Gość: jurek IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 00:04 I jak wrazenia???Ja jestem bardzo zadowolony! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hamsterek Re: Kinoplex 13.07.03, 01:29 Owszem, fajnie ale żeby najtańsza cola w kubku była po 4,80 to jest k... skandal i walenie w ch....!!! Chyba jednak to jest lekka przesada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doc Re: Kinoplex IP: *.ipt.aol.com 13.07.03, 10:06 Czy mozna gdzies zobaczyc wizualizacje tego obiektu, mowie o internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Kinoplex IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 11:19 Wizualizacji nie ma...moze na stronie Kinoplexu niebawem sie cos pojawi...a co do cen to troche w Movie Cafe i Movie Barze to troche przesadzili,choc i tak klientow maja,ale gdyby tak nieco taniej to byloby ich wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Kinoplex IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 11:37 hamsterek napisał: > Owszem, fajnie ale żeby najtańsza cola w kubku była po 4,80 to jest k... > skandal i walenie w ch....!!! Chyba jednak to jest lekka przesada! Uuuuu no niezle sie cenia....Do Kinoplexu z wlasna walowka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kielcz Re: Kinoplex 13.07.03, 19:26 Gość portalu: W napisał(a): > hamsterek napisał: > > > Owszem, fajnie ale żeby najtańsza cola w kubku była po 4,80 to jest k... > > skandal i walenie w ch....!!! Chyba jednak to jest lekka przesada! > Uuuuu no niezle sie cenia....Do Kinoplexu z wlasna walowka:) Eee, Hamsterek chyba przesadza. Na pewno chodziło o wiadro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doc Re: Kinoplex IP: *.ipt.aol.com 13.07.03, 23:38 Czy jest szansa na to, a by w jednej z sal Kinoplex'u grali cos innego niz amerykanskie filmy akcji? Maj w tej kwesti jakis "program artystyczny"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Kinoplex IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 12:34 Przeciez graja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doc Re: Kinoplex IP: *.ipt.aol.com 14.07.03, 16:04 Dzieki za informacje. Ja mam tam dostep tylko przez interenet, a na ich stronie obiekkt w kielcach jest w trakcie realizacji, wiec NIC nie graja, skad mam wiec wiedziec. Doc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: Kinoplex IP: 213.199.193.* 18.07.03, 22:59 Byłem w KINOPLEXIE na Taxi 3. Bardzo mi sie podobało tylko był jeden problem... na seansie było 11 osób i latał komar. Ale ogólne wrażenie dobre. Wygodne siedzenia na których przy nudnym filmie napewno wygodnie się śpi. Dobry popcorn kupiłem duży kubek za 7złoty i coca~`colę 1 litrową. Nie mogłem wrócić do domu bo za dużo się najadłem. Tanie bilety mają w porównaniu do innych kin kieleckich. Odpowiedz Link Zgłoś