Gość: poinformowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 10:28 Czy wiecie że Ofinowi grozi upadłość...?? Wpłaciłem na samochód i nie wiem czy zdarze go odebrac.... kto ma jakies pomysly...?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliza_dm Re: dealer Renault OFION 11.02.07, 20:39 z dobrego zrodla wiem, ze trzeba ich wziac na tzw. huki. podobno w tym przypadku to zawsze skutkuje. proponuje udac sie do kierownika sprzedazy i poinformowac ze jak samochodu nie bedzie to uda sie pan do sadu. zadziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian_curtis Re: dealer Renault OFION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 07:53 O firmie OFION trąbią już od 3 lat, od 3 lat słyszę że zdycha i upada, jakoś nie zdechła. Swoją drogą Kielce jakoś nie mają szczęścia do dobrych dealerów samochodowych przykładem może być dla nas chociażby Radom. Ale aby oddać sprawiedliwość kielecki salon Toyoty jest OK, ale właściciel jest z Radomia pewnie dlatego jest OK :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: dealer Renault OFION IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 12.02.07, 23:37 mnie kiedys gdy odbieralem auto z naprawy blacharskiej podmienili opony na lyse i rzneli glupa ze te lyski to moje i ze zdarly sie przy hamowaniu juz nie wspominajac o ich zaprzyjaznionej firmie Roberts ktora przerabiala sam n do leasingo i wten sposob naciagala klientow , teraz kazdy kto kupowal samochod i pierwszym wlascicielem byl roberts ma doczynienia za sadem w bialymstoku Odpowiedz Link Zgłoś