tom1003 Młodzieżówka PiS "idea" w czyn zamienia 13.03.08, 23:35 Jak michnik z resztą idiotów dziennikarstwo uprawiali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Ogłoszenie z www.piskielce.com IP: *.aster.pl 14.03.08, 00:56 WIADOMOŚCI Z REGIONU KIELCE 13 Marca 2008 Nastąpiła Pomyłka Podczas Wysyłania Wiadomości do Gazety Wyborczej Chcieli byśmy nadmienić iż w związku z pomyłką przy przesłaniu tekstu go gazety wyborczej został pomylony tekst, który był pisany w pośpiechu w celu przedłożenia go osobie, która zajmuje się pismami do publikacji. Za zaistniałą sytuację serdecznie przepraszamy Podziękowanie Za Otrzymany Słownik Pragniemy Serdecznie Podziękować Za Otrzymany Słownik Ortograficzny Od Młodych Demokratów SŁOWNIK NIE POMÓGŁ :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuck Re: Ogłoszenie z www.piskielce.com IP: 81.219.210.* 14.03.08, 09:11 hahaha ;] fakt sprostowanie iście profesjonalne :D www.piskielce.com/ ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Młodzieżówka PiS "idea" w czyn zamienia IP: 92.10.22.* 14.03.08, 01:34 Pare bykow faktycznie jest. Ale zanim zaczniecie sie z taka satysfakcja z nich nasmiewac poczytajcie dokladniej teksty swoich kolegow z gazeta.pl. Tez powinniscie zatrudnic kogos do korekty, bo czasem szczeka opada... Odpowiedz Link Zgłoś
sleepingbyday Młodzieżówka PiS "idea" w czyn zamienia 14.03.08, 02:14 nie mogę naprawdę... to są jakieś kobiety przeciwne równouprawnieniu? już im się wszystko myli tym dzieciom. roumiem, że programowo walczą z feminizmem (takim się językiem posługują, że feminizm jest nacechowany negatywnie w narodzie), ale dlaczego z równouprawnieniem? te panie nie chcą niby prawa wyborczego, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Młodzieżówka PiS "idea" w czyn zamienia IP: 81.219.209.* 14.03.08, 21:11 Czepiata się, a sami pisać nie umieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sleepingbyday a jeszcze... 14.03.08, 02:15 dzięki dobrze dobranym paniom?? co casting robili na takie, co równouprawnienia nie chcą? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Młodzieżówka PiS "idea" w czyn zamienia 14.03.08, 07:06 A jak idzie im z czytaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Młodzieżówka PiS "idea" w czyn zamienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 08:54 Maj podział. Jeden czyta, drugi potrafi napisać, trzeci robi korekty. Specjalizacja, nowoczesny podział pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody_Człowiek Re: Młodzieżówka PiS "idea" w czyn zamienia IP: *.eranet.pl 14.03.08, 12:18 Kochani dobrze się stało że nikt z redakcji tego tekstu nie poddał korekcie. Wiemy przynajmniej teraz jak dobrze radzi sobie młodzieżówka PiS-u z ortografią i gramatyką naszego ojczystego języka i jacy intelektualiści reprezentować będą tę formacje mówię o partii Prawo i Sprawiedliwość w przyszłości. Cóż wykształcenie to nie wszystko dla członków Forum Młodych PiS trzeba wszak posiadać umiejętności reklamowe. Organizowanie konferencji prasowych , i pikiet to szczyt ich możliwości A pisanie No to już Problem bo zaległości ze Szkoły Podstawowej dają o sobie znać Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orq Re: Młodzieżówka PiS "idea" w czyn zamienia IP: 193.24.200.* 14.03.08, 13:10 mi sie wydaje, że było to celowe, gdyż jest to bardzo dobrze przygotowana akcja marketingowa bez nakładu środków finansowych :P ja wcześniej nie widziałem wcale żadnych artykułów PO PIS LID czy PPP a oni są :D nie wiem ale wydaje mi się, że to jakaś dobra akcja była z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Młodzieżówka PiS "idea" w czyn zamienia IP: 78.88.89.* 14.03.08, 14:28 Dobra akcja? To jeśli ma to promować młodą formację organizacji partyjnej to co za kretyn tam się zapisze? Jeżeli było to celowe, w co wątpię, to dziękuję za takich strategów. A tak naprawdę nie prostowaliby zamieszczonego tekstu. Kończąc wątek powiem: "Pustaki"!!!! Ale ni ma co se pzejowac. cesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mój brat blizniak Młodzieżówka PiS "idea" w czyn zamienia IP: *.vf.pl 14.03.08, 21:40 Absztyfikanci Grubej Berty I katowickie węglokopy, I borysławskie naftowierty, I lodzermensche, bycze chłopy. Warszawskie bubki, żygolaki Z szajką wytwornych pind na kupę, Rębajły, franty, zabijaki, Całujcie mnie wszyscy w d u p ę. Izraelitcy doktorkowie, Widnia, żydowskiej Mekki, flance, Co w Bochni, Stryju i Krakowie Szerzycie kulturalną francę ! Którzy chlipiecie z "Naje Fraje" Swą intelektualną zupę, Mądrale, oczytane faje, Całujcie mnie wszyscy w d u p ę. Item aryjskie rzeczoznawce, Wypierdy germańskiego ducha (Gdy swoją krew i waszą sprawdzę, Werzcie mi, jedna będzie jucha), Karne pętaki i szturmowcy, Zuchy z Makabi czy z Owupe, I rekordziści, i sportowcy, Całujcie mnie wszyscy w d u p ę. Socjały nudne i ponure, Pedeki, neokatoliki, Podskakiwacze pod kulturę, Czciciele radia i fizyki, Uczone małpy, ścisłowiedy, Co oglądacie świat przez lupę I wszystko wiecie: co, jak, kiedy, Całujcie mnie wszyscy w d u p ę. Item ów belfer szkoły żeńskiej, Co dużo chciałby, a nie może, Item profesor Cy... wileński (Pan wie już za co, profesorze !) I ty za młodu nie dorżnięta Megiero, co masz taki tupet, Że szczujesz na mnie swe szczenięta; Całujcie mnie wszyscy w d u p ę. Item Syjontki palestyńskie, Haluce, co lejecie tkliwie Starozakonne łzy kretyńskie, Że "szumią jodły w Tel-Avivie", I wszechsłowiańscy marzyciele, Zebrani w malowniczą trupę Z byle mistycznym kpem na czele, Całujcie mnie wszyscy w d u p ę. I ty fortuny s k u r w y s y n u, Gó..arzu uperfumowany, Co splendor oraz spleen Londynu Nosisz na gębie zakazanej, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A sr.. chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu, Całujcie mnie wszyscy w d u p ę. Item ględziarze i bajdury, Ciągnący z nieba grubą rętę, O, łapiduchy z Jasnej Góry, Z Góry Kalwarii parchy święte, I ty, księżuniu, co k u t a s a Zawiązanego masz na supeł, Żeby ci czasem nie pohasał, Całujcie mnie wszyscy w d u p ę. I wy, o których zapomniałem, Lub pominąłem was przez litość, Albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość, I ty, cenzorze, co za wiersz ten Zapewne skarzesz mnie na ciupę, Iżem się stał świntuchów hersztem, Całujcie mnie wszyscy w d u p ę !... i żeby nie było dedykuję wszystkim politykom bez wyjątku z prawa,lewa czy z środku oraz ich kundlom - urzędasom - wrednym, ohydnym i przebrzydłym, a i jednemu mobajowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spieprzaj dziadu Re: Młodzieżówka PiS "idea" wyksztalcenie! IP: *.dyn.optonline.net 15.03.08, 03:36 Ale przeciez Edgar ma takie inteligientne spojzenie,jak pies gdy do niego sie mowi,albo student po zadaniu pytania! Odpowiedz Link Zgłoś
mmielniczuk Młodzieżówka PiS "idea" w czyn zamienia 15.03.08, 08:15 Ten tekst był tekstem jeszcze bez uwzględnionych poprawek. Wszyscy jesteśmy ludźmi i popełniamy błędy nawet te ortograficzne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edico PiS "idea" galeria 15.03.08, 17:18 photofile.name/photo/fishki_net/3509878/75921906.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
edico A szkoła przeleciała mimo uszu :)) 16.03.08, 19:52 Jak widzę, FM PiS zaczyna wypierać w tych zapasach bywszą Młodzież Weszpolską :)) Odpowiedz Link Zgłoś
buracheq Młodzieżówka PiS "idea" w czyn zamienia 16.03.08, 22:59 pakosh.myminicity.com/sec Odpowiedz Link Zgłoś