Gość: MiniAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 20:46 Moze macie jakieś namiary na dobrego dj w kielcach, wesele robimy na ok 60 osób wiec wolimy wynająć dj ale żeby był to już ktoś sprawdzony. poradźcie coś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrek b. Re: DJ na wesele Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:00 ja tez jestem zainteresowany, bo z narzeczona wlasnie tez szukamy jakiegos dobrego dj'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aroos Re: DJ na wesele Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 15:23 aroos@poczta.fm - napiszcie na ten adres a ja podam Wam kilka namiarów na bardzo sprawdzonych ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quadraphonic Re: DJ na wesele Kielce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.04.13, 00:23 djkielce.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mondzik2 Re: DJ na wesele Kielce 03.02.14, 23:36 adresami stron - kolejność przypadkowa: djmario.pl piotrgladkowski.pl rafalkupisz.com dj-kielce.eu/dj-mirek.html i jeszcze paru innych... Nie polecam natomiast firm, które oferują wielu dj'ów, bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz i czy taka osoba nie zchrzani ci twojej imprezy. Pozdrawiam, owocnych poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najlepsi Re: DJ na wesele Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.14, 18:14 Kontakty telefoniczne do dj na wesele ; ŁUKASZ 609 043 443 WĘZIGOWSKI 698 538 569 GŁADKOWSKI 503567121 MARIO 889193616 KUROWSKI 604 973 627 MROCZEK 602393763 ŁUKASIEWICZ 793588559 MICHAŁ 669207080 WILK 889 353 183 PAWEŁ 501793583 WSÓŁ 602 780 632 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj+dym ciężki Re: DJ na wesele Kielce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.15, 00:09 Dj Norbert Krawczyk - dj na wesele wraz z firmą Pro-Stage zapewniają oprawę muzyczną, nagłośnienie, oświetlenie dekoracyjne sali oraz ciężki dym na pierwszy taniec - taniec z gwiazdami. Usługa tańca w chmurach jest realizowana na jednej z najlepszych wytwornic dymu ciężkiego w Polsce, której używa się podczas produkcji programów telewizyjnych ("Taniec z gwiazdami"), renomowanej firmy CHAUVET. Odpowiedz Link Zgłoś
cojoty1967 Re: DJ na wesele Kielce 25.03.15, 19:58 Polecamy Państwu niepowtarzalne auto NESTOR BARON do ślubu i na inne okazje. Samochód jest 5 osobowy, posiada skórzaną tapicerkę, felgi szprychowe oraz liczne elementy chromowane. Składany dach i ogrzewanie umożliwiają komfortową przejażdżkę również w czasie niepogody. Przejazd tym samochodem sprawi, że Państwa uroczystość pozostanie na długo w pamięci uczestników. Zajmuję się też Fotografią Ślubną za połączenie usługi fotograficznej z usługą wynajęciem samochodu RABAT 200 złotych moje zdjęcia można zobaczyć na fotografdurlik.kielce.pl/ www.youtube.com/watch?v=L9O3z96dzuI Odpowiedz Link Zgłoś
cojoty1967 Re: DJ na wesele Kielce 25.03.15, 19:59 Polecamy Państwu niepowtarzalne auto NESTOR BARON do ślubu i na inne okazje. Samochód jest 5 osobowy, posiada skórzaną tapicerkę, felgi szprychowe oraz liczne elementy chromowane. Składany dach i ogrzewanie umożliwiają komfortową przejażdżkę również w czasie niepogody. Przejazd tym samochodem sprawi, że Państwa uroczystość pozostanie na długo w pamięci uczestników. Zajmuję się też Fotografią Ślubną za połączenie usługi fotograficznej z usługą wynajęciem samochodu RABAT 200 złotych moje zdjęcia można zobaczyć na fotografdurlik.kielce.pl/ www.youtube.com/watch?v=L9O3z96dzuI Odpowiedz Link Zgłoś
cojoty1967 Re: DJ na wesele Kielce 26.03.15, 08:39 Polecamy Państwu niepowtarzalne auto NESTOR BARON do ślubu i na inne okazje. Samochód jest 5 osobowy, posiada skórzaną tapicerkę, felgi szprychowe oraz liczne elementy chromowane. Składany dach i ogrzewanie umożliwiają komfortową przejażdżkę również w czasie niepogody. Przejazd tym samochodem sprawi, że Państwa uroczystość pozostanie na długo w pamięci uczestników. Zajmuję się też Fotografią Ślubną za połączenie usługi fotograficznej z usługą wynajęciem samochodu RABAT 200 złotych moje zdjęcia można zobaczyć na fotografdurlik.kielce.pl/ www.youtube.com/watch?v=L9O3z96dzuI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: DJ na wesele Kielce IP: *.net-bis.eu 19.02.14, 23:56 www.djbuzi.pl Cena za wesele wraz z dojazdem 1000zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e&p Re: DJ na wesele Kielce IP: 80.72.37.* 26.06.14, 15:34 Najlepszy DJ na świecie - Mirek Piróg! Mieliśmy idealne wesele, pan Mirek zaczarował naszych gości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: DJ na wesele Kielce 10.08.14, 09:44 Gość portalu: e&p napisał(a): > Najlepszy DJ na świecie - Mirek Piróg! > Mieliśmy idealne wesele, pan Mirek zaczarował naszych gości :-) A rozwody też uskutecznia? Odpowiedz Link Zgłoś
garnysz Re: DJ na wesele Kielce 12.08.14, 17:33 Jeżeli poszukują Państwo ZAWODOWEGO DJ wodzireja w jednej osobie na wesele, poprawiny lub inne imprezy rodzinne i firmowe zapraszam do kontaktu tel. 603168747 www.djslawek.pl Dekoracja oświetleniowa sal, nagłośnienie, efekty dodatkowe typu maszyna do baniek, maszyna do sztucznego śniegu, maszyna do piany . Śląsk i Małopolska. Zapraszam do kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: DJ na wesele Kielce IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.14, 22:22 nwww.djnorbi.com.pl - dj na wesele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: DJ na wesele Kielce IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.14, 20:10 Sorry---ale..................... Jako bywalec burdeli co Wam powiem to Wam powiem ale burdel-Mama zawsze wciskała mi podlejszy towar a ja sam drogą prób i błędów osiągałem szczytowanie i Wam życzę żebyści sami dokonali słusznego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: DJ na wesele Kielce IP: *.kielce.vectranet.pl 22.08.14, 17:21 Jeżeli poszukujecie dobrego dj na wesele polecamy Pana Mariusza dj Marjo. Prowadził naszą uroczystość w hotelu Binkowski w Kielcach. Pomimo tego że przyjęcie było tylko na 70 osób wszyscy bawili się doskonale do samego rana. Pan Mariusz zapewnił super prowadzenie z nutką humoru, stonowane zabawy oczepinowe, elegancki wystrój sali tanecznej światłem i muzykę przy której bawili się młodsi i starsi. Od samego początku do końca wszystko było tak jak to zostało ustalone na spotkaniu przed weselem. Ten post jest formą podziękowania za pomoc przy organizacji i stworzenie super klimatu w tym ważnym dla nas dniu. Dane kontaktowe znajdują się na jego stronie w linku powyżej. Justyna i Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
hania-123 Re: DJ na wesele Kielce 13.11.14, 12:44 Jak dla mnie rewelacyjny jest dj Michał z agencji muzycznej Helion. Grał na moim weselu i bawiliśmy sie świetnie. Oświetlił pięknie sale i jeszcze zrobił pokaz konfetti. Pełen profesjonalizm nie za kosmiczne ceny jakie inni dj-e nam oferowali. POLECAM 788417861 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: DJ na wesele Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.14, 19:42 Nie zabieram głosu w podobnych kwestiach, nie znoszę wesel, ale zrobie wyjątek, byłem na balu prowadzonym przez Marka Werensa. Pierwszy raz muzyka nie tylko nie męczyła mnie ale wręcz zafascynowała. Marek Werens prezentuje muzykę z nosników elektronicznych oraz własną, gra, śpiewa solo i zespołowo, zależy od warunków i zamówienia. Niesamowita muzykalnośc i poziom łączący w zabawie zgredów, małolatów i nielatów. Reklamuję szczerze bo warto, ma facet talent. Można znaleźć kontakt w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorec Re: DJ na wesele Kielce IP: 195.47.201.* 08.01.15, 09:08 polecam dj Karol Kozłowski. Byłem kilkakrotnie na weselu z jego udziałem i zawsze goście wychodzili zadowoleni i wytańczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ + dym ciężki Re: DJ na wesele Kielce + dym na pierwszy taniec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.15, 00:02 Dj Norbert Krawczyk - dj na wesele wraz z firmą Pro-Stage zapewniają oprawę muzyczną, nagłośnienie, oświetlenie dekoracyjne sali oraz ciężki dym na pierwszy taniec - taniec z gwiazdami. Usługa tańca w chmurach jest realizowana na jednej z najlepszych wytwornic dymu ciężkiego w Polsce, której używa się podczas produkcji programów telewizyjnych ("Taniec z gwiazdami"), renomowanej firmy CHAUVET. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marshm Re: DJ na wesele Kielce IP: *.centertel.pl 13.02.17, 15:33 Na swoim weselu miałem Dj-a, przy którym nikt się nie nudził, a każdy się dobrze bawił. Znalazłem go na stronie: www.oprawa.gdziewesele.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś