Gość: KIELCE=WIOCHA IP: *.chello.pl 20.09.07, 00:03 he he , wybrał jedną wioskę pośród Wielkich I PrawdziwYCH Miast!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do durnia Re: Operator sieci Play chce podbić Kielce IP: 81.26.1.* 20.09.07, 07:40 Kto ci powiedział, że wiocha jest gorsza od miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: Operator sieci Play chce podbić Kielce IP: *.chello.pl 20.09.07, 08:16 ja tam korzystam z 3G teraz w playu i jest bajka, nawet w krk nie daleko centrum juz nie ma 3G takze wiadomo kto rzadzi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Operator sieci Play chce podbić Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 09:45 najlepiej jakby to zainstalowali jeszcze w bidecie pr5oblem w Kielcach byłby ogromny - bo sprzedaz bidetów nie idzie totalna bzdura dla gadzeciarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Re: Bzdury że kielce są jedne z pierwszych miast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 10:08 piszecie pierdoły, duma kielecka każe leczyć wam kompleksy że umts play'a jest tylko w wawie i trójmieście, jest także we wrocku poznaniu krakowie i katowicach także kielce nie są uprzywilejowane, co prawda ta sieć działa w tych miastach tylko na niewielkim obszarze, ale działa. Play ma duże plany rozbudowy tej sieci i w tamtych województawach bedzie nie tylko w najwiekszych miastach dla przykładu: malopolska.btsearch.org/p4_mapki.php A niw wspomne o "starych" operatorach-oni juz posiadają sieć UMTS, na znacznym obszarze województw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh ze niby troche to reklama ktos powie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 10:16 ...czy jakos tak ... plus w kielcach ma hsdpa ... ;-) a a pozostale sieci umts ... wiec czym tu sie podniecac ... jakis ten artykul "sponsorowany" czy jakios tak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Bzdury że kielce są jedne z pierwszych miast IP: *.skr.vectranet.pl 28.09.07, 16:07 Zamiast ruszyć głową i zmienić "miasto" w miasto, to gadają, że mieszkają w wielkim mieście. Dodać trzeba, że czepiają się ludzi. Raz dostali ode mnie w ryj, takie cztery matoły, za głośne komentowanie tego co mówiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraj Re: Operator sieci Play chce podbić Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 01:12 a niech biją te kielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt Ja tam od kilku miechow korzystam z 3G... IP: *.chello.pl 20.09.07, 11:00 ...w Kielcach. Tylko ze Ery. Fakt-zasieg jest ograniczony, ale dziala bardzo fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andreas Tyś widział 3G jak świnia niebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 21:52 Nie ma 3G Ery w Kielcach. Tak się składa, że mój kumpel ma Nokię N73 w Erze i za chińskiego Boga w Kielcach nie ma takiego miejsca by pojawiło się 3G na wyświetlaczu. Ja mam w Orange ten sam model i też nie ma. Nie wiem jak w Plusie ale sądzę, że podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telefon Re: Tyś widział 3G jak świnia niebo IP: *.gries.xdsl-line.inode.at 23.09.07, 13:45 3G Ery ma w Kielcach spore dziury, ale oczywiście jest i tam gdzie działa - działa stabilnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Co za idiota wymyslil ten tytuł.... IP: 81.26.31.* 20.09.07, 11:03 3G w Kielcach jest od dawna, koszrstam z IPLUSA w technologii UMTS od jakiegos czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B$ Operator sieci Play chce podbić Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 11:28 bardzo dobrze wreszcie ktoś traktuje kielce i ich mieszkańców poważnie duży plus dla play ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Operator sieci Play chce podbić Kielce IP: 193.25.222.* 20.09.07, 12:15 Co za dziennikarzyna wypisuje tutaj takie farmazony... Plus od dawna ma zasieg 3G w Kielcach, bo na nim dziala też Play! Bez problemu można prowadzić video-rozmowę na większym obszarze miatsta mając Plusa bądź Paly'a. Play dopiero buduje swoją infrastrukture i to się zgadza! Natomaist co do Orange??? Mam niestety firmową komórkę w tej sieci i w Kielcach nie dziala żaden UMTS Orange'a. Niech Pani rzecznik prasowa TP nie wciska takich glupot i lepiej sprawdzi to co mówi. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacperek Re: Operator sieci Play chce podbić Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 12:36 A co sądzicie o Orange Free na kartę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Re: Operator sieci Play chce podbić Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 13:21 Play buduje w kielcach bo buduje w całej polsce dziwne byłoby gdyby tu nie budował i nadajniki Play'a BĘDĄ! dopiero działać w kielcach, podczas gdy w wielu województwach JUŻ DZIAŁAJĄ, obejmują niwielkie obszary ale są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andreas Gucio prawda !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 21:49 Zanim telefonia trzeciej generacji się rozwinie to miną lata. W Kielcach ani Era ani Orange ani Plus nie ma nadajników 3G. W Warszawie chciałem pobawić się telefonią 3G i zadzwonić z mojego Orange na telefon kolegi (siedzącego obok mnie w samochodzie), który ma sieć Era i co ??? I gó... bo okazało się, że na razie 3G działa w obręie jednej sieci. Ani z Ery na Orange ani z Orange na Erę nie da się przeprowadzić rozmowy 3G - takie informacje otrzymałem od pani z infolinii Orange, po czym zostały potwierdzone przez Panią z infolinii Ery. Tak więc na razie w Polsce możemy sobie te nowości wsadzić głęboko w d... A swoją drogą to w Kielcach przez długi czas nie było częstotliwości 1800 dla GSM-a a co dopiero o UMTS-ie marzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
haxman Re: Operator sieci Play chce podbić Kielce 21.09.07, 02:41 Jeżeli wybrał Łódź to jednak Play lubi WIOCHY! Hahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś A czy obejmie Pacanów i Obice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 21:35 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Operator sieci Play chce podbić Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 11:41 przynajmniej nie skonczylo sie na obietnicach i rzeczywiscie buduja.+ dla play. Odpowiedz Link Zgłoś