Dodaj do ulubionych

Dane Bogusia?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:46
Proszę internautów o pomoc w zdobyciu wiadomości, o pewnym przyjacielu
noszsącym nazwisko Bogdan Fidos.
Próbowałem w wyszukiwarce ale otrzymałem tylko dwa wpisy na liście Wildsteina.
Interesują mnie dosłownie wszelkie informacje: pochodzenie; wykształcenie;
przynależność organizacyjna; praca i wogóle historia jego życia.
A dlaczego?
Uważam, że pewne wystąpienia na tym forum pod nickami, np.: lubinymqrwom;
wiktor; honor oficerski;niewierzący oraz oczywiście babetka obrazują jego
mentalność.
Chcę wiedzieć skąd bierze się u takiego oryginała wena twórcza?
Obserwuj wątek
    • Gość: prof.Miotek chonor oficerski pisze sie przez "ch" IP: *.tkdami.net 25.07.07, 15:01
      mam na myśli oficerów LWP z lat 1943-1989.
      • agnostyk11 Re: chonor oficerski pisze sie przez "ch" 25.07.07, 17:54
        Oooo! Widzę,że nie tylko ja jestem zainteresowany tym czymś. Cieszy mnie to.
        A takie typy jak prof. Miotek jak zwykle starają się meritum sprawy zepchnąć na
        boczny tor. "mam na myśli" - toż do tego trzeba mieć rozum!
    • prawnik0 Re: Dane Bogusia? 25.07.07, 19:11
      Czy ja wiem skąd u babetki wena twórcza? Może z picia denaturatu bez chlebka...?
      A jeśli chodzi o jego dane, to sam się postaraj, żebyś wiedział ile trzeba było
      fatygi, żeby zdobyć jego adres i telefon...
      • agnostyk11 Re: Dane Bogusia? 26.07.07, 22:37
        Co do tego "ile trzeba było trudu" to akurat wiem.
        Nie rozumiem jednak dlaczego babetka tak nagle zamilkł. Że był to zwykły tchórz
        to wiem. Atakował pod przykrywką różnych nicków, skrycie i z za węgła.
        Atakował mnie z nazwiska, imienia. Mnie i moją rodzinę, sądząc że nic mu nie
        grozi bo jest taki sprytny, iż go nie dadzą rady namierzyć.
        I nagle po odkryciu jego danych personalnych nagle zamilkł. Tchórz.
        Boi się, że może ponieść odpowiedzialność. Ja, natomiast, nie mogę się
        zdecydować. Boguś to człowiek bez honoru i ruszając go może zacząć okropnie
        śmierdzieć.
        • Gość: Pstryku Serdecznie Re: Dane Bogusia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 23:56
          Walczcie na muszkiety w 'Second Life'. Przyjdę zobaczyć.
        • prawnik0 Re: Dane Bogusia? 27.07.07, 08:18
          Bo Babet vel Boguś to taki bohater, co lubi opluć zza winkla i najlepiej
          anonimowo:-) Teraz jak każdy chętny może do niego podjechać i dać opluwaczowi po
          mordzie, plucie przestało być takie zabawne...
          Co do walki na muszkiety, to propozycja jest ciekawa, osobiście wolałbym piły
          łańcuchowe...;-)
          • Gość: krzyżtopór prawnik0-twój herb to sierp i młot ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 12:50
            rycerzu okrągłego sedesu
          • Gość: BORowik prawnik0-pewno to już masz ale? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 13:34
            jak znam życie to jest mocno zużyte bo przez całe twoje życie otrzymujesz tam
            bodźce.Wymień na nowe lub kup na zapas-czas manifestacji,przedwyborcze
            zmagania.Jednym słowem kup teraz!!!!!!!!!!
            www.allegro.pl/item215611122_ochraniacz_krocza_bawelniany_masters_nowosc.
            html
            • Gość: prawnik0-zero!! świadczę usługi prawnicze w zakresie: IP: *.tkdami.net 27.07.07, 14:46
              Услуги

классический секс;
              стриптиз;
              лyесбийские игры c agnocmukom11;
              куннилингус;
              расслабляющий массаж;
              ролевые игры;
              золотой дождь;
              фетиш;
              легкая доминация;
              оральный секс;
              доп. услуги по-договоренности;
          • prawnik0 Widzę że Bogusia zabolało... ;-) 27.07.07, 15:16
            Czemu drogi Babecie nie jesteś taki odważny? Dawniej, kiedy chodziło o opluwanie
            to byłeś taki mocny... Teraz nawet nie występujesz pod własnym nickiem ;-) Choć
            muszę przyznać, że poziom prostaka i chama, jaki tu zaprezentowałeś bardzo do
            Ciebie pasuje;-D Jest dla Ciebie taki naturalny...
            • Gość: prawnik0 Zaproszenie!! IP: 66.90.73.* 27.07.07, 18:31
              w zwiazku z możliwością rejestracji zwiazków homoseksualnych,wraz ze swoim
              partnerem agnostykiem11 zapraszam na "fikcyjną"/jak na razie/ceremonię zawarcia
              małżenstwa. Ceremonia odbędzie sie w najbliższą niedziele o godz.12 w siedzibie
              Federacji Młodych Sk..ów!Wstep wolny!/alkocholu nie przemycamy/!
              • agnostyk11 Re: Zaproszenie!! 27.07.07, 19:58
                Boguś! Do licha nie zbaczaj z tematu. Przecież wiesz,że o moim homoseksualiźmie
                może zaswiadczyć moja żona i syn. To po co się wygłupiasz z robieniem ze mnie
                geja. Jesteś już taki beznadziejny?
                A tak ciekawe - czy Ty masz żonę i dzieci (dziecko)?
                Może i ja zacznę "obrabiać" Twoją rodzinę, co?
              • prawnik0 Biedny Boguś, Biedny...;- 30.07.07, 12:17
                • prawnik0 Zabrali Ci Boguś komputerek w domu?;-) 30.07.07, 12:21
                  Obskakujesz wszystkich znajomych, żeby wysyłać wpisy? Aha, ,,alkoholu" pisze się
                  przez samo h... Bidulek Boguś, nie ma już chłopczyk polotu..;-D
                  • Gość: chłopetka oo! eSeLdowska kurreweczka się odezwała? IP: *.vodatel.hr 30.07.07, 13:43
                    miło mi! eseldziaszku ponętny gejku ! mają z ciebie prawiczkuO pociechę ci
                    baronowie swietokrzyscy.
                    • agnostyk1l Re: oo! eSeLdowska kurreweczka się odezwała? 30.07.07, 15:32
                      a gdzie bywałaś babetko? czy na odwyku? nie nazywaj tak mojego przyjaciela.Badź
                      cywilizowana.Teraz w modzie są zwiazki homo.Stara juz jesteś i tobie sie to w
                      głowie nie mieści.Wiesz czemu? bo masz pełną trocin.
                      • agnostyk11 Re: oo! eSeLdowska kurreweczka się odezwała? 31.07.07, 10:08
                        Boguś. Jakoś nie możesz się pozbyć starych przywar. Znowu próbujesz podszyć się
                        pod mój nick.
                        Liczysz, że forumowicze to kompletni durnie i nie widzą Twoich wysiłków. Ty
                        ich obrażasz
    • Gość: 11,11 Bohdan Fidos -skradł dziś bigos ! IP: 66.90.73.* 30.07.07, 22:18
      w jadłodajni dla bezrobotnych."..jest to nie pierwszy przypadek kradzieży w
      naszym lokalu"powiedziała kierowniczka tzw.zmywaka emerytowana kuchta pani
      Niedziel-Nadziewa
      • prawnik0 Babet jest taki zabawny w bezsilnej złości...:-) 31.07.07, 08:48
        Wiem, wiem mój drogi przyjacielu, że musisz się pochwalić się przed wszystkimi
        swoimi preferencjami seksualnymi... Kiedyś byłeś taki elokwentny, a teraz,
        proszę, wychodzi z babeta mały, wulgarny gnojek:-) Ale powiedz wszystkim w jaki
        sposób dorobiłeś się aż dwóch sygnatur na liście Wildsteina... Pies z kulawą
        nogą nie słyszał w Kielcach o takim opozycjoniście jak Ty, więc odpowiedź jest
        chyba oczywista...;-) Nie daj się prosić... opowiedz wszystkim, jak to było... W
        tym czasie źli esbecy, łamali sumienia dzielnym opozycjonistom...najczęściej za
        pomocą flaszki wódki i kartek na mięso. Albo obietnicy przymknięcia oczu na małe
        machloje albo niezdrowe upodobania...do chłopców albo małych dziewczynek
        Opowiedz nam swoją historię...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka