Dodaj do ulubionych

Policyjna broń, wróciła sama

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 07:41
Musle ze ten cud wymodlil kapelan naszych dzielnych zuchow u samego Guru
JP2.Tylko nie wiem czy ten glowny czy rejonowy i teraz moze powstac spor ktory.
Obserwuj wątek
    • Gość: Arsen Lupin Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 07:48
      Dzisiaj w nocy oddam policji godło orła, którego ukradłem pół roku temu.
      Przybiję go do ściany koło drzwi wejściowych pod tym nowym o godzinie 2.00-2.30.
      I tak mnie nie złapiecie. Policja na całym świecie to idioci, za to milicja to
      już poważna firma.
    • Gość: Stasiek Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 07:49
      Raz w roku sama wypala to dlaczego nie miala by wrocic zaden cud.No chyba ze
      kapelani chcieli sie wykazac ze sa tam przydatni teraz wierzymy ze sa.
      • Gość: Czarny Re:Szczypinska, wróciła sama,bez Jarka!? IP: *.dyn.optonline.net 21.05.07, 08:00
        Ja mysle,ze podrzucil go leleput Edgar,aby naroblizniactwo nie mialo
        przesrane!Bylem w pulku gdzie bylo okolo 3-tysiace wojska,nigdy nie
        zginela sztuka broni,przez dwa lata,ale to bylo za Jaruzela!Amen!
      • Gość: Czarny Re: Policyjna broń, wróciła sama-na piechote!? IP: *.dyn.optonline.net 21.05.07, 08:03
        Sceptyk 31 fajny gostek jestes!
        • Gość: Holmes zagadka rozwiązana IP: *.chello.pl 21.05.07, 08:44
          Broń cały czas leżała w szafie, tylko światło tak padało, że policjanci jej nie
          zauważali, mi się to też zdarza, np. NA GRZYBACH...
      • Gość: ala Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.205.udn.pl 21.05.07, 10:01
        Poajwiam się i znikam, i znikam, i znikam ...
    • sceptyk31 Policyjna broń, wróciła sama 21.05.07, 07:56
      Pewnie nie wszystkich związkowcow zdążono wyrzucic.
    • Gość: starachowiczanin Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:01
      Kochani to Wy nie wicie dlaczego ta broń wróciła do tej szafy? Trzeba przecież
      wyxxxlić nowego komendanta - bo jak na Starachowice to on już jest bardzo
      długo. Ta broń znów zginie i po komendancie. Koledzy związkowcy z tamtej
      jednostki postarają się już o to. Wprawdzie już nie ma tam tego idioty Czarusia
      ale pozostał Grześ i inni jemu służący.
      • Gość: grześ Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:09
        Panie Domański wyxxxlę Cię. Zacząłem od podrzucenia Ci broni. Reszta już łatwo
        pójdzie. A tak swoją drogą to nie zbyt dokładnie Pan robi porządek w tej
        komendzie sporo jeszcze takie głosy się zdarzają jak poprzednie. Proponuję
        wywalić wszystkich policjantów którzy mają więcej niż 10 lat służby i cuda się
        skończą. Tylko bez litości, bo nic z tego nie będzie.
        • Gość: policjant st Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:18
          Najlepiej to byłoby gdyby Grzesia oddelegować do Zarządu Wojewódzkiego NSZZP w
          Kielcach. Tam chłopina by też mógł trochę bałaganu narobić - jest za spokojnie.
          Nic się nie dzieje w tych związkach. Postuluję -" Grzesia do Kielc " a wtedy
          Komendant Wojewódzki będzie trząsł portkami.
          • Gość: grześ Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:12
            Bój się Wojtek. Jadę do Kielc
          • Gość: policjant z Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:55
            Ja to Grzesia faktycznie delegowałbym do pracy związkowej w Zarzadzie
            Wojewódzkim a na Komendanta Powiatowego mianowałbym Panią Marysię K. Ona przez
            30 lat pracy w policji nie widziała nawet złodzieja a zarabia trzy razy tyle co
            policjanci, którzy narażają swoje zdrowie i życie. Ona przez kilkanaście lat
            siedzi w Zarządzie Wojewódzkim NSZZP, pierdzi w stołek (jak nie pije bo
            faktycznie ma przerwy)a pieniążki zgarnia jak naczelnik. Ale się kobita
            ustawiła w tych związkach. Należy się jej awans wyżej za jej "mądrość".
    • Gość: Grunciol Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:09
      Grunt to się nie przejmować. Czy grunt stary czy młody grunt pozostanie
      zawszegłupim gruntem
    • Gość: 12 Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:15
      Ale ku..... kompromitacja. Wstyd przeokrutny dla całej jednostki i
      pośmiechowisko ogólnopolskie. Czy w tym kraju jest taka jednostka kierowana
      przez już cywila idiotę Klepnera i jemu podobnych błaznów Panaszewskiego
      ect.Najlepiej było by dla starachowickiego społeczeństwa rozformować tą bande
      idiotów i dyletantów. Panie olbryś popatrz pan tylko na ten burdel
    • Gość: n proszę o uzasadnienie przecinka w tytule IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:41
      j.w.
    • Gość: Świadek Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:41
      Pojawia się i znika, pojawia i ... Ja bym zajrzał znowu do tej szafy, może coś
      jeszcze znajdą.
      • yamabushi a byla tez taka akcja ze 21.05.07, 10:21
        na miescie pojawila sie bron ktora oficjalnie byla w policyjnym laboratorium (gdzie badano ja na
        okolicznosc udzialu w przestepstwach) a moze juz ja nawet zniszczono(?)

a "lepsze" samochody spokojnie czekajace na nieznanych wlascicieli na policyjnych parkingach...
        trafiajace potem za symboliczna kaske do rak funkcjonariuszy

o narkotykach konfiskowanych na miescie i... itd nie ma co gadac...
    • Gość: gostek ABW nie szukała u Sobotki IP: *.111.192.213.cable.satra.pl 21.05.07, 10:29
      Broni może by nie znaleźli, ale byłby pogrzeb.
    • Gość: Zomol Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:28
      Skorek ty głupi ZOMOWCU rodem ze Starachowic. Co ty idioto za głupoty
      wygadujesz. W Szkole Podstawowej nr.12 w Starachowicach przy ul Manifestu
      Lipcowego-obecnie Armii Krajowej byłeś najgłupszym uczniem chodzącym z glutem
      przy nosie i wiecznie kopanym po dupie. Zomo i milicja życie ci uratowała, bo w
      innym przypadku śmieci byś wywoził u Braci Kozłowskich. Jaki zamek wrócił po
      ekspertyzie do Starachowic.Kto ma trochę pojęcia o ekspertyzie mechanoskopijnej
      ten wie, że taki zamek później nadaje się tylko na złom bo jest rozcinany. Do
      szkoły nieuku trzeba cię posłać, bo tylko wstyd przynosisz BARANIE !!!!!
      • Gość: Lupiński Arseniusz Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:50
        Z piątku na sobotę około 2.00 ukradnę budynek policji starachowickiej wraz z
        całą zawartością oprócz cudownej szafy, którą traktuję jako relikwię. Osoby,
        które nie chcą zostać ukradzione proszone są o opuszczenie budynku. W
        poniedziałek podrzucę ten budynek w Bodzentynie na placu targowym. W ten sposób
        uwolnię społeczeństwo Starachowic od 200 głupoli.
        • Gość: rasista Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:12
          Czy obicie pyska nieudacznikowi klepnerowi przez pijaka ma związek z cudem szafy
          policyjnej? Czy kopnięcie w d..ę kusiaka przez pijanego kamerzystę na studniówce
          miało związek odwołaniem Radwańskiego? ARCHIWUM X lub piekło starachowickie
          • Gość: wróż_z_bodzantyna Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:55
            Azalisz powiadam Wam bracia, że łotrzykiem wszetecznym jest ten, którego Wy
            Oficery bratem inspektorem inspekcji nazywacie. Myśli jego kosmate i huć
            wszeteczna co na wielkiej życi chasać ino młody byczek zawrzdy porządał.
            Molestownikiem nazwany zemstę okrutną zaprzysiąg i samopała hyrzo podwędzin. A
            potem podrzuciłszy go pod wrota Piastunki ażeby suwerena swojego pohańbić surowo.
            picasaweb.google.com/naszakusaka/7421Kusaka
    • marcowsky Policyjna broń, wróciła sama 21.05.07, 15:12
      Fajne policyjne burdello!
    • Gość: Rokoswiski Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:00
      A ten chudy, ten na przedzie na kradzionym koniu i z skradzionym pistoletem i w
      pampersie do olbrysia po "zjebke" jedzie. To Domański komedjant powaiatowy ze
      Starachowic. Ojojoj Domański aleś w guwno wdepnoł. Jutro pewnie ktoś ciebie
      ukradnie razem z tym Makuchem i wymieni za bele co. Może ktoś da za was
      zgniecioną puszkę po piwie.
    • Gość: ve Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:06
      Z nami bezpieczniej-To logo i motto Starachowickiej policji.To chyba jakiś
      żart. Jak instytucja, która jest notorycznie okradana może dać obywatelowi
      poczucie bezpieczeństwa????. Idzta do DJABŁA bez was będzie jeszcze bardziej
      bezpieczniej-Banda nieudaczników i fajtyłapów
    • Gość: wder Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:12
      Ostatnimi czasy na mieście był widziany były komendant-pogromca, a na koniec
      kopnięty w dupe Krzysio klepner. Ślipia miał popodbijane a łeb spuchnięty jak
      arbuz. Wieść niesie, że dostał po mordzie od lumpa. Tak kończą POLICYJNE
      TYTANY. Brawo Krzysiu jak tak dalej pójdzie to skończysz na ul. Bema w Domu
      Starców
    • Gość: frbgtr Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:13
      Sam komendant Klepner też odszedł ze starachowickiej komendy, a potem
      policji.Tatarata.Olbryś wy.. go na zbity pysk. Ot i cała prawda
    • Gość: łosiełek Cud. Czy oni nie słyszeli o wysypie cudów? IP: *.derbynet.pl 21.05.07, 19:02
      Ateiści wstrętni. Kapelan powinien nad nimi popracować.
    • Gość: Arsen Lupin Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:02
      To jest policyjna Świętokrzyska rzeczywistość. Świni się pluje w twarz, a ona
      mówi, że deszcz pada. MATOŁÓW I IDJOTÓW BANDA !!!!!!. Jak można było odszukć
      broni skoro Naczelnik prewencji idiota , analfabeta i tłuk, były naczelnik
      świnopas przestraszony i debilny.Szkoda pisać MATOŁÓW I IDJOTÓW BANDA !!!!!!.
      • Gość: sławek Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:54
        Proszę Państwa i to jest język jakim posługują się te palanty związkowe ze
        Starachowic. Czyż nie powinno się z tymi osobami zrobić porządku? Czy już nie
        ma silnego człowieka który dałby sobie z tym chłamem radę?. Ja jestem również
        ciekaw co robi Zarząd Wojewódzki NSZZP, który patrzy co w tych Starachowicach
        się wyprawia? Oczywiście - że nic bo i po co się wtrącać i jakiejś biedy sobie
        nagrabić. Przecież najlepiej tym trzem osobom co tam siedzą i nic nie robią
        siedzieć jak mysz pod miotłą. Komendant Wojewódzki dla świętego spokoju dał im
        odpowiednie grupy zaszeregowania, daje im wysokie nagrody i oni się nie
        wtrącają do niczego. Ja myślę, że dobrze byłoby utworzyć taki wydział związkowy
        i tych nieudaczników delegować tam aby nie porzeszkadzali porządnym
        policjantom pracować.
    • Gość: kazik Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:05
      Ja zastanawiam się czy związkowcom ze Starachowic to kiedykolwiek będzie
      pasował Komendant Powiatowy? Przecież od lat tam nigdy im nie pasuje. Dla mnie
      jest proste rozwiązanie: "kółko różańcowe" pod dowództwem Grzesia rozpiepxxxyć
      na inne jednostki (równorzędne stanowiska), Grzesia do Zarządu Wojewódzkiego
      NSZZP tam nic nie zepsuje bo się tam i tak nic nie robi. W Starachowicach wtedy
      zapanuje spokój i policjanci zajmą się pracą. Komendant będzie sobie rządził
      tak jak powinien.
      • Gość: związkowiec Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:36
        Nam związkowcom obecny komendant odpowiada i popieramy jego działania
        dyscyplinującą to bezwartościowe stado baranów. Ale wam "spokojnie" tam
        pracującym chyba to nie pasuje skoro pistolet ukradziony podrzuciliście. Bo nie
        ma takiej siły aby przy oględzinach szafy został przeoczony. Panie komendancie
        Domański za dużo kurtuazji i pobłażliwości w tej komendzie, karać za wszystko,
        wyrzucać z policji z byle powodu, związek zawodowy nie będzie protestować ani
        bronić żadnego obiboka a za każdego wyrzuconego oficera lub funkcyjnego można
        przyjąć dwóch policjantów, którzy będą pracował, bo od pokazywania palcem co kto
        ma robić wystarczy jeden w komendzie. Na ulicy zostało 20 policjantów a reszta
        do biurek przyrosła. Na ulicę darmozjadów.
    • Gość: obywatel Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: 83.238.72.* 22.05.07, 18:29
      dlaczego ja obywatel Starachowic mam patrzeć na tą żenadę policyjną pod kątem
      której śmieje się z nas kraj.Pan komendancie wojewódzki jest udolny ?? Chyba
      czas powiadomić Pana przełożonych
      • Gość: butyr Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 22:31
        nic nie da powiadomienie wyższych przełożonych, to takie same policyjne barany
        jak i on
    • Gość: 123 Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:47
      No to tylko patrzeć jak znów posypią się prokuratorskie zarzuty dla
      policjantów. I dobrze sku..... niech się boją, bo tylko to na nich jest "Bicz
      Boży.Banda idiotów i nieudaczników pracuje w tej Starachowickiej policji. Myślę
      tu o kierowniczych stanowiskach. Może kiedyś jak przejade przez Armi Krajowej
      to tylko będą stały fundamenty tego BURDELU, bo ktoś budynek
      ukradnie !!!.Śieroty po KOMUNIE i MATOŁY co jeszcze można wam zapie.....
      Pistolety,tajne dokumenty, policyjne psy ect wam giną, a wy barany mówicie , że
      jest lux. Rozformować ten burdel, bo tylko wstyd na całą polskę przynosi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka