agutka 05.05.03, 17:11 Hej! mam pytanko, czy może wiecie coś na temat powstania ośrodka TVP w Kielcach? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Kielaczan :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yahagi Re: TVP Kielce??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 20:46 ...coś'tam wiemy... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=480670&strona=0 Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: TVP Kielce??? 05.05.03, 22:38 Wielkie dzięki, a może są już jakieś konkrety? Bardzo mnie to ciekawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Video Re: TVP Kielce??? IP: uroczysko:* / 10.140.120.* 21.05.03, 09:36 Agutka nie licz na posadke bo wzystkie juz obstawione, niebawem bedzie nowy desant z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: TVP Kielce??? 23.05.03, 17:56 Skąd takie informacje i tyle pesymizmu. A czy my się przypadkiem nie znamy? hmm... Chyba raczej nie, no bo i skąd. Ale ciekawe kiedy będzie ta kielecka TV? I skąd wiadomo o desancie z Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: TVP Kielce??? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 18:11 Ja wam wcale nie życzę źle. Dlatego dziwi mnie, dlaczego chcecie mieć kolejny obżydliwy ośrodek propagandowy. Macie radio Kielce, niegdyś znośne, teraz komunosocjalistyczne do obżydzenia. Szkoda środków unijnych, które z łatwością pozyskacie na tę telewizję. Moglibyście je spożytkować na budowę autostrady świętokrzyskiej, albo choćby zdeponować na moskiewskim koncie SLD. Odpowiedz Link Zgłoś