Dodaj do ulubionych

KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 12:54
Wiecie kiedy zaczną budowac ten supermarket
Obserwuj wątek
    • Gość: msz Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.gazeta.pl 17.12.01, 13:14
      A co to wogóle jest ten GAMMVERT?
      • Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 13:19
        to ten market ktory ma stąnąc kolo makro z art.ogród i dom
    • Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 11:02
      No i nadal nic sie nie dzieje....
      • Gość: nube Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 15:15
        Niestety, muszę Cię rozczarować. W najbliższym czasie firma nie przewiduje
        budowy w Kielcach tego sklepu. Powodem jest panująca recesja i obawa GV co do
        powodzenia inwestycji. Pozostaje nam tylko czekanie.

Pozdrowienia
        nube
        • Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 23:21
          W sierpniu 2003 konczy im sie waznosc pozwolenia na budowe.
          A skad masz takie inormacje??
          • Gość: nube Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 13:33
            Mój znajomy ma kontakt z przedstawicielami tej firmy.

nube
            • Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 17:40
              to spytaj jak mozesz czy wogole maja zamiar :)
              • Gość: nube Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 18:30
                Z tego co wiem, to chcą, ale wolą przeczekać recesję.

Firma ma przedstawiciela w Kielcach:
                Gamm vert Polska Sp. z o.o.
                ul. Domaszowska 140
                Kielce
                tel. 368-11-00/01

Nie wiem czy te dane są aktualne.

nube
                • Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 19:23
                  ja mysle ze ta budowa jest dobrym pomyslem dlatego ze w okolicy jest makro i
                  powstaje wiele roznych obiektow,salony samochodowe,niedaleko CTK,duzo sklepow z
                  dachowkami...
                  A co ten przedstawiciel robi??
                  Jakby mial projekt tego budynku (bo ja mam troche niewyrazny) to moglby mi
                  przeslac...
                  heh
                  • Gość: nube Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 21:24
                    Gość portalu: jurek napisał(a):

> A co ten przedstawiciel robi??

Może czeka na koniec recesji ;-).

> Jakby mial projekt tego budynku (bo ja mam troche niewyrazny) to moglby mi
                    > przeslac...
                    > heh

Dlaczego nie spróbujesz? Może się ockną z tego odrętwienia i zaczną coś robić,
                    gdy zobaczą, że ktoś się tym interesuje.

nube
                    • Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 10:12
                      jesli bede zdesperowany to zadzwonie :)
                      chyba juz niedlugo...
                      • Gość: nube Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 10:41
                        Powodzenia!

nube
                        • Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 11:23
                          Dzieki!!
      • Gość: nube Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 18:16
        Dobre wieści: Gamm vert ma ruszyć z budową w przyszłym roku na przełomie marca
        i kwietnia.
        Trochę cierpliwości i może się doczekamy.

Pozdrowienia
        nube
        • Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 19:24
          mam nadzieje ze tak bedzie... :)
          A skad te informacje??
          • Gość: nube Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 19:33
            Od już w/w znajomego, który ma znajomego przedstawiciela.

nube
          • drs Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT 19.11.02, 19:39
            Gość portalu: jurek napisał(a):

> mam nadzieje ze tak bedzie... :)
            > A skad te informacje??
            Jurku,ale dlaczego tak Ci zalezy na tym Gammavercie.Przecieze tego typu
            marketow już dosyć/w OBI chyba tez jest dział z akcesoriami ogrodowymi i
            roślinnością/.Czy ta hipermarketomania to jedyny słuszny kierunek rozwoju
            Kielc.Może pora na jakieś bardziej konkretne inwestycje ,które zmniejszyłyby
            bezrobocie tak wysokie w Kielczech.Może jakis park technologiczny.Moze jakaś
            babryka TOYOTY lub Citroena.To byłaby machina rozwojowa.Powstanie kolejnego
            hipermarketu jaki by nie był nie rozwiazuje problemu Kielc i okolic.
            • Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 19:46
              Osobosice uwazam ze ten obiekt bardzo pasuje do okolicy gdyz jest tam makro,
              salony samochodowe i wiele firm(szczegolnie z pokryciami dachowymi) i ta czesc
              miasta ktora nie jest za piekna nabiera zycia.Market jest takze ciekawy pod
              wzgledem architektoniczicznym,a poza tym mysle ze jest cos w tym ze inwestor
              planuje wejscie do Polski inwestycją akurat w naszym miescie,byc moze bedzie
              sie to wiazalo z ulokowaniem siedziby firmy własnie u nas,a to byloby korzystne
              dla Kielc.
              • drs Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT 19.11.02, 19:49
                No chyba ,że tak.
            • Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 19:49
              drs napisał:
              > Może jakis park technologiczny.Moze jakaś
              > babryka TOYOTY lub Citroena.To byłaby machina rozwojowa.Powstanie kolejnego
              > hipermarketu jaki by nie był nie rozwiazuje problemu Kielc i okolic.
              Oczywiscie ze mile nawet bardzo mile widzialbym jakas fabryke,a z tego co
              czytalem p.Lubawski zapowiedzial,ze ma inwestora ktory moze ja w Kielcach
              wybudowac,wiec licze na to ze tak sie stanie.
              Fabryki oczywiscie tylko na obrzezach miasta,przynajmniej tak mi sie wydaje,ze
              tak powinno byc.
    • Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 18:12
      Ciekawe jak tam sie sprawy maja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka