Gość: Dorota IP: *.vn.kielce.com.pl 20.06.03, 19:37 Kumpela namawia mnie na Akademie Świętokrzyską. Doradcie co wybrać: zarządzanie czy ekonomię? Może ktoś już tam studiował? Napiszcie jak jest. Thanks Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent-girl Re: Jakie studia? 20.06.03, 20:18 Zarządzanie studiuje już masa ludzi, ekonomię co prawda też, ale chyba jest lepsza. Ja poniżej założyłam wątek "Akademia świętokrzyska - filologia rosyjska" (jakoś tak to brzmi) , ale nikt mi nie odpowiedział :( A chciałabym coś się dowiedzieć o Akademii tej, niestety, zero odzewu, coś Kielczanie nie bardzo tu zaglądają :( Pozdrawiam z Częstochowy Maturzystka 2003 Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Jakie studia? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 20:23 Gość portalu: Dorota napisał(a): > Kumpela namawia mnie na Akademie Świętokrzyską. Doradcie co wybrać: > zarządzanie czy ekonomię? Może ktoś już tam studiował? Napiszcie jak jest. > Thanks Doradzam polonistykę. A jeszcze lepiej politologię. Po tym kierunku można zostać listonoszem i prowadzić dyskusje światopoglądowe. Można także zrobić karierę konserwatora powierzchni płaskich w UE. Życzę powodzenia i owocnych studiów :) Odpowiedz Link Zgłoś
rustle Re: Jakie studia? 20.06.03, 20:28 Gość portalu: BBB napisał(a): > Gość portalu: Dorota napisał(a): > > Kumpela namawia mnie na Akademie Świętokrzyską. Doradcie co wybrać: > > zarządzanie czy ekonomię? Może ktoś już tam studiował? Napiszcie jak jest. > > Thanks > > Doradzam polonistykę. A jeszcze lepiej politologię. Po tym kierunku można > zostać listonoszem i prowadzić dyskusje światopoglądowe. Można także zrobić > karierę konserwatora powierzchni płaskich w UE. > Życzę powodzenia i owocnych studiów :) Myślę, ze jak nawet skończysz BBB agroturystykę z koniokradztwem, a będziesz miał trochę pary i rozumu -to oi na tym dorobisz się majątku ;)))) A na serio - to uważam , że AŚ nie jest zła. Znajomy student mówił, ze trzeba uważać na jedną panią dziekan a poza tym jest całkiem miło. Trochę nauki, trochę zabawy - dyplom.... a potem przegwizdana część życia -praca, dzieci, mąż awanturnik :))))) no nic..rozpędziłem sie zbytnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Jakie studia? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 23:05 rustle napisał: > Myślę, ze jak nawet skończysz BBB agroturystykę z koniokradztwem, a będziesz > miał trochę pary i rozumu -to oi na tym dorobisz się majątku ;)))) A na serio - > to uważam , że AŚ nie jest zła. Znajomy student mówił, ze trzeba uważać na > jedną panią dziekan a poza tym jest całkiem miło. Trochę nauki, trochę zabawy - > dyplom.... a potem przegwizdana część życia -praca, dzieci, mąż > awanturnik :))))) no nic..rozpędziłem sie zbytnio. To koniokradztwo, to frapujący kierunek. Czy są studia podyplomowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvs Re: Jakie studia? IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 17:51 Nie polecam ani ekonomii ani zarzadzania.Ekonomistow sa w Polsce juz chyba miliony a wyniki ekonomiczne zalosne.Zarzadzjacych jest tez co niemiara, czesc odsiaduje wyroki, czesc oczekuje na nie i stale ich wiecej niz zarzadzanych. Polecam studia religijne.Polska stale eksportuje misjonarzy i kler do pracy wsrod Pigmejow i Indian z plemienia Inka.Miejsce w poczecie blogoslawionych i swietych zapewnione.cvs. Odpowiedz Link Zgłoś
chlup Re: Jakie studia? 23.06.03, 16:29 Dorotko przejrzyj sobie wątek "Kadra Akademii" i o przechowalni pseudonaukowców (nie pamiętam nazwy) żebyś się później nie dziwiła że pracodawcy będą dziwnie na Ciebie patrzyć jak będziesz pokazywać swój dyplom ukończenia studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: Jakie studia? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 07:22 Dorotko, nie zaglądaj czasem na wątek kadra Akademii (nie pamiętam dokładnej nazwy) ponieważ są to chore wynurzenia byłego pracownika wydziału zarządzania nie mające nic wspólnego z prawdą. Jęsli chcesz wiedzieć dokładnie jak tam jest porozmawiaj ze studentami lub absolwentami (a jest ich troche). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
machy Re: Jakie studia? 24.06.03, 11:59 Ok, moze Akademia nie jest UW, ale w newsweeku (chyba, albo w czyms takim) zajela I miejsce wsrod akademii. Moja mama wyklada na akademii, i wlasnie obronili sie jej licencjaci, i mowia ze dzieki niej polubili ten przedmiot, choc podchodzili do niego z rezerwa. Wiec nie wszyscy sa tacy beznadziejni jak tu niektorzy pisza... Co do ekonomii albo zarzadzania: wybierzcie zarzadzanie, ale potem wezcie jeszcze inny kierunek. Ekonomia to przeciez tylko teoria.... a najbardziej to polecam SGH. najblizsza rekrutacja juz w maju...... pozdrawiam machy Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka321 Re: Jakie studia? 01.07.03, 16:23 Przeczytałam ten tekst o Kadrze. Ale zaryzykowałam i poszłam na egzamin z zarządzania. Takiego zżynania między ludzmi w życiu nie widziałam. Nawet prowadzący egzamin roznosili rozwiązania. Po co oni w ogóle robią te egzaminy? Czy można się przenieść jeszcze na wydział ekonomii? Co z opłatą rekrutacyjną? Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś
frycekw Re: Jakie studia? 03.07.03, 17:01 Jeżeli faktycznie tak było to egzamin kwalifikuje się do ponownego przeprowadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś