Gość: Rysia w pilotce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 07:41 Musle ze ten cud wymodlil kapelan naszych dzielnych zuchow u samego Guru JP2.Tylko nie wiem czy ten glowny czy rejonowy i teraz moze powstac spor ktory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arsen Lupin Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 07:48 Dzisiaj w nocy oddam policji godło orła, którego ukradłem pół roku temu. Przybiję go do ściany koło drzwi wejściowych pod tym nowym o godzinie 2.00-2.30. I tak mnie nie złapiecie. Policja na całym świecie to idioci, za to milicja to już poważna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiek Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 07:49 Raz w roku sama wypala to dlaczego nie miala by wrocic zaden cud.No chyba ze kapelani chcieli sie wykazac ze sa tam przydatni teraz wierzymy ze sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re:Szczypinska, wróciła sama,bez Jarka!? IP: *.dyn.optonline.net 21.05.07, 08:00 Ja mysle,ze podrzucil go leleput Edgar,aby naroblizniactwo nie mialo przesrane!Bylem w pulku gdzie bylo okolo 3-tysiace wojska,nigdy nie zginela sztuka broni,przez dwa lata,ale to bylo za Jaruzela!Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re: Policyjna broń, wróciła sama-na piechote!? IP: *.dyn.optonline.net 21.05.07, 08:03 Sceptyk 31 fajny gostek jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holmes zagadka rozwiązana IP: *.chello.pl 21.05.07, 08:44 Broń cały czas leżała w szafie, tylko światło tak padało, że policjanci jej nie zauważali, mi się to też zdarza, np. NA GRZYBACH... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.205.udn.pl 21.05.07, 10:01 Poajwiam się i znikam, i znikam, i znikam ... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Policyjna broń, wróciła sama 21.05.07, 07:56 Pewnie nie wszystkich związkowcow zdążono wyrzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starachowiczanin Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:01 Kochani to Wy nie wicie dlaczego ta broń wróciła do tej szafy? Trzeba przecież wyxxxlić nowego komendanta - bo jak na Starachowice to on już jest bardzo długo. Ta broń znów zginie i po komendancie. Koledzy związkowcy z tamtej jednostki postarają się już o to. Wprawdzie już nie ma tam tego idioty Czarusia ale pozostał Grześ i inni jemu służący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:09 Panie Domański wyxxxlę Cię. Zacząłem od podrzucenia Ci broni. Reszta już łatwo pójdzie. A tak swoją drogą to nie zbyt dokładnie Pan robi porządek w tej komendzie sporo jeszcze takie głosy się zdarzają jak poprzednie. Proponuję wywalić wszystkich policjantów którzy mają więcej niż 10 lat służby i cuda się skończą. Tylko bez litości, bo nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant st Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:18 Najlepiej to byłoby gdyby Grzesia oddelegować do Zarządu Wojewódzkiego NSZZP w Kielcach. Tam chłopina by też mógł trochę bałaganu narobić - jest za spokojnie. Nic się nie dzieje w tych związkach. Postuluję -" Grzesia do Kielc " a wtedy Komendant Wojewódzki będzie trząsł portkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:12 Bój się Wojtek. Jadę do Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant z Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:55 Ja to Grzesia faktycznie delegowałbym do pracy związkowej w Zarzadzie Wojewódzkim a na Komendanta Powiatowego mianowałbym Panią Marysię K. Ona przez 30 lat pracy w policji nie widziała nawet złodzieja a zarabia trzy razy tyle co policjanci, którzy narażają swoje zdrowie i życie. Ona przez kilkanaście lat siedzi w Zarządzie Wojewódzkim NSZZP, pierdzi w stołek (jak nie pije bo faktycznie ma przerwy)a pieniążki zgarnia jak naczelnik. Ale się kobita ustawiła w tych związkach. Należy się jej awans wyżej za jej "mądrość". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grunciol Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:09 Grunt to się nie przejmować. Czy grunt stary czy młody grunt pozostanie zawszegłupim gruntem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:15 Ale ku..... kompromitacja. Wstyd przeokrutny dla całej jednostki i pośmiechowisko ogólnopolskie. Czy w tym kraju jest taka jednostka kierowana przez już cywila idiotę Klepnera i jemu podobnych błaznów Panaszewskiego ect.Najlepiej było by dla starachowickiego społeczeństwa rozformować tą bande idiotów i dyletantów. Panie olbryś popatrz pan tylko na ten burdel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n proszę o uzasadnienie przecinka w tytule IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:41 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świadek Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:41 Pojawia się i znika, pojawia i ... Ja bym zajrzał znowu do tej szafy, może coś jeszcze znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
yamabushi a byla tez taka akcja ze 21.05.07, 10:21 na miescie pojawila sie bron ktora oficjalnie byla w policyjnym laboratorium (gdzie badano ja na okolicznosc udzialu w przestepstwach) a moze juz ja nawet zniszczono(?) a "lepsze" samochody spokojnie czekajace na nieznanych wlascicieli na policyjnych parkingach... trafiajace potem za symboliczna kaske do rak funkcjonariuszy o narkotykach konfiskowanych na miescie i... itd nie ma co gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek ABW nie szukała u Sobotki IP: *.111.192.213.cable.satra.pl 21.05.07, 10:29 Broni może by nie znaleźli, ale byłby pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zomol Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:28 Skorek ty głupi ZOMOWCU rodem ze Starachowic. Co ty idioto za głupoty wygadujesz. W Szkole Podstawowej nr.12 w Starachowicach przy ul Manifestu Lipcowego-obecnie Armii Krajowej byłeś najgłupszym uczniem chodzącym z glutem przy nosie i wiecznie kopanym po dupie. Zomo i milicja życie ci uratowała, bo w innym przypadku śmieci byś wywoził u Braci Kozłowskich. Jaki zamek wrócił po ekspertyzie do Starachowic.Kto ma trochę pojęcia o ekspertyzie mechanoskopijnej ten wie, że taki zamek później nadaje się tylko na złom bo jest rozcinany. Do szkoły nieuku trzeba cię posłać, bo tylko wstyd przynosisz BARANIE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupiński Arseniusz Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:50 Z piątku na sobotę około 2.00 ukradnę budynek policji starachowickiej wraz z całą zawartością oprócz cudownej szafy, którą traktuję jako relikwię. Osoby, które nie chcą zostać ukradzione proszone są o opuszczenie budynku. W poniedziałek podrzucę ten budynek w Bodzentynie na placu targowym. W ten sposób uwolnię społeczeństwo Starachowic od 200 głupoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasista Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:12 Czy obicie pyska nieudacznikowi klepnerowi przez pijaka ma związek z cudem szafy policyjnej? Czy kopnięcie w d..ę kusiaka przez pijanego kamerzystę na studniówce miało związek odwołaniem Radwańskiego? ARCHIWUM X lub piekło starachowickie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróż_z_bodzantyna Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:55 Azalisz powiadam Wam bracia, że łotrzykiem wszetecznym jest ten, którego Wy Oficery bratem inspektorem inspekcji nazywacie. Myśli jego kosmate i huć wszeteczna co na wielkiej życi chasać ino młody byczek zawrzdy porządał. Molestownikiem nazwany zemstę okrutną zaprzysiąg i samopała hyrzo podwędzin. A potem podrzuciłszy go pod wrota Piastunki ażeby suwerena swojego pohańbić surowo. picasaweb.google.com/naszakusaka/7421Kusaka Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Policyjna broń, wróciła sama 21.05.07, 15:12 Fajne policyjne burdello! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rokoswiski Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:00 A ten chudy, ten na przedzie na kradzionym koniu i z skradzionym pistoletem i w pampersie do olbrysia po "zjebke" jedzie. To Domański komedjant powaiatowy ze Starachowic. Ojojoj Domański aleś w guwno wdepnoł. Jutro pewnie ktoś ciebie ukradnie razem z tym Makuchem i wymieni za bele co. Może ktoś da za was zgniecioną puszkę po piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ve Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:06 Z nami bezpieczniej-To logo i motto Starachowickiej policji.To chyba jakiś żart. Jak instytucja, która jest notorycznie okradana może dać obywatelowi poczucie bezpieczeństwa????. Idzta do DJABŁA bez was będzie jeszcze bardziej bezpieczniej-Banda nieudaczników i fajtyłapów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wder Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:12 Ostatnimi czasy na mieście był widziany były komendant-pogromca, a na koniec kopnięty w dupe Krzysio klepner. Ślipia miał popodbijane a łeb spuchnięty jak arbuz. Wieść niesie, że dostał po mordzie od lumpa. Tak kończą POLICYJNE TYTANY. Brawo Krzysiu jak tak dalej pójdzie to skończysz na ul. Bema w Domu Starców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frbgtr Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:13 Sam komendant Klepner też odszedł ze starachowickiej komendy, a potem policji.Tatarata.Olbryś wy.. go na zbity pysk. Ot i cała prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łosiełek Cud. Czy oni nie słyszeli o wysypie cudów? IP: *.derbynet.pl 21.05.07, 19:02 Ateiści wstrętni. Kapelan powinien nad nimi popracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsen Lupin Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:02 To jest policyjna Świętokrzyska rzeczywistość. Świni się pluje w twarz, a ona mówi, że deszcz pada. MATOŁÓW I IDJOTÓW BANDA !!!!!!. Jak można było odszukć broni skoro Naczelnik prewencji idiota , analfabeta i tłuk, były naczelnik świnopas przestraszony i debilny.Szkoda pisać MATOŁÓW I IDJOTÓW BANDA !!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:54 Proszę Państwa i to jest język jakim posługują się te palanty związkowe ze Starachowic. Czyż nie powinno się z tymi osobami zrobić porządku? Czy już nie ma silnego człowieka który dałby sobie z tym chłamem radę?. Ja jestem również ciekaw co robi Zarząd Wojewódzki NSZZP, który patrzy co w tych Starachowicach się wyprawia? Oczywiście - że nic bo i po co się wtrącać i jakiejś biedy sobie nagrabić. Przecież najlepiej tym trzem osobom co tam siedzą i nic nie robią siedzieć jak mysz pod miotłą. Komendant Wojewódzki dla świętego spokoju dał im odpowiednie grupy zaszeregowania, daje im wysokie nagrody i oni się nie wtrącają do niczego. Ja myślę, że dobrze byłoby utworzyć taki wydział związkowy i tych nieudaczników delegować tam aby nie porzeszkadzali porządnym policjantom pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:05 Ja zastanawiam się czy związkowcom ze Starachowic to kiedykolwiek będzie pasował Komendant Powiatowy? Przecież od lat tam nigdy im nie pasuje. Dla mnie jest proste rozwiązanie: "kółko różańcowe" pod dowództwem Grzesia rozpiepxxxyć na inne jednostki (równorzędne stanowiska), Grzesia do Zarządu Wojewódzkiego NSZZP tam nic nie zepsuje bo się tam i tak nic nie robi. W Starachowicach wtedy zapanuje spokój i policjanci zajmą się pracą. Komendant będzie sobie rządził tak jak powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: związkowiec Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:36 Nam związkowcom obecny komendant odpowiada i popieramy jego działania dyscyplinującą to bezwartościowe stado baranów. Ale wam "spokojnie" tam pracującym chyba to nie pasuje skoro pistolet ukradziony podrzuciliście. Bo nie ma takiej siły aby przy oględzinach szafy został przeoczony. Panie komendancie Domański za dużo kurtuazji i pobłażliwości w tej komendzie, karać za wszystko, wyrzucać z policji z byle powodu, związek zawodowy nie będzie protestować ani bronić żadnego obiboka a za każdego wyrzuconego oficera lub funkcyjnego można przyjąć dwóch policjantów, którzy będą pracował, bo od pokazywania palcem co kto ma robić wystarczy jeden w komendzie. Na ulicy zostało 20 policjantów a reszta do biurek przyrosła. Na ulicę darmozjadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: 83.238.72.* 22.05.07, 18:29 dlaczego ja obywatel Starachowic mam patrzeć na tą żenadę policyjną pod kątem której śmieje się z nas kraj.Pan komendancie wojewódzki jest udolny ?? Chyba czas powiadomić Pana przełożonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butyr Re: Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 22:31 nic nie da powiadomienie wyższych przełożonych, to takie same policyjne barany jak i on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Policyjna broń, wróciła sama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:47 No to tylko patrzeć jak znów posypią się prokuratorskie zarzuty dla policjantów. I dobrze sku..... niech się boją, bo tylko to na nich jest "Bicz Boży.Banda idiotów i nieudaczników pracuje w tej Starachowickiej policji. Myślę tu o kierowniczych stanowiskach. Może kiedyś jak przejade przez Armi Krajowej to tylko będą stały fundamenty tego BURDELU, bo ktoś budynek ukradnie !!!.Śieroty po KOMUNIE i MATOŁY co jeszcze można wam zapie..... Pistolety,tajne dokumenty, policyjne psy ect wam giną, a wy barany mówicie , że jest lux. Rozformować ten burdel, bo tylko wstyd na całą polskę przynosi Odpowiedz Link Zgłoś