Dodaj do ulubionych

Pakiety internetowe -- TP SA -- 15 - 30 - 45 - 60

28.09.03, 19:08
Pytanie.:

Czy jest jakiś licznik który bardzo dokładnie zlicza czas wykorzystany na
połączeniach internetowych ? Jak liczycie czas połączenia - pytanie do
użytkowników pakietów internetowych TP SA.

Czy TP SA daje jakieś liczniki ? mój kolega narzeka na pakiet..... niewiem co
o tym sądzić ?!
Obserwuj wątek
    • wojciech.domagala o czym warto wiedzieć ?! 28.09.03, 19:10
      Czy Telekomunikacja oszukuje użytkowników modemów ? o czym warto wiedzieć jak
      się korzysta z modemu i połaczen TP SA ?
    • Gość: tsz Re: Pakiety internetowe -- TP SA -- 15 - 30 - 45 IP: *.biz / 192.168.1.* 28.09.03, 19:43
      Na jenej z płytek PC WORD-a jest programik "BANKRUT".Liczy impulsy ,można
      ustawić alarm przed zakończeniem n-tego impulsu,cenę za impulsi takie inne
      duperele.płytka jest chyba z 2000 roku ale powinna być w archiwum PC word albo
      w internecie .Hej!
      • Gość: niuki Re: Pakiety internetowe -- TP SA -- 15 - 30 - 45 IP: *.kielce.msk.pl 28.09.03, 19:58
        oczywiscie tpsa naciaga, oni wiedza w kazdej chwili ile impulsow zuzyles, ala
        nie pomoga ci zebys ty to wiedzial, dzwonilem kiedys do nich w tej sprawie ,
        jakis pracownik glupio gadaL
        TPSA TO OSZUSCI - NACIAGACZE
    • Gość: Mieszkaniec Re: Pakiety internetowe -- TP SA -- 15 - 30 - 45 IP: 2.4.STABLE* / *.wl.kielce.octava.net.pl 29.09.03, 00:15
      Jakbyś Wojtuś tak na forum nie cwaniakował to bym ci odpowiedział. Ale co mi
      tam odpowiem ci. Kolega mi mówił że w TESCO mają ten program. DUŻO jego jest i
      TANIO na kilogramy sprzedają a raczej gigabajty. Bo promocja taka na 5 lecie
      ale przez modem musisz ściągać i to z TPsy.

Telekompromitacja Polska. "To ludzka rzecz okradać"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka