestem spoza Kielc.
                  Dziewczyna ma kompleksy.
    • Gość: Pacjent Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:33
      Kto jest sponsorem tej strony?
      • Gość: była Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.lodz.mm.pl 19.01.07, 20:46
        A jakie to ma znaczenie??????Ważne są te opinie a może i ostrzeżenia dla innych.
        • Gość: iwcia Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.lodz.mm.pl 19.01.07, 23:10
          Dzwoniłam dziś do gabinetu dr Brodeckiej.Pani,która odebrała telefon nie była z byt miła a wręcz miałam wrażenie,że była
          niesczęśliwa.TO PO CO ONA TAM PRACUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Krosta Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 00:56
            Kto zna wyleczenie trądziku z allergią. Jest doktor super na Wojska Polskiego.
        • Gość: Ketchup Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.15, 17:02
          Chyba to Śmietana napisał czy Jaś Fasola. Lepiej sobie tu opini o kimś nie wyrabiać.
    • Gość: ~anonim Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: *.play-internet.pl 01.03.21, 17:25
      Nie polecam dermatolog brodeckiej!
      Wysłała mnie na jakiś głupi test mora i wyszły w nim że mam bakterie,pasożyty w tym glista ludzka. Bardzo się przejęła że mam gliste więc zrobiłam prywatnie badanie z krwi i wyszło że nie mam żadnej glistnicy! Pani dermatolog przepisała mi tabletki i całej mojej rodzinie, lacznie dzieciom.Porażka że mamy takich dermatologow. Przyszlam do doktor w innej sprawie A ona że mam grzyby, bakterie...... Poza tym duże opóźnienia bo zamiast zająć się pacjentem i go wysłuchać to ciągle odbiera telefony,lekceważy swoich pacjentów. Zwykła naciagaczka, która leczy swoimi ziółkami które ma do kupienia w swojej przychodni. Byłam u niej dwa razy i więcej już nie pójdę, szkoda mojego czasu . Odradzam wszystkim Panią Brodecką.

• Gość: Leszek Walentynowi Re: co sądzicie o dr brodeckiej? IP: 2.58.216.* 19.01.24, 11:29
      Nie polecam tej pani dr. dermatolog. Diagnoza u mnie...grzybica a wcześniej uczulenie(oczywiście dawno temu).Sam sobie zdiagnozowalem... łuszczyca tylko o obrębie stop i tylko okresach zimy... polecałbym Pana pediatra/anestezjolog ale nie żyje, szkoda. Anestezjolog tysz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka