Gość: Hammurabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 06:34 nic dodać nic ująć ! Jedyna nadzieja w tym, że pracując przy tym kowadle sami się mocno okaleczą, a i zapłatę dostaną słuszną do czynów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bziQ Re: SOS dla szkoły - felieton Stanisława Żaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 09:37 A ja nie jestem już optymistą w tym względzie, idiotów ci u nas dostatek i urodzaj ich prawdziwy. Jeśli idiota staje się idiotą partyjnym, wtedy niebezpieczeństwo jest duże, a skutki jego działań trudne do przewidzenia. Podpisuję się pod uwagami Pana Profesora Żaka rękami i nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: SOS dla szkoły - felieton Stanisława Żaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 09:50 dlaczego widzi to dopiero teraz - wczesniej nic sie nie działo - od chwili wpuszczenia kleru -mechanizm ruszył - kazdy ideolog państwowy moze robic co chce - szkoła państwowa i niby państwowa - niby konstytusyjny rozdział religii i państwa - rzecyzwistośc widoczna szkoła powinna byc własnoscia dzieci i rodziców - bo to na nich spoczywa ciezar i odpowiedzialnos ale takze finansowanie całości przedsiewziecia - oni wraz z nauczycielami powinni tworzyc Rade Szkoły - a dyrektor i kurator są od roboty aby im nie brakło niczego - tymczasem jest dokładnie odwrotnie - to urzednik państwowy będzi decydował o wszystkim - i realizował polityke kolejnych rzadzicieli którzy beda sie zmienioac jak w kalejdoskopie - a nauczyciele, dzieci i rodzice beda jak widzowie meczu w tenisa!!!!!!!!!!!!!!!lewa piłaka - prwa piłka............ państwo jest najwiekszym szkodnikiem a spółka jego z panującą religia to mieszanka zabójcza I specjalnie mnie nie dziwi że póżniej wychodza z niem bezmyślne matołki - któe mają 1. Przychodzic punktualnie do pracy 2. Słuchać ałtorytety 3. Ogólnie nie sprawiac kłopotów 4, Przed władza przykłeknac i o to chodzi o to chodzi tylko nigdy sie nie udaje - dziwnym trafem rzeczy - zawsze jest jkaś grupka - oczywiscie bandyckim ekstremistów i anty Polaków i diabłow wcielonych grzeszników którzy zrobia dokładnie odwrotnie- i moga nawet premierowi dac kopa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś