Gość: wziernikus IP: *.icm.edu.pl 10.08.07, 12:46 jeśli usłyszysz coś o awansie,premii,nagrodzie,nieoczekiwanej delegacji itp.od "swojej"partnerki- BĄDŹ CZUJNY!!!! socjologowie donoszą że znaczna część "dam",mowi swym szefom dam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: socjolożka Re: "anetka krawczykówna"w co trzecim domu! spraw IP: *.icm.edu.pl 11.08.07, 00:31 tak,to smutna prawda. W wiekszości domów gdzie kobieta pracuje mamy doczynienia z takimi sytuacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: "anetka krawczykówna"w co trzecim domu! spraw IP: 80.48.137.* 11.08.07, 01:48 Bez przesady, sporo kobiet ma także głowę dzieki której awansuje. Trafiają się czasem mądrzy szefowie, którzy docenią profesjonalizm bez względu na płeć, nie twierdzę, że to reguła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śpioch tu bym z Jagą polemizował! IP: *.tkdami.net 11.08.07, 02:49 wyszukaj takie ciekawe opracowanie które powstało ostatnio na któryms z krajowych uniwerków. Wyniki badań są zatrwazajace.Sadze ze w oparciu o to ktoś dał ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: tu bym z Jagą polemizował! 11.08.07, 08:24 Nigdy nie mialam z tym problemow, awansowalam dzieki staraniom, owszem slyszalam niejednokrotnie jakies propozycje ale albo udawalam, ze ich nie slysze, albo delikatnie dawalam do zrozumienia , ze mnie nie interesuja. Mialam szczescie pracowac z mezczyznami, ktorzy posiadaja jakas kulture, wiec nie bylo z tym problemow. Przykro mi tylko, ze mimo wszystko ludzie i tak mysleli, ze mam romans z dyrem, bo jak atrakcyjna laska mogla tak szybko awansowac ) to ze tyralam jak dziki osiol nie mialo zadnego znaczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro lilian-o tej atrakcyjności to przesadziłaś! IP: *.tkdami.net 11.08.07, 12:47 przejżyj sie w zwierciadle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: lilian-o tej atrakcyjności to przesadziłaś! IP: 80.51.192.* 11.08.07, 14:56 Grzeczne dziewczynki nie awansują... tak szybko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewot sauber ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 15:17 sauber? gdzie twój koleś z Lublina? ucichł coś /"anetka w każdej firmie"a o partiach nie wspomne/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: sauber ma racje IP: 80.51.192.* 11.08.07, 15:45 Przyjaciół mam wielu i na całym świecie, psów nie lubię, ale kota mam w obejściu, to mile stworzenie i wierny towarzysz człowieka. "Życie w cieniu podejrzeń też ma swoje blaski" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejkum-kejkum Re: lilian-o tej atrakcyjności to przesadziłaś! IP: *.chello.pl 11.08.07, 16:55 Bez przesady!!!!! Mnóstwo kobiet jest szefami i co wtedy????? Twoja i innych teoria pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejkum-kejkum Re: tu bym z Jagą polemizował! IP: *.chello.pl 11.08.07, 17:01 Zastanawiam się tylko kto powinien sie bardziej wstydzić (biorąc pod uwagę, że takie sytuacje się zdarzają). Wszyscy potępiają prostytutki, ale jakoś mało sie mówi o facetach, którzy korzystają z usług i nakręcają koniunkturę???? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: tu bym z Jagą polemizował! 11.08.07, 17:14 Gość portalu: hejkum-kejkum napisał(a): >.. Wszyscy potępiają prostytutki, ale jakoś mało sie mówi o facetach, którzy > korzystają z usług i nakręcają koniunkturę???? A co to ma do rzeczy, a czy praca, bez awansu i za marne grosze to nie prostytucja??? czasem też dla chleba :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: tu bym z Jagą polemizował! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 17:20 to jest juz hanba a nie prostytucja - prostytucja bowiem zakłada pewien zysk Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: tu bym z Jagą polemizował! 11.08.07, 17:30 Gość portalu: / napisał(a): > to jest juz hanba a nie prostytucja - prostytucja bowiem zakłada pewien zysk A czy "minimalny" to nie zysk nosi miano?, wczoraj w barze zapytałem takiej ładnej, miłej (piękne miała oczy) dziewczyny, jak ma na imię? odpowiedziała że za 100 zł pójdzie zemną, początkowo myślałem że mnie nie zrozumiała? ups nawet nie wiem jak ma na imię? za to wierzę,że seks jest motorem życia, a pieniądze ułatwiają rozwój człowiekowi. Oczywiście że nie, zmieniłem lokal, byłem tylko na lodach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexisauberos sauber!który to bar,szkoda ci stówy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 17:50 a może to tylko twoja fantazja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: sauber!który to bar,szkoda ci stówy? IP: 80.51.192.* 11.08.07, 18:16 Postaraj się kiedyś zaufać ludziom, co do zasady płacę tylko kartą i żądam faktur Vat by na koniec roku odliczyć, bankructwo zaczyna się od groszy , "oszczędzają bogaci i nam się też często opłaci" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Kołtuństwo przegrywa! IP: *.tkdami.net 12.08.07, 12:46 Skoro można awansować dzięki pracy rąk, głowy to czemu nie pochwy. Przecież to organ kobiety taki sam jak wymienione. Tylko kołtuństwo narzuciło księżycowe normy. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Kołtuństwo przegrywa! 12.08.07, 13:14 Gość portalu: normalny napisał(a): > Skoro można awansować dzięki pracy rąk, głowy to czemu nie pochwy. > Przecież to organ kobiety taki sam jak wymienione. Tylko kołtuństwo > narzuciło księżycowe normy. Dokładnie, jak mawiają starzy Górale "masz łeb i hy to kombinuj" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: tu bym z Jagą polemizował! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 18:18 z tym motorem zycia to bym nie przesadzał -znany idol muzyki pop Steward na pytanie dziennikarki co jest najwazniejsze w małżeństwie - powiedział : dobry seks - dlatego rozwiodłeś sie dwa razy? - O tak powiedział idol trzeba by sie tylko zapytac idola - co powiedział dzieciom z pierwszego i drugiego małżeństwa - np rozeszłem sie bo wasza mamuśka sie żle pierpz...? ale to tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: tu bym z Jagą polemizował! 11.08.07, 19:02 Gość portalu: / napisał(a): > z tym motorem zycia to bym nie przesadzał -znany idol muzyki pop Steward na > pytanie dziennikarki co jest najwazniejsze w małżeństwie - ... Możliwe, że źle odebrałeś słowa, małżeństwo to instytucja czasem też z braku zachowania ostrożności, a pytanie o te sprawy akurat bożyszcza tłumów, raczej nie trafiony pomysł. Rozmawiamy tu chyba o tym co tak naprawdę cementuje udane małżeństwa, o podwójnym życiu, zawsze to coś za coś..., życie takie krótkie a pić się chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejkum-kejkum Re: tu bym z Jagą polemizował! IP: *.chello.pl 11.08.07, 18:13 A to to ma do rzeczy, że znowu piętnuje się kobiety. Chociaż prawo karze molestowanie, gwałty itp. opinia publiczno-męska staje po stronie sprawcy. Mnóstwo kobiet jest wychowana na "niewolnice" i tak jak nie potrafi (nie umie, nie śmie) odmówić mężowi tak nie umie poradzić sobie z szefem-chamem, szowinistą, pseudo-macho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: tu bym z Jagą polemizował! IP: 80.51.192.* 11.08.07, 18:25 Tu się nie do końca zgodzę, choć kobiety wychowane w głębokiej wierze uległe są z natury mężczyźnie, ale też mają prawa i swoją własną wolę, jak chcącemu krzywda się nie dzieje nie ma problemu, a co sprytniejsze jak np. A.K. potrafią też to narzędzie prawne nadmiernie wykorzystać dla pozyskania namacalnych korzyści, czasem jest to tylko kasa, awansik, a co bardziej kreatywne to nawet wysoką posadę. Takie jest życie, dla odważnych świat należał zawsze, ale też nie należy niczego generalizować, by nie skrzywdzić bez potrzeby człowieka. Ten parlamentarny przykład zapewne jest odosobnionym przypadkiem, chociaż - czy ja wiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: tu bym z Jagą polemizował! 11.08.07, 19:38 oryganion1 napisał: > myslisz o Beger? Nie podoba mi się i lubię zdecydowanie młodsze, ale w przedziale rębnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeryf sauber lubi nastki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 19:41 11 ? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: sauber lubi nastki 11.08.07, 19:51 Gość portalu: szeryf napisał(a): > 11 ? Wiedziałem że to napiszesz dlatego zaznaczyłem w jakim przedziale, ale też znane są takie sytuacje gdzie kobiety by utrzymać swojego partnera często tylko dla kasy, gotowe są na różne posunięcia, a i dzieci dzięki temu szybciej się fizycznie rozwijają. To to jest bardzo niesmaczne co napisałeś, poszukaj sobie strony dla dewiantów i tam szukaj towarzycha. Nie ze mną te numery Bruner, daj sobie na wstrzymanie, albo strzel barana, weź się za robotę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorszony Re: tu bym z Jagą polemizował! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 12.08.07, 09:26 Trzeba nie być kobietą ,aby sobie pozwolić..być czyimś urządzeniem sanitarnym.Takie kobiety to dowód największego wynaturzenia i straszliwego upadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rerekumkum Re: tu bym z Jagą polemizował! IP: *.chello.pl 12.08.07, 10:54 Kolejny raz pytam, a co facetami którzy do tego zmuszają, doprowadzają???????? Nazwanie ich bydłem to obraza dla bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wziernikus to jest prywatny wątek, chcesz pisać-płać! IP: *.icm.edu.pl 11.08.07, 22:23 kto wam zezwolił na pisanie w prywatnym wątku moim i mojej żony? tu pisanie kosztuje! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: to jest prywatny wątek, chcesz pisać-płać! 11.08.07, 23:38 Gość portalu: wziernikus napisał(a): > kto wam zezwolił na pisanie w prywatnym wątku moim i mojej żony? tu > pisanie kosztuje! Nie patrz na to, patrz skąd kasa leci, fajnie sobie tu piszecie... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: tu bym z Jagą polemizował! 12.08.07, 10:55 Gość portalu: zgorszony napisał(a): > Trzeba nie być kobietą ,aby sobie pozwolić..być czyimś urządzeniem > sanitarnym.Takie kobiety to dowód największego wynaturzenia i > straszliwego upadku. Nie ma co kpić z kobiet, obecne warunki ekonomiczne zmuszają ludzi do różnych zachowań i płeć nie ma nic do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar_ck Re: "anetka krawczykówna"w co trzecim domu! spraw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 13:22 ALe czy nie o to panowie "walczylismy"? Przeciez to w naszych marzeniach zawsze sa kobiety latwe ktore szybko ida z nami do lozka na pierwszej randce...teraz tego jest pelno, moze bylo tak zawsze a teraz tylko bardziej to widac..w pracy, w knajpie, na przypadkowych spotkaniach ..kobiety wiedza juz czego chca teraz to takze one zaliczaja facetow...mnie szokuje tylko to ze czesto sa to mlode mezatki..hhe ale ja nie nazekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypaszczony a masz jakieś sprawdzone "namiary"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 13:35 podziel sie z bliźnim Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: "anetka krawczykówna"w co trzecim domu! spraw 12.08.07, 16:21 Gość portalu: mar_ck napisał(a): > ..kobiety wiedza juz czego chca teraz to takze one > zaliczaja facetow...mnie szokuje tylko to ze czesto sa to mlode > mezatki..hhe ale ja nie nazekam:) No i właśnie oto chodzi i nie ma problemu, a furażerki w cenie, trudne do zdobycia na rynku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eldkgjsl, anetek także IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 20:13 Panowie też muszą spełniać zachcianki szefowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: anetek także IP: 80.51.192.* 09.10.07, 20:50 to dopiero musi być przerąbane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukułka Re: anetek także IP: *.chello.pl 09.10.07, 21:21 i pozostaje jedno podstawowe pytanie- czy Aneta Krawczykówna słucha ZZ Top? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: anetek także IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 01:02 ... a a co taki krzyk? myślałby kto nie mydło sie nie wymydli, już dawno urząd monopolowy powinien coś w tej sprawie zmienić, jak gospodarz do dupy to niema sie co dziwić... pifko TV gazetka a kobitka tysz człowiek potrzebuje... od zawsze tak było jest i mam nadzieję będzie niezależnie ile popiepszonych moralizatorów (czytaj impotentów ) będzie piepszyć od rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś