asmo75 01.06.08, 15:53 W dniu 1 czerwca tkportal.pl zmienił profil. Wszystkim dotychczasowym użytkownikom dziękuje za te 4 miesiące spędzone razem. Zapraszam do korzystania z nowej formuły serwisu. -- Świętokrzyski Portal Kierowców www.tkportal.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0by Re: tkportal.pl - nowy profil 03.06.08, 20:29 asmo75 napisał: > W dniu 1 czerwca tkportal.pl zmienił profil. A można wiedzieć jakie były przyczyny tej zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
asmo75 Re: tkportal.pl - nowy profil 04.06.08, 22:04 W poprzedniej formie był za wielowątkowy, musiałem także przeznaczyć środki które miałem na promocje jego przeznaczyć na inny cel. I generalnie w pewnym momencie straciłem koncept... Myśle że obecna treść ja teraz bardziej pasuje do loga. Mam też nadzieje ze w miejsce poprzedniej funkcjonalność pojawi się coś ala wrocek.pl czyli agora lub mmsilesia.pl (Media Regionalne - Wydawca Echa). Takie miejsce jest potrzebne Kielcom - trzeb wiekszych nakładów pracy i pieniędzy na promocję. Poza tym pojawił się PIK - portal informacji kulturalnej (za unijną kase) i warto tam zajrzec pik.kielce.pl -- Portal Świętokrzyskich Kierowców www.tkportal.pl Portal dla mężczyzn intermen.pl Odpowiedz Link Zgłoś