Dodaj do ulubionych

Nowa kawiarenka ze świetną kawą na ul. Małej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 10:08
Znalazłem super nowe miejsce do wypicia świetnie smakującej kawy w Kielcach w
Kawiarni EGO przy ul. Małej 5 w bramie naprawdę fajne miejsce super domowy i
przytulny wystrój małej kawiarenki polecam warto tam wypic kawę
Obserwuj wątek
    • Gość: No name Re: Nowa kawiarenka ze świetną kawą na ul. Małej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 10:09
      Tak byłam tam wczoraj ze znajomymi też jest tam świetna herbata tez polecam
      fajne miejsce
      • hamsterek Re: Nowa kawiarenka ze świetną kawą na ul. Małej 01.08.03, 10:14
        No i po co było 2 razy pisać to samo ofermo ??:-)) I to jeszcze udając 2 różne
        osoby, a tu IP to samo i nawet czas wysłania obu postów.
        • r_z Re: Nowa kawiarenka ze świetną kawą na ul. Małej 01.08.03, 15:40
          Ciekawe, że od momentu jej urządzenia do otwarcia minął chyba z rok. Zagladałem
          tam czasem bo lubię chodzić po podwórkach - wystrój miała już gotowy dawno
          temu, potem uschły kwiaty w doniczkach no a teraz nagle wreszcie
          się "objawiła":)
          pozdr rz
      • Gość: Jakub To były ogłoszenia płatne IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 10:14
        :)
        • Gość: iza Re: To były ogłoszenia płatne IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 20:58
          To trwało tak długo bo właściciel to straszny kręt i pazur. W dodatku głupi co
          widać po tej nieprzemyślanej "reklamie".... A w herbacie pływa kamień z
          czajnika ...
          • Gość: IP jest dla zmyły Re: To były ogłoszenia płatne IP: 80.50.23.* 05.08.03, 17:59
            Gość portalu: iza napisał(a):

> To trwało tak długo bo właściciel to straszny kręt i pazur. W dodatku głupi
            co
            > widać po tej nieprzemyślanej "reklamie".... A w herbacie pływa kamień z
            > czajnika ...

Po pierwsze to nie ma tam czajnika, a po drugie to sama przemyśl to co piszesz
            o innych. Pozdrawiam, współwłaściciel.
            • Gość: iza Re: To były ogłoszenia płatne IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 21:17
              Gość portalu: IP jest dla zmyły napisał(a):

> Gość portalu: iza napisał(a):
              >
              > > To trwało tak długo bo właściciel to straszny kręt i pazur. W dodatku głup
              > i
              > co
              > > widać po tej nieprzemyślanej "reklamie".... A w herbacie pływa kamień z
              > > czajnika ...
              >
              > Po pierwsze to nie ma tam czajnika, a po drugie to sama przemyśl to co
              > piszesz
              > o innych. Pozdrawiam, współwłaściciel.

Z czajnikiem to był żart , myślę jak najbardziej stosowny jako , że napisany w
              odpowiedzi na te fałszywe autoreklamowe posty.
              A co do przemyślenia , to przemyślałam zanim napisałam. Chcesz żebym tu
              napisała że mam rację i poparła to faktami?
              W pewnej regionalnej gazecie mogą na temat dużo powiedzieć i z tego co wiem nie
              jest ona jedyną która miała wątpliwą przyjemność współpracy z (.....).
              Pamiętaj , to są niestety Kielce, tu zawsze trafisz na kogoś kto coś o kimś
              wie , więc wybielanie się na siłę nie skutkuje.

• Gość: dla zmyly Re: To były ogłoszenia płatne IP: *.radiotak.com.pl 09.08.03, 22:48
                ...
                > A co do przemyślenia , to przemyślałam zanim napisałam. Chcesz żebym tu
                > napisała że mam rację i poparła to faktami?
                > W pewnej regionalnej gazecie mogą na temat dużo powiedzieć i z tego co wiem
                nie
                >
                > jest ona jedyną która miała wątpliwą przyjemność współpracy z (.....).
                > Pamiętaj , to są niestety Kielce, tu zawsze trafisz na kogoś kto coś o kimś
                > wie , więc wybielanie się na siłę nie skutkuje.
                >
                ...chyba mylisz osoby droga kolezanko..., jezeli jestes "gazeciarą" to
                spotykamy sie dosc czesto! pozdrawiam!
                • Gość: tza Re: To były ogłoszenia płatne IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 23:03

> ...chyba mylisz osoby droga kolezanko..., jezeli jestes "gazeciarą" to
                  > spotykamy sie dosc czesto! pozdrawiam!

"Gazeciarą"? To brzmi jak śmieciarą :)
                  Ale niech Ci będzie skoro i ty jesteś "gazeciarą". Czekamy na IP z Centralnego
                  Biura Śledczego ! :)
    • Gość: szprycha Re: Nowa kawiarenka ze świetną kawą na ul. Małej IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 02:20
      Gość portalu: Robi napisał(a):

> Znalazłem super nowe miejsce do wypicia świetnie smakującej kawy w Kielcach w
      > Kawiarni EGO przy ul. Małej 5 w bramie naprawdę fajne miejsce super domowy i
      > przytulny wystrój małej kawiarenki polecam warto tam wypic kawę

Kaśka to ty masz na imię Robi? Tak podejrzewałam , że jesteś facetem !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka