justyna70 29.05.03, 11:38 czy jeszcze ktoś odkrył na skali radiowej w Kielcach to co ja ? bardzo ładnie to brzmi, po prostu wspaniale, polecam ! P.S. i nawet odważyłam sie napisać, bo do tej pory tylko zaglądałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joniu Re: łagodne przeboje... IP: *.complex.com.pl 29.05.03, 15:23 nio fajno gracie, ale czy na dluzsza mete da sie sluchac.....? ale mnie sie podoba pozdrowionka dla + od konkurencji.... Odpowiedz Link Zgłoś
justyna70 Re: łagodne przeboje... 30.05.03, 08:33 Gość portalu: joniu napisał(a): > nio fajno gracie, ale czy na dluzsza mete da sie sluchac.....? > ale mnie sie podoba > pozdrowionka dla + od konkurencji.... To miłe co piszesz... ja słucham cały czas i jestem zachwycona ! Do tej pory słuchałam Zetki, jak byłam w Warszawie to chętnie włączałam Radio Pogoda, ale takiego klimatu jak łagodne przeboje robia, nie ma nigdzie. Rozumiem jednak, że facetom ciągłe ballady i spokojne piosenki moga się nie podobać ja też pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinio2000 Re: łagodne przeboje... 30.05.03, 13:06 Facetowi tez łagodne przeboje mogą się podobać. Dzięki Joniu za pozdrowienia, nawzajem. A czy jest jeszcze ktoś komu przypadły do gustu łagodne przeboje w Radiu Plus? Pozdrawiam Krzysiek Ż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joniu Re: łagodne przeboje... IP: *.complex.com.pl 30.05.03, 15:26 justyno: pewnie ze sie mog podobac, sa takie chwile :)))) kiedy nawet bardzo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: łagodne przeboje... IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.0.* 03.06.03, 09:31 Jestem pozytywnie zaskoczony fajnym klimatem tego radia, dobrze się słucha łagodnych przebojów, to radio ma swój styl, poprostu mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna70 Re: łagodne przeboje... 04.06.03, 14:16 jestem troche w szoku, że Panom podobają się łagodne przeboje Radia+ ... znaczy , że jesteście rycerscy i romantyczni :) to miło !!! Odpowiedz Link Zgłoś