Gość: Miśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 18:16 Mam takie pytanko, jaki internet bezprzewodowy obejmuje osiedle Czarnów? Dokładnie chodzi mi o ul.Szkolną. Mam zamiar się tam przeprowadzić i nie wiem jaki internet będę mogła tam mieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szefo z centrum! Re: Czarnów - internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 18:33 Nieeeeeee! To z Czarnowa włażą tutaj nieudaczniki i spamują, jak to im źle! To getto nie powinno mieć dostępu do internetu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czarnów - internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.08, 20:08 to sie pokazaleś kulturka nie grzeszysz a pewnie tam mieszkasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Czarnów - internet IP: *.chello.pl 05.01.08, 21:02 Na Czarnowie to by się przydała izba wytrzaźwień i policyjna izba dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefo z Centrum Re: Czarnów - internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 21:58 A pewnie ty mieszkasz na Ślichowicach i myślisz, że w czymś jesteś lepszy od tych z Czarnowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Czarnów - internet IP: 194.107.124.* 27.01.08, 11:09 itfutura powinna tam mieć zasięg. www.itfutura.com Odpowiedz Link Zgłoś