guru133 W obszarze i nwestycji i rozwoju gospodarki 03.10.07, 08:29 PiS chwali się i żywi ochłapami po rządzie SLD:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soulworm __srac na PiS i polactwo IV kategorii__ IP: *.chello.pl 03.10.07, 11:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko To już nie są żarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 20:40 juz niedługo Świętokrzyskie Gosiewszczyzną zwać zaczną, a tyle jeszcze różnych rzeczy jest do otwarcia, że życia naszemu zacnemu posłowi może braknąć, i przykład do otwarcia: zatamować Nidę a potem ją otworzyć,zwinąć tory np. we Włoszcowie, a potem je rozwinąć, oczywiście w świetle jupiterów itp itd............... Odpowiedz Link Zgłoś
stachurska Wióry po raz wtóry 07.10.07, 18:34 Kochani! Chciałam podziekowac wszystkim,ktorzy przyczynili sie do tego ,ze Patria Kobiet ma swoją listę wyborczą w woj. swietokrzyskim.Finisz w zdobyciu 5000 głosów + jeszcze 10% był absolutnym mistrzostwaem swiata.W rezultacie głosów było ponad 5700.Ogromna zasluga Marzenki,ktora zostawiła swoje wlasne sprawy i bez reszty poświecila się temu aby PK się zarejestrowała w Komisji Wyborczej.Myślę, ze gdyby nie jej determinacja byłoby róznie. Jestesmy szczęsliwe,mamy listę, mamy kandydatki.Mamy również świadomość że jako wcześniak musimy stoczyć ogromną walkę o miejsce, o prestiż i o szacunek.Wreszcie wszyscy musimy sobie uswiadomić,że skonczył sie czas kola gospodyń miejskich a zaczęła się polityka.Po tym gorącym okresie wyborczym nie mozemy spocząć na laurach,musimy działać i być widoczne bo za 2 lata czekają nas wybory samorządowe.A to myślę bedzie w zasięgu naszych rąk.Okres ten musimy wykorzystać do benedyktyńskiej pracy u podtsaw w miescie i na wsi. ECHO DNIA od zeszłej soboty w kazdym numerze drukuje kupony na prawybory w dniu 14 października.Wycinajcie i wpisujcie naszą kandydatkę do Seju.Prawybory odbedą się na Placu Artystów,nie wiem czy tam będziemy gdyż trzeba wpłacić prawie 3000 zł aby moc mieć stoisko.Nie wiem czy uzbieramy taką kwotę.Więc niech chociaż kupony dadzą znać że mamy swoje kabndydatki. Nasze członkinie i sympatyków proszę o wpłaty na KOmitet Wyborczy PK Okręg 33, nr konta 33 1050 1025 1000 0023 2154 1720.Przy wpłacie nalezy podać dla ktorej kandydatki to są pieniądze. I jeszcze jedno mamy nagdany spot reklamowy w TVP-3 ,ktory będzie emitowany na kanale telewiczji lokalnej w dniach; 7,8,10,11,12,15,16,17,19 od godz. 18,57 do godz. 19,57. Natomiast w radiu Kielce od poniedziałku 8 października pierwszy o godz. 17, 35, 9- od 21,10, 10- od 17,35. Słuchajcie,oglądajcie i glosujecie na kuponach Echa Dnia. O terminie spotkania z osobami,ktore wyraziły zainteresowanie PK,zawiadomię po niedzieli pod koniec tygodnia. Pozdrawiam i trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś