Gość: gość IP: *.mtm-info.pl 08.10.07, 16:51 Szukam dobrego endokrynologa w Kielcach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjentka Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 19:24 Doktor Hurej- pracuje teraz na onkologii. Nie wiem, czy prowadzi prywatna praktykę. kiedyś przyjmował w przychodni przyszpitalnej na Artwińskiego. Kompetentny,dobry fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 22:30 Doktor medycyny Aldona Kowalska. Świetna specjalistka. Odpowiedz Link Zgłoś
turano Re: endokrynolog 10.10.07, 00:58 Potwierdzam - dr Aldona Kowalska z Onkologii.Leczę się u niej już ładnych parę lat.Znakomity specjalista i wyśmienity lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecipeci Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 03:02 nikt nie twierdzi inaczej ale pacjencie bez przesady ...konkurs piękności wyszedł, i co włoski ci odrosły czy jusz nie rosną tam dzie nie rzeba...jak na kilka lat kontaków z tak mondrym doktorem to trochę za mało ta laurka...bierze kase to i coś robic musi a ja znam innych też dobrych a może nawet lepszych,,, żenujące psepraszam pani doktór jeżeli nie mam racji inie śa tu wpisy sponsorowane ...i o ile sie znam Pan mam sporo na głowie więc po co tylu Pani pacjentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: endokrynolog IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.10.07, 03:32 Endokrynologia to bardzo szerokie pojecie.Kazdy lekarz przewaznie specjalizuje sie w leczeniu okreslonego gruczolu.Jeden jest specjalista od tarczycy,inny od przysadki mozgowej itp.Najlepiej dowiedziec sie o specjalizacje lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: endokrynolog IP: 193.59.96.* 10.10.07, 17:07 w zadnym wypadku do niej prywtnie owszem miła ale na oddziale niestety mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 21:07 za duzy przerób pacjentów.Co jest warta wizyta o 20.30? Szukaj kogoś innego:-)nie zleca badań,brak prawdziwego zaineresowania pacjentem,rutyna. Odpowiedz Link Zgłoś