Gość: as-ia Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:17 Na co się nie dostałaś??? :-( Ale mam nadzieję że pod bokiem masz jeszcze jakiś kierunek w rezerwie a na wymarzony możesz składać za rok :-) Tak jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.aster.pl 14.07.05, 08:57 a ja się nigdzie nie dostałam! I co ja mam powiedzieć? :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia_86 Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:59 ja też jak narazie nigdzie się nie dostałam, wybrałam oblegane kierunki, na których było albo 40 albo 20 miejsc :] Więc o czym tu mówić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.chello.pl 14.07.05, 09:20 " witam w klubie "- ja też nigdzie . Bylam prawie pewna ,że na socjologie na UKSW się dostane i niestety . Nawet na taką dosyć marną uczelnię mie nie przyjeli ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuin Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 09:32 to jedynie swiadczy o tym, ze to nie jest taka marna uczelnia, moze Ty jestes marna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuka Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 14.07.05, 09:36 Twoje wypowiedzi są marne tuin - już zdażylo mi sie na kilka trafić Ja tez jak narazie się nigdzie nie dostałam ehh Wszędzie złożyłam dokumenty na to, co chcę studiować, bo np. na taką filologie polska to moglabym się dostać bez problemu. Ale po co? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.fobos.net.pl 14.07.05, 09:42 wyobraź sobie że filologia polska to nie taki zły układ...zalezy gdzie np. komparatystyka czy edytorstwo na UJ-ocie to specjalności w ramach filologii polskiej i ciesza się dużym zainteresowaniem...wydaje mi sie że gdybys mogla to bys zlozyla papiery...nie powinnas obrażac cudzych marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuka Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 14.07.05, 09:49 Problem tkwi w tym, że to nie jest to, co chcę w zyciu robić. Mówiłam tylko i wyłącznie o swoich zainteresowaniach a nie o marzeniach innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia_86 Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:42 a no własnie, u mnie panna jeździła na kursy na prawo, tak chciała zawsze na prawo iśc a tu co? filologia serbska :/ ale na UJ :D niektórzy mogliby nawet budowę łopaty studiowac, byle na uj... szkoda mi takich ludzi. ja wolę poczekać jesli się nie dostanę nigdzie, bo nie wiem jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuin do buuuka IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 09:50 marne? po czym wnosisz? czekam na konstruktywna krytyke, no chyba, ze Cie na nia nie stac :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Ja też się nie dostałam, ale... IP: *.telkonet.pl 14.07.05, 10:42 Nie dostałam się na UW...:/ co sie dziwić...to było marzenie...dos nierealne ALE ZA ROK I TAK TAM WYLĄDUJE...MUSZE! :) Trzymajcie Się Wszyscy Paaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Ja też się nie dostałam, ale... IP: *.aster.pl 14.07.05, 12:31 Do Ewy - robisz sobie rok przerwy czy idziez na prywatne i bedziesz za rok na UW zdawać? Kurcze a ja naprawde wierzyłam w to że się dostane :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.chello.pl 14.07.05, 09:38 diękuję - pocieszyłeś/aś mnie !Oby więcej takich opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.chello.pl 14.07.05, 09:41 masz racje jak moga przyjąc mnie -skoro pisząc popełniam błędy - ale to przez niedopatrzenie ,a nie przez braki w nauce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuin Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 09:49 milka - studiuje na uksw filozofie i nie uwazam, zeby ta uczelnia byla marna, ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuin Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 09:57 a skoro uwazasz, ze to marna uczelnia to bylo na nia nie skladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: :-( nie dostałam się :-( IP: 213.199.202.* 14.07.05, 10:04 Ja wyniki mam dopiero 20 lipca ale już wiem że sie nie dostane( 5 osób na jendo miejsce). Wiem że będzie porażka bo wybitnych wyników(90%) nie miałam!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: :-( nie dostałam się :-( IP: 213.199.202.* 14.07.05, 10:06 Sorki za błąd!! Tam miało być "jedno" ale pisałam szybko i napisałam źle;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.chello.pl 14.07.05, 10:12 przepraszam wszystkich studiujących w UKSW i przyszłych studentów - pewnie " wściekłość " wzięła góre nad obiektywizmem, dobrym wychowaniem itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuka Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 14.07.05, 10:27 Są przecież szkoły gdzie postepowanie rekrutacyjne jest później (zależy gdzie mieszkasz ale np. u mnie jest to Akademia Świętokrzyska, jakies PWSZ, kolegia nauczycielskie czy cusik. Ja kombinuję, że jak się NIGDZIE nie dostane to wyjeżdżam z chłopakiem za granicę, dokształcam się (bo składałam na angielski), zarabiam kaskę i w przyszłym roku znowu próbuje ale na te uczelnie gdzie jest egzamin. A narazie to się zastanawiam czy jechać jutro na egzamin. Pomóżcie! Umiem odpowiedzieć na ok. 1/4 pytań :( Nie chciało mi się siedzieć przy książkach a poza tym to liczyłam, że się dostanę gdzieś indziej i nie będę musiała tam zdawać. Są 4 osoby na miejsce. W ogóle nie wierzę, że się dostanę i stracę ok 100zł na podróż. Ale z drugiej strony.. może czasem trafię w pytanie..? Yyy :/ Help me!! Odpowiedz Link Zgłoś
blazek999 Re: :-( nie dostałam się :-( 14.07.05, 10:48 Wydaje mi się, że powinnas spróbować. Później możesz żałować, że nie spróbowałaś. Nie umiem Ci dobrze doradzić, ponieważ sam często się mylę, jednak wydaje mi się że chyba powinnaś pojechać na ten egzamin. Może akurat się załapiesz :) Więcej optymizmu :) Jak się zdecydujesz to powodzenia na egzaminie :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuin do Gosi IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 10:57 Ty przypadkiem nie zdajesz na pedagogike? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie-kretyn, konfid Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:30 NA UKSW SĄ JAKIEŚ MACHLOJKI. MUSIMY TO WSZYSTKO WYJAŚNIĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.karpc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:28 Też się nigdzie nie dostałam dlatego zapisuję się na wieczorowe, może chociaż tam będą mnie chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:42 Ja tez sie nigdzie nie dostalam.Zlozylam na jeden z najbardziej obleganych kierunkow-dziennikarswto 12osob na miejsce, a wynikow tez nie mialam zbyt dobrych...coz chyba pojde na wieczorowe albo gdzies do prywatnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: :-( nie dostałam się :-( IP: 83.238.19.* 14.07.05, 12:48 no ja tez jak na razie marnie- jestem 4 na rezerwowej liscie, na kierunku z 20 miejscami, wiec na co ja licze?? mam jedynie szanse na dzienne studia w panstwowej uczelni, niestety uniwersytetem jeszcze ona nie jest :/ i szczytem moich ambicji rowniez, ale coz, moze jednak czasami los celowo powoduje takie akcje, nagle zwroty, i moze jednak wyjde kiedys na ludzi :) czymajcie sie cieplo, i naprawde jestesmy w doborowej sytuacji- zawsze mozna zwalic na nowa mature, albo i nie, bo mi poszla dobrze, a i tak sie nie dostalam, ale coz, sa wakacje wiec nie zalamywac sie tylko pisac odwolania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olencja86 Re: :-( nie dostałam się :-( 14.07.05, 12:51 ja złożyłam na same oblegane kierunki... Ale skąd miałam wiedzieć że filologie będą aż tak oblegane (nie mówię o anglistyce czy germanistyce). A gosp. przestrzenna to też oblegana nigdy specjalnie nie była ;((( Kurde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 13:24 ja złożyłam na UJ na trzy oblegane kierunki, byłam bardzo blisko, ale nie dostałam się. szukam innych rozwiązań, może tak miało być i co innego jest mi pisane? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karalajn86 Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.darnet.pl 14.07.05, 13:37 o jakie filologie Ci chodzi, skoro nie o angielską i niemiecką?? bo ja składałam na rosyjską, ale pierwsze wyniki dopiero w poniedziałek, oj czarno to widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.aster.pl 14.07.05, 13:44 na włoską i hiszpańską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: :-( nie dostałam się :-( IP: 217.197.78.* 14.07.05, 15:42 ja tez dobrze zdalam mature ale i tak nigodzie mnie nie chca bo na biologii jest od 6 do 15 kandydatow na miejsce wiec biora tylko tych ktorzy maja po 90%..eh rok do tylu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:19 Ja teraz sobie w twarz pluje ze nie złożyłam na filologie germańską, bo dostałabym się bez problemów (certyfikaty itp.) Postawiłam na "to-co-chcę- robić" i jak narazie nie dostałam się nigdzie - no cóż - trzeba będzie uciekać za granicę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: :-( nie dostałam się :-( IP: 80.55.238.* 14.07.05, 16:28 Nie ma co sie zalamywac tylko szukac dalej!! Bylwe nie rok w plecy:) ja tez narazie sie na dwie uczelnie nie dostalam, i mimo ze na jednej jestem na 1599 miejscu(lol) to nie dam im tej satysfakcji:P i zloze odwolanie, nic nie kosztuje,a moze cos zdziala w co nie do konca wierze;/ No ale damy rade! Trzymam za nas wszystkich kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bw.com Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:30 Składałam na politologię i socjologię na UKSW i na żadne się nie dostałam, choć na socjologii byłam naprawdę dobrej myśli... Ale i tak wydaje mi się i widzę, że nie tylko mnie, że na UKSW zrobili jakieś przekręty... Została mi jeszcze europeistyka na UŁ, ale na nią w ogóle nie liczę, bo jest 14,5 osób na miejsce... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena Re: :-( nie dostałam się :-( IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:54 dzieki za zalozenie takiego watku... potrzymujecie mnie na duchu... ja czekam jeszce na ogloszenie listy przyjetych na US...bo do krakowa sie nie dostalam... ale czarno to widze.. ktos musi sie smucic zeby inni mogli sie cieszyc!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś