Gość: k. IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 21:08 Jedyny, prawdziwy, cudowny! Przyjdź i Ty! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: Jutro M AA N A M! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 21:10 Gość portalu: k. napisał(a): > Jedyny, prawdziwy, cudowny! Przyjdź i Ty! Byłem na gorzowskim koncercie, super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Jutro M AA N A M! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 21:24 Bo Maanam stwarza teatr i czad jednocześnie. I pomimo tego, że mamy tyle utalentowanych młodych kapel , M. jest po prostu the best. Przedwczoraj M. koncertował w Bośni (Sarajewo) na zaproszenie MSZ i ambasady polskiej dla żołnierzy SFOR. Rewelacja! Poczytaj na stronie : maanam.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Jutro M AA N A M! IP: 193.178.164.* 18.12.01, 16:14 Gość portalu: k. napisał(a): > Jedyny, prawdziwy, cudowny! Przyjdź i Ty! I co? Był ktoś? Dużo mnie ominęło? Pozdr. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
zachariusz Re: Jutro M AA N A M! 18.12.01, 16:52 Manam - tak, pamiętam te czasy :-) sie szalało :-) pozdrawiam zachar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Jutro M AA N A M! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 22:49 To był bardzo udany koncert i aż dziw bierze, ale hala zapełniła się do końca, co w dzisiejszych czasach i przy tej cenie ( 28zł) jest raczej ewenementem, nawet gdy zjeżdża taka megagwiazda jak Maanam. Dla mnie przeżyciem było "odkurzenie" dwóch staroci, których dawno maanam nie śpiewał live czyli jestem kobietą i k.spleen. Poza tym 4 kawałki z najnowszej, moim zdaniem znakomitej płyty, zabrzmiały równie pięknie. Pozdrawiam p.s.Kora ponos była gościem w "Śniadku". Czy ktoś był? Odpowiedz Link Zgłoś