Gość: kajko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 20:07 nie rozumie jak to bedzie zwalczane smieszne to jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gutek Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 21:21 Nie chcę być złośliwy ale ten pomysł jest absurdalny. Jest to prosty sposób na zrażenie sobie wspaniałych kieleckich kibiców. Byłem na Wiśle i owszem były wulgarne przyśpiewki ale w przynajmniej części były one sprowokowane zachowaniem kibiców Wisły oraz skandalicznymi decyzjami sędziego. Poza tym był wspaniały doping Kielce gol gol. Rozpoczęcie wojny z kibicami tylko zaszkodzi klubowi. Proponuję aby władze miasta zajęły się skandalicznie drogimi biletami na mecze oraz brakiem biletów ulgowych dla dzieci poza sektorem rodzinnym oraz aby zastanowiły się czy zasadnym jest de facto dopłacanie Kolporterowi 23 tys. zł miesięcznie za użytkowanie stadionu w sytuacji gdy dochody z jednego meczu wynoszą minimum 360 000 zł. przy średniej frekwencji 12 tys kibiców, nie licząc dochodów z reklam i transmisji. Dane te dot. kosztów utrzymania stadionu, wysokości czynszu jaki miastu płaci Kolporter oraz średniej frekwencji podała niedawno sama GW. Na koniec dodam, że mi osobiście wprowadzenie tego pomysłu w życie kojarzy się z Orwellem i doprowadzi do paradoksalnej sytuacji, chyba jedynej w Polsce, że normalny człowiek bardziej od tz. kiboli będzie się bał policji , no bo przecież w ferworze emocji każdemu może się wyrwać jakieś niecenzuralne słowo a wtedy po wyjściu ze stadionu może zostać skuty, zapakowany do skuki i skazany w ciągu 24 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Sstadion nie jest kibiców własnościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 13:30 Popieram akcje policji i Pana Przybylskiego. To jest miejsce publiczne wiec też powinny obowiązywac takie sme prawa i rygory, a jak chcecie sobie poklnąc to w domu przed telewizorem ja chce na mecz iśc zdziecmi a nie...stadion jest dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Sstadion nie jest kibiców własnościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:05 Stadion jest własnością Gminy Kielce czyli poniekad nas wszystkich, do którego miasta czyli my sami dokładamy 23 tys. zł miesięcznie. Powstał za kwotę 48 mln. zł dzięki ofiarności mieszkańców Kielc i pomysłowości władzy którą ci mieszkańcy wybrali. Budowa tego stadionu była dla mieszkańców Kielc olbrzymim wyrzeczeniem bo przeciez te 48 mln. zł mogło iść na np. mieszkania socjalne, pomoc społeczną, komunikację miejską,ulice , chodniki, szpital, place zabaw dla dzieci czy chociażby na nowoczesne pokryte tartanem boiska osiedlowe dla dzieci jakie są już w innych miastach. Dlatego pisanie, że stadion nie jest własnością kibiców jest tanim, demagogicznym chwytem. To kibice z młynu tworzą wspaniałą atmosferę i widowisko. Takiego dopingu jak w Kielcach nie ma nigdzie Polsce. To, że zdarzaja się wulgarne przyśpiewki to fakt, ale wystarczyłoby przeciez porozmawiać z przedstawicielami kibiców i to by pewnie wystarczyło. A tak to cała akcja przypomina strzelanie z armaty do muchy. Cały ten pomysł jest tak samo mądry jak niedawne koncepcje władz miasta aby wykopać tunel pod Kielcami , albo sprowadzać chińskich robotników którzy by pracowali za półdarmo. A najbardziej jestem ciekaw jak te kary będą egzekwowane wobec zachowujacych się wulgarnie kibiców przyjeznych, których przecież nie da się tak łatwo zidentyfikować, czy oni aby nie będą bezkarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeti11 Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.netcity.pl 07.04.07, 20:12 siedziałem przy sektorze gości na A dół i cały czas wyzywali korone :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel.CK Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 23:59 "I władze miasta, i policjantów najbardziej oburzyło to, że wulgarne przyśpiewki trwały przez kilkadziesiąt minut, a były prowokowane również przez osobę mówiącą przez megafon" - jaki megafon??? na stadionie nie używa się megafonu, jak coś to tylko na wyjazdach, proszę o pisanie na temat "światłych Panów dziennikarzy" kurcze jak nie znam tematu to nie zabieram gosu - JASNA SPRAWA 0 a tu nagle jacyś przypadkowiu ludzie zaczynają się wtrącać w sprawy wogóle im nie znane - czytak kibicowskie!!! Niech każdy robi to co umie a nie wtrąca sie w nie swoje sprawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 00:09 Był wzorowy stadion, ale trzeba zmian... Pseudo dziennikarze, policjanci, działacze. Cicha sobota i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Wspólnymi siłami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 07:31 Śmiać się czy płakać czytając wypowiedzi tych pożal się Boże fachowców? Wspólnymi siłami SB oraz ZOMO sytuację się uzdrowi-wiecie rozumiecie Prezydencie!Wy dziennikarze nie będziecie juz mi tu bzdur wypisywać wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Zacznijcie walczyć z blokadą ścieżki rowerowej ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 08:51 Ścieżka miała służyć za parking wyjątkowo w zeszłym roku. Do tej pory Lubawski nie wybudował parkingów - jest miejsce przy Gagarina obok stadionu i między stadionem a WDK... Można też przesunąć nieco chodnik na Al.Legionów w stronę bloków i przygotować miejsca parkingowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic I za prowadź tam swe dziecko. Wywalić chołotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 09:22 Byłem na meczu z dziećmi i musiałem się im gęsto tłumaczyć, co śpiewają te durne pały z młyna. Też mi kibice... Wywalić chołotę ze stadionu!!! Pieniądze tej szumowiny to nie wszystko. W ich miejsce przyjdą inni rodzice ze swymi dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: I za prowadź tam swe dziecko. Wywalić chołotę IP: 212.160.196.* 07.04.07, 09:27 popieram precz z łysymi oszołomami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plisak Re: I za prowadź tam swe dziecko. Wywalić chołotę IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 07.04.07, 10:00 Skoro nie postanowiono zakazu stadionowego nawet dla wulgarnego prowokatora z mikrofonem to znaczy, żwe mamy do czynienia ze zorganizowanym gadaniem pozorowanym. ' Odpowiedzialność powinni ponieść w pierwszym rzędzie ludzie, którzy biorą pieniądze za porządek na stadionie i w mieście. Są nieudolni. Tymczasem to oni organizują owo, też płatnie, puste, pozorowane gadanie. Dym maskujący własną nieodpowiedzialność. Patologii urzędniczej NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultras '82 Re: I za prowadź tam swe dziecko. Wywalić chołotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 11:38 JAK WAM SIE NA KORONIE COS NIE PODOBA TO PO PROSTU NIE PRZYCHODZCIE.IDZCIE DO KOSCIOŁA ALBO NA SPACER DO LASU.A JESLI TAM SPOTKACIE CHAMSTWO I PRZEKLENSTWA TO NIE WYCHODCIE Z DOMU I PROBLEM MACIE Z GŁOWY.POZDRO DLA STAREJ GWARDII 1982 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel.CK i jeszcze popcorn z coca-cola:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 10:18 nie ma co, prima aprillis trwa dalej - "w ich miejsce przyjdą inni rodzice ze swymi dziećmi" o kurcze ale się uśmiałem:))) gdzie Wy przyjdziecie??? TERAZ!!! A gdzie byliście rok temu? dwa lata temu? pięć lat temu? Wiecie gdzie była ulica Koniewa? Mówią Wam coś nazwiska Kozak? Fendrych? Ruszkowoski? Mucharski? PEWNIE NIE!!! Teraz nastała era Piechnomanii i nowego stadionu!!! Precz z taką modą!!! wole jak jest mniej osób ale znających się na tym co robią i w co wierzą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ub Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 09:48 UBEK PRZYBYLSKI szkola Ubecka Legionowo, co drugie slowo Przybylskiego to KU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej L. Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 10:32 I taki chce zapobiegać jak piszesz o Przybylskim.To przecież on odpowiada za bezpieczeństwo bierze ponad 7 tys.miesięcznie -za co?Za co mu płaci Prezydent za nic nie robienie ,a tak miało być bezpiecznie ,a co jest każdy widzi.Ubeków odsunąć od władzy,bo tylko szkodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyESBEK odp.dla andrzeja L. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 13:17 Czytam twoje posty człeniu i widzę, że jesteś na etapie raka wątroby. częściowo doprowadziła cię do niego chlana przez lata w tej twojej Esbecji wóda, a częściowo nienawiść do kogoś kto cię weryfikował w 1990 roku.Bo przeiceż jak policjanci w Kielcach wiedza powszechmnie nie było odwrotnie.Nie mam nic ani dobrego ani złego do Przybylskiego, byłem kiedyś jego podwładnym i mogę jedno o nim powiedzieć: to on gdy był w latach 1990 - 1993 Komendantem miejskim zrobił porzadek w komendzie. Zarówno z byłymi SB-kami jak i pijakkami, a szczególnie łapówkarzami. Do dziś stare gliny w Kielcach mówią, że jak był on to był porzadek i dyscyplina.Poza tym panie andrzeju L. to ty jestes chyba ten janek O. którego prokuratura kielecka już ze 2 lata temu ujawniała, że piszesz oszczercze posty pod jego adresem. najgorzej teraz jak byłe SB-ki anonimowo skręcają się z wściekłości o to, że zaraz zabiorą im emerytury. Pozdrawiam i życze kolejnej fazy marskości watroby.Zyczę też powodzenia w egzystencji nie za 7 tys. jak Przybylski tylko za niecałe 700 zł.Bo tyle wam PIS zostawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gimbusik Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:02 Popieram działania panów janusa z Komendy poicji w Kielcach oraz pana Przybylskiego z Urzędu Miasta. A tym nienawistnym forumowym anonimiarzom przypomnę tylko jedno: rok temu w Centrum Targowym w Kielcach to Kielcom PZPN wręczył puchar za najbezpieczniejsze imprezy na miejksich obiektach sportowych. I to obecnie w rankingu PZPN kielecki stadion prowadzi na najbaepieczniejszy z dużą przewaga nad innymi. Gdyby obaj panowie nie wiedzieli co robią to chyba buy tak nie było.I tpo sa fakty, a z faktami polemizuje tyklko głupiec lub schizofrenik. I sami też sobie oszczercy odpwoeidzcie: sa jakieś burdy jak gdzie indziej w czasie lub po meczach w Kielcach? A skoro nie ma to pokory, wiecej pokory anonimowi i skrecający się z wściekłości oszczercy. Już trwa Wielkanoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyESBEK Odp.dla ub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 13:17 Czytam twoje posty człeniu i widzę, że jesteś na etapie raka wątroby. częściowo doprowadziła cię do niego chlana przez lata w tej twojej Esbecji wóda, a częściowo nienawiść do kogoś kto cię weryfikował w 1990 roku.Bo przeiceż jak policjanci w Kielcach wiedza powszechmnie nie było odwrotnie.Nie mam nic ani dobrego ani złego do Przybylskiego, byłem kiedyś jego podwładnym i mogę jedno o nim powiedzieć: to on gdy był w latach 1990 - 1993 Komendantem miejskim zrobił porzadek w komendzie. Zarówno z byłymi SB-kami jak i pijakkami, a szczególnie łapówkarzami. Do dziś stare gliny w Kielcach mówią, że jak był on to był porzadek i dyscyplina.Poza tym panie andrzeju L. to ty jestes chyba ten janek O. którego prokuratura kielecka już ze 2 lata temu ujawniała, że piszesz oszczercze posty pod jego adresem. najgorzej teraz jak byłe SB-ki anonimowo skręcają się z wściekłości o to, że zaraz zabiorą im emerytury. Pozdrawiam i życze kolejnej fazy marskości watroby.Zyczę też powodzenia w egzystencji nie za 7 tys. jak Przybylski tylko za niecałe 700 zł.Bo tyle wam PIS zostawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyESBEK Odp dla ub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 13:19 Czytam twoje posty człeniu i widzę, że jesteś na etapie raka wątroby. częściowo doprowadziła cię do niego chlana przez lata w tej twojej Esbecji wóda, a częściowo nienawiść do kogoś kto cię weryfikował w 1990 roku.Bo przeiceż jak policjanci w Kielcach wiedza powszechmnie nie było odwrotnie.Nie mam nic ani dobrego ani złego do Przybylskiego, byłem kiedyś jego podwładnym i mogę jedno o nim powiedzieć: to on gdy był w latach 1990 - 1993 Komendantem miejskim zrobił porzadek w komendzie. Zarówno z byłymi SB-kami jak i