Dodaj do ulubionych

Super muza w MZK

IP: 213.199.193.* 21.08.03, 23:10
Dzisiaj o 12 w południe jechałem austobusem linii 47 na ślichowice! Jechałem
neoplanem nr boczny 302. Jak na przystanku pod dworcem kierowca otworzył
drzwi to odrazu usłyszałem muzę. Leciało RMF FM na prawie cały full. MZK
WYPAS POMYSŁ TAK TRZYMAĆ tylko żeby bilety były tańsze:)
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek Re: Super muza w MZK IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 12:32
      Byloby naprawde przyjemniej gdyby w autobusach leciala muzyka tak by mozna ja
      bylo dobrze slyszec.mozliwosc puszczenia muzyki na autobus jest nie tylko w
      niskopodlogowcach.Mozna ja takze puszczac w nowszych jelczach i ikarusach.Moze
      by zrobic jakas akcje,bo przeciez z muzyka jedzie sie o wiele lepiej.
    • Gość: bilet za 1,15 Czy podoba się wam pomysł aby w autobusach leciała IP: 213.199.193.* 24.08.03, 00:38
      muza? Wpisujcie TAK lub NIE
      • Gość: yanek Re: Czy podoba się wam pomysł aby w autobusach le IP: 213.199.193.* 24.08.03, 00:38
        TAK
        • Gość: zdichu TAK IP: 213.199.193.* 24.08.03, 00:39
          • Gość: ja Pewnie, że: TAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 00:43
            TAK, chcemy muzyczkę w drodze do pracy/szkoły/sklepu :-) I to nie tylko taką
            słyszaną w promieniu 1 metra od kabiny kierowcy...
          • zeluq Re: TAK 24.08.03, 02:12
            lubie ludzi, ktorzy sami ze soba rozmawiaja hehe
            • Gość: dejtrejder NIENAWIDZE KANARÓW AUTOBUSOWYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 01:46
              Obojętne czy muzyka lecieć będzie czy nie ja biletów kasował nie będę!!!
              Autobusy jeżdżą niepunktualnie, więc nie należy się opłata za bilet.
              Jak autobus spóźnia się 5 minut to ustanawiam karę- nie kasuje przez 3 lata
              biletów. I wszystkim radzę robić tak samo. Tylko nienormalni kasują bilety.
              Pozdrawiam wszystkich gapowiczów;-)))
              • Gość: w_t Re: NIENAWIDZE KANARÓW AUTOBUSOWYCH IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 13:48
                !! nie placisz - nie jedz !!
              • Gość: mały Re: NIENAWIDZE KANARÓW AUTOBUSOWYCH IP: 80.50.23.* 25.08.03, 14:52
                Gość portalu: dejtrejder napisał(a):

> Obojętne czy muzyka lecieć będzie czy nie ja biletów kasował nie będę!!!
                > Autobusy jeżdżą niepunktualnie, więc nie należy się opłata za bilet.
                > Jak autobus spóźnia się 5 minut to ustanawiam karę- nie kasuje przez 3 lata
                > biletów. I wszystkim radzę robić tak samo. Tylko nienormalni kasują bilety.
                > Pozdrawiam wszystkich gapowiczów;-)))

Jesteś oszustem, czyli przestępcą. Nie masz się czym chwalić.
                • Gość: dejtrejder Re: NIENAWIDZE KANARÓW AUTOBUSOWYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 18:02
                  Nie jestem ani oszustem ani przestępcą.
                  Ja po prostu uważam ,że za żle wykonaną usługę opłata się nie należy.
                  Wiele razy w godzinach wieczornych ŁOTRY się nie zatrzymują na przystanku,
                  notorycznie się spóźniają lub nie pojawiają się wcale. Mowa tu o autobusie nr
                  38 w którym takie jaja są na porządku dziennym.
                  Jak idzesz do restauracji i dostajesz danie z kiepem w środku to płacisz????
                  Więc mi gościu nie praw morałów o złodziejstwie.
                  Jadę kiedyś wymienionym autobusem autentycznie spóźnionym o 15 minut
                  celowo nie kasując biletu, wpadają kanary i prosto w oczy mi mówią ,że
                  ten pojazd przyjechał punktualnie. Ale wiejski prosty jełop ( bo tylko taki
                  zostaje kanarem) nie chciał wysiąść na przystanek i zobaczyć na rozkład jazdy
                  o której godzinie powinien przyjechać ww autobus.
                  MZK powinno być sprywatyzowane i odkomuszone z towarzyszy.
                  Prywatny właściciel szybciutko na pysk wywaliłby tych spóźnialskich kierowców.
                  Powinna być wolna konkurencja na tym gruncie. Wskazane jest aby właściciele
                  busów mogli wozić ludzi po mieście robiąc konkutencję komuszkom z MZK.
                  Nie chce się pracować to wyp... komuchy po zasiłek na Kolberga.
    • Gość: recep Re: Super muza w MZK IP: 80.48.149.* 24.08.03, 08:07
      Na razie wszystko fajnie, tylko jeśli MZK rzeczywiscie
      przymierzy się do wdrożenia takiego pomysłu w życie to okaże się, że musiałoby płacić tantiemy. I będzie po pomyśle.
    • Gość: pasażer Nic z tego!!! IP: 80.50.23.* 24.08.03, 08:15
      We wczorajszej Woborczej wypowiedział się w tej sprawie dyrektor z MPK.
      Ponieważ trzebaby płacić ZAIKS, to nie będzie muzyki w autobusach. Poza tym
      według pana dyrektora różne są gusta i muzyka nie każdemu by się podobała.
    • Gość: bigu Re: Super muza w MZK IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 16:55
      Tez jestem zdania ze przy muzyce jedzie sie przyjemniej i szybciej, bo mozna
      sie czyms zainteresowac, a nie bezczynnie gapic za szybe. Ciekawe jakie sa
      koszty dla ZAIKSu?czy na prawda nieosiagalne?
      PS.Tak na marginesie- przypomnialo mi sie jak czytalem "Metro" w Warszawie,
      gdzie ludzie skarzyli i narzekali na kierowcow tramwajow i autobusow ze
      puszczaja halas :D. Takze trzeba sie liczyc z faktem ze zawsze znajdzie sie
      ktos, komu ten pomysl sie nie spodoba. Pozdrowka i milego popoludnia!
      • Gość: Mareczek "Ja do lasu nie pojade....."-taki kawałek w 34:) IP: *.mancafe2.mancomplex.pl 25.08.03, 09:34
        Powaga jechałem 34 w kierunku dworca a z glosniczków saczyl sie taki kawalek
        typowo weselny.Nie moglem powstrzymac sie od smiacia :)
    • Gość: bigu MASAKRA... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 16:33
      wracalem dzis 39 z Paderewskiego na Swietokrzyskie. Co do muzy nie ma zbyt
      duzych zastrzezen- bo ja w wiekszosci autobusow wogole jej nie bylo, ale Ci
      ludzie! ja pierdziele! Czy oni sie nie myja?! Dawalo tak potem, ze glowa mala!
      Ja rozumiem ze jak jedzie sie na dzialke to w brudnych ciuchach, ale nie w
      takim smrodzie! Na milosc Boska! Kanary powinny takich wylapywac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka