liderka3 06.02.08, 20:08 I co o nim sądzicie? Słyszałam pare pozytywnych opinii na jego temat ale wole się upewnić. Co o nim sądziecie? Warto wybrać się do niego ze swoją pociechą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceberka Re: Pediatra dr Domagała - czy znacie? 06.02.08, 21:39 hej, ja miałam z nim kontakt ze 3 lata temu, wtedy jeszcze przyjeżdżał do domów, teraz juz chyba nie. Na pewno jest dobrym lekarzem, znam go z polecenia, ja równiez przekazałam jego numer koleżankom i rodzinie, nie słyszałam negatywnych opinii na jego temat. Miły ,tylko trochę zbyt zaganiany :-), i często stanowi to problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalka To najlepszy pediatra jakiego poznałam - 07.02.08, 09:45 przyjeżdżał do moich wnuków przez 6 lat, owszem zaganiany ale chyba dlatego że jest po prostu dobrym lekarzem. Ma znakomity kontakt z dziećmi i jego diagnozy oraz terapia są na 100 dobre i skuteczne. Dodam że nie szafuje antybiotykami jak niektórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalka111 Re: Pediatra dr Domagała - czy znacie? 11.02.08, 11:56 ja osobiscie moge polecic dr.Bożęcka,sympatyczna,dojezdza na domowe wizyty,sprawdzaja sie jej diagnozy i nie bierze duzo za wizyte.POlecam Odpowiedz Link Zgłoś
waszahanusia Re: Pediatra dr Domagała - czy znacie? 17.02.08, 21:27 Ja chodziłam do niego z moja córcią na poczatku. Ale nie oglada dizeciaków dokładnie, w Bilczy jest masówka, nie mozna z nim porozmawiac, bo juz następne dizecko obrabia!!! Poza tym srednio miłe panie pielęgniarki. Przepisałam sie do innej przychodi. Jak dla mnie przereklamowany Odpowiedz Link Zgłoś
jamsee Re: Pediatra dr Domagała - czy znacie? 19.02.08, 20:57 bywam u niego z dziećmi, ponieważ jest to mój lekarz rejonowy; rzeczywiście zabiegany i, jeżeli będziesz chciała porozmawiać na inny temat niż aktualna choroba dziecka, może Cię krótko 'zbyć'; moim dzieciakom pomaga, chociaż raz przepisał miesięcznemu dziecku maść sterydową; zamiast niej dałam krem emolium (problem był z krostkami na buzi) i pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
gosi_a_28 Re: Pediatra dr Domagała - czy znacie? 01.03.08, 17:56 ZDECYDOWANIE NIE POLECAM! Domagała leci na opinii a ta teraz się zmienia na gorszą. Dużo pacjentów już się na nim poznało i już go nie odwiedza. Między innymi i ja do nich należę. Gdy wyjechał na urlop wezwałam do córeczki dr. Chamerską i co się okazało?? Córka miała szmer na sercu który został zdiagnozowany jako wada serca. Zarówno dr. Chamerska jak i dr. kardiolog były zdziwione że wcześniej nikt tego nie wykrył. Nic w tym dziwnego. Domagała wpadał jak po ogień!! Szybkie badanko podczas gdy dziecko darło się w niebogłosy bo nie miał czasu żeby je do siebie przekonać. Byłam w szoku gdy p[rzyjechała do nas pani doktor!! Co za odmiana!! Zaczęła od przekonania do siebie córki a dopiero potem na spokojnie ją DOKŁADNIE zbadała. Był też czas żeby spokojnie porozmawiać z lekarzem i o wszystko się zapytać. Więc zdecydowanie nie dla Domagały!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosi_a_28 Re: Pediatra dr Domagała - czy znacie? 01.03.08, 18:04 Zapomniałam jeszcze że przepisywał mojej małej maść do pupy z kwasem bornym. Używałam jej po każdej zmianie pieluchy, dopiero potem dowiedziałam się jakie to świństwo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miska71 Re: Pediatra dr Domagała - czy znacie? 27.03.08, 12:11 Popieram hanusie i gosie - przereklamowany. Z mala jezdzilam do niego od urodzenia przez rok, lubilam go, jest b. mily, ma podejscie do dzieci, pamietal nas zawsze, pamietal imie malej ale to chyba najwazniejsze nie jest... w Bilczy jest totalna masowka, Domagala przyjmuje na 3 gabinety jednoczesnie, biega od dziecka do dziecka, nie sposob porozmawiac, zapytac o cokolwiek zwykle nie zdazylam a juz go nie bylo... synkowi szwagierki nie wykryl szmeru na serduszku... polecam dr Chamerska! Odpowiedz Link Zgłoś
mk271 Re: Pediatra dr Domagała - czy znacie? 27.03.08, 17:31 popieram poprzednicze. świetny lekarz ale mało się dowiesz bo zabiegany. jeśli prywatnie do dr Chamerska. My jeździmy także do dr Szeligi i dr Adamczyka ( na NFZ) Odpowiedz Link Zgłoś
anetaa77 Re: Dr Adamczyk 27.03.08, 19:40 Czy moze ktos był u tego dr na wizycie, chodzi mi o prywatna wizytę. Nie wiem nawet gdzie przyjmuje prywatnie. Polecono mi go jako dobrego neurologa dziecięcego. Odpowiedz Link Zgłoś
mk271 Re: Dr Adamczyk 28.03.08, 07:55 Państwowo przyjmuje w poliklinice na Wojska Polskiego. myśle że jak tam zadzwonisz to powiedzą ci więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
sumok0066 Re: Pediatra dr Domagała - czy znacie? 21.03.16, 11:51 Polecam dr Domagałę. Tutaj są namiary gdzie przyjmuje kcp.pl/lekarz/ewa-domagala/pediatra/raciborz/ . Ja byłam z niej bardzo zadowolona i mój syn także :) Odpowiedz Link Zgłoś