Gość: jasminaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 11:29 Czy w Kielcach mam szansę znaleźć pracę jako dekorator? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szopkarz roczny. Re: dekoratoR IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.12.07, 04:19 Mozna, jedynie jako dekorator szopek z rogacizna zywa i nieozywiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: .zostan poslaem ..bez wzg.na swa moralnosc ! IP: *.dsl.bell.ca 15.12.07, 18:48 ...a nie msz szans zostac poslem w swoim regionie....? ...teraz po po kupieniu posla przez nowy rzad ...podwyzce 2.000/m maja 14.000 do reki ____________________________________________________________________ Posłowie, którzy odeszli z PiS - Polaczek, Kazimierz Ujazdowski, Paweł Zalewski, Piotr Krzywicki - zapowiadają, że mandatów poselskich się nie zrzekną. (bart) ____________________________________________________________________ ....no nie !....z taka moralnoscia...?( a wjechalismy do sejmu na kredyt zaufania pobrany w PiSie...)...warto wytrwac do konca kadencji za 14.000...chocby miano nas okrzyknac ...ostatnimi wieprzami...to ku.. malpy - nie ludzie...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CardynalskiOjtek zapraszamy do PSS Społem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 18:22 jest praca od ręki Odpowiedz Link Zgłoś
ana.ana.ana Re: zapraszamy do PSS Społem 16.12.07, 13:00 Czy z tym Społem to oby napewno?? Odpowiedz Link Zgłoś