pijakkami, a szczególnie łapówkarzami. Do dziś stare gliny w Kielcach mówią, że jak był on to był porzadek i dyscyplina.Poza tym panie andrzeju L. to ty jestes chyba ten janek O. którego prokuratura kielecka już ze 2 lata temu ujawniała, że piszesz oszczercze posty pod jego adresem. najgorzej teraz jak byłe SB-ki anonimowo skręcają się z wściekłości o to, że zaraz zabiorą im emerytury. Pozdrawiam i życze kolejnej fazy marskości watroby.Zyczę też powodzenia w egzystencji nie za 7 tys. jak Przybylski tylko za niecałe 700 zł.Bo tyle wam PIS zostawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej L. Re: Odp dla antySSBEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 20:54 anty ESBEK czyli sbek.Jak mniemam to masz przeżartą nie tylko wątrobę ale i rozum.Zresztą rozum masz zachowawczy -zachował ci się od szkoły podstawowej (jeżeli taką skonczyłeś oprócz szkoły SB).Przez ten rozum to piszesz po dwa razy to samo.Jeżeli zabiorą emerytury to wam i to wasze zmartwienie.Mnie nie mają co zabrać bo jej nie mam.Czasy jakie wspominasz w latach 90 tych to był koszmar nie praca dla wszystkich ale nie dla ciebie bo byłeś blisko korytka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xenia Pomówienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 13:31 A moim zdnaiem ty kogoś obrażasz publicznie na łamach gazety, az dziwie się, że taka dobra gazeta coś takiego publikuje.A ty nie jesteś taki bezkarny zawsze można tutaj chybba kogoś ustalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gimbusik Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:02 ...Popieram działania panów janusa z Komendy poicji w Kielcach oraz pana Przybylskiego z Urzędu Miasta. A tym nienawistnym forumowym anonimiarzom przypomnę tylko jedno: rok temu w Centrum Targowym w Kielcach to Kielcom PZPN wręczył puchar za najbezpieczniejsze imprezy na miejksich obiektach sportowych. I to obecnie w rankingu PZPN kielecki stadion prowadzi na najbaepieczniejszy z dużą przewaga nad innymi. Gdyby obaj panowie nie wiedzieli co robią to chyba buy tak nie było.I tpo sa fakty, a z faktami polemizuje tyklko głupiec lub schizofrenik. I sami też sobie oszczercy odpwoeidzcie: sa jakieś burdy jak gdzie indziej w czasie lub po meczach w Kielcach? A skoro nie ma to pokory, wiecej pokory anonimowi i skrecający się z wściekłości oszczercy. Już trwa Wielkanoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludek Żółta kartka dla kibiców Korony IP: 80.48.255.* 07.04.07, 10:12 Ale to prosta sprawa. Młyn dalej śpiewa swoje tylko odwrócony plecami do stadionu - skoro nie będzie widać twarzy z poruszającymi się ustami to nie będzie podstawy do ukarania przez sąd. To chyba jasne. ps. w Pyrowie kibice Lecha śpiewali "...strzelcie ku.... gola" , rozumiem że również zostaną podani do sądu, tak :? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 10:57 Uwaga bezmózgowcy ! To wy, z "mlyna" musicie się dostosowac do zasad jakie obowiazuja na stadionie kieleckim, a nie pozostali 12- 13 tysięcy widzó ! Koniec , kropka. Zafnej dyskusji.Kpiny miasto i policja urządza, organizując rozmowy z "młynarzami". Ich przedsyawiciele, np. dodek, piknikowy, to są faceci o przerośnietych i wybujałych ambicjach, chcą rządzic w mieście. czy wam się w glowach popieprzyło !Co to za ostrzezenia - żółte kartki ? Jest przepis, jest monitoring ? To karać ! Ile wl;ywów przynoszą miejscówki "Młynarzy"a ile moga wpłącac poprawnie zachowujacy sie kibice, przychodzacy na mecze z dorastajacymi synami, dziecmi ? Przywódca "młynarzy" ma czelnośc twierdzić,że oni spróbują ograniczyc chamskie zachoweanie > Nie moze zagwarantować że to sie nie powtorzy !!! Panie Komendancie Głowny ! Na takie diktum nikt z pana oficerów kieleckich nie zareagowął, przynajmniej w "Gazecie"nic na ten temat nie napisali !Ten pam przywódca może koledze takie oświadzcenia pzrekazywac, a na stadionie ma respektowac regulamin i przepisy. Jesli nie, to powinni zostać wyprowadzeni z obiketu. Tyle. "Młynarze" muszą tez przyjąc od wiadomości, że klub Kolporter Korona nie jest ich !Klub jest własnością p.Klickiego i tylko dzieki jego chojności funkcjonuje. "Młynarze" sa co najwyżej kibicami i to niezbyt przyzwoitymi, bo wiele razy narazili klub w poprzednich latach na kary finansowe, lub ogólnopolską krytyke.To nie dzieki "młynarzom" klub przetrwał trudne chwile, w porzednich latach przyczynili sie do tego m.in. p. Pakula, p. Kita, p. Czechowski,i wielu inych, każdy na miare swych mozliwości finansowych. I jeszcze jedno.Policjanci oraz p. Przybylski w UM nie jeżdżą autobusami MZK w dniach meczu, więc nie wiedza co się dzieje wewnątrz, jak chamsko zachowują się podrostki, ubliżają pasażerow.Szwankuj logiostyka, nie czytaja nawet forum , bo dowiedzieli by sie,że po meczu policjanci luc staznicy miejscy muszą być wewnątrz autobusow !Dowiedzieliby się z forum, watachy "młynarzy" leca przez osiedla ,a zniszczenia sa widzoczne nazajutrz. Ktoś na forum wspomniał o wybitych w sobotę szybach w klubie osiedlowym przy Mielczarskiego, zniszczconych zamkach, dzrwiach w blokach ! Jak tak dalej nikt nie bedzie reagowal, trzeba będzie grodzić bloki mieszkalne albo całe osiedla ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lunatic Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:52 Tylko, że moim zdaniem Pan Przybylski i policja to chyba musza byc na stadionie co nie a nie w czasie meczu jeździć autobusami.moim skromnym zdaniem nie ejst się w stanie opanowac i przewidziec co się stanie w każdym autobusie na każdym rogu itd.jak na razie nie było żadnej wpady.A słuzby z ratusza i policji zawsze spotkasz przy każdym meczu na stadionie, ja przynajmniej ich tam widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz dwa Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:04 W gazecie krakowskiej ukazała się wiadomośc,że Wisła rozważa podanie do sądu kibicow Kolportera Korony za obraze i wulgarne okrzyki pod adresem klubu.Fajnie co, ciekawe, czy policja ma coś nagrae z tych okrzyków, czy jest też wideo z sektorów "młyna", na któtrych sie wyprawia ekscesy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz dwa Kpiny i cyrk ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:12 Opamietajcie się ! To co, było obowiązkiem wspomnianych instytucji i slużb,czego przez kilkanacie miesięcy nie zrobili, czyli nie pilnowali porządku na trybunach, teraz odwrócili kota ... i jawią sie jako cudotwórcy, inicjatorzy wspaniałej akcji !! Kpiny ! Gdyby nie larum jakie pojawilo sie m.in. na forum "gazety" ( wczesniej ani jedno medium kieleckie nie ruszyło dupy w tej sprawie, aby sie nie narazic, ), nikt by palcem nie kiwnął. A na dodatek teraz wspaniałomyslnie "Tadek" ( mniemam ,że pracownik wspomnianych instytucji )robi im propagadnę, jacy to oni odważni i prawi !! Jaja ( wielkanocne )sobie robicie !Panie Przybylski, nie rób pan żartów, nie wie pan jak o to wszystko zadbać, tak jak i pana dawni koledzy ze słuzby ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piknikowy Re: Żółta kartka dla mediow IP: 82.139.11.* 07.04.07, 11:24 Pasazer- internetowy glabie jeden.Masz problem?lubisz anonimowo wrzucac komus na necie??? zapraszam dzis, wejdz pod mlyn-zapytaj o mnie-GWARANTUJE CI ze wlos Ci z glowy nie spadnie a bedziesz mogl wylac frustracje osobiscie !!! TYLKO KRYTYKa, krytyka... POWTORZE TO CO POWIEDZIALEM NA SPOTKANIU: KORONA KIELCE to nie STADION, pan Klicki( mimo sporego szacunku dla Jego osoby), nie I LIGA, Piechnomania, gadzety, bzdety... to HISTORIA! emocje, upadki i wzloty, atmosfera, przyjaznie, wyjazdy, adrenalina..zabawa dla duzych chlopcow, nie ujadajacych kundelkow zza plecow Policji! Odnosnie spotkania: odbylo sie, mam nadzieje ze przyniesie jakiekolwiek efekty.Fakt, nie mozemy NIC obiecac-procz tego ze ograniczymy NIEPOTRZEBNE bluzgi.Chluby nie przynosza to FAKT.Ale nigdy nie bedzie FILHARMONII na Stadionie. N I G D Y .Zrozumiano? I nie zapraszajcie wiecej takich jegomosci jak Pan Dyr D. , ktory na wstepie deklaruje ze nie lubi pilki, kibicow, etc;/ szkoda tylko ze "redaktor" Skiba nie pokusil sie o zabranie glosu...Miloszu,zapraszamy na wyjazd do Warszawy;) zapisz sobie w kajeciku, zeby Ci nie umknelo;) powtarzam: uwazacie nas za wrogow? patologie? podejdzcie, zagadajcie..poznajcie.Nie zasluguje na miano patologii, bo nia nie jestem.Poznajcie nas jeden z grugim krytykantem a potem artykuujcie opinie.To co piszecie swiadczy o WAS. a "przyjda rodziny z dziecmi na mlyn"... hehehhehehhe.Tego sie nawet nie da skomentowac:)))) Pozdrawiam Do zobaczenia na Meczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzu Re: Żółta kartka dla mediow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:49 ja jak czytam wpisy tych "kulturalnych" kibiców to nie wiem czy sie smiać czy płakać. czy wy chociaż myślicie zanim cos wstukacie w klawiaturę??? jeśli jeden z drugim "inteligenci" ubliżają młodzieży zasiadającej na Młynie , że są patologią niewykształconą itp. bzdury to chyba określacie swój intelekt i status społeczny. w odróżnieniu od was ludzi po zawodówkach nie chcący sie uczyć bo dawniej i tak była robota, my ,śmiało mogą powiedzieć przyszłość tego miasta - czyli młodzież, uczymy sie i co do wykształcenia to nawet do butów nam nie dorastacie!!! wiem ze najlepiej jest swoje codzienne niepowodzenia wyladowywać anonimowo przez internet, ale tak jak napisal piknikowy niech jeden z drugim powie to bezposrednio w twarz nam. oczywiście zaraz bedziecie pisac ze w grupie jestesmy silni i takie tam wasze pierdoly, ale prawda jest taka że jesteście silni tylko wtedy gdy jest z wami policja i ochrona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Żółta kartka dla mediow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:04 no pieknie. Jestem kibicem nie zwiazanym z młynem. Chodz, chodziłem i bede chodził na mecze Korony. Ale to co wyprawiaja policjanci i wielu z Was tak czystych moralnie ludzi bez skazy to nie wiem czy płakac czy sie smiac. Pewnie nigdy nie blugaliscie i nigdy nie uzyliscie słowa na k... Zamknijcie stadion dla tych bluzgających (dla mnie tez) i niech przyjda Ci czysci moralnie, Ci którzy ani razu nie bluzgali zobaczymy wtedy jaka bedzie frekwencja. Jakos nikt z tych czystych moralnie polcijantów i tak obużonych kibiców nie zwraca uwagi na bluzgi w Ostrowcu pod adresem Korony, nikt nie zwraca uwagi na bluzgi kibiców przyjezdnych, nikt nie zwraca uwagi na bluzgi piłkarzy, ternerów i sędziów. Oni są OK czysci moralinie. P.S nie popieram kibiców z młyna we wszystkich sprawach ale to oni tworza tą atmosfere na stadionie zdzieraja gardła i wspieraja piłkarzy. Chcecie pozbawic tego wszystkich?? moralisci za dyche, jak napisałem popatrzcie na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Żółta kartka dla mediow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:11 i eszcze jedno podoba mi sie wpis Andrzeja: Opamietajcie się ! To co, było obowiązkiem wspomnianych instytucji i slużb,czego przez kilkanacie miesięcy nie zrobili, czyli nie pilnowali porządku na trybunach, teraz odwrócili kota ... i jawią sie jako cudotwórcy, inicjatorzy wspaniałej akcji !! Kpiny ! Gdyby nie larum jakie pojawilo sie m.in. na forum "gazety" ( wczesniej ani jedno medium kieleckie nie ruszyło dupy w tej sprawie, aby sie nie narazic, ), nikt by palcem nie kiwnął. A na dodatek teraz wspaniałomyslnie "Tadek" ( mniemam ,że pracownik wspomnianych instytucji )robi im propagadnę, jacy to oni odważni i prawi !! Jaja ( wielkanocne )sobie robicie !Panie Przybylski, nie rób pan żartów, nie wie pan jak o to wszystko zadbać, tak jak i pana dawni koledzy ze słuzby ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=60349572&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pijak Normalny polej się wodą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:49 Moim zdaniem dobrze robi Przybylski i Policja, stadio Korony nie jest wasz..... Kibiców z młyna , dowiedz się jednak, że takowy stadion jest takim samym miejscem publicznym jak podwórkem przed blokiem park, szkola czy instytucja, tutaj tez musi obowiązywac prawo, a jak się nie podoba to w domku poklinij przed telewizorem bo nie mam zamiru iśc ze swoim synem na bosiko i wysłuchiwac jak to kulturalnie się dopinguje wyzwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Żółta kartka dla mediow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:27 Tak, stadion to nie jatka , gdzie mozna mięsem rzucać !Jak się chcą wykrzyczeć, rozładowac, proszę bardzo, są inne miejsca, i we własnym gronie, nie wszyscy maja ochotę słuchać ich wyzwisk.Takie są zasady, przepisy i zwyczaje, tio musicie zrozumieć i przyjać do stosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Żółta kartka dla mediow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:30 Nikt nie mówi o szkole, tylko o postawie na stadiionie, jesli ktosm ma z "Młyna" tzw. wykształcenie to tym gorzej o nim świadczy, nie sztuka być wulgarnym "wykształciuchem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Kibolu - nie ma dla was miejsca na stadioniei ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:22 "Młynarze" muszą tez przyjąc od wiadomości, że klub Kolporter Korona nie jest ich !Klub jest własnością p.Klickiego i tylko dzieki jego chojności funkcjonuje. "Młynarze" sa co najwyżej kibicami i to niezbyt przyzwoitymi, bo wiele razy narazili klub w poprzednich latach na kary finansowe, lub ogólnopolską krytyke.To nie dzieki "młynarzom" klub przetrwał trudne chwile, w porzednich latach przyczynili sie do tego m.in. p. Pakula, p. Kita, p. Czechowski,i wielu inych, każdy na miare swych mozliwości finansowych. ============= To musicie kibole przyjąc to do wiadomości bez żadnych warunków.Nie ma dla was miejsca na trybunach, jesli nie zmienicie sposobu zachowania i dopingu.Możecie sobie stawiac warunki w domu, ale nie na stadionie, Klub nie był nigdy wasz, nie jest i nie bedzie.Kilkanaście tysięcy widzów nie będie dostosowywac się do was, tylko wy musicie przyjąc warunki postawione przez klub i gospodarza obiektu.Forumowicze normalni majaą rację o odwalcie sie od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicKorony Re: Kibolu - nie ma dla was miejsca na stadioniei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:34 Koles powyzej i pasazer,poznalaes nas,ze nazwyasz as bezmozgowcami i mynirzami...zapewniam Cie jede z drugim ze do mojego wyksztalcenia niewiele osob moze sie przyczepic..Ty i ta twoja populistyczna nagonka jest denerwujaca.Jestes taki och i ach??Nie uzywasz wulgaryzmow???A moze siedzisz na A i B i dobrzwiesz ze koles koles nie wsadzi??Bedziesz dzis nameczu...oj chyba nie bo kropi...podrostki sa wszedzie,ludzie niszczacy czyjes mienie sa wsedzie...idz na dyskoteke czy do klubu jakiegos a wtedy zacziez narzekac na dyskotekowiczow.....Kiedys pragnalem tej pierwszej ligi,stojac w blocie po kostki na Szczepaniaka(pamietasz takie czasy)??Wtedy zarzad przychodził i mowil:"Chlpaki robicie swietna atmosfere-dzieki"...dzis zarzadowi sie nie podoba to tamtmo...jesli jestes zwyklym kibicem to i do Ciebie sie przywala...bo klub to KASA..puchary,tytuły....tylko ze gdzie jest jakies miejsce dla tych najwierniejszych???Co ty mozesz wiedziec....Ty i Twoja banda arzekaczy gdy przyjdzicie a 3/4mecze w sezonie....Pamietasz jak nie bylo dopingu jak Golanksi latał przy linii i pokazywał reka"Ludzie podniescie d**y"?? Pamietasz czy wtedy cie nie bylo??Wielka piłka bez kibiców....Ot takie cos powstanie jesli sie nie posatwimy bo ty ze swoja hipokryzja i zadufanie ze wzystko jest ok...odpuscisz...a potem a spotakniu rodzinnym po kilku piwach zaspiewasz"HEJ KORONA HEJ KORONA..."dumny bedziesz...ale pusty...MOze Krona to NIE TYLKO MY ALE NA PEWNO DUZA JEJ CZEŚĆ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexander Wielki I Popieram to co robi urząd i policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:46 Jestem za tym co chcą do porządku dziennego zrobic urząd Miasta i policja a także klub korony Kielce. DOŚĆ juz wyzwisk nawet na meczu reprezentacji Polski tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:56 Łysych i schizoli co klna ze stadionu siła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzu Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 13:14 z ktorej wioski pochodzisz? stereotyp typowy dla ludzi nie mających żadnych argumentów. łysych precz. no to twoim zdaniem wszyscy po 50tce łysiejący i inni którzy lepiej ze sie ogolili na łyso bo włosów za wiele nie mają , wg. ciebie niech nie przychodzą. zbaczymy dzis kulturalni i moralni kibice ilu was sie zjawi , bo troche pogoda nie taka ladna. a jak już sie zechce wam ruszyć dupe i po drodze kupic popcorn i paluszki to zobaczymy jak bedziecie dopingować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Akcja jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 13:28 Jesli Kielce to dla Ciebie wiocha to nie chce pytac gdzie ty mieszkasz.a moim zdaniem akcja policji i urzedu jest bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gimbusik Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:00 Popieram działania panów janusa z Komendy poicji w Kielcach oraz pana Przybylskiego z Urzędu Miasta. A tym nienawistnym forumowym anonimiarzom przypomnę tylko jedno: rok temu w Centrum Targowym w Kielcach to Kielcom PZPN wręczył puchar za najbezpieczniejsze imprezy na miejksich obiektach sportowych. I to obecnie w rankingu PZPN kielecki stadion prowadzi na najbaepieczniejszy z dużą przewaga nad innymi. Gdyby obaj panowie nie wiedzieli co robią to chyba buy tak nie było.I tpo sa fakty, a z faktami polemizuje tyklko głupiec lub schizofrenik. I sami też sobie oszczercy odpwoeidzcie: sa jakieś burdy jak gdzie indziej w czasie lub po meczach w Kielcach? A skoro nie ma to pokory, wiecej pokory anonimowi i skrecający się z wściekłości oszczercy. Już trwa Wielkanoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: 80.48.255.* 07.04.07, 16:25 Na razie są sukcesy, ale jak sie kiedyś (nie daj Boże) skończą, zaczną przegrywać itp.- zobaczymy czy nie będzie awantur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Żółta kartka dla kibiców Korony - gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:20 Jestem za akcją, mam dośc juz wysłuchiwania wyzwisk innych druzyn, a gdzie pojednanie jakie miało miejsce po smierci jana pawła II? Opamietajcie się kibice, bierzcie wzór z naszego Ojca swiętego. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Żółta kartka dla kibiców Korony - gratuluje 08.04.07, 10:22 Przestań juz nabijać pochwalne post pod różnymi nickami. Masz forumowiczów za głupków i że tego nie zauważą czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seksowny-78@wp.pl Re: Żółta kartka dla kibiców Korony - gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 10:43 A coś Ty taki, jaki byś dostał epilepsji chłopie.łatwo sprawdzić czy to ta sama jedna osoba, idz do wyborczej.Gorzej chłopie ochłoniesz jak dowiesz się, że to nie ta sama i jedna osoba pisze.Prostackie i dośc głupie myslenie.Masz w ogole na tym forum bardzo chamskie odzyweczki.Ja tez popieram tą akcje mimo , że jestem osobą postronne z prostej przyczyny. Kibicowanie ma być kulturalne, birze przykład tak jak jedna z osob tutaj napsiała z Jana Pawła II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikolo Re: Żółta kartka dla kibiców Korony - gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:28 ty to chyba jakiś pedał albo ksiądz jesteś? Zresztą to tosamo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:23 Za bezpieczeństwo się wzięli i jest skutek w postaci najebezpieczniejszego stadionu teraz czas za kulture kibicowska się wziąźc.Nie mówie ze wszyscy kibice sa nie kulturalni, ale dośc juz wyzwisk.jestem za ... taka akcją i tym by walczyć z wulgaryzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 19:41 i co taki doping sie podoba wam???? tego chcecie ??? a czego chca pilkarze??? moze to oni podejma decyzje jaki bedzie nasz doping?? siedzicie w tym ratuszu nic nie robicie kase za to bierzecie nas okradacie i jeszcze sie w doping wtracacie a H.. wam do tego paly!!! wezcie sie za robienie drog bo jezdzic sie nieda!!! DO ROBOTY NIEROBY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 10:45 Chłopie ochłoń , wylej sobie wiadro wody na łeb.Kto kradnie w urzędzie??Ja jeste osoba taką samą szara jak ty.Mieszkam w Kielcach i mam pensje lekko ponad 1000 zł, powiec jak rzucasz takie zarzuty kto kradnie, albo kto ukradł? Cyt nic nie robicie??Hehe wez chłopie nie zyj w ociemnieniu Lubawki miał ponad 73% poparcie wiec to coś znaczy może nawet ktoś od Ciebie z rodziny na niego głosował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salonowiec Idiotyczne propozycje, idiotyczne komentarze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 21:51 To tak jakby pojedynek pięściarski odbywał się bez zadawania ciosów w głowę (wg poprawnych powinienem napisać w mordę). Czy wyobrazacie sobie mecze piłkarskie bez żółtych i czerwonych kartek? Przecież każdy obrońca przez trenera ma NAKAZANE taktycznie faulować a nie raz równo po kościach kosić w sytuacji zagrożonej. A gdyby Jezus umarł bez rozgłosu i śmiercią naturalną to katolicyzm by istniał? Byłem na meczu i siedziałem w sektorze koło kibiców Wisły, i mam prawo powiedzieć, że gdyby ich nie było to na stadionie skandalu by nie było [tylko chamy krakowskie tak się zachowują(Cracovia Pany)]. Organizować mecze bez kibiców gości a będziemy mieć mizerne, bez wyrazu gonitwy za szmacianką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narcyz Re: Idiotyczne propozycje, idiotyczne komentarze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 10:47 Nie mieszaj w taka gre I ligi Jezusa to nie wypada za wielkie słowa rzucasz.Moim zdaniem dobra akcja, ja chce iśc na mecz wiedzac ze nie dostane p [o łbie czy moje dziecko nie podchwyci tych waszych podśpiewek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salonowiec Re: Idiotyczne propozycje, idiotyczne komentarze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 10:57 Narcyz, narcyz no tak, już Oleksy o Olejniczaku powiedział że to nie chłop tylko narcyz. Jeśli w sejmie mamy chamów, warchołów, ch*i, buców (czy mam dalej wymieniać?) to nie ma co sie dziwić, że młode pokolenie tak się zachowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic, J.Roth Czy może istnieć kulturalny doping ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 08:43 Uczę swe dzieci (te domowe i te szkolne), by nagradzały oklaskami dobre zagrania każdej drużyny, bez względu na to, czy to Nasi, czy Rywale. Widuje się to czasem w telewizorni, gdy kibice potrafią docenic klasę rywala. A Koledzy z "Młyna", jeśli tak kochają piłkę i znają się na niej, wznieśli się kiedyś nad podziały i docenili przeciwników ? Panie Piknikowy, czy przytrafiło się Wam to kiedyś ? Nic bardziej demoralizującego jak iść z klasą na stadion w ramach darmowych wejściówek dawanych młodzieży przez Koronę tylko po to, by posłuchać Waszych przekleństw. Nie jest żadnym usprawiedliwieniem chamstwo przyjezdnych. Chamoli trzeba po prostu olewać, a nie naśladować. Ktoś, kto nie potrafi reagować inaczej jest najzwyklejszym prymitywem i tyle. Ci Najwierniejsi są jedynie gośćmi na stadionie i nie mogą stawiać jakichkolwiek warunków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen Re: Czy może istnieć kulturalny doping ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 14:28 czy może istnieć kulturalny doping? może, naturalnie, że tak. ale czy w futbolu chodzi o to, aby gasić emocje kibiców i kazać siedzieć im cicho, gdy Ich klub jest obrażany, gdy sędzia wykonuje swoją pracę stronniczo? jestem zdecydowanie przeciwny bezmyślnemu wykrzykiwaniu wulgaryzmów, ale jestem też zdecydowanie przeciwny akcjom, które powodują takie zachowanie kibiców jak podczas meczu z Pogonią. milczenie kibiców jest najgorszym co może nas spotkać. a krytyka ludzi, którzy właśnie zaczęli przychodzic na mecze i nie mają z piłką nożną w wydaniu stadionowym żadnego doświadczenia jest po prostu nie na miejscu. mam 35 lat, jestem wykształconym człowiekiem. na mecze Korony chcodzę od 20 lat. czy któryś z krytykantów brać kibicowską pamięta mecze, na których było nas 50 osób, najwierniejszych. korona kielce - czuwaj przemyśl, przeszywający deszcz i doping 20 osób przez cały mecz. co my, ludzie spoza młyna pokazaliśmy wczoraj podczas drugiej połowy? nic, śmialismy się z nieudanych zagrań naszej drużyny. opanujcie się, za chwilę odejdziecie od piłki nożnej, bo korona zacznie przegrywać, bo takie są koleje sportu. zostana najwierniejsi, młodzi ludzie z młyna. ludzie, ci którzy chcą oprzeć się chamstwu, potrafią sprostac temu zadaniu nawet będąc członkiem młyna. ja już nie jestem członkiem młyna i wierzcie mi, ludzie obok których teraz siedzę też potrafią rynsztokiem kwitować nieudane zagrania naszych piłkarzy. jak już wspomniałem, jestem wykształconym człowiekiem i kibicowanie w młodości mi nie zaszkodziło. potrafię za to odezwać się dgy ktoś obraża mój klub. podsumowując, nigdy nie chcę więcej przeżywać tego, co wczoraj podczas drugiej połowy. Twoi uczniowie też przestaną chodzic na mecze, gdy będą widzieć, że doping polega na śmianiu się z własnych piłkarzy. pozdrawiam. aha, dla Twojej wiadomości, na meczach NHL pomiędzy Vancouver i Edmonton, wulgaryzmy to część spektaklu i nikt nie potrafi a nawet nie chce tego zatrzymać, to silniejsze od zakazów. wierz mi bo jestem kibicem Vancouver i chodzę na ich mecze, ilekroć tam jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wykształciuch Re: Czy może istnieć kulturalny doping ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 15:04 Kochanieńki. Jeśliś taki wykształcony, jak powiadasz, to przestrzegaj podstawowych zasad ortograficznych. A po drugie Rodzicowi chodziło chyba o to, że tak naprawdę doping polega na czym innym, aniżeli ludzie z Młyna sądzą. I tu psa pogrzebali, bo Wy po prostu nie wiecie, czym różni się doping od zwykłego chamstwa i prostactwa. A jeśli chcesz uwolnić swe emocje, to wal Koleś główką w nieheblowaną deskę. Normy społeczne obowiązują wszędzie ! Nie po to budowano kosztem wielu milionów stadion, by służył on propagowaniu nienawiści i zwykłego chamstwa, do którego Jeden z Drugim dorabia fałszywą ideologię i gada jak to onegdaj na starym stadionie bywało. A bywało ! Latające w powietrzu kawałki betonu, gumowe kule policji... Czy o taki sport chodzi ? Czy sportowe widowisko musi być pożywką dla prymitywów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen Re: Czy może istnieć kulturalny doping ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 18:58 mógłbyś się kolego Wykształciuchu odnieść do istotnych kwestii poruszanych w kwestii powyżej: czy taki doping, gdzie kibice milczą jest dobry? czy doping polegający na śmianiu się z własnych piłkarzy też Ci odpowiada? czy młodzi ludzie nie uczą się chamstawa od swoich ojców, wujków lub innych dorosłych, którzy od najgorszych wyzywają własnych piłkarzy, sędziów? czy powinniśmy zatem zabronić przychodzic im na mecze? bo nie zmienią swojego języka, zapewniam Cię, nie zniżę się do Twojego poziomu i nie powiem Ci co masz robić, gdy wstąpią w Ciebie emocje. wytykanie komuś popełnienia odstępstwa od zasad ortografii jest niegrzecznością. pozdrawim Cię Wykształciuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wykształciuch Re: Czy może istnieć kulturalny doping ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 09:56 Twoje błędy powstają nie z braku umiejętności, bo je masz, ale z czystego lenistwa, takiego, jak to, gdy idziesz na stadion i bełkoczesz bez zastanowienia obraźliwe formułki pod adresem przyjezdnych - przykre to, ale charakterystyczne dla Młyna. Można przecież inaczej. A do zwykłego chamstwa nie dorabiaj ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen Re: Czy może istnieć kulturalny doping ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 10:43 Mistrzu Wykształciuchu, po raz kolejny chcę Cię uświadomić, że obrażaniem mnie do niczego nie dojdziesz. chciałbym Cię poprosić o większą uważność w czytaniu moich wypowiedzi, jeśli wiesz o co mi chodzi, bo Twoje zapatrzenie się we własne słowa, może skutecznie Ci to uniemożliwić. Zatem powtórzę z największym naciskiem: NIE JESTEM UCZESTNIKIM MŁYNA. NIE BEŁKOCĘ. NIE UŻYWAM WULGARNYCH WYRAZÓW. NIE OBRAŻAM INNYCH. zaproponowałem Ci merytoryczną dyskusję. nie chcesz jej podjąć, bo uwielbiasz grać rolę "szermierza słowem". informuję Cię, że niedorabiam żadnej ideologii do tego co robię, jak myślę. nie boję się powiedzieć tego, że kiedyś, 15 lat temu, byłem członkiem Młyna, że w okresie kryzysu Korony, chodziłem na mecze, gdy było nas trzydziestu. wiem, że to negujesz, bo dla Ciebie miłość do klubu nie ma żadnego znaczenia. chcesz wszystkim drutować usta, bo Twoje czcigodne uszy narażone będą na wulgaryzmy. przyjmij wreszcie do wiadomości, że kulturalni kibice, z których chcesz budować publicznośc, lżą swoich zawodników, trenerów czerpiąc przy tym garsciami ze słownika najbardziej wyszukanych wulgaryzmów. zarzucasz mi lenistwo? no comment. odpowiedz na moje trzy pytania, inaczej ja będę musiał posądzić Ciebie o lenistwo. nie używaj w nadmiarze słowa "ideologia", zwłaszcza w odniesieniu do mojej osoby. skąd u Ciebie zamiłowanie do tego słowa. jesteś faszystą? komunistą? kim? wierzę, że tylko domorosłym filozofem. pozdrawiam Cię. aha, potwierdzam, że w Młynie znajdują sie osoby, które nie są godne noszenia miana kibica Korony. to pijaczkowie, prowokatorzy i pozbawieni wyobraźni rasiści oraz grupa ksenofobów. ale na boga, nie likwiduj Młyna, bo skrzywdzisz prawdziwych kibiców, piłkarzy i futbol w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salonowiec Re: Czy może istnieć kulturalny doping ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 11:06 Wykrztałciuchu! A cudowny okrzyk "białe kaski robią laski" ma chociaż odrobinę wulgaryzmu? To jest młyn umierających poetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen Re: Czy może istnieć kulturalny doping ? IP: *.parkridge-ce.com 10.04.07, 15:57 koniec? nie zaczynaj dyskusji, jeśli nie masz nic do powiedzenia poza dowodzeniem, dodam w sposób nieudolny, racji których dowieść nie sposób, nie będąc "uzbrojonym" w argumenty. a może chcesz dyskusji bezpośredniej, chętnie podam Ci mój numer telefonu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janpietruszka Re: Czy może istnieć kulturalny doping ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:45 Idź teraz do pokoju swojego syna i powiedz mu, że właśnie powiedziałeś niezananemu sobie człowiekowi, aby walił główką w deskę. Gdy zada pytanie o kulturę, powiedz mu, że czasem tak trzeba. Ja nie jestem kulturalny, więc powiem krótko: Wyp.... Hipokryto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Czy może istnieć kulturalny doping ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 08:47 Takie ku.. jak ty powinno się wieszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferddy Re: Czy może istnieć kulturalny doping ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 09:24 haha, Kolega Wykształciuch wkurzył się kulturalnym listem kolegi sen, choć ten nikogo w żaden sposób nie obraził. Zabawne. Jeżeli takie rzeczy wyprowadzają go z równowagi, to co przeżywa jego żona. Pewnie każda niedosolona zupa to siniaki na jej biednym ciele. Nie chcę Cię obrażać, choć nie sposób się powstrzymać. Pamiętaj jednak, że bicie żony też jest przekroczeniem norm, chociaż wiem, że w moherowej społeczności jest to dość słabo akceptowalne. Wesołych Świąt Wykształciuchu. Panie nauczycielu, czy Twój nick wskazuje na miłość do autora "Kompleksu Portnoya"? Młyn czyta książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salonowiec Do palantów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 17:38 A tak było przed i po meczu Górnik Z. - Legia W. by zapobiec dalszym zamieszkom, policjanci z oddziałów prewencji użyli armatek wodnych, oddali też kilkadziesiąt strzałów amunicją gumową. Zatrzymali siedmiu najbardziej agresywnych napastników. Trzech z nich odpowie przed sądem za czynną napaść na funkcjonariuszy. Zakończone wynikiem jeden do zera dla Górnika spotkanie upłynęło bez poważniejszych incydentów. Policjanci i strażacy musieli natomiast interweniować po meczu, podczas wieczornego powrotu do Warszawy kibiców Legii. W jednym z wagonów pociągu, którym kilkudziesięciu z nich jechało z Zabrza do Katowic, wybuchł pożar. Na pewno tam byli kibice Korony Kielce i oni spalili wagon PKP. Korona i jej kibice(młyn) są wielcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renek Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 10:05 Widze ze wykształciuch namieszal w kotle z gównem, Pół młyna się odezwało ! Buhahahahaha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 11:03 Co Ty jadłeś na śniadanie. Fuijjj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Proponowane rozwiązanie -włoskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 11:47 Dorwać kibola Brytyjczycy żądają wyjaśnień po zamieszkach w Rzymie Brytyjski rząd, Europejska Unia Piłkarska (UEFA) oraz Amnesty International domagają się wyjaśnień w sprawie zamieszek, jakie wybuchły podczas meczu piłkarskiej Ligi Mistrzów AS Roma – Manchester United w Rzymie. Podczas starć kibiców obu zespołów i policji rannych zostało 18 osób, w tym 15 fanów angielskiego zespołu. Anglicy oskarżyli rzymską policję o „rażące akty nienawiści”, Włosi uznali te zarzuty za absurdalne. Do awantury doszło tuż po zdobyciu przez rzymian prowadzenia w 44. minucie gry. Wtedy kibice obu zespołów zaczęli obrzucać się kamieniami i butelkami. Do akcji wkroczyła policja, jednak – zdaniem Brytyjczyków – skoncentrowała się ona na pacyfikacji zwolenników klubu Manchester United. – Z nienawiścią w oczach bili tylko Anglików nie zwracając uwagi ani na wiek, ani na płeć – opowiadali. (...) Na stronach internetowych "TRYBUNY" zamieszczamy jedynie fragmenty wybranych tekstów. Zapraszamy do punktów sprzedaży . KRAJ • ŚWIAT • PERYSKOP • OPINIE/KOMENTARZE • SPORT • KULTURA REDAKCJA • OGŁOSZENIA • PRENUMERATA • ARCHIWUM www.trybuna.com.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone | Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salonowiec Re: Proponowane rozwiązanie -włoskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 12:25 Kibole z Kielc przy tych wydarzeniach rzymskich i śląskich są niemowlakami. Odpowiedz Link Zgłoś
velon11 Re: Żółta kartka dla kibiców Korony 09.04.07, 17:13 Dawno, bardzo dawno temu poprawni kibice uczęszczali na mecze Błękitnych. Teraz ani Błękitnych ani ich kibiców nie ma, Po prostu ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:20 proponuje siedziec w domu nie bedzie kibiców nie bedzie kasy nie bedzie kasy to skonczą z bezsensownymi pomysłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 07:07 tak chodzili na Błekitnych i pili WÓDE ,ZERO DOPINGU ZERO KIBICÓW, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Kacpra Żółta kartka dla kibiców Korony IP: 82.139.11.* 16.04.07, 13:07 Piątkowe popołudnie, Bocianek - środek osiedla. Na dachu brygada ma coś remontować, ale zajęta jest dywagacjami o swym bycie. Ku.., wku..ony, ku..ki roznosi się z dachu po całym osiedlu. Pewnie mają jakiekoś sefa, pewnie równie prymitywnego jak oni sami? Bocianek, sobotnia noc, trzecia nad ranem, trzej kibice Korony korzystają z piaskownicy i innych atrakcji dziecięcego placu zabaw, Okrzyki - "Korona do boju". Bocianek, środek osiedla, mury "białego domku" i pawilonu handlowego a na nich napisy: "Korona white power", "Korona biała duma". Banda niepiśmiennych prymitywów robi nam koło pióra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: Żółta kartka dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 07:15 godzina 9.50 brama na ul. Lesnej(na wprost UM)grupa dziadków byc moze i dziadek Kacpra chlajA Wina potem sikanie i wymioty,godz 16.00 kilku dziadów przy dzieciach obrabia kolezanke z którą kilka minut wczesniej pili tam ,dziadek Kacpra tez mógł byc,19.50 PICIE I SIKANIE kilku dziadków w okolicach muru w Parku dziadek K. tez tam był??.....gwarantuje ze oni nie chodzą na Korone...Wszystkie dziadki takie są ,PRECZ Z DZIADKAMI Odpowiedz Link Zgłoś