Gość: salonowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 17:10 Jednak my, kielczanie mamy wrodzony obiektywizm polityczny a to dzięki średniowiecznej nauce ariańskiej i świetnym przekazom pedagogicznym w latach PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SmurfMądrala Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 19:32 . Prosze mi wyjaśnić o co chodzi??? Moje wątpliwości są następujace 1/"Brawo Stępień!!!"-jeśli to ten "Sępień",to uważam "na pohybel" 2/"> średniowiecznej nauce ariańskiej"-arian w średniowieczu spalonoby natychmiast,ale przezornie pojawili sie w dobie reformacji(póżny renesans) wiec tylko trochę ich szykanowano i wypędzono(na pamiątkę Kielce maja Palac Biskupów) 3/"świetnym przekazom pedagogicznym w latach PRLu."-czy chodzi o najwazniejsze pomoce peerelowskiej edukacji tj.pałka,nachajka,tiurma,kolegium czy o dziela socjalistycznej pedagogiki idzie,albo jasniej jakoś po chlopsku proszę. Ja tylko mądrala jestem, nie mylić z mądrym,ale staram sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowanie Re: ale plama IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 23.02.07, 19:50 Wielki nietakt wobec pokrzywdzonych.No cóz ,czym skorupka za młodu nasiąknie...nadęcie i napuszenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salonowiec Re: A jednak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 23:38 ...edukacja PRLowska była na wzniosłym poziomie. A obecny preztdent to w młodości nawet się nie zawahał i prace doktorską opracował z doniosłego tematu, wykorzystując idee leninowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demo Re: Brawo Stępień!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:18 tak trzymaj druchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin 211000 Re: Brawo Stępień!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 13:34 Czekamy na twoje następne obiektywne orzeczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salonowiec Re: Brawo Stępień!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 01:06 Stępień udowodnij, że jesteś wielki. Przez 6 lat jesteś nietykalny. Nikt nie może Ciebie odwołaĆ ze stanowiska szefa TK. Do historii zapiszesz się wielkimi literami. Będziesz wielki. Udowodnij, to już udowodnione, że weksle Samoobrony to lipa czyli przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: Brawo Stępień!!! IP: *.tkdami.net 13.03.07, 08:50 ktory Stępień?????? Odpowiedz Link Zgłoś