Gość: jurek IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 12:54 Wiecie kiedy zaczną budowac ten supermarket Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: msz Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.gazeta.pl 17.12.01, 13:14 A co to wogóle jest ten GAMMVERT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 13:19 to ten market ktory ma stąnąc kolo makro z art.ogród i dom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 11:02 No i nadal nic sie nie dzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 15:15 Niestety, muszę Cię rozczarować. W najbliższym czasie firma nie przewiduje budowy w Kielcach tego sklepu. Powodem jest panująca recesja i obawa GV co do powodzenia inwestycji. Pozostaje nam tylko czekanie. Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 23:21 W sierpniu 2003 konczy im sie waznosc pozwolenia na budowe. A skad masz takie inormacje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 13:33 Mój znajomy ma kontakt z przedstawicielami tej firmy. nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 17:40 to spytaj jak mozesz czy wogole maja zamiar :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 18:30 Z tego co wiem, to chcą, ale wolą przeczekać recesję. Firma ma przedstawiciela w Kielcach: Gamm vert Polska Sp. z o.o. ul. Domaszowska 140 Kielce tel. 368-11-00/01 Nie wiem czy te dane są aktualne. nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 19:23 ja mysle ze ta budowa jest dobrym pomyslem dlatego ze w okolicy jest makro i powstaje wiele roznych obiektow,salony samochodowe,niedaleko CTK,duzo sklepow z dachowkami... A co ten przedstawiciel robi?? Jakby mial projekt tego budynku (bo ja mam troche niewyrazny) to moglby mi przeslac... heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 21:24 Gość portalu: jurek napisał(a): > A co ten przedstawiciel robi?? Może czeka na koniec recesji ;-). > Jakby mial projekt tego budynku (bo ja mam troche niewyrazny) to moglby mi > przeslac... > heh Dlaczego nie spróbujesz? Może się ockną z tego odrętwienia i zaczną coś robić, gdy zobaczą, że ktoś się tym interesuje. nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 10:12 jesli bede zdesperowany to zadzwonie :) chyba juz niedlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 10:41 Powodzenia! nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 11:23 Dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 18:16 Dobre wieści: Gamm vert ma ruszyć z budową w przyszłym roku na przełomie marca i kwietnia. Trochę cierpliwości i może się doczekamy. Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 19:24 mam nadzieje ze tak bedzie... :) A skad te informacje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 19:33 Od już w/w znajomego, który ma znajomego przedstawiciela. nube Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT 19.11.02, 19:39 Gość portalu: jurek napisał(a): > mam nadzieje ze tak bedzie... :) > A skad te informacje?? Jurku,ale dlaczego tak Ci zalezy na tym Gammavercie.Przecieze tego typu marketow już dosyć/w OBI chyba tez jest dział z akcesoriami ogrodowymi i roślinnością/.Czy ta hipermarketomania to jedyny słuszny kierunek rozwoju Kielc.Może pora na jakieś bardziej konkretne inwestycje ,które zmniejszyłyby bezrobocie tak wysokie w Kielczech.Może jakis park technologiczny.Moze jakaś babryka TOYOTY lub Citroena.To byłaby machina rozwojowa.Powstanie kolejnego hipermarketu jaki by nie był nie rozwiazuje problemu Kielc i okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 19:46 Osobosice uwazam ze ten obiekt bardzo pasuje do okolicy gdyz jest tam makro, salony samochodowe i wiele firm(szczegolnie z pokryciami dachowymi) i ta czesc miasta ktora nie jest za piekna nabiera zycia.Market jest takze ciekawy pod wzgledem architektoniczicznym,a poza tym mysle ze jest cos w tym ze inwestor planuje wejscie do Polski inwestycją akurat w naszym miescie,byc moze bedzie sie to wiazalo z ulokowaniem siedziby firmy własnie u nas,a to byloby korzystne dla Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 19:49 drs napisał: > Może jakis park technologiczny.Moze jakaś > babryka TOYOTY lub Citroena.To byłaby machina rozwojowa.Powstanie kolejnego > hipermarketu jaki by nie był nie rozwiazuje problemu Kielc i okolic. Oczywiscie ze mile nawet bardzo mile widzialbym jakas fabryke,a z tego co czytalem p.Lubawski zapowiedzial,ze ma inwestora ktory moze ja w Kielcach wybudowac,wiec licze na to ze tak sie stanie. Fabryki oczywiscie tylko na obrzezach miasta,przynajmniej tak mi sie wydaje,ze tak powinno byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: KIEDY ZACZNĄ BUDOWAC GAMMVERT IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 18:12 Ciekawe jak tam sie sprawy maja... Odpowiedz Link Zgłoś