Dodaj do ulubionych

Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:41
wydaje mi sie, że powinna potępiać przestepców a nie reagowac
histerycznie na fakt widoku zatrzymania jej koleżanki z partii która
wzięła łapówke
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip Re: Panie Tusk - do pelna ...! IP: *.dsl.bell.ca 16.10.07, 15:31
      ...a czy Platforma kiedys chciala wygrac wybory i wziasc
      odpowiedzialnosc za administracje kraju...?
      ..."Obywateli"...Platformy interesuje tylko proazniacze,
      pasozytnicze, zycie w cieniu PiSu....niech inni biara
      odpowiedzialnosc za kraj....nas interesuja tylko poselskie
      diety...uwolnione z wszelkiej odpowiedzialnosci...
      Ci "obywatele"....powinni zglosic sie do urzedu zatrudnienia w celu
      znalezienia jakiejs w miare uczciwej przynoszacej spoleczenstwu
      wumierne wartosci z ich roboczo godzin...mogli by znalesc
      zatrudnienie na stacjach benzynowych...w suer marketach przy kasach,
      albo na kurzych farmach...do zbierania jajek....czy wywalaniu
      obornika.
      ...jakos nie oposzcza mnie wizja Tuska nalewajacego benzyne do baku
      mojego samochodu...choc z przetarciem szyby przedniej niestety mial
      juz problemy...
    • Gość: ceramica Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.153.udn.pl 16.10.07, 16:14
      Uczciwy! Uczciwy jesteś jak PIS. Słuchaj ze zrozumieniem i nie mydl oczu innym.
      Zacytuj całą wypowiedź p. Pitery i może zauważysz baranie, że na samym początku
      ostro potępiła swoją koleżankę. Propagandzista!
      • Gość: uczciwy Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 16:26
        dlaczego to nie Święta Pitera usuwa przekrętów z Platformy a musi to
        robić CBA ?

nie rozumiem jak można byc oburzonym że ktoś złapał skorumpowanego
        łapówkare z platformy
        • Gość: ceramica Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.153.udn.pl 16.10.07, 16:34
          A dlaczego PIS nie usunie Kaczyńskiego? TOŻ to większy przekręt!
        • Gość: ceramica Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.153.udn.pl 16.10.07, 16:59
          Trzeba łapać skorumpowanych. Ale powiedz mi proszę, jaki program będzie miał PIS
          jak nie będzie już korupcji? Wniosek - jak nie będzie korupcji nie będzie PISu.
          Czyli korupcja stworzyła PIS!
        • Gość: endrju Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.chello.pl 16.10.07, 17:10
          Złapać łapówkarę z PO można, ale nie można o tym mówić w tv przed
          wyborami, gdyż Tuskowi słupki się spłaszczają.
        • Gość: Martini Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.klc.vectranet.pl 16.10.07, 19:43
          Myślisz, że jak wzięła łapówkę to pierwsze co zrobiła to powiedziała
          Piterze, a ta ją pochwaliła? Akurat pierwsze było CBA, a PO
          potraktowało ją tak jak powinno, czyli została wyrzucona. Oburzenie
          może wynika z faktu, ze mówi się o tym na 5 dni przed wyborami, w
          dodatku z gorącą obietnicą premiera, że służby nie będą
          wykorzystywane w kampanii wyborczej. Wierzyć Kaczyńskiemu, to tak
          jak wierzyć, że w Kielcach będą lądowały jumbojety i A 380.
          • Gość: plisak Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 16.10.07, 20:42
            Dlaczego tak wielu dziennikarzy oburza się , że dowody korupcyjne
            ujawniono przed a nie po wyborach, kiedy przestępcy zoztali by już
            wybrani i chronieni immunitetami. Środowisko dziennikarskie to
            stajnia Augiasza nie mniejsza niż PO i LID. Obrońcy wszelkiego
            rodzaju przestępców i dewiantów? Czy ktoś ma realne rozeznanie
            sytuacji?
            • Gość: Martini Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.klc.vectranet.pl 16.10.07, 20:55
              Ta pani po informacji korupcyjnej już była wyrzucona i nie zostałaby
              wybrana na posła. Pokazanie akcji niczego nie zmieniło. Jak na dłoni
              tu widać ukierunkowanie CBA na działanie propagandowe. Nikt tu nie
              pochwala, ani nie usprawiedliwia korupcji. Stało się coś, co nie
              powinno się stać, ale tak jak w biznesie prywatnym pracownik Ci
              czasami coś weźmie na boku, nie oznacza tego automatycznie, że Ty
              jesteś za to odpowiedzialny. Członków PO, czy PiSu, itd. jest
              tysiące. Każdemu przydzielić funkcjonariusza CBA. Korupcja nie ma
              barw politycznych, po za tym można korumpować w majestacie
              prawa. "Kupowanie" poparcia (w kaczylandzie) jest już prawem
              zwyczajowym.
              • Gość: trick Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 16.10.07, 21:12
                hehe no takie małe conieco...trudno się dziwić,ze lud szuka cudów .
                Mieszkam w POLSCE, tak na marginesie. A kto nie lubi tej nazwy niech
                zmieni kraj na FILIPINY np.
            • Gość: bziQ Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 20:56
              Ja się w ogóle nie oburzam. A nawet cieszę się, że takie pazerne babony jak
              poseł Sawicka (o której usłyszałam pierwszy raz kilka dni temu, a dzisiaj
              zobaczyłam ją w akcji), zostały zdemaskowane. Przeraża mnie jakość elity
              polskiiej rządzacej, ale to zupełnie inna sprawa.
              • Gość: trick Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 16.10.07, 21:15
                Elita rządząca? Obleśni seksiarze, hieny i szakale w większości.Daj
                Panie Boże zdrowie mniejszości, aby wytrzebić to towarzystwo.
            • Gość: ceramica Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.153.udn.pl 16.10.07, 22:21
              plisak, jesteś nierozumny. Oczywistym jest, że powinno się o tym mówić, tym
              bardziej łapać takie osoby. Problem jest inny. PIS wykorzystuje wybiórczo
              ogromną wiedzę tylko po to, aby zniszczyć opozycję i do niczego innego. Tylko
              kretyn tego nie zauważy. Do tej wiedzy dostęp mają tylko PISiory i manipulują
              nią strasznie. Tak strasznie, że nigdy się nie dowiemy np o rozmowie Krauzego z
              Prezydentem, a wiele spraw dotyczących PISu jest zamrażanych na etapie wstępnego
              rozpoznania. PIS reżyseruje swoje działania z dużym wyprzedzeniem. Nawet
              rozwiązanie parlamentu było skorelowane z p. Sawicką i działaniami CBA.
              Niewiarygodne? A jednak.
              • Gość: bziQ Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 22:35
                Też mnie męczy, dlaczego Kaczmarek wszedł do Krauzego (którego nikt nie widział)
                w krawacie, a wyszedł bez... Tzn. męczy mnie, czy zdjęcia były zrobione w tym
                samym dniu:), w tym samym korytarzu, zastanawiam się, z jakiego powodu krawat
                został zdjęty:), i czy w ogóle to wszystko było w Mariocie:).
                • Gość: Pstryku Serdecznie Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 23:54
                  co robi komendant głowny policji, co robi prokurator generalny na
                  dziwnych spotkaniach z biznesmenami ? oni powinni dbac o dobro i
                  bezpieczeństwo społeczeństwa a z tych materiałów CBA widać, że kręcą
                  lody i robią wałki.

po prostu tuski i inne niczym nie różnią się od kolesi spod budki z
                  piwem
        • hamsterek Uczciwy - gdzie pracujesz? W CBA ? 17.10.07, 08:42
          Neostradę wam założyli żeby się nie dało po IP zorientować i specjalne wytyczne
          aby we wszystkich działach na forum wyborczej zakładać tematy nie całkiem
          przystające do rzeczywistośći ale za to obsrywające PO. Trochę poprzekręcać
          fakty, rzucić gównem w innych pomieszać fakty a ciemny naród to kupi.
          Najważniejsze żeby mówić źle. Co?
          Ile za to bierzesz ?
          • Gość: dobra rada Re: Uczciwy - gdzie pracujesz? W CBA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 11:56
            ja mam taką rade hamsterku. najlepiej przestańcie kraść i wtedy nie
            bedzie problemu ani z CBA ani z policją ani z prokuratorem
    • Gość: zuzanna Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 08:53
      uczciwy z przekonania czy z aktywności Twojej firmy ?
      • Gość: tj Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:50
        Cos w tym jest.
        • Gość: 62.04m Re: Czemu Pitera z PO tak broni przestępców ? IP: 81.26.31.* 17.10.07, 10:26
          Podobnie jak u ptaków ,każda samica broni swego gniazda.Szkoda że w
          tym bełkocie politycznym zatraciła kobiecość.
        • Gość: trick (: irlandzki miraż IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 17.10.07, 10:28
          Po jest POrażające, szczególnie szef z gestykulacją i uśmieszkiem
          prestidigitatora. Super słuzba zdrowia z kieszeni;)a Irlandia z
          kapelusza.I kto to kupi ?
          • Gość: Fix Re: irlandzki miraż IP: *.klc.vectranet.pl 17.10.07, 10:36
            Coś się wam lejce poplątały. Pitera żadnym zdaniem nie broni
            Sawickiej, jest przeciw metodzie PiSu wykorzystywania tego w
            kampanii wyborczej.
            • Gość: ceramica Re: irlandzki miraż IP: *.153.udn.pl 17.10.07, 10:53
              Fix, daj se spokój. Musisz zrozumieć, że to działa jak sekta. Nie rozumieją co
              do nich mówisz. Oni słyszą tylko w swojej podświadomości swojego guru. Żadne
              argumenty, żadna wiedza. Tylko cynizm i nienawiść. Zniszczyć człowieka to dla
              nich jak splunąć. Więc uważaj lepiej bo jakiś dziadek wbije ci kiedyś czarną
              parasolkę w plecy. Mnie to nie dotyczy. Jestem za daleko.
              • Gość: 62.04m Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: 81.26.31.* 17.10.07, 11:56
                Najgorzej jak się spotkają dwie sekty i każda wpatrzona w swego
                guru,nie wolno mieć własnego zdania bo to oznacza brak
                wiedzy,argumentów ,cynizm i nienawiść.Nienawiść która zionie z Twych
                elokwentnych wywodów np "jesteś nierozumny,tylko kretyn tego nie
                zauważy,może zauważysz baranie" to tylko niektóre jakimi się
                posługuje "ceramika" z PO,ten jad tak głęboko utkwił w mózgu że
                każdego trzeba obrażać i dziadka i babcię i kościół i każdego Polaka
                myślącego w innym kierunku niż liberalny lub socjalny.Jeszcze
                łatwiej obrażać, jeżeli jest się daleko i "mnie to nie dotyczy"
                • Gość: ceramica do 62.04m Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: *.153.udn.pl 17.10.07, 14:30
                  Nie jestem z PO, ani z innej partii. PO personalnie mnie razi, ale jest bardziej
                  wiarygodna dla demokracji niż PIS. Najchętniej nie głosowałbym. Albo inaczej,
                  argumenty tych osób, które popierają na tym forum PIS są niemerytoryczne wręcz
                  emanują propagandą przygotowaną przez Kurskiego i kolegów. Wiem co mówię, bo
                  trochę tego już poznałem. Brednie propagandowe są tak powtarzane w
                  nieskończoność, że wygląda to na pranie mózgów. Stąd moje odniesienie do sekty.
                  Metodologia jest taka sama. Czasami więc się unoszę bo chciałbym przynajmniej
                  jednego uratować. Jeżeli Cię uraziłem, to przepraszam. Postaram się nie używać
                  ostrych stwierdzeń. Ale chciałbym abyś sam przeanalizował niektóre wątki tego
                  forum. Obiektywnie, bez emocji. Jeżeli się da. Chciałbym ostrzec wszystkich
                  którzy wierzą, że PIS, a raczej Kaczyńscy chcą dobrze. Chyba, że ktoś chce mnie
                  przekonać prawdziwymi argumentami. Może zmienię wtedy zdanie.
                  • Gość: Martini Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: *.171.240.26.dsl.crowley.pl 17.10.07, 15:12
                    Przyłączam się. Też czekam na prawdziwe i szczere argumenty, a nie
                    oparte na retoryce. Do tej pory nikt taki nie pojawił się.
                  • Gość: trick Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 17.10.07, 15:17
                    "Postaram się nie uźywać ostrych stwierdzeń".Przeanalizuj te słowa w
                    kontekscie swoich wywodów i arumentacji.A zatem musisz być pod
                    autokontrolą, aby jad i nienawiść do czlowieka myślącego inaczej,
                    wychowanego w duchu innych wartośći -nie wypełzły na forum ? I tY
                    uważasz,ze masz moralne prawo aby oceniać poglądy i postawy INNYCH ?
                    Radziłbym skorzystać ze specjalistycznej porady.
                    • Gość: ceramica Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: *.153.udn.pl 17.10.07, 15:29
                      trick, sądzę, że tak. Mam takie prawo. A ty chcesz bozbawić mnie tych praw?
                      Prawa do wypowiedzi? Podyskutujmy na argumenty. Chcesz debaty?
                    • Gość: trick Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 17.10.07, 15:41
                      Nie dyskutuję z ludzmi, którzy mówiąc kolokwialnie naczytali się
                      ksiązek,broszurek skryptów i ulotek, zas sami nie są zdolni do
                      żadnych przemyśleń ,bo nie mają szerokich horyzontów ,logicznego
                      myślenia i doświadczeń, no może poza jedną jakąs dziedziną,a to ciut
                      za mało.Nawet z PANa TUSKA wychodzi DYZMA,co fantastycznie obnażył
                      Pan z FILIPIN.
                      • Gość: Martini Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: *.171.240.26.dsl.crowley.pl 17.10.07, 16:02
                        Najlepiej nic nie czytać, wtedy człowiek najlepiej rozwija się... Po
                        prostu najlepiej włączyć sobie Radio Maryja (chodzi mi tylko i
                        wyłącznie o odłam poświęcony polityce, bo do pozostałej działalności
                        rozgłośni nic nie mam) i słuchać instrukcji, bo ja tego inaczej nie
                        potrafię nazwać po wysłuchaniu kilku audycji.
                      • Gość: ceramica Re: irlandzki miraż -do ceramiki IP: *.153.udn.pl 17.10.07, 21:33
                        Gość portalu: trick napisał(a):
                        > Nie dyskutuję z ludzmi, którzy mówiąc kolokwialnie naczytali się
                        > ksiązek,broszurek skryptów i ulotek, zas sami nie są zdolni do
                        > żadnych przemyśleń ,bo nie mają szerokich horyzontów ,logicznego
                        > myślenia i doświadczeń, no może poza jedną jakąs dziedziną,a to ciut
                        > za mało.Nawet z PANa TUSKA wychodzi DYZMA,co fantastycznie obnażył
                        > Pan z FILIPIN.

Sądzę, że w ogóle nie dyskutujesz z ludźmi. A czasami wartałoby. Jeżeli twoja
                        samotność produkuje tak logiczne i pełne horyzontów stwierdzenia jakie
                        przedstawiłeś to ja wolę czytać te swoje książki i broszurki. A tak pełne emocji
                        doświadczenie jakim jest przeczytanie twojej wypowiedzi doprowadziło mnie do
                        wstydu, że muszę się starać dosięgnąć twojego poziomu. Ale już wstaję...
    • Gość: azbck do pierdla z sawicka IP: *.chello.pl 18.10.07, 20:44
      te jej krokodyle lzy to zenada Pospolita Obluda niech gnije w
      pierdlu zycze tej bandytce przynajmniej 10 lat za kratami
      • Gość: Fix Re: do pierdla z sawicka IP: *.klc.vectranet.pl 18.10.07, 20:55
        Korupcja to nie bandytyzm. Ma prawo płakać, bo wie, że zrobiła źle i
        mocno się pogrążyła. Ale bądź uprzejmy i nie wyręczaj sądu. Nie jest
        jeszcze pewne czy ABW nie przekroczyła swoich uprawnień. Nie
        naśladuj Ziobry i nie osądzaj ludzi przed prawomocnym wyrokiem.
        • Gość: rysiek Re: do pierdla z sawicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:40
          kiedy sprawa z Sawicką wyszła na jaw to wyrzucono ją z PO. W oświadczeniu było
          mnie więcej tak, że nie ma dowodów ale oni ją wyrzucają. Skoro pan Tusk chciał
          dowodów to je dostał. Teraz PO jest obrażone, że społeczeństwo zobaczyło dowody.
          Q..a, o co chodzi temu Tuskowi ?
          Aha, jeszcze jedno. Panie Tusk, rodzina pańskiej żony pochodzi z podkieleckiej
          wsi a nie z Kielc. Czego się wstydzić ?
      • Gość: ceramica Re: do pierdla z sawicka IP: *.153.udn.pl 18.10.07, 21:35
        Gość portalu: azbck napisał(a):

> te jej krokodyle lzy to zenada Pospolita Obluda niech gnije w
        > pierdlu zycze tej bandytce przynajmniej 10 lat za kratami

Właśnie o tej "chrześcijańskiej" postawie wyborców PISu chciałem powiedzieć. To
        jest właśnie sekta. To jest tylko wstęp, a czy następnym elementem tej
        nienawiści będzie formacja - brunatne koszule?
        • Gość: xyz Dobrze im dowaliłas ceramica!! IP: *.chello.pl 18.10.07, 21:45
          Rozwalimy w puch całe PIS, a komuchów z LiD-u i wsioków z PSL
          wyniesiemy na butach. Będziemy rządzić sami!
          • Gość: ceramica Re: Dobrze im dowaliłas ceramica!! IP: *.153.udn.pl 18.10.07, 22:06
            Gość portalu: xyz napisał(a):

> Rozwalimy w puch całe PIS, a komuchów z LiD-u i wsioków z PSL
            > wyniesiemy na butach. Będziemy rządzić sami!

Jesteś chory jak PIS. Pieprzę rządzenie. chcę żyć w kraju rządzonym przez
            mądrych i światłych ludzi. Ale to nie wystarczy. Muszą być dobrymi
            organizatorami. Uczciwi, ale i konsekwentni. Muszą mnieć program dla wszystkich
            Polaków, nie tylko rydzykowych. Aby nie było tak małych ludzi w państwowych
            instytucjach jak prezes radia K. Jak taki będzie PIS w przyszłości to zagłosuję
            na to ugrupowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka