Gość: antyrom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 17:33 pie..ne ciawary!!juz jeden z mojego osiedla(16l) ma dziecko z panienka pierwsza gimnazjum(13l). wybilbym ich wszystkich zlodziei Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ss Re: Dziecko ofiarą pigułki gwałtu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 17:38 na miejscu ojca tego dziecka ładował bym juz karabin - inaczej tych zbrodniarzy nie powstrzymamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Dziecko ofiarą pigułki gwałtu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 17:39 "12-letnia dziewczyna zgwałcona" - dziewczyna??? Dla mnie to jeszcze dziecko, a nie dziewczyna. Poza tym niewątpliwie okropnym zdarzeniem, to cyganie już tak mają. Oni uważają, że nastolatka to kobieta, więc nagminnie dorośli współżyją z takimi dzieciakami a nawet biorą śluby, ale w obrębie swojej społeczności. To obrzydliwe - trzeba ich postawić do pionu przy pomocy policji i prokuratorów, ale oczywiście zaraz odezwą się "obrońcy mniejszości", że cyganie są u nas gnębieni itd. Jestem też ciekawa czy to dziecko jest cyganką, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Dziecko ofiarą pigułki gwałtu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 18:01 A te dzieczyny to do domu cyganów ktos siła zaciagnął ? z tresci artykułu wynika ze po spożywaniu % dobrowalnie udali sie. Jak ktos sie sam nie szanuje i zadaje z szumowinami takie moga byc skutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciawares Ciaworomy, brudasy je..ne IP: 81.219.210.* 04.06.07, 18:12 Kradną, chodzą brudni, albo wróżą na sienkiewce. Z czego te mendy żyją? Teraz podobno jeżdżą na kieszenie na zachód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl jawdyk from dziafro jame lue smekete!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 18:27 hamro kar! hamro de jamro!! Odpowiedz Link Zgłoś