baton85 05.04.03, 22:56 Mam osiemnascie lat i rodzice niedawno powiedzieli mi ze jestem ZYDEM to dla mnie nowosc i nie wiem co mam zrobic!!!!! pomocy !! co powiedza koledzy Baton z lodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BBB Re: chyba jestem zydem!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 23:02 Obzezaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: chyba jestem zydem!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 23:19 Jak jus jesteś obzezany, to załus interes i zarabiaj na gojach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: chyba jestem zydem!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 23:20 A teraz pomódl się i podziękuj, że należysz do narodu wybranego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: chyba jestem zydem!!!!!! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 23:28 Bardzo boli?? :)) Uważaj, bo mogą cię teraz wysyłać, żebyś malował doroczne antysemickie i antyizraelskie napisy na domu dr. Marka Edelmana. (Szewach Weiss boi się osobiście malować). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test test tylko w srodku no tresc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 01:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enzym Re: chyba jestem Zydem IP: *.look.ca 06.04.03, 05:45 Mam osiemnascie lat i rodzice niedawno powiedzieli mi ze jestem ZYDEM to dla mnie nowosc i nie wiem co mam zrobic!!!!! pomocy !! co powiedza koledzy Baton z lodzi O...! I to mi sie podoba ! To sie nazywa myslenie prewencyjne. No tak, ale u was o tym mysli sie od pokolen. A wyobras sobie ze ja mam grubo powyzej 18 i ho,ho, i jak do tad moi rodzice nie powiedzieli mi ze jestem Polakiem. Ja tylko sie tego domyslam. Jasne - osiemnastka ; czas na powazne zyciowe decyzje. Pewnie bedziesz staral sie o jakas intratna posade w ministerstwie. Zycze powodzenia no i z tym pochodzeniem, przyda sie jak znalazl. Jesli cos moge sugerowac to staraj sie dostac do Ministerstwa Spraw Zagranicznych. Swojska atmosfer no i co tu duzo mowic sprawy wagi panstwowej. Albo do Ministerstwa Handlu. Wyrobisz sie w imporcie, no i kasa, kochany KASA. Co sprzedac co kupic co wydzierzawic, jak ominac przepisy celne. Slowem roboty mnustwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: chyba jestem zydem!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 14:11 A jednak są uczciwi Żydzi na tym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: chyba jestem zydem!!!!!! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 14:48 Skąd takie mniemanie? Odpowiedz Link Zgłoś