Gość: tullamore IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 09:58 Gdzie i jakie są najlepsze restauracje czy puby w Kielcach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lu221 Re: Najlepsze restauracje 12.07.07, 10:41 Świetna włoska restauracja jest na ul. Sciegiennego, już na os. Barwinek, po prawej stronie jadąc w stronę Dymin. Wietnamska na Rynku też jest ok. Co do pubów, to jest raczej cienko, wszedzie raczej chaos. Moze Wesola Kawka na ul. Wesolej albo Atmosfera - rowniez tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tullamore Re: Najlepsze restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:51 Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Najlepsze restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:52 nie polecam włoskiej bo nie jest wcale włoska to już predzej "si seniora" na Placu Wolnosci na tymże placu swietna jest takze "pierogarnia" Odpowiedz Link Zgłoś
lu221 Re: Najlepsze restauracje 12.07.07, 13:08 JAk ona nie jest wloska, to ja jestem zakonnicą :) zaznaczam, ze piekielnie mi do tego daleko Odpowiedz Link Zgłoś