vetka24 05.04.08, 16:37 Witam wszystkie mamy! Czy któras z Was ma doswiadczenia odnośnie prowadzenia ciąży przez dr Komorowska? Będę wdzięczna a wszelkie opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag-dusia Re: dr Komorowska z Kielc 06.04.08, 20:23 Witaj:) Stanowczo odradzam panią dr Komorowską, przez nią moja przyjaciółka miała 2 miesiące temu zabieg, nie udało się uratować jednego z jajników (efekt kuracji hormonalnej - by zwiększyć szanse na ciążę - bez wykonywania usg). Na szczęście dziewczyna w porę wybała sie do innego lekarza, szansa na dzidzi nadal istnieje:) Na prawdę, nie warto ryzykować, radzę wybrać innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
vetka24 Re: dr Komorowska z Kielc 06.04.08, 23:28 Witaj! Bardzo Ci dziekuje za odp. Zastanawiam sie czy nie zmienic lekarza prowadzacego moja ciaze, mam wrazenie ze ona traktuje mnie przedmiotowo, ale nie chcialabym tego poruszac na forum. Czy Ty tez jestes w ciazy i moze znasz jakiegos uczciwego lekarza, bo ja sie juz pogubilam calkowicie, z gory dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anetaa77 Re: dr Komorowska z Kielc 07.04.08, 11:02 Ja polecam dr Wydrzynskiego z Kościuszki lub dr Grelewskiego z Prostej. Ja osobiście chodzę do Grelewskiego, prowadzi moja drugą ciążę i jest dla mnie oki. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia744 Re: dr Komorowska z Kielc 12.04.08, 18:40 Witaj, ja przez 3 miesiące chodziłam do niej, ale zrezygnowałam, nie ma usg, praktyki aktualnej w szpitalu też nie.Gdyby było coś nie tak to nie mozna na wizycie stwierdzić-brak usg, przeniosłam sie do dr Wydrzyńskiego, z opieki byłam zadowolona, choć i tak urodziłam wczesniaczka-ale to nigdy nie wiadomo.Pozdrawiam.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
marszale Re: dr Komorowska z Kielc 02.05.08, 21:30 popieram w 100% zdanie goni744! Odpowiedz Link Zgłoś