Gość: moog^ IP: 213.199.193.* 06.04.03, 23:18 o ile mi wiadomo, to myslovitz nie gra niebiletowanych koncertow - w zadnym wypadku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: Myslovitz bez biletów IP: *.proxy.lucent.com 07.04.03, 09:28 Gość portalu: moog^ napisał(a): > o ile mi wiadomo, to myslovitz nie gra niebiletowanych > koncertow - w zadnym wypadku Kilka lat temu w czasie juwenaliow odbyl sie koncert, na ktory bilety kosztowaly 50gr. Mialo to miejsce obok polibudy. Teren na ktory obowiazywaly bilety ograniczony byl tasma plastikowa i byl to w przyblizeniu prostokat/kwadrat przed scena, jakies 10-20m. Reszta placu nie byla biletowana. Scena stala przy parkingu pod "Laura". Moze i teraz warto zastosowac takie rozwiazanie. Dzieki temu jakies bilety beda sprzedane a koncert bedzie dla znakomitej wiekszosci widzow darmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Myslovitz bez biletów IP: proxy:* / 172.21.11.* 07.04.03, 10:48 o ile pamietam to 2 lata temu moze trzy myslovitz gral koncert za zupelne fri na kieleckim placu obroncufwolnsocistalingradu. w niedziele to bylo za dnia jasnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakavu Re: Myslovitz bez biletów IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.0.* 07.04.03, 15:05 Gość portalu: moog^ napisał(a): > o ile mi wiadomo, to myslovitz nie gra niebiletowanych > koncertow - w zadnym wypadku misiu. przeciez kase i tak dostana (od studentow, od prezydenta) wiec swoje honorarium maja. Po co wiec jeszcze bilety jak to prezent od miasta? A jesli chodzi Ci o sam fakt niebiletowania, to dwa lata temu na pl. Wolnosci Myslovitz gral na niebiletowanym koncercie organizowanym przez jakas firme produkujaca slodycze ;) slodkie, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś