Gość: Fix IP: *.klc.vectranet.pl 23.10.07, 08:26 jest rozbrajająca, PiS przegrało wybory, ale on i tak mówi, że wygrali. "Przegralismy bitwę, ale wygralismy wojnę" Jaką wojnę on wygrał? kto zgadnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zadowolony Re: Przewrotność kaczyńskiego.... IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.10.07, 08:29 Nadkruszył beton ,taki jak ty, co graniczyło z CUDEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fix Re: Przewrotność kaczyńskiego.... IP: *.klc.vectranet.pl 23.10.07, 08:37 O jakim betonie ty piszesz? Gdzie dostrzegasz tę postępowość Kacz, czy w nawiązywaniu do metod czekistów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Przewrotność kaczyńskiego.... IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.10.07, 08:43 Jaki sens ma rozmowa z kimś kto zastygł jak lawa i urabia rzeczywistośc w swoim tyglu,nie wychodząc z utrwalonego schematu myślenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fix Re: Przewrotność kaczyńskiego.... IP: *.klc.vectranet.pl 23.10.07, 08:51 Duża część społeczeństwa Polski i Europy odetchnęła po utracie władzy przez Kaczyńskiego, czy ci to nie daje coś do myślenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Przewrotność kaczyńskiego.... IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.10.07, 09:04 Daje, Kazdy ma swój interes oczywiście. Ci co odetchnęli to SAMARYTANIE ? To czemu od tylu lat miliony Polaków żyją w upodleniu i poniżeniu najpierw przez obcą władzę i ich namiestników, a teraz rodzimych oligarchów ? Duża częśc społeczeństwa tj. młodzież ,która nie ma zielonego pojęcia o poltyce postawiła po prostu jak na loterii, bo jej obiecano LEPSZE ŻYCIE,taki słodki lizaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głosowałem na PO przewrotność i brak klasy kaczego paranoika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 13:42 A kaczyński jaką miał propozycję dla młodych??? Podsłuchy? Deubekizację? Szerzenie nienawiści? Myślisz pisowcu, że tego ludzie potrzebują? Że przeszłość jest ważniejsza od przyszłości? Pozdrawiam, "Człowiek z szerokiego frontu przeciwko kaczkom" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: przewrotność i brak klasy kaczego paranoika IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.10.07, 14:28 Kazdy człek,przeciętnie mądry ,nawet bez wykształcenia ,wie że na trzęsawisku nie da się zbudować nawet szałasu.Z poważaniem dla wszystkich obdarzonych intelektem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głosowałem na PO Re: przewrotność i brak klasy kaczego paranoika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 14:40 Otóż to, kaczyński jest mistrzem w robieniu trzęsawiska z Polski. Budować to on umie przy pomocy walki z mitycznym układem zamiast przy pomocy cegieł:) Nieudacznik bez prawa jazdy i konta bankowego, mieszkający z mamusią miał być dalej premierem mojego kraju? Kpina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty duck Re: przewrotność i brak klasy kaczego paranoika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 17:55 Ale ci coś zabełtało błękit w głowie! Pewnie Twój idol nikczemnego wzrostu i takiegoż charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi 134 219 81 static.kielce msk pl, trik, patri, zado IP: *.chello.pl 23.10.07, 18:35 ..zadowolony, haha, itd Toż twój opis jak ulał pasuje do Kaczyńskich i ich przyd....asów:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny na zapas Re: 134 219 81 static.kielce msk pl, trik, patri, IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.10.07, 19:03 Dzięki ci światły człeku za ten post.To wielki zaszczyt zobaczyć swój nick wsród innych,które kojarzą mi się pozytywnie.Szczytem szczęścia byłaby jednak nominacja na przydupasa Wielkich Patrotów /mam tylko cimoszki(:/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x PiS nie powiedział jeszcze ostatniego słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 15:38 Sądzę, że już po dwóch latach poparcie PO spadnie na tyle, że w następnych wyborach PiS wygra bez problemu, bo żadnej Irlandii oczywiście u nas nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha fantasmagorie ??? IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.10.07, 15:48 zamiast wprowadzać zmiany umożliwiające powrót ludzi do domu, myśla nad zmianą... ustroju na ..kanclerski.Raczej szykuje się prusolandia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fix Re: fantasmagorie ??? IP: *.klc.vectranet.pl 23.10.07, 15:57 jak widac z dyskusji, w Polsce jest najwięcej lekarzy i wróżbitów. Podajcie adres, chcę wygrać w toto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha więcej czytać, mniej pisać IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.10.07, 16:05 Jakich wrózbitów???? Przeczytaj sobie wywiad na WP z Gowinem. Nie płacą za czytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś