janko-muzykant 05.07.10, 11:29 ....I jak ci w gębie po wyborach? Mam nadzieję że teraz znikniesz!!!!! PA PA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrix_30 Re: chwd_po i 05.07.10, 12:56 chwdp jest tym naiwnym, przecież mówiłam, że Komorowski wygra...skąd wiedziałam???? To jest niestety moja tajemnica, ale powiem jedno: tak miało być i już!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chwd_po Re: chwd_po i 05.07.10, 14:14 Twoja pewność z czego może wynikać?... W stosunku do armat jakie wytoczył Komor wynik TAKI MIZERNY! wystarczyłoby aby nie było kampanii telewizyjnej mobilizującej młodzież (ci co ni w ząb nie kumają polityki, ale śmieszą ich na jutubie śmieszne filmiki) i kampanii namawiającej do głosowania bez meldunku i by PRZEGRAŁ sromotnie a jego pozostałe armaty wyborcze: -śmietanka kulturalna z Olbryskim przez Kutza Wajdę i tego punka z Tiltu(co sie juz nachapał) i Olgę Lipińską i Hołdysa i jeszcze wielu -pełnił PO prezydenta z racji tego było go dużo w mediach (wlaściwie byl cały czas)i nawet obsadzał stanowiska -Poparło go słońce peru z zaciekłością jako że zgoda buduje straszył nas powrotem 4RP -Tusek nawet wysalał list do zołnierzy z zapewnieniem, ze jak będziecie z nami będzie dobrze z przywilejami -palikot caly czas poniżał i degradował w oczach ludzi Jarka, a zgoda budowała i wiele wiele innych A efekt? 5%? Mizerota Odpowiedz Link Zgłoś
chwd_po Re: chwd_po i 05.07.10, 14:18 a co za wysoko poprzeczka? mierzi cię to? chcesz tu błyszczeć swoją indolencją intelektualną? nie wystarczy rzępolić janku Odpowiedz Link Zgłoś
janko-muzykant przesympatyczny inaczej chd_po-wcu 05.07.10, 15:49 Wsadź sobie w 4 litery ten twój jazgot polityczny bo jak na razie mam dosyc tych twoich pis-owskich pierdzeń w klawiaturę, dla mnie to ty jesteś jakimś popaprańcem tak jak ten twój Xero kurduple direktore!!!! I widac,że nie możesz sobie dac rady z przegraną w wyborach. Spadaj na drzewo najlepiej do Honolulu banany prostowac i tam sobie załóż partię o nazwie: "Buraki z pola bananowego" Odpowiedz Link Zgłoś
kon_napoleona2 Nie obrażaj buraków:) 05.07.10, 18:58 Toć to czystej wody kartofel :) Odpowiedz Link Zgłoś