Dodaj do ulubionych

"urocza asystentka" Grela pnie się!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 08:43
Przed specjalizacją zrobi doktorat tak się stara! Chyba,że wcześniej Grelu
wyzionie duuuuucha....Ciekawe, czy w razie co, wózeczek też tak pięknie będzie
popychała - oczywiście z Grelem. Na razie pogoniła Błaszkiewicza i doi obiema
rączkami Grela. Greeeeelu gaaaazu!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jozek Re: "urocza asystentka" Grela pnie się! IP: *.chello.pl 03.12.07, 09:57
      która asystentka? ta chuda, brzydka?? a niech jej będzie....
    • Gość: prosiak Re: "urocza asystentka" Grela pnie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 10:48
      Chudaaaa?...
      Nie dla mnie...
      Tak wogóle...na cięzkie szasy...lepsze są tłuściutkie.
      • Gość: viva Re: "urocza asystentka" Grela pnie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 12:36
        Szkoda tego Grela."Asystentka" wydoi,wykorzysta,zdobędzie pozycję i
        uniezależnienie i zostawi bidoka dla młodszego,mającego większą kasę
        i pozycję.Oj,Grelu, ale dałeś się wymanewrować!
        • Gość: dziunia Re: "urocza asystentka" Grela pnie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 15:53
          Grelu bidoku namiastki Dziuby się zachciało? nie ten sort chociaż podobny typ.
          Tetryku ona ma prawie tyle lat co twoja corka!
        • Gość: bodo Re: "urocza asystentka" Grela pnie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 16:02
          Nic nie wiecie! Już ślub w planach! WAL Anka przejdziesz po trupie. On przecie
          słabowity uda CI się! Reszta będzie TWOJA! Pozbyłaś się męża jeszcze tylko
          dzieci Grela i będziesz wygrana! Do boju!
          • Gość: kermit Re: "urocza asystentka" Grela pnie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 10:46
            zazdrośc was zjada pztrzac na szczesice innych... w tym szpitalu
            bylo juz wiele romansów-slynne ordynatora Andrzeja z dzubą (kiziek
            zrób mi kaawy) potem z Asia (jakie piekne skarabeusze)i.itd ,
            Maciej, Gawlik tez kochliwi i co z tego? Niech se zyja. A może to
            prawdziwa milośc? Zreszta pani. J. tez chorowita- ten kregosłup.
            • Gość: lalunia Re: "urocza asystentka" Grela pnie się! IP: *.chello.pl 04.12.07, 11:49
              zawsze pałałam miłościa do literatury,i nawet mam poczucie minięcia
              się z powołaniem.Wpadlam więc na doskonały pomysł -napisze książkę -
              roboczy tytuł-"Romanse na Prostej"(ale się będzie działo!!!!)
            • Gość: edek Re: "urocza asystentka" Grela pnie się! IP: *.chello.pl 04.12.07, 11:50
              cha cha cha-będą się razem wozić na wózkach
    • Gość: gramocząsteczka zazdrośnicy:-(((( IP: *.chello.pl 04.12.07, 13:36
      Widzę, że zwolenniczki ( część na pewno przeszła przez ramiona...) dr Św. nie
      mając argumentów za swoim pupilem zaczęła atakować innych.
      Nie ładnie zazdrościć komuś figury (ta kobieta jest najzwyczajniej szczupła i
      zgrabna!!!!). Jak Ci zazdrość to odchudź się.
      Dziwne dla was też, że ktoś może być miły??????
      Jeżeli chodzi o prywatne życie to może zajmijcie się swoim ( jeżeli je macie).
      • Gość: Robert Dziwki trzeba tępić IP: *.chello.pl 04.12.07, 17:43
        które chcą robić karierę dupą a nie głową
        • Gość: sara Re: Dziwki trzeba tępić IP: *.chello.pl 05.12.07, 08:48
          oj człowieku-to by trzeba pozawalniać przynajmniej polowę kobiet na
          stołkach.wiem co mówię.
        • Gość: gramocząsteczka Re: Dziwki trzeba tępić IP: *.chello.pl 05.12.07, 08:55
          Robercie (??????) widzę, że ZNASZ się na kur..twie!!!Brawo! Z autopsji???? A co
          z plotkowaniem???? To dopiero forma kur..twa!!!
          A jak łatwo to robić anonimowo, prawda????
          Jak ktoś jest ładniejszy od kogoś, jak mu się w pracy jakoś układa to od razu
          dziwka.
          Najbardziej mnie zastanawia, że była pani G. nie "przeżywa" tak sprawy jak grube
          rury ze szpitala.
          • Gość: bodo Re: Dziwki trzeba tępić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 09:23
            Miła, sympatyczna? To bluszcz bez jajników i bez JAJ. Dobrana para -bez jajeczna.
            • Gość: gramocząsteczka bodo..... IP: *.chello.pl 06.12.07, 11:13
              Czy ci to pasuje czy nie jest miła, grzeczna, uczynna, ładna i zgrabna.
              Twoja zawiść świadczy tylko o tobie!! ( zazdrość jak nic!!!!).
              A najlepiej to przypie...l się do swojej rodziny, przebadaj im jaja i jajniki i
              pisz na forum ile chcesz.
              Zastanawia mnie tylko skąd się biorą takie gnidy jak T Y !!!!??????
              • Gość: białogwardzista Re: bodo..... IP: *.spray.net.pl 06.12.07, 13:44
                Z Ostrowca się biorą, z Ostrowca:)
              • Gość: bodo Re: bodo..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 17:45
                oj nie mogę przebadać... bo boli mnie paluszek. Grela nie, prawdopodobnie
                szuka, szuka dochodzi już prawie do krtani a jajników niet! I ten
                zapaszek....BRUDASEK?
    • anetaa77 Super lekarz i jego asytentka 06.12.07, 12:25
      Dajcie już im spokój, to zaczyna być nudne.
      • pies.na.swinie Re: Super lekarz i jego asytentka 06.12.07, 16:36
        G.Świerzb jest bezrobotny i nie ma już szpitala w którym by nie pytał o robotę.Uprawia więc w wolnych chwilach swoje hobby czyli podperdala swoich kolegów na forum i na mieście.Miał wizję że zostanie po wyborach posłem,ale było jak zwykle.Zostaje pisanie na forum i obrabianie 4liter kolegów.To charakter.
        • Gość: wiolonczelina Re: Super lekarz i jego asytentka IP: *.klc.vectranet.pl 03.01.08, 15:12
          haha i kto to pisze,że nie ma świercz miejsca w szpitalach...ciekawe
          co będziecie pisać jak wróci na prostą? a odnośnie romansu Grela to
          trafił dobrze oboje coś mają z głową? zamiast leczyć i dbać o
          pacjentów to chodzą po korytarzach i hmmm...a co robi jeszcze Gawlik
          na Prostej...haha asystuje młodej parze tylko i za to szpak mu
          płaci...gdzie ta gospodarność panie Szpak..a moze i pan pofruwa nad
          nimi
          • Gość: gramocząsteczka Re: Super lekarz i jego asytentka IP: *.chello.pl 05.01.08, 20:51
            Posty ludzi pokroju wiolonczeli i niektórych z początku wątku, sprawiają, że na
            samą myśl o dr Ś. chce mi się rzygać.
            Jeśli on ma takich zwolenników to wyrazy współczucia:-((((
            (zakładając, że to nie on pisze, to najzwyczajniej niedźwiedzia przysługa):-(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka