granacik 20.11.01, 20:13 sliwki - 2 tony jabluszka - 7 ton orzeszki - ach te :) no 11 ton - wszystko pachnace i radosne :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 21.11.01, 09:01 malinki - ach te :) no malinek to 4 duze wiaderka :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: owoce dla gaptosi :) 21.11.01, 09:59 :-))))) Bardzo, bardzo serdecznie dziękuje - wszystkie zjadam natychmiast!!! A ze swojej skromnej strony przesylam winogronek dwie i pół tony. Świeżutkie i pachnące jak zielona trawka na łące :-))))) Pozdrawiam bardzo owocowo. Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 21.11.01, 12:34 gruszki - dwa koszyki opalone sloneczkiem soczyste i kruchutkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: owoce dla gaptosi :) 21.11.01, 13:44 Poziomki, brzoskwinki i mandarynki (te ostatnie bardzo słodkie ostatnio :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 21.11.01, 17:38 truskawki - naburmuszone, czerwone, pelne yyyy - dwie ciezarowki :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: owoce dla gaptosi :) 21.11.01, 17:55 Ale czy te truskawki pełne naburmuszenia, czy czerwonośći? A najlepsze porzeczki - te znad rzeczki :-))) A arbuzy - te najbardziej lubią łobuzy :-))) Przesyłam dwa wagony - skład do Krakowa przez Radom i Kielce. Wiadomość dla odbiorcy ukryta w miodu butelce :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 22.11.01, 09:01 mandarynki - dla dziewczynki (2 tony, 3 skrzynki) śliweczki - dla owieczki (koszyczek, garnuszek, 2.5 beczki) :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: owoce dla gaptosi :) 22.11.01, 10:29 :-) Z ranka - agrest dla baranka Na przekąskę - jagód wiązkę Na podwieczorek - malinek cały worek A wieczorem koszyk kiwi - a to się baranek zdziwi! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaMa Re: owoce dla gaptosi :) IP: 212.244.139.* 22.11.01, 10:49 A rumiane jabłuszka dla gaptuszka Fioletowe śliweczki dla córeczki Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 22.11.01, 14:29 Aronia Gruszki Jabłka - Cortland Jabłka - Gloster Jabłka - Jonagold Jabłka - Jonagored Jabłka - Jonica Jabłka - Ligol Jabłka - Lobo Jabłka - Sampion Jabłka - Booskop Jabłka - Gala Jabłka - Antonówki Jabłka - Booskop Jabłka - Golden Jabłka - Elstar Jabłka - Malinówka Jabłka - McIntosh Jabłka - Spartan Papryka - czerwona Papryka - żółta Papryka - zielona Pomidory Ananasy Banany Grapefruity Kiwi Mandarynki Pomarańcze Winogrona jasne Gruszki Klapsy Jagody Wiśnie Słoneczniki Sliwki Truskawki no i oczywiscie :) ORZESZKI !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: owoce dla gaptosi :) 22.11.01, 15:16 A kosztele? Czy to nie byłoby zbyt wiele? Jeśli nie, to cztery kosze (poprosze)! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 22.11.01, 15:53 Kosztele?Jasne - ich nigdy za wiele Wybacz me roztargnienie obiecuję że się zmienie Dodam jeszcze dla wprawy: a co u Pani slychać - no straszliwem ciekawy Czy owoce moje - te co je z serca daje czy one do Pani trafiają - czy je Pani dostaje? A i czy smakują, czy są dla Pani miłe O jeju, jeju - ależ się za Panią stęskniłem! :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 23.11.01, 09:13 Komunikat dla Owieczek (i Wróbelków) 1. Na łączce odrobine chłodnawo, pada śnieżek (konieczna czapka i rękawiczki) 2. Gabinet pielęgnacji wełenki dziś czynny do północy (rezerwacje tel.) 3. Nadciąga mgła (tęsknik dwódniowy) - proszę dziś robić zapasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 23.11.01, 10:46 tęsknych koszteli - 2 kosze śliwki, orzeszki, gruszeczki proszę - częstować się proszę - wszystko dla małej Owieczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: owoce dla gaptosi :) IP: *.gazeta.pl 23.11.01, 11:25 My tu o ważnych sprawach dotyczących Kielc, a wy..., wy tu sobie flirtujecie w najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 23.11.01, 11:49 Gość portalu: msz napisał(a): > My tu o ważnych sprawach dotyczących Kielc, a wy..., wy tu sobie flirtujecie w > najlepsze. A my o ważnych sprawach dotyczących Polski, Świata... O witaminach rozmawiamy - zima idzie przecież :) pozdrowienia dla Gazety Wyborczej Kielce (a właśnie - po ile w Kielcach jabluszka (i czy kosztele mozna kupic?) Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: owoce dla gaptosi :) 23.11.01, 12:02 :-) Zakazany owoc? Lecz przecież jeśli nawet, to flirt witaminowy i zdrowy .... bo całkiem owocowy! :-) Niepoważnie owocowe pozdrowienia dla wszystkich poważnych inaczej! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 25.11.01, 13:37 a w niedziele - no to najlepiej jesc i jesc - no caly czas owoce. :) ech :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: owoce dla gaptosi :) 25.11.01, 19:22 Owoce: Podobno, kiedy przychodzi jesień, owoce zapominają o wszystkim, co było, i dojrzewają odtąd jak w ekstazie. /Yagi Jukichi/ :-) PS. A kiedy przychodzi zima? Co wtedy? Czy owoców mróz się nie ima? Bo ja się boję troszeczkę, że już bez szans na gruszeczkę. A śliwki i winogronka soczyste Przepadną, jak liście złociste Z ostatnią chwilą jesieni, A bez nich tak smutno na ziemi. Więc prośbę mam tylko nieśmiałą (bo mnie wciąż owoców za mało) Poproszę o te kosztele skoro dziś mamy niedziele! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 25.11.01, 20:01 Czy to niedziela, poniedziałek, czy nawet wtorek, - ja zawsze mam dla Ciebie koszteli caaały worek :) Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 26.11.01, 13:02 Jest poniedziałek, godzina trzynasta - śnieg pada czas cały pora zaczać zjadać owoce co latem dojżewały Są piękne - rumiane - soczyste, ale co ja tu pisze - przecież to jest oczywiste Owocow mam dla Ciebie pelne kosze, pamietaj z serca je daje - bierz, prosze Do jedzenia ich Cię namawiam i owocowo pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: owoce dla gaptosi :) 26.11.01, 13:41 Ale śniegu napadało! Zima piękna - wszędzie biało. Dziękuję pięknie za wszystkie owoce. Zajadam się nimi - całe dnie i noce! Niektóre na zimę w słoiczkach przechowuje Więc będą zapasy - nic się nie zmarnuje! Przesyłam juz teraz (dołączone do laurki) przepyszne wisienkowe konfiturki. A dżemy z latem w środku - truskawkowe - dla Ciebie specjalnie - leciutko kwaskowe. I jeszcze kompocik z soczystych jabłuszek i w zalewie tysiąc gruszek! Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 26.11.01, 15:34 Świetnie jest patrzeć gdy śnieg za oknem pada siedzieć wygodnie, cieplutko - owoce zajadać Dzięki owocom można i czas trudny wytrwać - dwudniowy zajadać, wcinać, myśleć - uciekaj smutku - świat jest owocowy! A sama myśl, ze dotykasz moich owoców ustami swoimi sprawia, że myślę: Twoimi, moimi, naszymi... Już za chwil parę, za godzin niewiele spotkamy się razem, przy jednym Kościele... Żyć owocowo, owocowo - owocowo, jest pysznie - czyż nie? ............................ Gaptosia - owocowo pozdrawiam Cię :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: owoce dla gaptosi :) 26.11.01, 23:31 W marzeniach … Truskawki fruwają jak kawki Śliwki biegają jak siwki Ananaski – wracają do łaski A jabłuszka kochają się z gruszkach. Jagódki jak niezabudki, Małe morelki jak muszelki. Są jeszcze na niebie jeżynki Poziomki i słodkie malinki. A nade wszystko pękate orzeszki – Pyszne jak dziecinne łakomstwa grzeszki! Jeśli pomarzyć, nazbierać starannie, Starczy na zimę dla Ciebie i dla mnie. Przyśnią się wszystkie niezawodnie Na jutro, pojutrze i wszystkie przyszłe tygodnie! Kto chce, niech też pomarzy … Może i jemu się zdarzy … Granaciku - owocowe serdeczności i życzenia mnóstwa radości! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 26.11.01, 23:52 W marzeniach ... łączka, ławeczka, gdzieś niedaleko czeka owieczka... Ja owocami sie z Tobą zawsze chętnie podziele ach, byłbym zapomniał, mam już ulubione Twoje Kosztele! :) Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 27.11.01, 13:18 1 2 3 4 5 6 7 gruszek i już pelny masz faruszek 1 2 3 4 5 6 orzechów buzia pełna jest uśmiechów 1 2 3 4 5 śliweczek dla rozbieganych po łączce owieczek 1 2 3 4 jabłuszka dla teskniącego owocowo brzuszka 1 2 3 Kosztele Tak. Bo wiem, że tych nigdy za wiele 1 2 mandarynki wszystko dla WYJĄTKOWEJ dziewczynki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrutnik Re: owoce dla gaptosi :) IP: 195.116.124.* 27.11.01, 19:20 granacik napisał(a): > 1 > 2 > 3 > 4 > 5 > 6 > 7 gruszek > i już pelny masz faruszek > 1 > 2 > 3 > 4 > 5 > 6 orzechów > buzia pełna jest uśmiechów > 1 > 2 > 3 > 4 > 5 śliweczek > dla rozbieganych po łączce owieczek > 1 > 2 > 3 > 4 jabłuszka > dla teskniącego owocowo brzuszka > 1 > 2 > 3 Kosztele > Tak. Bo wiem, że tych nigdy za wiele > 1 > 2 mandarynki > wszystko dla WYJĄTKOWEJ dziewczynki! > :) ɭ "granacik" na deserek i z "gaptosi"(po wybuchu) zostanie plasterek Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 28.11.01, 23:04 Przy takim mrozie jak dziś, najlepiej zjeść winogron spora kiść. Należy rownież poprawić kilkoma orzeszkami no i oczywiście popić kompocikiem z malinkami. Niewiele myślac siegnać po kilka rumianych jabluszek uśmiechnąć sie do siebie i koniecznie pogladzić brzuszek. Myślac o owocach wielu - zimowym juz prawie - wieczorem kladę się spać owocowo zamyślony z bardzo fajnym humorem. Gaptosiu, przesylam owocowe pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: owoce dla gaptosi :) 29.11.01, 10:50 :-) - Kto zjadł owoce? - Ja ich nie brałam... To znaczy, zjadłam, ale nie chciałam... W oknie usiadło taakie wróblisko i gdyby nie ja, zjadło by wszystko! :-) Granaciku - przyjmij w podzięce - na Twoje składam dziś ręce - owoców kosze i skrzynki: Po pierwsze: dla sił wzmocnienia - malinki. Dla zdrowia - jabłuszka pachnące i gruszki żółciutkie jak słońce. Na spokój ducha - czereśnie (i na wstawanie zbyt wcześnie). Na trudy od wieczora do ranka - są winogrona - specjalnie dla baranka! A na każdy kłopocik - śliwkowy, pachnący kompocik! I jeszcze na dobry humorek orzeszków jesiennych cały worek!!! Pozdrawiam Cię bardzo witaminowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrutnik Re: owoce dla gaptosi :) IP: 195.116.124.* 29.11.01, 23:46 granacik napisał(a): > Przy takim mrozie jak dziś, > najlepiej zjeść winogron spora kiść. > Należy rownież poprawić kilkoma orzeszkami > no i oczywiście popić kompocikiem z malinkami. > Niewiele myślac siegnać po kilka rumianych jabluszek > uśmiechnąć sie do siebie i koniecznie pogladzić brzuszek. .................................................................... .................................................................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> A gdy pogłaskasz brzuszek to na wianeczek gaptosi wylejesz trochę spermuszek. Następnie gaptosia złota -powie- granacik do d.....ta robota. Bierz się ostro do dzieła bo mi się łech..... napięła. Granacik ostro uderzy aż z radości zęby wystrzeży. Będą robić to długo (w przerwach wypiją FRUGO). Potem będzie przekąska. Banan i chrzanu gałązka. Bananem gaptosia szczerze pokarze ,jak ją się bierze. A chrzanem granacik złoty pomoże sobie( bo mały będzie miał dość tej roboty). Później będzie deserek: Ananas i kiwi plasterek. Kolacja nie będzie wskazana, będą się ??????? do rana. Gdy słotko ranek zaświta z gaptosi już będzie KOBITA. Pozdr ....................................................................... ....................................................................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> > Myślac o owocach wielu - zimowym juz prawie - wieczorem > kladę się spać owocowo zamyślony z bardzo fajnym humorem. > > Gaptosiu, przesylam owocowe pozdrowienia > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna do okrutnika IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 10:15 Odwazylam sie napisac, choc do tej pory tylko czytalam. Okrutniku!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet nie wiesz, co moze narobiles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oni teraz, moga nie chciec juz tu pisac!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja codziennie tu zagladalam i szukalam ich rozmow!!!!!!!!!!! Ty ?????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i zla Re: do okrutnika IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 10:18 Okrutniku, idz do lasu, wez lopate, wykop sobie jame i tam sie schowaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zostan tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Tam jest twoje miejsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: do okrutnika IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 15:18 podpisuje sie obiema rekami pod tym co napisala smutna i zla!!!! z przyjemnoscia czytalo sie te mile wierszyki tych dwojga:) i codziennie czekalo sie na nowa porcje:) a tu przyszedl taki jeden i wszystko psuje:(((( to tylko pokazalo jaki poziom soba reprezentujesz-widocznie na cos lepszego cie nie stac, wiec wez do serca rade smutnej i zlej!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dm.na.chwilke Re: do okrutnika 30.11.01, 15:34 Gość portalu: aussie napisał(a): > podpisuje sie obiema rekami pod tym co napisala smutna i zla!!!! > z przyjemnoscia czytalo sie te mile wierszyki tych dwojga:) > i codziennie czekalo sie na nowa porcje:) > a tu przyszedl taki jeden i wszystko psuje:(((( > to tylko pokazalo jaki poziom soba reprezentujesz-widocznie na cos lepszego cie > > nie stac, wiec wez do serca rade smutnej i zlej!!!!!!!!!!!!!! ausik, przeciez wiesz, ze gaptoska jest za madra zeby przejmowac sie jakims pustakiem , jakim okazal sie jakis 'okrutnik' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrutnik Przeprosiny ! IP: 195.116.124.* 01.12.01, 01:54 Gdy przeczytałem to wszysytko powiem Wam teraz szczerze, na siebie samego cholera mnie bierze! Prawda jest taka, że miło się czytało jak Gaptosia i Granacik za owocowe wierszyki się brało. Prawda jest też taka, że wylazło coś ze mnie na wzór warchlaka!!!!! Smutno mi się zrobiło ,że Tych dwoje miłych ludzi może się obraziło. Przepraszam Was bardzo gorąco i proszę piszcie do siebie pachnąco. Za swoje niesmaczne "wycieczki" za karę zjem zgniłe porzeczki. Do tego starego arbuza i nie gniewajcie się już na mnie okrutnika-łobuza. Pozdrawiam wszystkich i wierzę że Gaptosia i Granacik nie jedną nam jeszcze pozwolą "skosztować owocowo-duchową wieczerzę". PS.Przykro mi na prawdę bardzo ,że mogłem swoim tekstem kogoś urazić i skrzywdzić.Myślałem, że będę śmieszny a okazało się,że byłem żałosny. Przepraszam Cię Gaptosiu i Ciebie Granaciku. Okrutnik smutny. Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Przeprosiny ! 01.12.01, 11:12 okrutnik:)) cofam swoje slowa ze jestes pustakiem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrutnik Re: Przeprosiny ! IP: 195.116.124.* 01.12.01, 15:43 dm_ napisał(a): > okrutnik:)) > cofam swoje slowa ze jestes pustakiem:))))) Dzięki. Miło,że tak piszesz. Ale na prawdę byłbym zadowolony(i to bardzo)gdyby Gaptosia i Granacik odezwali się. Proszę Was zacznijcie znów "owocować" Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrutnik Re: owoce dla gaptosi :) IP: 195.116.124.* 03.12.01, 18:20 Gaptosiu i Granaciku ! Odezwijcie się. SMUTNO bez Was!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrutnik Re: owoce dla gaptosi i granacika IP: 195.116.124.* 05.12.01, 22:17 Dla gaptosi (na niedziele) zafunduje ananasy i morele. Na dokładkę dorzucę gruszeczki i cały koszyczek świeżutkiej porzeczki. Dla granacika (też po sobocie) zszykuje wspaniałe łakocie. Będą jagódki i mandarynka (na samą już myśl leci mi ślinka). A na deserek podam IM melona, aby Ta Dwójka nie była już na mnie tak bardzo obrażona!. Proszę Was odezwijcie się. okrutnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrutnik Re: owoce dla gaptosi i granacika IP: 195.116.124.* 07.12.01, 00:24 Dla Tych dwojga na MIkołaja zaserwuje im owoce papaja. Nie bądżcie tacy żli. Odezwijcie się Odpowiedz Link Zgłoś
nick_tymczasowy Re: owoce dla gaptosi i granacika 07.12.01, 16:54 Gość portalu: okrutnik napisał(a): > > Nie bądżcie tacy żli. > Odezwijcie się wielkie narobiłes szkody okrutniku.... tak było miło z gaptosia i granacikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: Epilog: od gaptosi owoce dla wszystkich :-) 11.12.01, 14:04 Z gór ośnieżonych, zimowych, ech - pewnie mi nie wierzycie lecz powiem Wam, spod kopy śniegu lepiej wygląda życie ... Z oddali, co smutne i gorzkie Nie boli i blednie zupełnie A zima białym proszkiem sypie w oczy i działa nasennie ... Gdy lekko więc przymykam oczy wracają zapachy z przeszłości, choinka zielona, jabłuszka czerwone wokół światełka i mnóstwo radości. Przyjaźń na troski najlepsza. Na zimę i na refleksje Adwentu, Z nią post i czekanie nie straszne i lżej gdy czas dusz remanentu. A po nim niech smutki przepadną Nie gnębią nikogo już dłużej! Prezenty świąteczne przesyłam bo Święta wszak coraz bliżej! Życzenia dla wszystkich tu piszę serdeczne, wprost z serca, pachnące: Niech nikt się już nie zasmuca Żale precz gdy serca gorące! Na Święta życzę Wam wszystkim zdrowia, spokoju, radości, pysznych, świątecznych łakoci i ukochanych bliskości. Dla wszystkich mam upominki choć skromne, przyjmijcie je proszę: pomarańczy soczystych kosze, jabłuszka na Wasze choinki i słońcem ogrzane mandarynki. Do ciast bakalie załączam: figi, daktyle, rodzynki. Granaciku - dla Ciebie (specjalnie jak zawsze) najsłodsze, pyszne malinki! Niech grzeją w dzień zimowy - niech Ci nie marzną paluszki :-) A na wigilijny kompocik - wysyłam suszone śliwki i gruszki. Na koniec pierniki pachnące, korzenne przyprawy do wina Okrutnikowi - miód i cytryny (najlepsze, gdy choroba trzyma) :-) Pozdrawiam serdecznie Kielce „na forum” i życzę wszystkim zdrowych, śnieżnych i pachnących Świąt! :-) gaptosia Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Gaptosiu !!!! 11.12.01, 14:14 Gaptosienko, dech mi zaparło. Takie to piekne :) Jak sie ciesze ze sie odezwałas:) Bądź z nami, :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrutnik Gaptosiu ! IP: 195.116.124.* 12.12.01, 23:12 Jestem pod wrażeniem tego co przed chwilą przeczytałem. Gaptosiu jesteś wspaniała. Nie znam Cie osobiście ale już Cię lubię. Pisz dalej(dla wszystkich) bo po całym,bardzo często ciężkim i trudnym dniu, miło jest sobie usiąść i przeczytać COŚ tak ciepłego i miłego. Gaptosiu.Jesteś warta wszystkich owoców. Do rana by się Ciebie czytało a i to byłoby zawsze za mało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Re: Gaptosiu ! IP: *.eridian.pl / 192.168.1.* 18.09.02, 22:58 Grzebałem sobie po archiwum Forum i znalazłem bardzo fajne wierszyki Gaptosi. Dlaczego Gaptosiu nie piszesz dalej? pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: Epilog: od gaptosi owoce dla wszystkich :-) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 20:21 Kochana Gaptosiu czytajc to zrobilo mi sie tak cieplutko :)) dziekuje Ci za wszystko-odrazu podnosi na duchu:) przyjezdzaj w sobote do kielc-jest spotkanie w ckm:)))) jeszcze raz dzieki:)) buzka aussie Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: Jestem, jestem :-) 13.12.01, 21:29 jeszcze Wam nie dam spokoju :-) (oczywiście w miare dostępu do net-u na tej mojej odleglej placówce badawczej:-) Dm_, Aussie - mocno ściskam, sobota chyba niestety nie wyjdzie - grypa mnie dopadla :-( Moze następnym razem? Ale pozdrawiam wszystkich jak zawsze i biegne ogladac spadajace meteory :-) gaptosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Re: owoce dla gaptosi :) IP: *.eridian.pl / 192.168.1.* 18.09.02, 23:02 Naprawde fajnie się czyta "owocówki" Gaptosi. Pisz Gaptosiu dalej pozd Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: owoce dla gaptosi :) 19.09.02, 08:49 Gość portalu: nie poseł napisał(a): > Naprawde fajnie się czyta "owocówki" Gaptosi. > Pisz Gaptosiu dalej > fajnie ze ten watek wyciagnales z gąszcza wątków, jest cudowny, pamietam jak swietnie sie to czytalo;)) GW powinna to wydrukowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Do Gaptosi, Granacika i Okrutnika IP: *.eridian.pl / 192.168.1.* 19.09.02, 20:16 Apeluje aby wszyscy forumowicze zażądali, aby "TRÓJKA" z tematu odezwała się. Najbardziej wskazane jest by pierwsza była Gaptosia. Jest cudowna i powinna dalej "klikać" na naszym forum. pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Re: Do Gaptosi, Granacika i Okrutnika IP: *.eridian.pl / 192.168.1.* 01.10.02, 22:16 Ponawiam apel! Gaptosiu i pozostali odezwijcie się!!!!Naprawdę będzie bardzo miło wszystkim jak zagościcie z powrotem na forum. pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: owoce dla gaptosi :) IP: *.one.pl / 192.168.5.* 31.03.03, 19:11 Gość portalu: nie poseł napisał(a): > Naprawde fajnie się czyta "owocówki" Gaptosi. > Pisz Gaptosiu dalej > > > pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: owoce dla gaptosi :) IP: 2.3.STABLE* / 126.87.180.* 04.10.02, 08:28 Wątek niesamowity.... Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Dla Gaptosi... 20.10.02, 23:02 Gaptosiu - Pozdrawiam Owocowo :-) granacik ps. ech te kosztele .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: owoce dla gaptosi :) IP: *.one.pl / 192.168.5.* 08.05.03, 20:53 granacik napisał(a): > sliwki - 2 tony > jabluszka - 7 ton > orzeszki - ach te :) no 11 ton > - wszystko pachnace i radosne > :) Odpowiedz Link Zgłoś
granacik Re: owoce dla gaptosi :) 14.10.03, 23:23 Kosztele! ach te kosztele... ich nigdy za wiele... Owocowe pozdrowienia dla Gaptosi :-))** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvs Re: owoce dla gaptosi :) IP: *.sps.net.sa / *.ruh.isu.net.sa 25.10.03, 09:15 wyrazy uszanowania dla szanownej redakcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsf Re: owoce dla gaptosi :) IP: *.sps.net.sa / *.ruh.isu.net.sa 08.11.03, 15:30 dsf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asg Re: owoce dla gaptosi :) IP: *.sps.net.sa / *.ruh.isu.net.sa 16.11.03, 13:02 asg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: owoce dla gaptosi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 23:31 Tak na wierzch .. q - pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Ostatnich sześć wpisów w tym wątku są żenujące. 22.11.03, 23:35 Ostatnich sześć wpisów w tym wątku są żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś