Dodaj do ulubionych

Zaginął pies !!!!

IP: *.chello.pl 03.05.07, 21:37
W minioną niedzielę (29.04.07r.) na alejkach okolice ul. Chęcińskiej oraz
Bp. Kaczmarka zaginęła suka rasy amstaf (krzyżówka) czarna z białym krawatem
i białymi skarpetkami. suka jest łagdna i przyjacielska.Wszyscy, którzy
widzieli ją proszeni są o kontakt pod nr tel: 501 691 438 oraz 516 196 883
Czekają zrozpaczeni własciciele. Dla uczciwej osoby nagroda !!! Proszę o
pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: GOSC Re: Zaginął pies !!!! IP: *.chello.pl 03.05.07, 22:11
      podaj e link ze zdjęciem

zwierzeta.eurocity.pl/ogloszenia.php?v=og&p1=21&m_kateg=415
      • Gość: gosc Re: Zaginął pies !!!! IP: *.chello.pl 04.05.07, 16:08
        Może jednak ktoś widział, może się gdzieś błąka, albo u kogoś przebywa, prosze
        o pomoc !!!
      • Gość: pinikio Re: Zaginął pies !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 16:44
        Piesek był na prawdę smaczny choć długo się gotował :-)
      • Gość: gosc Re: Zaginął pies !!!! IP: *.chello.pl 04.05.07, 20:10
        Nadal czekamy na jakąś wiadomość...
        • Gość: pinokio Re: Zaginął pies !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 10:34
          tu nie ma co czekać, tu trzeba kupić nowego ale żeby tez był taki smaczny
    • Gość: smoko Re: Zaginął pies !!!! IP: 81.219.132.* 04.05.07, 10:17
      Rozumiem Państwa troskę.
      Proszę nie tracić nadziei, zagubione psy się odnajdują i po dłuższym czasie.
      Radzę odwiedzać giełdę samochodową, targowisko, "schronisko" w Dyminach; w tym ostatnim miejscu dobrze jest najpierw przeszukać boksy pod pozorem potencjalnej adopcji.
      Ogłoszenia na przystankach i... trzeba być dobrej myśli i nie przejmować się także komentarzami osób z zaburzeniami osobowości, pospolitych prostaków i chamów.

Ja i moi znajomi na pewno będziemy mieć na uwadze apel Państwa.
      Wierzę, że pies się odnajdzie !

• Gość: aga Re: Zaginął pies !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 11:29
      mnie z kolei zaginął kot , sliczny juz trzyletni bardzo wrazliwy, i nie wiem co
      sie z nim stalo, nie ma ciala i obawiam sie tylko zeby ktos mu nie zrobil
      krzywdy, nie znecal sie nad nim. Zaginiecie jest gorsze od smierci, bo caly
      czas sie mysli o zlych ludziach. Pozdrawiam ty mozesz jeszcze liczyc na cud ja
      juz trace nadzieje.
      • Gość: pinokio Re: Zaginął pies !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 12:54
        Twój kot też był bardzo smaczny choć trochę łykowaty. :-P
        • Gość: aga Re: Zaginął pies !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 10:49
          jestes debil do kwadratu !!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: pinokio Re: Zaginął pies !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 14:10
            A masz może jeszcze jednego bo głodny jestem
          • Gość: gosc Re: Zaginął pies !!!! IP: *.chello.pl 05.05.07, 15:43
            Aga dzięki za dobre słowa i pozdrawiam... dzisiaj własnie się znalazła moja
            suka, została sprzedana na giełdzie.... A PINOKIO to powinien się leczyć, tylko
            nie wiem czy już nie za późno.
            • Gość: smoko Re: Zaginął pies !!!! IP: 81.219.132.* 05.05.07, 16:01
              Świetnie ! Bardzo się cieszę ! Mówiłem, że wszystko dobrze się skończy :)
              Próbuję sobie wyobrazić radość właścicieli i futrzaka ;))

Teraz po tak przykrych doświadczeniach radzę na wew. stronie obroży napisać swoje dane: nr tel. kontaktowy, tak .. profilaktycznie. "Znalazca" - złodziej kradnie, żeby sprzedać.
              Proszę uważać na psa i absolutnie nie zostawić np. przywiązanego pod sklepem.
              Być może w takich okolicznościch została skradziona (?), znam wiele takich przypadków.
              Jeśli to możliwe proszę krótko napisać w jakich okolicznościach zaginęła i jak się odnalazła ( ku przestrodze i nauce innych właścicieli).

Ponawiam także radę, aby ignorować forumowiczów z głębokim upośledzeniem umysłowym. To biedni ludzie, ale nie warto nimi się zajmować na forum.

• Gość: gosc Re: Zaginął pies !!!! IP: *.chello.pl 05.05.07, 16:32
                Będąc na spacerze zsunęła sobie obrożę i pobiegła za rowerzystą... i slad po
                niej zaginął az do dzisiaj.
                Dzięki za cenne rady.
                Pozdrawiam
                • Gość: pinokio Re: Zaginął pies !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 17:01
                  To co ja zjadłem ?
                  • Gość: SADY Re: Zaginął pies !!!! IP: *.chello.pl 05.05.07, 22:44
                    a jak te psiaki przyrządzasz???
                    w sosiku z kartofelkami>???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka