Dodaj do ulubionych

chyba jestem zydem!!!!!!

05.04.03, 22:56
Mam osiemnascie lat i rodzice niedawno powiedzieli mi ze jestem ZYDEM to dla
mnie nowosc i nie wiem co mam zrobic!!!!! pomocy !! co powiedza koledzy Baton
z lodzi
Obserwuj wątek
    • Gość: BBB Re: chyba jestem zydem!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 23:02
      Obzezaj sie!
    • Gość: BBB Re: chyba jestem zydem!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 23:19
      Jak jus jesteś obzezany, to załus interes i zarabiaj na gojach
    • Gość: BBB Re: chyba jestem zydem!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 23:20
      A teraz pomódl się i podziękuj, że należysz do narodu wybranego
    • Gość: :( Re: chyba jestem zydem!!!!!! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 23:28
      Bardzo boli?? :))
      Uważaj, bo mogą cię teraz wysyłać, żebyś malował doroczne antysemickie i
      antyizraelskie napisy na domu dr. Marka Edelmana. (Szewach Weiss boi się
      osobiście malować).
    • Gość: test test tylko w srodku no tresc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 01:18
      • Gość: enzym Re: chyba jestem Zydem IP: *.look.ca 06.04.03, 05:45
        Mam osiemnascie lat i rodzice niedawno powiedzieli mi ze jestem ZYDEM to dla
        mnie nowosc i nie wiem co mam zrobic!!!!! pomocy !! co powiedza koledzy Baton
        z lodzi

O...! I to mi sie podoba ! To sie nazywa myslenie prewencyjne. No tak, ale u
        was o tym mysli sie od pokolen.
        A wyobras sobie ze ja mam grubo powyzej 18 i ho,ho, i jak do tad moi rodzice
        nie powiedzieli mi ze jestem Polakiem.
        Ja tylko sie tego domyslam.
        Jasne - osiemnastka ; czas na powazne zyciowe decyzje.
        Pewnie bedziesz staral sie o jakas intratna posade w ministerstwie. Zycze
        powodzenia no i z tym pochodzeniem, przyda sie jak znalazl.
        Jesli cos moge sugerowac to staraj sie dostac do Ministerstwa Spraw
        Zagranicznych. Swojska atmosfer no i co tu duzo mowic sprawy wagi panstwowej.
        Albo do Ministerstwa Handlu. Wyrobisz sie w imporcie, no i kasa, kochany KASA.
        Co sprzedac co kupic co wydzierzawic, jak ominac przepisy celne. Slowem roboty
        mnustwo !

• Gość: Oszołom z RM Re: chyba jestem zydem!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 14:11
      A jednak są uczciwi Żydzi na tym swiecie
      • Gość: Jakub Re: chyba jestem zydem!!!!!! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 14:48
        Skąd takie mniemanie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka