Dodaj do ulubionych

Dzis odbyl sie pogrzeb Magdy z Kielc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 20:07
Pamietajmy o tym dziecku i jego rodzicach w mdlitwach!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Dzis odbyl sie pogrzeb Magdy z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 20:12
      odpoczywaj Madziu w pokoju
      • Gość: 123 Re: Dzis odbyl sie pogrzeb Magdy z Kielc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 20:39
        Wyrazy wspólczucia dla rodziny zmarłej łaczymy sie z wami w bólu !
        • Gość: antyWEL ['] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 21:23
          [']
    • Gość: współczucie Re: Dzis odbyl sie pogrzeb Magdy z Kielc IP: *.lublin.mm.pl 04.08.07, 22:06
      SKŁADAM WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA RODZINY MAGDY.
      NIECH ODPOCZYWA W POKOJU
      • Gość: moskit Re: Dzis odbyl sie pogrzeb Magdy z Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 22:37
        Wspolczuje rodzinie,lacze sie w bolu.Magda walcz,wskaz drani,nekaj ich stale,
        bolesnie,do obledu.To nie zemsta,to TWOJE PRAWO.
        • Gość: ojojojojojoj kolego uspokuj się IP: *.lublin.mm.pl 06.08.07, 10:40
          "Magda walcz,wskaz drani,nekaj ich stale
          bolesnie,do obledu.To nie zemsta,to TWOJE PRAWO"
          Przeanalizuj swoja wypowiedź.Magda walcz? Co ty z niej robisz.Ona jest juz na
          Tamtym Świecie, tam sie nie prowadzi walki.Ludzie, któzy tam idą nie mszczą się
          na tych, którzy tu zostali. "TWOJE PRAWO"? A skąd ty wiesz jakie tam są prawa?
          napewno panuje miłość a nie chęć zemsty
          • Gość: moskit Re: kolego uspokuj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:54
            Ojoj..Kolega Twoim moze byc oprawca/cy/Magdy a nie Ja,wypraszam sobie,spowiedni-
            ku,moralizatorze sumienia,forum to nie konfesjonal,a zdanie wiernych/w tamten
            swiat/mnie nie obchodzi,szczegolnie Twoje,padaj na kolana i modly,za..zbrodnie,
            bo tak "ktos"chcial, "KTO" w imie KOGO? Milosc "tam",jestes chory PSYCHOTATOLU!
            • Gość: ........... gościu licz się ze słowami IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 01:32
              Po pierwsze - nie zrozumiałem co chciałeś napisac w pierwszym
              zdaniu.Jego budowa mi to uniemozliwiła.
              Po drugie - nie nazywaj mnie chorym psychopatolem, bo chyba sam nim
              jesteś.Widac to po poprzednimej twojej wypowiedzi.Gdałeś koles bez
              sensu, jak po prochach.Takie tekściki najczesciej lecą z ust ludzi
              chorych.
              Kolejna kwestia. Nie jestem spowiednikiem, rozumiesz? wiem że forum
              to nie konfesjonał, ale to nie jest tez miejsce żeby prowadzic
              tyrade pełną nienawiści, bo nikomu to nie pomoże.To nie jest tajne
              spotkanie rewolucjonistów.
              Rozumiem że Magde spotkała krzywda.Nie miej mnie za
              ćwierćinteligenta.Jak by się dało, to cofnął bym czas.Po za tym ani
              u katolików, ani u protestantów itd, nikt się nie modli za
              zbrodnie.Widocznie niewiele czytałeś.
              Jeżeli cie nie obchodzi moje zdanie, to po co tu wchodzisz.Wyzywaj
              się gdzie indziej.I jeszcze raz ci mówie - wyzwiska odważniaku
              kieruj pod adresem swoich kolegów
              • Gość: smok Re: gościu licz się ze słowami IP: 80.48.137.* 07.08.07, 05:57
                bądźcie cicho, jeden i drugi.
                • Gość: Moni Żadnego szacunku dla tej dziewczynki:((( IP: *.dialog.net.pl 07.08.07, 08:55
                  Straszne:( Dziecko nie żyje. Najprawdopodobniej umarła bidulka w
                  ciepieniach. A Wy bawicie się w potyczki słowne, nie mając w ogóle
                  tej dziewczynki na uwadze. Przykro czyta się takie bzdury bez ładu i
                  składu. Niestety to jest prawo internetu, że każdy może wejść i
                  napisać co chce.... Wydaje mi się, że są sytuacje, które wymagają
                  powagi i pochamowania głupich tekstów:((( Ale wszędzie zdarzają się
                  odmieńcy...
                  • Gość: ....... do moni IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 14:09
                    Nie jestem żadnym odmieńcem.Bez ładu i składu napisał tamten gość.Ja
                    go tylko poprosiłem aby nie ubliżał.Nie ja zacząłem.Faktycznie każdy
                    może tu wejść i zwyzywać.
                • Gość: .......... Jedna uwaga IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 14:13
                  To mnie zaatakowano.
                  • Gość: romantyk Re: Jedna uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 15:31
                    To Ty zaatakowales Moskita,ktory zlozyl kondolencje rodzinie i wyra-
                    zil swoje,osobiste odczucia,solidarne z Marta i potepiajace sprawce.
                    Jakim prawem to oceniasz,argumentujac wiara i swoim zdaniem?
                    • Gość: s-1 Re: Jedna uwaga IP: 80.51.192.* 07.08.07, 15:36
                      Wy tu się droczycie a tamci sprzątają po sobie, tłumaczenia zbędne, nerwy nie
                      wytrzymały i ja się nie dziwię, to jest wszystko chore...
                      • Gość: ........ do s-1 IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 16:32
                        Nerwy nie wytrzymuja, tym bardziej jak ktos wyzywa.Powinni tak jak w
                        Echo Dnia kasowac takie wypowiedzi.Każdy jest zbulwersowany, ale nie
                        mozna wyładowywac się na kimś innym.Zresztą szkoda gadac trzeba było
                        juz dawno przywyknąć do tego, że ludzie lubia rzucać inwektywami
                        • Gość: s-1 Re: od s-1 IP: 80.51.192.* 07.08.07, 17:25
                          W właśnie tam gdzieś to potrafią, a czemu by nie tu zrobić porządek z nerwusami
                          i nieokrzesanymi???
                          • Gość: ......... do s-1 IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 18:30
                            Powinni kasowac wypowiedzi agresorów.
                    • Gość: .......... Re: Jedna uwaga IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 16:25
                      Takim prawem, że każdy moze sie tu wypowiedzieć.Ja go nie
                      zaatakowałem.To on mnie nazwał chorym psychopatolem.Skoro Moskit
                      wyraził swoje zdanie, to chyba ja tez mogę, prawda? Teraz to ty
                      oceniasz moja wypowiedź.Kondolencje złożył, do tego nic nie mam.Nie
                      spodobała misię dalsza część wypowiedzi.Wiesz że na Forum Echo Dnia
                      posty nawołujące do buntu i nienawiści były tydzień temu kasowane?
                      Każdy jest zbulwersowany tym co się stało.
                      • Gość: romantyk Re: Jedna uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:53
                        Ojoj/z Lublina/ Przeczytaj :Kolego uspokuj sie/06.08.07/Twoj post?
                        Kto zaczol dyskusje,uswiadamianie i dyktat moralnosci,kto uspakaja,
                        jakim prawem,kto zaatakowal,moze Moskit nie chce byc TWOIM kolega?
                        Ma prawo do oceny INDYWIDUALNEJ,osobistej i taka wyrazil.Mozesz sie
                        nie zgadzac,ale narzucaj swojej,nie strasz,dogmaty to sprawa wiary.
                        • Gość: s-1 Re: Jedna uwaga IP: 80.51.192.* 07.08.07, 17:30
                          Kolegować to Wy się możecie, ale poza forum, teraz takie super czasy wielkiej
                          tolerancji dla inności, Ja do niczego nie namawiam, każdy niechaj zrobi to co
                          uzna za słuszne jak dyktuje mu sumienie i potrzeba. A zresztą, czy ja wiem ...???
                          • Gość: ........ do s-1 IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 18:32
                            s-1 a jak zamierzasz rozmawiac z kimś, kto nie pozwala wyrażac
                            własnego zdania?
                            • sauber1 Re: od s-1 07.08.07, 19:13
                              Gość portalu: ........ napisał(a):

> s-1 a jak zamierzasz rozmawiac z kimś, kto nie pozwala wyrażac
                              > własnego zdania?

Myślę że też są znane Ci te sposoby, wejdź na priv to postaram się Ci to wyjaśnić
                        • Gość: ........... słuchaj Moskit IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 18:29
                          No chyba tu prowadzi się dyskusje, nie uważasz? Widze, że do ciebie
                          nie wolno się odezwać, tylko nie wiem czemu.
                          "kto uspakaja jakim prawem" Człowiek co ty mówisz o prawach? To
                          znaczy że ty je narzucasz? bo inny nie ma prawa się odezwac.
                          "ale narzucaj swojej" tego zdania nie rozumiem, jakiej "swojej"?
                          Poza tym nie strasze nikogo.Nikomu nie narzucam niczego,to chyba
                          raczej ty chcesz przeforsowac swoje zdanie.To nie był "dyktat
                          moralności".
                          Gadasz coś żeby dziwczynka się zemściła, dopadła tego kogoś.To mnie
                          po prostu zwróciło moja uwagę, zastanów się sam nad tym. Tylko że z
                          toba nie da sie rozmawiac, jesteś wazny.
                          Na forach Echo Dnia takie posty, w których nawoływano do nienawiści
                          itp były kasowane (jak zreszta zapowiedział moderator)
                          Co do ataku to wolno ci było nazwać mnie psychopatolem?
                          "moze Moskit nie chce byc TWOIM kolega?" wcale nie zamierzałem tego
                          proponować
                          • sylwana18 Re: to okropne napiecie 07.08.07, 19:26
                            Koledzy nie kloccie sie,z racja jak zwykle kazdy ma swoja i
                            napewno,zaden z Was nie chcial wyrazic nic zlego.To szok,co sie
                            stalo a kazdy reaguje w rozny sposob.Jeden czlowiek bedzie sie
                            zloscil,inny bedzie sie odwolywal do wiary itp.Nie wszyscy jestesmy
                            jednakowi.Fakt jest faktem,ze napiecie jest wyczuwalne,przeciez
                            morderca nie zostal zlapany
                            • Gość: ............ do Sylwia18 IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 20:10
                              Nie został złapany..........na razie.Ja czuje że niedługo będą go
                              mieli.
                              • sylwana18 Re: do Sylwia18 07.08.07, 22:52
                                Wiesz,mnie tez sie tak wydaje,mam wrazenie,ze policja czeka na
                                kompletny wynik badan tych na toksykologie i tych
                                histopatologicznych,nie chce pisac glupot,ale slyszalam,ze takie
                                badania moga potrwac ok 14 dni.Tez wierze,ze to juz niedlugo,no
                                nawet niewyobrazam sobie,jak by tego oprawcy nie zlapali.
                                • Gość: ............ Re: do Sylwana18 IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 23:06
                                  Sylwana18 ja tez sobie nie wyobrażam żeby go nie dopadli.W Polsce
                                  jest tak, że wyroki są łagodne, ale złapac i dojść prawdy policja
                                  potrafi.No tylko później z ukaraniem jest różnie.W każdym razie, nie
                                  jest wykluczone że czekają na ten wynik.Tak, to prawda moga trwać ok
                                  14 dni.Poza tym oni moga juz wiedzie to i owo, no ale nic im mówic
                                  nie wolno, oczywiście narazie.
                                  Widze, że jestes jedna z nielicznych osób, które normalnie
                                  rozmawiaja.Miło mi. Niektórym bowiem przeszkadza, że zagladaja tu
                                  ludzie z innych miast.Nie wiem dlaczego?
                                  • sylwana18 Re: do goscia 08.08.07, 00:45
                                    dzieki za mile slowa! Moim zdaniem to dobrze ,ze zagladja tu ludzie
                                    z innych miast,po pierwsze to kazdy ma prawo sie wypowiedziec,a po
                                    drugie to chyba dobrze,bo to daje wiekszy obiektywizm co do
                                    sytuacji.czasem obiektywne spojrzenie z zewnatrz,z tzw perspektywy
                                    moze dac dobre rezultaty.Pozdrawiam
                                    • Gość: ....... do sylwana18 IP: *.lublin.mm.pl 08.08.07, 00:53
                                      No w koncu ktoś inaczej mysli.Ja równiez dziekuje za
                                      zrozumienie.Czytałem przed chwila, że bardzo duzo ludzi wzięło
                                      udział w tym marszu milczenia.T był naprawde dobry pomysł.Pozdrawiam
              • Gość: oblęd znowu wizjoner- lublin i sauber! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 21:09
                nie da sie czytać
                • sauber1 Re: i co znowu obce przyszły- lublin i sauber! 07.08.07, 21:21
                  Gość portalu: oblęd napisał(a):

> nie da sie czytać

Wypraszam to sobie, nie jestem żadnym wizjonerem, jeszcze.
                  A czytać, też trzeba umieć czasem, nie potrzeba robić zadymy, samo wyjdzie jak
                  szydło z wora...
                • Gość: jerzy1s Re: znowu wizjoner- lublin i sauber! IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 21:34
                  Przepraszam gościu "obłęd" ale wizjoner to jest człon adresu
                  jerzego1s, a ja w tym wątku i innych w dniu dzisiejszym się nie
                  wypowiadalem i nie rozumiem co to ma znaczyć.Czyżby ktoś się
                  podemnie podszywal?Pozdrawiam
                  • sauber1 Re: znowu wizjoner- lublin i sauber! 07.08.07, 21:37
                    Gość portalu: jerzy1s napisał(a):

> Przepraszam gościu "obłęd" ale wizjoner to jest człon adresu
                    > jerzego1s, a ja w tym wątku i innych w dniu dzisiejszym się nie
                    > wypowiadalem i nie rozumiem co to ma znaczyć....

Panie Jerzy może to ten haker od przechwytywania poczty nudzi się po prostu ???
                    • Gość: rebu@s sauber!! wy znowu krnąbrni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 21:56
                      och sauber mamy z wami. Może nikomu sie nie nudzi,a wręcz
                      przeciwnie.Ktoś jest w pracy.A może ktoś nie śpi,aby nikt nie
                      pospał/czy jakoś tak/.Nie ma się głowy do przysłów.Sauber byliśmy w
                      Tesco ostatnio i maszyna do zamiataniosprzątania najechać na nas
                      chciała.Nie byłoby to tak zastanawiajace gdyby na tej maszynie nie
                      pisało SAUBER!! to zły znak
                      • sauber1 Re: sauber!! wy znowu krnąbrni 07.08.07, 21:59
                        Gość portalu: rebu@s napisał(a):

> och sauber mamy z wami. Może nikomu sie nie nudzi,a wręcz
                        > przeciwnie.Ktoś jest w pracy.A może ktoś nie śpi,aby nikt nie
                        > pospał/czy jakoś tak/.Nie ma się głowy do przysłów.Sauber byliśmy w
                        > Tesco ostatnio i maszyna do zamiataniosprzątania najechać na nas
                        > chciała.Nie byłoby to tak zastanawiajace gdyby na tej maszynie nie
                        > pisało SAUBER!! to zły znak

O ja dziękuję, to musisz uważać, pewnie masz coś na sumieniu, może jakąś krzywdę
                        ludzką? ale żeby maszyny nie widzieć???
                    • Gość: jerzy1s Re: znowu wizjoner- lublin i sauber! IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 22:06
                      Panie sauber1 .No więc myślę że ten geniusz coś z siebie wykrztusi
                      konkretnego i wyjaśni tą intrygię lub co miał innego na myśli.Chyba
                      ślepy nie jest, że mnie nie było na tym Forum a jedynie własnie w
                      poczcie emailowej zaadresowanej nie do niego.Przepraszam i
                      pozdrawiam
                  • Gość: .......... do Jerzego IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 21:52
                    Nikt się pod pana nie podszywa. Temu człowiekowi nudzi się i szuka
                    zaczepki.
                • Gość: ........ masz z tym problem? IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 21:50
                  Widze, że znowu przeszkadza ci że ktoś chce dowiedzieć się czegoś
                  więcej.
                • Gość: .... do gościa obłęd IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 22:05
                  Kolego napisz o co ci własciwie chodzi, dobrze? Odkąd się pojawiłeś,
                  to przeszkadzaja ci niektóre osoby. Juz w lipcu robiłeś pewne aluzje.
                  "nie da sie czytać" a co takiego piszemy, że nie da się czytać.Jesli
                  chodzi o mnie, to nie wymyslam tu niczego, jak robią to co
                  niektórzy.Tworzą setki niepopartych niczym wersji.Mało tego - nie
                  miotam oskarżeniami pod adresem nieznanych mi osób.Czego ci ten
                  Lublin tak przeszkadza? Jak moich wypowiedzi nieda się czytać, to
                  proponuje żebyś ty coś napisał
                  • sauber1 Re: do gościa obłęd 07.08.07, 22:09
                    Gość portalu: .... napisał(a):

> Czego ci ten
                    > Lublin tak przeszkadza? Jak moich wypowiedzi nieda się czytać, to
                    > proponuje żebyś ty coś napisał

Nie zwracajmy na niego uwagi, to zapewne jakowyś strażnik netowy, takich nie
                    brakuje...
                    • Gość: ...... nudzi mu się chyba IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 22:13
                      Jak się komus nudzi to zazwyczaj nie wie sam co robić.
    • Gość: .......... Re: Dzis odbyl sie pogrzeb Magdy z Kielc IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 22:11
      stała się straszna rzecz, nieżyje dziecko.Mysle, że niektórzy
      mogliby się powstrzymac w tej sytuacji od kąsliwych zaczepek.
      • sauber1 Re: Dzis odbyl sie pogrzeb Magdy z Kielc 07.08.07, 22:12
        Gość portalu: .......... napisał(a):

> stała się straszna rzecz, nieżyje dziecko.Mysle, że niektórzy
        > mogliby się powstrzymac w tej sytuacji od kąsliwych zaczepek.

Przyjąłem do wiadomości i się dostosuję, przepraszam
        • Gość: rebu@s niezlą macie zabawę, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 22:19
          ale do czasu.Są zabawy mniej i bardziej pożyteczne.O tej waszej
          można rożnorako myśleć,a nawet domniemywać.Pisano o tym wcześniej
          wielokrotnie.Wrócimy do tematu.
          • Gość: ........... Czy do mnie kierujesz tą uwagę? IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 22:44
            CZŁOWIEKU DLACZEGO ZABRANIACIE WYPOWIADAC SIĘ INNYM?????? JA SOBIE
            NIE ROBIĘ ŻADNEJ ZABAWY.TO TYLKO KIELCE MOGA ZABIERAĆ TU GŁOS?????
            KIERUJ SWOJE UWAGI DO TYCH, KTÓRZY ZACZEPIAJĄ LUDZI NA FORUM.
            "można rożnorako myśleć,a nawet domniemywać" CIEKAWE CO?.JA TEZ
            ZACZYNAM ZASTANAWIAC SIĘ DLACZEGO NIEKTÓRYM PRZESZKADZA ŻE WOGULE
            PROWADZI SIĘ JAKIEŚ DYSKUSJE.
            "Pisano o tym wcześniej wielokrotnie" ACHA, ROZUMIEM "PISANO". NO
            TAK TO JEST COS PISZĄ, MÓWIĄ, TYLKO NIE WIADOMO O KOGO CHODZI.TAKIE
            PLOTKI.POWIEDZ KTO PISAŁ, A NIE MÓW W LICZBIE MNOGIEJ.POWTARZAM CI -
            NIE ROBIĘ SOBIE ZABAWY, PO PROSTU CHCE SIĘ CZEGOS DOWIEDZIEC, BO
            NIGDZIE JUZ SIĘ O TYM NIE MÓWI.
            • Gość: jerzy1s Re: Czy do mnie kierujesz tą uwagę? IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 22:54
              Gościu IP Lublin.Prosty wniosek.Prowokacja,zastraszanie nie wiadomo
              w jakim celu. już to było przerabiane wcześniej i znów wróciło.Musi
              być niebagatelna przyczyna?
              • Gość: ....... do Jerzy1s IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 23:12
                Przeciez każdy może tu wejść i wyrazić swoje zdanie, oczywiście nie
                ubliżając nikomu ani nie siejąc nienawiści.To nie prowokacja tylko
                głupie kpiny.Takie jest moje zdanie.Mamy w społeczenstwie
                znieczulice, wielu udaje wrazliwość.Tacy ludzie beda robili sobie
                zarty ze wszystkiego.Jak tacy inteligentni to niech sami napiszą coś
                madrego.
        • Gość: ......... To nie było do ciebie IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 22:50
          Mówiłem do tych, którym tak bardzo przezkadza obecnośc tutaj
          mieszkanców innych miast.
        • Gość: ......... do sauber IP: *.lublin.mm.pl 07.08.07, 22:53
          nie, to nie było do ciebie.Tą uwage kierowałem do kogoś innego,
          wyjasniłem wczesniej
          • Gość: s-1 Re: do sauber IP: 80.51.192.* 07.08.07, 23:15
            A co to mnie obchodzi, ja nie jestem na etacie
      • Gość: s-1 Re: Dzis odbyl sie pogrzeb Magdy z Kielc IP: 80.51.192.* 07.08.07, 23:19
        Zaginęło dziecko,wielki szum medialny, pojawiło się dwóch panów..., przypadkiem
        odnaleziono, przykre to fakt i znowu ta cisza...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka