Gość: uczciwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:41 wydaje mi sie, że powinna potępiać przestepców a nie reagowac histerycznie na fakt widoku zatrzymania jej koleżanki z partii która wzięła łapówke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: Panie Tusk - do pelna ...! IP: *.dsl.bell.ca 16.10.07, 15:31 ...a czy Platforma kiedys chciala wygrac wybory i wziasc odpowiedzialnosc za administracje kraju...? ..."Obywateli"...Platformy interesuje tylko proazniacze, pasozytnicze, zycie w cieniu PiSu....niech inni biara odpowiedzialnosc za kraj....nas interesuja tylko poselskie diety...uwolnione z wszelkiej odpowiedzialnosci... Ci "obywatele"....powinni zglosic sie do urzedu zatrudnienia w celu znalezienia jakiejs w miare uczciwej przynoszacej spoleczenstwu wumierne wartosci z ich roboczo godzin...mogli by znalesc zatrudnienie na stacjach benzynowych...w suer marketach przy kasach, albo na kurzych farmach...do zbierania jajek....czy wywalaniu obornika. ...jakos nie oposzcza mnie wizja Tuska nalewajacego benzyne do baku mojego samochodu...choc z przetarciem szyby przedniej niestety mial juz problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceramica Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.153.udn.pl 16.10.07, 16:14 Uczciwy! Uczciwy jesteś jak PIS. Słuchaj ze zrozumieniem i nie mydl oczu innym. Zacytuj całą wypowiedź p. Pitery i może zauważysz baranie, że na samym początku ostro potępiła swoją koleżankę. Propagandzista! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwy Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 16:26 dlaczego to nie Święta Pitera usuwa przekrętów z Platformy a musi to robić CBA ? nie rozumiem jak można byc oburzonym że ktoś złapał skorumpowanego łapówkare z platformy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceramica Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.153.udn.pl 16.10.07, 16:34 A dlaczego PIS nie usunie Kaczyńskiego? TOŻ to większy przekręt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceramica Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.153.udn.pl 16.10.07, 16:59 Trzeba łapać skorumpowanych. Ale powiedz mi proszę, jaki program będzie miał PIS jak nie będzie już korupcji? Wniosek - jak nie będzie korupcji nie będzie PISu. Czyli korupcja stworzyła PIS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.chello.pl 16.10.07, 17:10 Złapać łapówkarę z PO można, ale nie można o tym mówić w tv przed wyborami, gdyż Tuskowi słupki się spłaszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.klc.vectranet.pl 16.10.07, 19:43 Myślisz, że jak wzięła łapówkę to pierwsze co zrobiła to powiedziała Piterze, a ta ją pochwaliła? Akurat pierwsze było CBA, a PO potraktowało ją tak jak powinno, czyli została wyrzucona. Oburzenie może wynika z faktu, ze mówi się o tym na 5 dni przed wyborami, w dodatku z gorącą obietnicą premiera, że służby nie będą wykorzystywane w kampanii wyborczej. Wierzyć Kaczyńskiemu, to tak jak wierzyć, że w Kielcach będą lądowały jumbojety i A 380. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plisak Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 16.10.07, 20:42 Dlaczego tak wielu dziennikarzy oburza się , że dowody korupcyjne ujawniono przed a nie po wyborach, kiedy przestępcy zoztali by już wybrani i chronieni immunitetami. Środowisko dziennikarskie to stajnia Augiasza nie mniejsza niż PO i LID. Obrońcy wszelkiego rodzaju przestępców i dewiantów? Czy ktoś ma realne rozeznanie sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.klc.vectranet.pl 16.10.07, 20:55 Ta pani po informacji korupcyjnej już była wyrzucona i nie zostałaby wybrana na posła. Pokazanie akcji niczego nie zmieniło. Jak na dłoni tu widać ukierunkowanie CBA na działanie propagandowe. Nikt tu nie pochwala, ani nie usprawiedliwia korupcji. Stało się coś, co nie powinno się stać, ale tak jak w biznesie prywatnym pracownik Ci czasami coś weźmie na boku, nie oznacza tego automatycznie, że Ty jesteś za to odpowiedzialny. Członków PO, czy PiSu, itd. jest tysiące. Każdemu przydzielić funkcjonariusza CBA. Korupcja nie ma barw politycznych, po za tym można korumpować w majestacie prawa. "Kupowanie" poparcia (w kaczylandzie) jest już prawem zwyczajowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trick Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 16.10.07, 21:12 hehe no takie małe conieco...trudno się dziwić,ze lud szuka cudów . Mieszkam w POLSCE, tak na marginesie. A kto nie lubi tej nazwy niech zmieni kraj na FILIPINY np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bziQ Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 20:56 Ja się w ogóle nie oburzam. A nawet cieszę się, że takie pazerne babony jak poseł Sawicka (o której usłyszałam pierwszy raz kilka dni temu, a dzisiaj zobaczyłam ją w akcji), zostały zdemaskowane. Przeraża mnie jakość elity polskiiej rządzacej, ale to zupełnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trick Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 16.10.07, 21:15 Elita rządząca? Obleśni seksiarze, hieny i szakale w większości.Daj Panie Boże zdrowie mniejszości, aby wytrzebić to towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceramica Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.153.udn.pl 16.10.07, 22:21 plisak, jesteś nierozumny. Oczywistym jest, że powinno się o tym mówić, tym bardziej łapać takie osoby. Problem jest inny. PIS wykorzystuje wybiórczo ogromną wiedzę tylko po to, aby zniszczyć opozycję i do niczego innego. Tylko kretyn tego nie zauważy. Do tej wiedzy dostęp mają tylko PISiory i manipulują nią strasznie. Tak strasznie, że nigdy się nie dowiemy np o rozmowie Krauzego z Prezydentem, a wiele spraw dotyczących PISu jest zamrażanych na etapie wstępnego rozpoznania. PIS reżyseruje swoje działania z dużym wyprzedzeniem. Nawet rozwiązanie parlamentu było skorelowane z p. Sawicką i działaniami CBA. Niewiarygodne? A jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bziQ Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 22:35 Też mnie męczy, dlaczego Kaczmarek wszedł do Krauzego (którego nikt nie widział) w krawacie, a wyszedł bez... Tzn. męczy mnie, czy zdjęcia były zrobione w tym samym dniu:), w tym samym korytarzu, zastanawiam się, z jakiego powodu krawat został zdjęty:), i czy w ogóle to wszystko było w Mariocie:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 23:54 co robi komendant głowny policji, co robi prokurator generalny na dziwnych spotkaniach z biznesmenami ? oni powinni dbac o dobro i bezpieczeństwo społeczeństwa a z tych materiałów CBA widać, że kręcą lody i robią wałki. po prostu tuski i inne niczym nie różnią się od kolesi spod budki z piwem Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Uczciwy - gdzie pracujesz? W CBA ? 17.10.07, 08:42 Neostradę wam założyli żeby się nie dało po IP zorientować i specjalne wytyczne aby we wszystkich działach na forum wyborczej zakładać tematy nie całkiem przystające do rzeczywistośći ale za to obsrywające PO. Trochę poprzekręcać fakty, rzucić gównem w innych pomieszać fakty a ciemny naród to kupi. Najważniejsze żeby mówić źle. Co? Ile za to bierzesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada Re: Uczciwy - gdzie pracujesz? W CBA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 11:56 ja mam taką rade hamsterku. najlepiej przestańcie kraść i wtedy nie bedzie problemu ani z CBA ani z policją ani z prokuratorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 08:53 uczciwy z przekonania czy z aktywności Twojej firmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tj Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:50 Cos w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 62.04m Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: 81.26.31.* 17.10.07, 10:26 Podobnie jak u ptaków ,każda samica broni swego gniazda.Szkoda że w tym bełkocie politycznym zatraciła kobiecość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trick (: irlandzki miraż IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 17.10.07, 10:28 Po jest POrażające, szczególnie szef z gestykulacją i uśmieszkiem prestidigitatora. Super słuzba zdrowia z kieszeni;)a Irlandia z kapelusza.I kto to kupi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fix Re: irlandzki miraż IP: *.klc.vectranet.pl 17.10.07, 10:36 Coś się wam lejce poplątały. Pitera żadnym zdaniem nie broni Sawickiej, jest przeciw metodzie PiSu wykorzystywania tego w kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceramica Re: irlandzki miraż IP: *.153.udn.pl 17.10.07, 10:53 Fix, daj se spokój. Musisz zrozumieć, że to działa jak sekta. Nie rozumieją co do nich mówisz. Oni słyszą tylko w swojej podświadomości swojego guru. Żadne argumenty, żadna wiedza. Tylko cynizm i nienawiść. Zniszczyć człowieka to dla nich jak splunąć. Więc uważaj lepiej bo jakiś dziadek wbije ci kiedyś czarną parasolkę w plecy. Mnie to nie dotyczy. Jestem za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 62.04m Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: 81.26.31.* 17.10.07, 11:56 Najgorzej jak się spotkają dwie sekty i każda wpatrzona w swego guru,nie wolno mieć własnego zdania bo to oznacza brak wiedzy,argumentów ,cynizm i nienawiść.Nienawiść która zionie z Twych elokwentnych wywodów np "jesteś nierozumny,tylko kretyn tego nie zauważy,może zauważysz baranie" to tylko niektóre jakimi się posługuje "ceramika" z PO,ten jad tak głęboko utkwił w mózgu że każdego trzeba obrażać i dziadka i babcię i kościół i każdego Polaka myślącego w innym kierunku niż liberalny lub socjalny.Jeszcze łatwiej obrażać, jeżeli jest się daleko i "mnie to nie dotyczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceramica do 62.04m Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: *.153.udn.pl 17.10.07, 14:30 Nie jestem z PO, ani z innej partii. PO personalnie mnie razi, ale jest bardziej wiarygodna dla demokracji niż PIS. Najchętniej nie głosowałbym. Albo inaczej, argumenty tych osób, które popierają na tym forum PIS są niemerytoryczne wręcz emanują propagandą przygotowaną przez Kurskiego i kolegów. Wiem co mówię, bo trochę tego już poznałem. Brednie propagandowe są tak powtarzane w nieskończoność, że wygląda to na pranie mózgów. Stąd moje odniesienie do sekty. Metodologia jest taka sama. Czasami więc się unoszę bo chciałbym przynajmniej jednego uratować. Jeżeli Cię uraziłem, to przepraszam. Postaram się nie używać ostrych stwierdzeń. Ale chciałbym abyś sam przeanalizował niektóre wątki tego forum. Obiektywnie, bez emocji. Jeżeli się da. Chciałbym ostrzec wszystkich którzy wierzą, że PIS, a raczej Kaczyńscy chcą dobrze. Chyba, że ktoś chce mnie przekonać prawdziwymi argumentami. Może zmienię wtedy zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: *.171.240.26.dsl.crowley.pl 17.10.07, 15:12 Przyłączam się. Też czekam na prawdziwe i szczere argumenty, a nie oparte na retoryce. Do tej pory nikt taki nie pojawił się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trick Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 17.10.07, 15:17 "Postaram się nie uźywać ostrych stwierdzeń".Przeanalizuj te słowa w kontekscie swoich wywodów i arumentacji.A zatem musisz być pod autokontrolą, aby jad i nienawiść do czlowieka myślącego inaczej, wychowanego w duchu innych wartośći -nie wypełzły na forum ? I tY uważasz,ze masz moralne prawo aby oceniać poglądy i postawy INNYCH ? Radziłbym skorzystać ze specjalistycznej porady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceramica Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: *.153.udn.pl 17.10.07, 15:29 trick, sądzę, że tak. Mam takie prawo. A ty chcesz bozbawić mnie tych praw? Prawa do wypowiedzi? Podyskutujmy na argumenty. Chcesz debaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trick Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 17.10.07, 15:41 Nie dyskutuję z ludzmi, którzy mówiąc kolokwialnie naczytali się ksiązek,broszurek skryptów i ulotek, zas sami nie są zdolni do żadnych przemyśleń ,bo nie mają szerokich horyzontów ,logicznego myślenia i doświadczeń, no może poza jedną jakąs dziedziną,a to ciut za mało.Nawet z PANa TUSKA wychodzi DYZMA,co fantastycznie obnażył Pan z FILIPIN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: *.171.240.26.dsl.crowley.pl 17.10.07, 16:02 Najlepiej nic nie czytać, wtedy człowiek najlepiej rozwija się... Po prostu najlepiej włączyć sobie Radio Maryja (chodzi mi tylko i wyłącznie o odłam poświęcony polityce, bo do pozostałej działalności rozgłośni nic nie mam) i słuchać instrukcji, bo ja tego inaczej nie potrafię nazwać po wysłuchaniu kilku audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceramica Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: *.153.udn.pl 17.10.07, 21:33 Gość portalu: trick napisał(a): > Nie dyskutuję z ludzmi, którzy mówiąc kolokwialnie naczytali się > ksiązek,broszurek skryptów i ulotek, zas sami nie są zdolni do > żadnych przemyśleń ,bo nie mają szerokich horyzontów ,logicznego > myślenia i doświadczeń, no może poza jedną jakąs dziedziną,a to ciut > za mało.Nawet z PANa TUSKA wychodzi DYZMA,co fantastycznie obnażył > Pan z FILIPIN. Sądzę, że w ogóle nie dyskutujesz z ludźmi. A czasami wartałoby. Jeżeli twoja samotność produkuje tak logiczne i pełne horyzontów stwierdzenia jakie przedstawiłeś to ja wolę czytać te swoje książki i broszurki. A tak pełne emocji doświadczenie jakim jest przeczytanie twojej wypowiedzi doprowadziło mnie do wstydu, że muszę się starać dosięgnąć twojego poziomu. Ale już wstaję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azbck do pierdla z sawicka IP: *.chello.pl 18.10.07, 20:44 te jej krokodyle lzy to zenada Pospolita Obluda niech gnije w pierdlu zycze tej bandytce przynajmniej 10 lat za kratami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fix Re: do pierdla z sawicka IP: *.klc.vectranet.pl 18.10.07, 20:55 Korupcja to nie bandytyzm. Ma prawo płakać, bo wie, że zrobiła źle i mocno się pogrążyła. Ale bądź uprzejmy i nie wyręczaj sądu. Nie jest jeszcze pewne czy ABW nie przekroczyła swoich uprawnień. Nie naśladuj Ziobry i nie osądzaj ludzi przed prawomocnym wyrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: do pierdla z sawicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:40 kiedy sprawa z Sawicką wyszła na jaw to wyrzucono ją z PO. W oświadczeniu było mnie więcej tak, że nie ma dowodów ale oni ją wyrzucają. Skoro pan Tusk chciał dowodów to je dostał. Teraz PO jest obrażone, że społeczeństwo zobaczyło dowody. Q..a, o co chodzi temu Tuskowi ? Aha, jeszcze jedno. Panie Tusk, rodzina pańskiej żony pochodzi z podkieleckiej wsi a nie z Kielc. Czego się wstydzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceramica Re: do pierdla z sawicka IP: *.153.udn.pl 18.10.07, 21:35 Gość portalu: azbck napisał(a): > te jej krokodyle lzy to zenada Pospolita Obluda niech gnije w > pierdlu zycze tej bandytce przynajmniej 10 lat za kratami Właśnie o tej "chrześcijańskiej" postawie wyborców PISu chciałem powiedzieć. To jest właśnie sekta. To jest tylko wstęp, a czy następnym elementem tej nienawiści będzie formacja - brunatne koszule? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Dobrze im dowaliłas ceramica!! IP: *.chello.pl 18.10.07, 21:45 Rozwalimy w puch całe PIS, a komuchów z LiD-u i wsioków z PSL wyniesiemy na butach. Będziemy rządzić sami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceramica Re: Dobrze im dowaliłas ceramica!! IP: *.153.udn.pl 18.10.07, 22:06 Gość portalu: xyz napisał(a): > Rozwalimy w puch całe PIS, a komuchów z LiD-u i wsioków z PSL > wyniesiemy na butach. Będziemy rządzić sami! Jesteś chory jak PIS. Pieprzę rządzenie. chcę żyć w kraju rządzonym przez mądrych i światłych ludzi. Ale to nie wystarczy. Muszą być dobrymi organizatorami. Uczciwi, ale i konsekwentni. Muszą mnieć program dla wszystkich Polaków, nie tylko rydzykowych. Aby nie było tak małych ludzi w państwowych instytucjach jak prezes radia K. Jak taki będzie PIS w przyszłości to zagłosuję na to ugrupowanie. Odpowiedz Link Zgłoś