Gość: kameleon IP: *.compromis.pl / 192.168.1.* 03.06.03, 06:48 Pierdu, pierdu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dgte Re: Komendant wojewódzki policji odpowiada na pis IP: 217.97.137.* 03.06.03, 07:20 Ciekawe czy po meczu Hutnik-Cracovia komendat policji woj. małopolskiego będzie tez musiał sie tłumaczyć z użycia broni gładkolufowej panu marszałkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Komendant wojewódzki policji odpowiada na pis IP: 213.199.128.* 03.06.03, 09:32 Ten marszałek chyba nie wie co pisze. Jak paru chuliganów by wylądowało w szpitalu ( czyli bardziej w Staszowie oberwało) może nie okradli by paru sklepów w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Komendant wojewódzki policji odpowiada na pis IP: 80.48.63.* 04.06.03, 10:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Nie kłam bezczelny policjancie IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 11:19 Nie kłam bezczelny policjancie. Policja stała w długim szeregu wzdłuż trybun na brzegu boiska i strzelała ponad ogrodzeniem w trybuny, na których znajdowali się kibice, czyli ludzie, którzy kupili bilety wejścia na stadion i chcieli oglądać widowisko sportowe. To była jedna z tych antypolskich zbrodni policyjnych, które inspiruje mafia SLD z Millerem i Janikiem dla zamanifestowania swojej siły. Ci sami komuniści robili to samo już wiele razy, gdy tracili władzę. Pokazują swoją determinację i ostrzegają, że przed niczym się nie cofną. Film z ataku policji na ludzi znajdujących się na trybunach, udowadniający ponad wszelką wątpliwość zbrodnię policyjną, pokazywany był co najmniej dwukrotnie w telewizji. Zwracam uwagę Prokuratury Okręgowej w Kielcach na przestępcze słowa zawarte w cytowanej przez Gazetę Wyborczą odpowiedzi Komendanta Wojewódzkiego Policji w Kielcach: "Skuteczna interwencja policji przyczyniła się do zahamowania chuligańskich ekscesów na stadionie, jak również do zapobieżenia negatywnym skutkom zachowań pseudokibiców na terenie miasta Staszowa i dróg wyjazdowych." Komendant wojewódzki policji, starając się w przestępczy sposób ukryć zbrodnię dokonaną, być może na jego rozkaz, przez jego podwładnych, dopuszcza się przestępstwa pomówienia grupy obywateli polskich, że ci, znajdując się w trakcie meczu piłkarskiego na trybunach stadionu i nawet w większości nie znając się nawzajem, zaplanowali, iż w ponad godzinę od omawianych wydarzeń podejmą jakieś przestępcze działania o dużym nasileniu na terenie miasta Staszowa i (!) dróg wyjazdowych, co - zdaniem tegoż policjanta - miałoby przynieść jakieś bliżej nieokreślone "negatywne skutki", i to tak negatywne, że trzeba było prewencyjnie(!) strzelać do ludzi. Te bliżej nieokreślone przez tegoż policjanta, a mające dopiero nastąpić w przyszłości "negatywne skutki" oraz pomówienie grupy osób o planowanie dokonania bliżej nieokreślonego przestępstwa były uzasadnieniem zbrodni policyjnej polegającej na strzelaniu z broni palnej do nikomu niezagrażającej grupy obywateli polskich. Policjant ten również obraża tę grupę obywateli polskich nazywając ją publicznie "pseudokibicami". Jest to niewątpliwa przestępcza chęć poniżenia tych obywateli polskich w oczach społeczeństwa. Przestępstwo matactwa ujawnia się przecież w niezwykle prosty sposób. Wystarczy zobaczyć kogo postrzelili zbrodniarze policyjni i zobaczyć rany zadane niewinnym obywatelom polskim, którzy przyszli na stadion w celu obejrzenia meczu sportowego, a zostali zaatakowani przez uzbrojonych w broń palną zbrodniarzy policyjnych. Wśród postrzelonych są m.in. powszechnie znany i szanowany w Polsce ponad sześćdziesięcioletni kibic z Krakowa, postrzelony w tułów, oraz kilkunastoletnia dziewczynka postrzelona w głowę. Zbrodniarze policyjni strzelali do tych osób, jakby chcieli je zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Nie kłam bezczelny policjancie IP: 213.241.75.* 03.06.03, 14:08 ale Ty jesteś ograniczony w swojej zajadłości.Zobacz co ta hołota dokonała w mieście stołecznym Krakowie.Wejrzyj na strony krakusów i tam zobaczysz potępienie tych co rozrabiają i psują imię klubu i miasta,a nie trzymaj strony bandytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Nie kłam bezczelny policjancie IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 16:39 Pomyliłaś babo miasta, pomyliłaś babo ludzi, pomyliłaś babo sprawy, pomyliłaś babo problemy, pomyliłaś babo prawo... Baby są po prostu głupie. (Wyłączając wiejskie baby, które choć proste, mają dobre serca.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Nie kłam bezczelny policjancie IP: 213.241.75.* 03.06.03, 17:56 Wyszło szydło z worka .Głupi to jest Jakubek-ale się zdenerwował aż opryskaleś śliną ekran i litery.Trzeba się leczyć może być u logopedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Re: Nie kłam bezczelny policjancie IP: *.one.pl / 192.168.5.* 03.06.03, 19:18 Gość portalu: baba napisał(a): > Wyszło szydło z worka .Głupi to jest Jakubek-ale się zdenerwował aż opryskaleś > śliną ekran i litery.Trzeba się leczyć może być u logopedy Nie denerwuj sie "babo" bo to dla Twojego adwersarza jest wodą na młyn. Zawsze twierdziłem i zdania nie zmienię ,że facio z Sandomierza tzw. "Jak(UB-ek)" kocha kopać,gryźć i ubliżać (prawie)wszystkim i za wszystko, a przede wszystkim za to ,że KTOŚ jest innego zdania niż On sam. Najlepiej Go "olej" i miej w nosie Jego złośliwe teksty bo wchodząc z Nim w dyskusję zaraz z Ciebie "Jak-UB-ek" zrobi komucha albo Żyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Nie kłam bezczelny policjancie IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 22:57 Ja się, babino, nie denerwuję, zwłaszcza na głupie baby. W mojej odpowiedzi na twoje babskie ploty wskazałem, w skrócie i w punktach, bo nie lubię gadać z babami, na twoją babską logikę czyli przynależny babom ptasi móżczek, jako przyczynę tego babskiego pomieszania z poplątaniem, jakie wypisałaś w swoim babskim liście. Ty, babo, chyba sama nie rozumiesz, co napisałaś.[Pardon, muszę wyjść po piwo]. [Możemy kontynuować]. Według twojej babskiej logiki, miasto Kraków jest miastem Staszowem. A powinnaś, babo, wiedzieć, że jest inaczej, choćby z tej babskiej przyczyny, że Kraków jest stary i więtszy, a Staszów młody i mniej więtszy. Ponadto, obok Staszowa, leży słynny Osiek, gdzie obok prawdy w Osieku, była też, babo, rzeczpospolita babska, gdzie baby rządziły chłopami ku urągowisku całego chłopskiego świata. Teraz już chyba dotrze do rozumku baby, że to, co się dzieje w mieście Staszowie nie ma nic wspólnego z tym, co być może działo się przed wiekami w starym Krakowie. Przecie, babo, to nie z Krakowa zjechała tu policja z karabinami, żeby się zemścić i strzelać do ludzi z zasadzki. I to do zupełnie innych ludzi niż ci, co podobno coś tam w Krakowie robili. Przecież nie legitymowali tych ludzi, do których strzelali. Gdybyś miała, babo, chociaż ptasi móżczek, albo nie była szpetna, to już wcześniej przeczytałabyś, albo by ci przeczytano, bo jako baba na pewno nie umiesz czytać, że na mecz przyjechali ludzie z różnych stron Polski, i na ten przykład był na meczu kibic z Białegostoku, który na mecz zabrał swoje dziecko, żeby dziecko popatrzyło trochę na zawody sportowe. Ale dziecko zobaczyło bandytów policyjnych, zwyrodniałych psychopatów, jak do niego, dziecka, strzelali z karabinów, by go zabić. Na meczu było dużo rodziców z dziećmi, którzy zostali uznani przez tego skurwysyna komendanta bandyckiej policji za pseudokibiców zagrażających miastu i podmiejskim ulicom. Czy ty , babo, rozwarłaś babską mordę, a nie wiedziałaś w ogóle, co się w Staszowie wydarzyło? Nie widziałaś filmu z bandyckiej akcji przestępców policyjnych w telewizji? Nie czytałaś, co się tam stało? A kula w głowie kilkunastoletniej dziewczynki, to cukierek podarowany dziecku przez SLD? Naprawdę nie wiedziałaś, kto został ranny po policyjnym ostrzale? Do kogo ci bandyci strzelali? Mogłabyś się nauczyć, babo, przygotowywać do rozmowy, pardon, plotek, wszystko jedno, czy gadanych, czy pisanych. Poszukać informacji, przeczytać, przemyśleć (pardon za sugestię o myśleniu), zapytać kogoś, co wolno policji, jak grzecznie ma się zachowywać, dlaczego nie wolno jej niegrzecznie się zachowywać, i dopiero pisać babskie listy do mnie. Żegnam ozięble, jak niechcianą babę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Nie kłam bezczelny policjancie IP: 213.241.75.* 04.06.03, 10:31 nie spodziewiałam się iż jesteś taki ograniczony. Żal mi tego starego Sandomierza i musi tolerować na własnej piersi takiego nieudacznika-zna tylko narzekanie i opluwanie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Nie kłam bezczelny policjancie IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 12:21 a to nie ty mnie opluwasz? to przecież ty mnie zaatakowałaś używając prymitywnego słownictwa i takiejż myśli, nie odnosząc się przy tym do meritum sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Nie kłam bezczelny policjancie IP: 213.241.75.* 04.06.03, 15:25 A twoje słownictwo to wersal!! I to w stosunku do płci odmiennej !!!!!! Jednak nie umiesz dyskutować w sposób łagodny tylko z napadem. Ojej jak sie JAKUBEK posmarkał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Nie kłam bezczelny policjancie IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 16:57 Przecież to nie ja napadłem babę, tylko obca baba rzuciła się na mnie. Ja jestem delikatny, nie zdzierżę obcej baby na sobie i do tego mówiącej o stosunku. Wypraszam sobie uwagi o płci odmiennej! Ja jestem płci normalnej i gdybyś mnie tak gwałtownie nie napadła w stosunku do płci, to być może miałbym okazję okazać się płcią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Nie kłam bezczelny policjancie IP: 80.48.149.* 03.06.03, 22:00 Jakub Ty powinieneś zmienić lekarza. Wstyd, że tacy jak ty nazywają się kibicami , przecież to zwykłe łobuzy, których nie należy wpuszczać na stadiony, a policja musi pilnować porządku. Strach cie spotkać na stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Nie kłam bezczelny policjancie IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 22:03 Nie noś czapki policyjnej, to cię nie rozpoznam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Nie kłam bezczelny policjancie IP: 80.48.149.* 03.06.03, 22:13 Gość portalu: Jakub napisał(a): > Nie noś czapki policyjnej, to cię nie rozpoznam. Ale wcześniej zmień lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Nie kłam bezczelny policjancie IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 23:02 Umysł policyjny, czyli idiota (i na odwrót). Łatwo was poznać - po umyśle. Idź sobie polizać znak drogowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Do dyskusji IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 14:40 Pewnie narażę się dużemu gronu kibiców i sportowców. O zajściach w Staszowie wiem niewiele. O ile policja przyczyniła nam kilku lub kilkunastu ofiar to należy to dokładnie zbadać. Chodzi mi o całkowicie inną sprawę. Jaka jest polska piłka, zwłaszcza ligowa każdy widzi. Kluby niby zawodowe ze sponsorami, ale i tak musimy na nich wszyscy łożyć. Ugania się paru facetów po zielonej trawie za kulką z powietrzem. Biorą za to niezłe pieniądze. Na mecze jeżdżą kibice. Zanim przyjadą zdemolują co nieco. Dookoła obstawa policyjna. W czasie meczu zdemolują stadion i kibiców przeciwnika. Po meczu też coś zdemolują. W zasadzie nie obchodzi mnie co i kogo demolują. Póki sam nie dostanę po łbie. Jednak cała ta demolka odbywa się na mój koszt. Zdemolują pociągi. Dopłacam przecież do PKP. Zdemolują urządzenia w mieście i budynki publiczne. Płacę na to podatki. Zdemolują stadion. To też jest finansowane z moich podatków. Zdemolują innych kibiców lub przechodniów a nawet sami siebie. Płacę za ich leczenie. Kibice często nie pracują. A nawet jeżeli pracują to zwykle na to leczenie jeszcze nie zarobili. Ochraniają ich całe kompanie policji. Na policję też płacę. Policja zamiast zająć się innymi sprawami pilnuje kibiców. Powiem tak mam w dupie taki sport. Nie chcę za to płacić. Nich sobie za to płacą organizatorzy tej szopki właściciele klubów, sponsorzy itp. Niech zapłacą piłkarzom. Niech zapłacą za stadion. Niech zapłacą za ochronę (nawet policji jako godziny nadliczbowe). Niech pokryją szkody. Niech pokryją koszty leczenia. Ja protestuję. Ja mam to gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ponury Re: Do dyskusji IP: 207.129.53.* 04.06.03, 09:51 Po raz pierwszy przeczytałem na tym forum rozsądną wypowiedź, mam nadzieję, że więcej ludzi zacznie podobnie myśleć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Do dyskusji IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 08:53 Gość portalu: Ponury napisał(a): > Po raz pierwszy przeczytałem na tym forum rozsądną wypowiedź, > mam nadzieję, że więcej ludzi zacznie podobnie myśleć. > > Pozdrawiam To miłe. Dzięki! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Do dyskusji IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 10:56 Kieleccy kibice szykują się na sobotnią wojnę w obronie Korony. Policja mobilizuje siły. Mieszkańcy okolicznych osiedli montują okiennice. Oj, będzie nas to kosztowało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Komendant wojewódzki policji odpowiada na pis IP: 80.48.63.* 04.06.03, 10:53 BRAWO POLICJA W STASZOWIE I KRAKOWIE.JESTEŚCIE OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Śladem "Jak-UB-ka" IP: *.one.pl / 192.168.5.* 04.06.03, 19:53 Apeluję aby Policja idąc śladem "Jak-UB-ka" zawiadomiła prokuraturę o popełnieniu przestępstwa przez faceta (albo może babę) z pięknego miasta Sandomierza o nicku "Jakub" (ale na forum lepiej znanego z ksywy "Jak-UB-ek". W/w w tym wątku wypowiedzią z dnia 3czerwca br. z godz.22:57 ,słowami uznawanymi powszechnie za b.obelżywe, "nawtykał" funkcjonariuszom policji określając ich epitetami min; "bandyci, kłamcy, zwyrodnialcy, psychopaci a Ich szefa określił mianem sk......n komendant" przez co wyczerpał szereg przestępstw określonych Kodeksem Karnym. W temacie napisałem " śladem "Jak-UB-ka" bowiem facet ten właśnie takich metod jest zwolennikiem. Nawoływał w okolicach marca czy kwietnia na tym forum aby prokuratura ścigała jakiegoś faceta za to ,że sobie gościu "pozwolił pod adresem Lubawskiego". Przy czym ten gościu w porównaniu z "Jak-UB-kiem" jest cieniasem w używaniu obelg. Zmuszony więc jest aby w stosunku do "Jakuba" używać Jego własnej broni.! Chyba ,że "Jak-UB-ek" zrobi to sam .(A mam prawo tak sądzić po tych "jakubowych" tekstach.) Do dzieła więc ruszaj prokuraturo, policjo i Ty "Jak-UB-ku". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Śladem 'Jak-UB-ka' IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 08:27 Gość portalu: nie poseł napisał(a): > Apeluję aby Policja idąc śladem "Jak-UB-ka" zawiadomiła prokuraturę o > popełnieniu przestępstwa przez faceta (albo może babę) z pięknego miasta > Sandomierza o nicku "Jakub" (ale na forum lepiej znanego z ksywy "Jak-UB- ek". > W/w w tym wątku wypowiedzią z dnia 3czerwca br. z godz.22:57 ,słowami > uznawanymi powszechnie za b.obelżywe, "nawtykał" funkcjonariuszom policji > określając ich epitetami min; "bandyci, kłamcy, zwyrodnialcy, psychopaci a Ich > szefa określił mianem sk......n komendant" przez co wyczerpał szereg > przestępstw określonych Kodeksem Karnym. > W temacie napisałem " śladem "Jak-UB-ka" bowiem facet ten właśnie takich metod > jest zwolennikiem. Nawoływał w okolicach marca czy kwietnia na tym forum aby > prokuratura ścigała jakiegoś faceta za to ,że sobie gościu "pozwolił pod > adresem Lubawskiego". Przy czym ten gościu w porównaniu z "Jak-UB-kiem" jest > cieniasem w używaniu obelg. > Zmuszony więc jest aby w stosunku do "Jakuba" używać Jego własnej broni.! > Chyba ,że "Jak-UB-ek" zrobi to sam .(A mam prawo tak sądzić po tych > "jakubowych" tekstach.) > Do dzieła więc ruszaj prokuraturo, policjo i Ty "Jak-UB-ku". > pozdrawiam Jako dzziwiony jestem zdziwiony ,ze nie poseł ucieka się do takich wrednych metod jak donosy. To ,że nasz "sympatyczny' gościu z sandomierza tak działa nie znaczy mże inni powinni się odniego uczyć. Jakub zieje do wswzystkiego nienawiścia i od niego nie ma co czerpać wzorów. A swoja drpgą to było to w marcu.wiem dobrze bo wszystko co piszą na temat mojego kolegi Wojtka L. śledzę. Mam też tutaj pytanie co dzieje się ze świnka? Dawno nie świntuszył na forum. pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Śladem 'Jak-UB-ka' IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 10:04 ty głupiutki SLD-owski idioto, jak Lewandowski, jak Błochowiak... Nie porównuj rzeczy nieporównywalnych. Dołącz do tego Jaskiernię Jerzego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Śladem 'Jak-UB-ka' IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 15:32 Gość portalu: Jakub napisał(a): > ty głupiutki SLD-owski idioto, jak Lewandowski, jak Błochowiak... > Nie porównuj rzeczy nieporównywalnych. > > Dołącz do tego > Jaskiernię Jerzego Zgadzam się z tobą nawiedzony palancie. Nie można się porównywać np.z tobą bo zbyt byłoby to dla ciebie łaskawe. Stare porzekadło mówi; Przyczepiło sie gówno do okrętu i mówi płyniemy. Proponuje abyś się odczepił od Kielc a forum znajdź sobie gdzieś daleko i tam wyżywaj się lie wlezie. Rób tam z każdego żyda albo czerwonego i tam wylewaj swój jad. Ty na prawdę jesteś chory od nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Śladem 'Jak-UB-ka' IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 16:21 Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałeś. Przeczytaj wszystko, co napisałeś na forum (jest tego niewiele). Czy napisałeś chociaż jeden post nie atakujący, jeden post bez wyzwisk? A teraz przeczytaj moje posty (jeśli potrafisz sieroto ubecka czytać); nie wymagam zrozumienia, bo już wiadomo, inteligencie SLD-wski, że nie jesteś w stanie prawidłowo myśleć, a tym bardziej cokolwiek zrozumieć. A dalej oblicz prosty stosunek ogólnej liczby moich postów do tych moich postów, które wg ciebie, pzpr-owski wypierdku, zawierają wyzwiska (nie wymagam zrozumienia tych wyrażeń, które bydło SLD-owskie uzna za wyzwiska, ani okoliczności ich użycia). To po pierwsze. A po drugie, debilu SLD-owski, tylko poubecki debil SLD-owski nie jest w stanie zauważyć, że rzucił się, jak bydle SB-ckie, odpisując na list nie do niego adresowany. Wam zawsze ktoś potrzebny jest "do myślenia". Kiedyś byli to zbrodniarze komunistyczni z Moskwy, którym się wysługiwaliście jako pzpr (wg Moczulskiego), dziś komuno- i socjalistyczny element pedalski, żydowski, aferalno-złodziejski, a nawet skrywano nazistowski (pederasta Verheugen z przyzwoitką "żoną"). Phederacja socjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Śladem 'Jak-UB-ka' IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 11:12 Gość portalu: Jakub napisał(a): > Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałeś. Przeczytaj wszystko, co napisałeś na > forum (jest tego niewiele). Czy napisałeś chociaż jeden post nie atakujący, > jeden post bez wyzwisk? > A teraz przeczytaj moje posty (jeśli potrafisz sieroto ubecka czytać); nie > wymagam zrozumienia, bo już wiadomo, inteligencie SLD-wski, że nie jesteś w > stanie prawidłowo myśleć, a tym bardziej cokolwiek zrozumieć. A dalej oblicz > prosty stosunek ogólnej liczby moich postów do tych moich postów, które wg > ciebie, pzpr-owski wypierdku, zawierają wyzwiska (nie wymagam zrozumienia tych > wyrażeń, które bydło SLD-owskie uzna za wyzwiska, ani okoliczności ich użycia). > > To po pierwsze. > > A po drugie, debilu SLD-owski, tylko poubecki debil SLD-owski nie jest w stanie > > zauważyć, że rzucił się, jak bydle SB-ckie, odpisując na list nie do niego > adresowany. > Wam zawsze ktoś potrzebny jest "do myślenia". Kiedyś byli to zbrodniarze > komunistyczni z Moskwy, którym się wysługiwaliście jako pzpr (wg Moczulskiego), > > dziś komuno- i socjalistyczny element pedalski, żydowski, aferalno- złodziejski, > > a nawet skrywano nazistowski (pederasta Verheugen z przyzwoitką "żoną"). > Phederacja socjalistów. Jako zdziwiony nie jestem zdziwiony ,że jakubek tak się wypowiada. Tym stylem udowadnia ,ze od nienawiści do wszystkich aż zieje i toczy pianę. Ublizać ci nie mam zamiaru boś dno i barachło.Twój styl można podsumować jednym zdaniem.Prostackie ,chamskie i wulgarne wypowiedzi na które nie ma co odpowiadać bowiwm trzeba by zejść do rynsztoka w którym tkwisz Jakubie. Zamiast z tobą polemizować powiem ci tyle. Nie zasługujesz na to żeby się na ciebie nawet wyżygać .Ciebie trzeba traktować jak morowe powietrze. P.S . Ze też piękny Sandomierz ma za mieszkańca takie DNO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Śladem 'Jak-UB-ka' IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 11:23 Przecież ty, milicyjny palancie, nigdy nie włączyłeś się do dyskusji, a tylko rzucałeś obelgi. Jeśli masz choć za grosz rozumu, tak jak go nie masz, to spróbuj choć jeden raz napisać coś merytorycznego do któregokolwiek z "moich" wątków. Może niech ci pomoże komendant, bo co dwie głowy, to nie jedna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Do "baby", "zdziwionego" i innych IP: *.one.pl / 192.168.5.* 06.06.03, 19:08 Proponuję abyście wszyscy "olali" zaczepki "Jak-UB-ka" bowiem wchodzenie z nim dyskusję dodaje Mu "pary" do wyżywania się i ubliżania. Ja na jednym z wątków stwierdziłem ,że szkoda czasu na nikomu nic nie dające ble-ble z "Jak-UB-kiem". Sorry! Takie rozprawki dają olbrzymią satysfakcję "Jak-UB-kowi" i wszystkich będzie prowokował aby z Nim wchodzili w polemikę,(po której i tak z każdego sandomierzanin zrobi "komuchem" albo Żydem). Dodam jeszcze ze swojej strony ,że obok satysfakcji to facet ma okazję do wyżycia się. Apeluję więc nie dajcie "Jak-UB-kowi" powodów do zadowolenia. Facet może przy takich tekstach "szczytować". Więc zamiast czerpania przez "J- UB-a"przyjemności z rzucania obelg i innych plugawych reakcji, to niech lepiej "Jak-UB-ek" stosuje samogwałt celem osiągnięcia przyjemnych chwil. Proponuję więc aby każdy z forumowiczów "olał "Jak-UB-ka", to zostanie Mu tylko po jakimś czasie masturbacja. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Tak było naprawdę. IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 21:30 Oświadczenie Cracovii Zarząd MKS Cracovia 27-05-2003, ostatnia aktualizacja 26-05-2003 22:14 Na rozgrywany w Staszowie mecz piłkarski pomiędzy Pogonią Staszów a Cracovią wybrała się ok. tysiącosobowa grupa kibiców z Krakowa. Do Staszowa pojechały całe rodziny, aby wspólnie świętować awans "Pasów" do II ligi. Bardzo ładnie i kolorowo prezentująca się grupa została stłoczona na nieprzygotowanych na przyjęcie tak dużej liczby kibiców ,,trybunkach". (...) Po zakończeniu pierwszej połowy spotkania kilkunastoosobowa grupka kibiców z Krakowa rozpoczęła przepychanki z ochroną stadionu. Zdarzenia te miały miejsce na murawie stadionu. W tym momencie do akcji wkroczył liczny oddział policji i po kilkudziesięciu sekundach kibice zajmowali już swoje miejsce na trybunach. Niestety, nie był to koniec interwencji sił porządkowych. Rozstawiony wzdłuż całej szerokości trybun, które zajmowali kibice Cracovii, oddział policji uzbrojony w broń gładkolufową rozpoczął ostrzał kibiców. Bez jakiejkolwiek przyczyny kilkudziesięciu policjantów urządziło sobie strzelnicę z grupy, w której było kilkadziesiąt dzieci i wiele osób w podeszłym wieku. Jaki jest bilans tej strzelaniny? Kilkanaście osób zostało poważnie rannych, w tym m.in. 14-letnia dziewczynka, 61-letni kibic, radca prawny, członek Zarządu KS Cracovia. Zamiast wesołego, kolorowego pikniku były KULE, KREW i ŁZY. Po dokładnym prześledzeniu zapisów filmowych, które ukazały się w telewizji Polsat i TV Kraków (gdzie dobitnie widać, że policja rozpoczęła ostrzał kibiców, kiedy Ci zajmowali już miejsca na trybunach) uważamy, że powinni interweniować przełożeni policjantów, którzy odpowiadali za zabezpieczenie meczu Pogoń Staszów-Cracovia. W przeciwnym wypadku, obok grupy znanych już pseudokibiców, może wkrótce wyrosnąć grupa pseudopolicjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Tak było naprawdę. IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 06:12 Gość portalu: Jakub napisał(a): > Oświadczenie Cracovii > > Zarząd MKS Cracovia 27-05-2003, ostatnia aktualizacja 26-05-2003 22:14 > > Na rozgrywany w Staszowie mecz piłkarski pomiędzy Pogonią Staszów a Cracovią > wybrała się ok. tysiącosobowa grupa kibiców z Krakowa. Do Staszowa pojechały > całe rodziny, aby wspólnie świętować awans "Pasów" do II ligi. > > Bardzo ładnie i kolorowo prezentująca się grupa została stłoczona na > nieprzygotowanych na przyjęcie tak dużej liczby kibiców ,,trybunkach". (...) Po > > zakończeniu pierwszej połowy spotkania kilkunastoosobowa grupka kibiców z > Krakowa rozpoczęła przepychanki z ochroną stadionu. Zdarzenia te miały miejsce > na murawie stadionu. W tym momencie do akcji wkroczył liczny oddział policji i > po kilkudziesięciu sekundach kibice zajmowali już swoje miejsce na trybunach. > Niestety, nie był to koniec interwencji sił porządkowych. Rozstawiony wzdłuż > całej szerokości trybun, które zajmowali kibice Cracovii, oddział policji > uzbrojony w broń gładkolufową rozpoczął ostrzał kibiców. Bez jakiejkolwiek > przyczyny kilkudziesięciu policjantów urządziło sobie strzelnicę z grupy, w > której było kilkadziesiąt dzieci i wiele osób w podeszłym wieku. > > Jaki jest bilans tej strzelaniny? Kilkanaście osób zostało poważnie rannych, w > tym m.in. 14-letnia dziewczynka, 61-letni kibic, radca prawny, członek Zarządu > KS Cracovia. > > Zamiast wesołego, kolorowego pikniku były KULE, KREW i ŁZY. > > Po dokładnym prześledzeniu zapisów filmowych, które ukazały się w telewizji > Polsat i TV Kraków (gdzie dobitnie widać, że policja rozpoczęła ostrzał > kibiców, kiedy Ci zajmowali już miejsca na trybunach) uważamy, że powinni > interweniować przełożeni policjantów, którzy odpowiadali za zabezpieczenie > meczu Pogoń Staszów-Cracovia. W przeciwnym wypadku, obok grupy znanych już > pseudokibiców, może wkrótce wyrosnąć grupa pseudopolicjantów. Ja tam policji nie kocham. Wiem co potrafią niektórzy z nich zrobić i wrobić. Sam na własnej skórze to boleśnie odczułem. Ale po co Jakub tak wszystkich z tego powodu lży i obrzuca błotem? Mam też pytanie oswoadczeni cracovii jest z dnia 27maja a aktualizacj jak Jakubie piszesz jest z 26 maja. Cos te daty nie zgadzaja się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Autor, data, godzina. IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 21:56 Zasady serwisu GW: 1. Autor artykułu. 2. Data wydania - gazety. 3. Data aktualizacji - umieszczenia tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Policja strzelała do kibiców Cracovii IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 21:45 Policja strzelała do kibiców Cracovii Wojciech Czuchnowski, Michał Białoński 27-05-2003, ostatnia aktualizacja 27-05- 2003 08:28 Z filmu z zajść w Staszowie wynika, że policjanci strzelali bez ostrzeżenia do całego sektora Cracovii. Policja twierdzi, że użycie broni było podstawne, bo kibice zagrażali życiu funkcjonariuszy. Zajścia filmowała zarówno policja, jak i kilka kamer kibiców. "Gazeta" dotarła do 15-minutowego zapisu pokazującego końcówkę akcji, od momentu, kiedy na boisku jest już tylko kilku kibiców, uciekających w stronę sektora. Z prawej strony sektora grupa policjantów wpycha ostatnich, agresywnie zachowujących się fanów Cracovii, za ogrodzenie. Tam trwa jeszcze walka. Kibice używają drągów, jeden opryskuje policjantów z pojemnika, prawdopodobnie z gazem. Widać ludzi w klubowych barwach, którzy dobiegają do walczących przy płocie i odciągają najbardziej agresywnych. Sytuacja nieco się uspokaja. Wśród policjantów widać poruszenie - przekazują sobie jakąś informację, najwyraźniej rozkaz, by się wycofać. Po chwili wszyscy odchodzą od sektora i ustawiają się w szpaler. Nagle w środek szpaleru wkracza pluton funkcjonariuszy z krótkim strzelbami. Upewniają się, czy wszyscy policjanci wrócili do szeregu. Potem podnoszą broń i zaczynają strzelać. Nie ma salw, komend. Wygląda to tak, jakby każdy wystrzeliwał całą zawartość liczącego pięć nabojów magazynku. Potem funkcjonariusze przeładowują broń i strzelają jeszcze jedna serię. Na filmie nie słychać żadnych ostrzeżeń, nie widać też, żeby policjanci oddawali strzały ostrzegawcze. Po strzałach sektor uspokaja się. Kibice wynoszą rannych [a nie policja! Policja nie pomogła rannym]. Odpowiedz Link Zgłoś