Dodaj do ulubionych

SARS w Kielcach !

IP: *.complex.com.pl 11.06.03, 15:49
radio ESKA podalo, ze jest przypadek w Kielcach tej groznej choroby, wiecie
cos wiecej???
Obserwuj wątek
    • wojlu Re: SARS w Kielcach ! 11.06.03, 16:07
      Gość portalu: mlody napisał(a):

> radio ESKA podalo, ze jest przypadek w Kielcach tej groznej choroby, wiecie
      > cos wiecej???

tak, podobno ktoryś z pracowników radia eska wstrzyknął sobie SARS, żeby było
      o czym mówić, bo ich serwis to poziom mułu

a tak na poważne to RMF coś podał na ten temat, ale brak szczegółów sprawy
    • 50m Re: SARS w Kielcach ! 11.06.03, 18:55
      no to żescie sie doigrali.U nas w Radomiu nic takiego sie nie przydazy.
      • Gość: aga Re: SARS w Kielcach ! IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 11.06.03, 22:42
        Nie bądź taki pewny. Ja mieszkam nie tak daleko od szpitala ,w którym leży ta
        kobieta, a lekarz ,który ma z nią kontakt jeszcze bliżej. W Radomiu jestem
        często ,więc uważaj , bo z Radomiem jestem związana "korzeniami", a moja
        przemiła sąsiadka ,radomianka, też często tam bywa.
      • Gość: miki. Re: SARS w Kielcach ! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 23:09
        50m napisał:

> no to żescie sie doigrali.U nas w Radomiu nic takiego sie nie przydazy.

Jak wszyscy w tym radomiu są tacy mądrzy jak ty , to nic tylko dać na mszę za
        wasze dusze
      • Gość: roznosiciel Re: SARS w Kielcach ! IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 11.06.03, 23:42
        To do Twojej wiadomości:
        Pracuję w szpitalu, w którym ta pacjentka leży (WSzZ Kielce).
        W piątek jadę do Warszawy, ale zatrzymam się w Radomiu i "poodycham sobie".
        Jak podasz mi swój adres, to może nawet Cię odwiedzę?
    • Gość: piotr Re: SARS w Kielcach ! IP: *.toya.net.pl 11.06.03, 22:57
      info.onet.pl/732031,11,item.html
      To tak dla wszelkich ignorantów.
    • Gość: ewka zamiast się zamartwiać.... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 23:09
      Powinniśmy sie bardziej zastanowić nad tym czy jesteśmy gotowi walczyć w razie
      epidemii. już drugi raz mówią o SARS w polsce a okazało się ze nawet nie wiedza
      co robić jak spotkają się z osobą zakarzoną! jak było jak potejrzewano u
      japończyków SARS? zamknęli ich w samolocie zostawinonych na łaskę bożą i
      łaskawie po 3 godzinach przewieżli ich do szpitali. w to czy ta kobvieta w
      szpitalu jest chora bardzo wątpię! i chciałabym mieć rację bo nie wiem co bym
      robiła gdzyby epidemia byłarównież w Polsce. nie wyobrażam sobie chodzenia do
      szkoły w maseczce higienicznej i ograniczyć wszelkich kontaktów ze znajomymi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka