Dodaj do ulubionych

Pikieta pod Izba Skarbowa!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 16:26
Nadal urzednicy, którzy powinni stac na straży prawa i znac je
najlepiej,lekceważą je i wyroki sądow. Nie dają mi wyboru. Muszę głośno
powiedziec wszystko z czym podatnik nie może się zgodzić!Dlatego chcę
zorganizowac pikietę pod Izbą Skarbową w Kielcach.

Czy jest ktoś kto weżmie w niej udział? Wszystkich odważnych, niezadowolonych
zapraszam do wzięcia w niej udziału!
Obserwuj wątek
    • Gość: szara komórka a ja z szarej strefy też mogę przybyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 16:28
      można sie wprosić?
    • Gość: NinaCholwicka Re: Pikieta pod Izba Skarbowa!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 23:00
      Oczywiscie, zapraszam ale termin podam jak wszystko ustale. Ciesze sie,bo
      trzeba głośno powiedziec dlaczego mamy "szarą strefe". Dyisiaj po tzlu
      pryeyzciach wiem, ze jest to jakies wyjście dla ludzi przedsiębiorczych. Nie
      badzmy obludni,wysokie podatki, pozory, ze prawo obowiazuje, brak
      odpowiedzialnosci urzednikow,ktorzy za byle co kaza to wrecz zmuszanie
      podatnikow do przechodzenia dz "szarej strefy" :(
      • okurwa Nazwiska!!! Proszę o nazwiska z decyzji -nie znamy 08.01.07, 23:34
        nazwisk tych nikczemnych debili, którzy Panią i innych bezkarnie wykańczają dla swoich korzyści.
        Teraz może Pani podać na forum ich zatajane przez dziennikarzy nazwiska.
        Kielce powinny znać nazwiska tych wrogów społecznych.
        Teraz to może być jedna z form obrony, za kilka miesięcy może to już nikogo nie interesować.
        Życzę wytrwałości w walce oraz namawiam wszystkich przedsiębiorców, żeby na Pani przykładzie uczyli się być mądrymi przed szkodą i zabezpieczali się przed samowolą oszustów z urzędów skarbowych, przed szkodą.
        • Gość: Jaga Re: Nazwiska!!! Proszę o nazwiska z decyzji -nie IP: 81.219.132.* 09.01.07, 07:49
          Dlaczego piszesz, ze nazwiska są "zatajane przez dziennikarzy"? Raczej nie
          ujawniaja ich gnębieni przez fiskusa. To oni są źródłem informacji dla
          dziennikarzy. A gdy nie ma źródła informacji, nie ma informacji w prasie.
        • know1 Nazwiska 09.01.07, 11:42
          Człowieku o kulturalnym nicku 'oku..'. Zanim coś napiszesz, pomyśl. Akurat w
          tej sprawie, to dziennikarze byli jedynymi sojusznikami Pani Cholewickiej.
          Gdyby nie oni, pewnie by nie wygrała żadnego procesu ze skarbówką. A nazwiska
          padały - w Wyborczej był m.in. wywiad z szefem Izby Skarbowej i z urzędnikiem
          UKS, który najdłużej kontrolował firmę Pani Cholewickiej.
          • dijey o! powstaje ruch obrony dziennikarzy wiejskich 09.01.07, 12:18
            Pani oku.. chciala się Pani dowiedzieć nazwisk, to sobie poszukaj, bo tutejsze piszą , że jakieś były podane kiedyś.

Najważniejsze jest zaś to, że wogóle napisali o rozboju dokonanym przez nieznanych z nazwisk sprawców.

Czekamy na nowe doniesienia dziennikarzy o kolejnych poszkodowanych przez kliki z kontroli skarbowych w wiosce kmiotów - Kielczewie.
    • Gość: NinaCholewicka Re: Pikieta pod Izba Skarbowa!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:27
      Prosze o pisanie czy jestescie zainteresowani udzialem w pikiecie! DZIEKI
    • Gość: skarbek Re: Pikieta pod Izba Skarbowa!!!!!! IP: *.chello.pl 10.01.07, 21:50
      czas skonczyc z samowola urzednikow! Niech każdy z nich odpowiada imiennie za
      swoje bezprawne postepowanie. Ile premii wział za tepote kontroler? Oczywiscie
      z pieniedzy naszych-podatników!!!
    • Gość: Nina Cholewicka Re: Pikieta pod Izba Skarbowa!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:25
      Witam i zapraszam wszystkich chetnych na pikiete 23 lutego 2007r (piątek) pod
      Izbe Skarbowa w Kielcach! Dziekuje i pozdrawiam
      • Gość: ian_curtis Re: Pikieta pod Izba Skarbowa!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 18:34
        Pozdrawiam Pani nino, kiedyś pracowałem u pani...
        • Gość: Nina Cholewicka Re: Pikieta pod Izba Skarbowa!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 17:20
          Jeszcze raz chce was wszystkich zaprosic na pikiete w piatek o godz 9.00 pod
          Izbe Skarbowa!! ZAPRASZAM (ian_curtis rowniez)
    • Gość: juo Re: Pikieta pod Izba Skarbowa!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 00:56
      vvvv
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka