Dodaj do ulubionych

Blike powstanie w Kielcach

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 23:14
Firma A. Blikle zapowiada rozwój sieci franczyzowej. Do końca roku uruchomi
dwa nowe punkty w Gdańsku i Kielcach.
- Placówki będą działały na zasadach umów franczyzowych - mówi Sławomir
Chrzczonowicz, dyrektor sprzedaży w firmie Blikle. - Mamy już wybranych
partnerów. Aktualnie poszukują oni odpowiednich lokalizacji, spełniających
nasze wymagania. Najlepiej w zabytkowej kamienicy, o powierzchni około 80-100
m2. Ale przede wszystkim w odrestaurowanym budynku, położonym w takim rejonie
miasta, który jest ważnym centrum handlowym - dodaje Chrzczonowicz.

NO TO ZOBACZYMY CZY WARTO POCZEKAC ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: smakosz Re: Blike powstanie w Kielcach IP: *.kielce.msk.pl 29.09.03, 23:41
      nie moge sie doczekac smaku tych ulepszaczy i diettetycznych słodyczy
    • isoxazolidine Re: Blike powstanie w Kielcach 29.09.03, 23:52
      u nas w Radomiu Blikle jest od pół roku

pozdr.
      • Gość: aga Re: Blike powstanie w Kielcach IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 30.09.03, 12:05
        W którym miejscu? Jestem czasami w Radomiu,chętnie zajrzę .
        • isoxazolidine Re: Blike powstanie w Kielcach 03.10.03, 15:35
          Gość portalu: aga napisał(a):

> W którym miejscu? Jestem czasami w Radomiu,chętnie zajrzę .

Na zeromskiego - deptak, samo centrum - moim zdaniem najlepsze z mozliwych miejsc: nieopodal placu Konstytucji po sąsiedzku z klubem
          EMPIK-u.

pozdrawiam i smacznego !
      • Gość: BBB Re: Blike powstanie w Kielcach IP: proxy / 10.1.0.* 30.09.03, 21:34
        isoxazolidine napisał:
        > u nas w Radomiu Blikle jest od pół roku
        >
        > pozdr.

W Kielcach mamy niejakiego Banatkiewicza. Być może nie jest równie wykwintny
        jak Blikle, ale o wiele tańszy. Poza tym pączki ma większe ;)
        Tym niemniej gratuluję Radomianom postępu!
        Pozdrawiam :)
        • isoxazolidine Re: Blike powstanie w Kielcach 03.10.03, 15:36
          Ja tez np. wole pąka od "Mackacego" .... ale z drugiej strony dobrze, ze markowe firmy mają swoje placówki w Radomiu.

pozdr.
          • Gość: BBB Re: Blike powstanie w Kielcach IP: proxy / 10.1.0.* 04.10.03, 00:12
            isoxazolidine napisał:
            > Ja tez np. wole pąka od "Mackacego" .... ale z drugiej strony dobrze, ze
            markow
            > e firmy mają swoje placówki w Radomiu.
            >
            > pozdr.

Ja się z tego także cieszę!
            Pozdrawiam :)
    • Gość: wojt14 Re: Blike powstanie w Kielcach IP: *.proxy.aol.com 30.09.03, 00:16
      No to najlepsza lokalizacja dla Bliklego bedzie w Palacu Biskupim bo to i w
      centrum i odrestAUROWANE a jak se pojeta tych paczkow i innych specyjalow to se
      popatrZyta z gory na biskupie ogrody tyz odrestaurowane jak i cala ta firma.
      wojt 14-paczkozerca.
      • hard_headed Re: Blike powstanie w Kielcach 30.09.03, 10:09
        Gość portalu: wojt14 napisał(a):

> No to najlepsza lokalizacja dla Bliklego bedzie w Palacu Biskupim bo to i w
        > centrum i odrestAUROWANE a jak se pojeta tych paczkow i innych specyjalow to
        se
        >
        > popatrZyta z gory na biskupie ogrody tyz odrestaurowane jak i cala ta firma.
        > wojt 14-paczkozerca.

Słyszałem, że i w Miami Blikle będzie, ale tylko dla "gejów".
        • Gość: pppp Re: Blike powstanie w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 10:20
          nie pisze się gej ale kochający inaczej (niby to samo ale jak brzmi)
          • bialy_kiel Re: Blike powstanie w Kielcach 30.09.03, 10:25

No to oprócz Nove na Czarnowskiej bedziemy sie mogli spotykac tez w Palacu
            Biskupim!!!!
            hie, bede mial blizej do domu :-)))))

> nie pisze się gej ale kochający inaczej (niby to samo ale jak brzmi)
          • bialy_kiel Re: Blike powstanie w Kielcach 30.09.03, 10:26

No to oprócz Novej na Czarnowskiej bedziemy sie mogli spotykac tez w Palacu
            Biskupim!!!!
            hie, bede mial blizej do domu :-)))))

> nie pisze się gej ale kochający inaczej (niby to samo ale jak brzmi)
          • Gość: wojt14 Re: Blike powstanie w Kielcach IP: *.proxy.aol.com 30.09.03, 20:33
            Nie mowi sie kochajacy inaczej tylko wsadzajacy inaczej. wojt14
        • wojt14 Re: Blike powstanie w Kielcach 01.10.03, 00:25
          Zle slyszales bo masz uszy woskowina zatkane. Blikle w Miami to by byla
          zniewaga dla Miami oraz dla miejscowych i przyjezdnych gayow.wojt14.
        • wojt14 Re: Blike powstanie w Kielcach 01.10.03, 00:25
          Zle slyszales bo masz uszy woskowina zatkane. Blikle w Miami to by byla
          zniewaga dla Miami oraz dla miejscowych i przyjezdnych gayow.wojt14.
    • wojt14 Re: Blike powstanie w Kielcach 01.10.03, 00:20
      Nie wiadomo czym sie tak Pan Jurek podnieca, zakalcami firmy Blikle, umowami
      franczyzowymi czy partnerami wybranymi przez Chszczonowicza.To ostatnie bylo by
      zrozumiale gdyby zakalce firmy Blikle truly ludzi w Miami ale gaye w Miami nie
      daly by se w kasze dmuchac i rozpirzyly by na cztery wiatry te Bliklowe cuda po
      ktorych zwykle brzuchy ludzi bola a cukrzyca milosnikow atakuje i nie mogliby
      kochac inaczej czyli czysto po polsku na stojaka i pod byle jakim drzewkiem.
      Tu sie kocha na odwrot czyli w luksusowych hotelach po 450 dolarow za dobe i z
      pelnym serwisem towarzyszacym.Na stojaka to mozna w lasku na Stadionie albo na
      Pakoszu.Nie ublizajcie mi bo ublizacie sami sobie, Wszak zyjecie w metropolii
      do ktorej sam Blikle puka wiec uwazajcie by nie przestal pukac, a kieleckie
      gaye i tak beda pic kawe na Czarnowie czy sie komu podoba czy nie
      i jeszcze jedno, nie podniecajcie sie tak umowami franczyzowymi bo to szczyty
      glupoty tak profanowac jezyk polski, to do tych co sie podniecaja umowami
      franczyzowymi, dla mnie bardziej swojsko brzmi zwrot umowa francowata a miast
      gay z Pakosza wole mowic ruchajacy inaczej,... no to poruchajmy se inaczej
      czyli po kielecku.wojt14.
      • Gość: normalna Re: Blike powstanie w Kielcach IP: *.kielce.msk.pl 01.10.03, 00:27
        wojt14 co Ty pedał?

daj spokoj ze zboczonymi, kogo oni obchodza?
        raczej by sie probowali leczyc, a na pewno za sposob "kochania" nie naleza sie
        zadne specjalne wzgledy, to po co tym gadac?
        kogo obchodzi ze ja lubie tylko w rajstopach? moze powinnam miec przez to
        jakies prawo do wspolnego rozliczania podatkow z producentami rajstop i do
        pracy w przedszkolu , bo lubie tez dzieci w rajstopach?
        • wojt14 Re: Blike powstanie w Kielcach 01.10.03, 20:20
          Hej, normalna, jak ty zes taka normalna to do czego ci potrzebna wiadomosc, ze
          wojt to pedal?he?Moze z ciebie taka normalna jak z jednego normalny.
          Teraz wiem dlaczego rajdy rowerowe takie popularne w kielcach, bo wszyscy chca
          sobie popedalowac az na Katarzyne i to jeszcze swieta.Jak sie chce komu
          przysrac a nie ma czym to sie wyciaga pedaly i po krzyku.Jak ty lubisz tylko w
          rajstopach to dezerter, Yahagi, drs,Krisotto, kielczanin i paru innych w sam
          raz dla ciebie, oni sa tak samo normalni jak i ty.Ja w tym samym czasie
          porucham sobie inaczej i tak bardziej po miedzynarodowemu.wojt, a co ma do tego
          stary Blikle?On tez by sobie popedalowal gdyby jeszcze mogl ale juz nie moze,
          teraz lezy w grobie, ulzyl mnie i sobie a zakalce nadziewane dzemami dalej
          pieka na szmalcu.pedaluje wiec do apteki dla ubogich po pepto-bismol, to srodek
          na sraczke jakbys, normalna, nie wiedziala to srodek bardzo skuteczny
          szczegolnie dla tych co to lubia tylko w rajstopach.
          • Gość: :) Re: Blike powstanie w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 22:08
            Prymityw,prostak i inne synonimy tych wyrazow to slowa opisujace Ciebie.
            • Gość: Yahagi Re: Blike powstanie w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 00:03
              Ja proponowałbym inne, bo to wręcz osobna dyscyplina : wojt14, pigwa albo
              cvs... można poszukać innych... chyba bardziej pasują od tych które
              wymieniasz...

Tak się zastanawiam, czy np. Akademia Świętokrzyska nie mogła by wystąpić z
              inicjatywą badań nad 'komplexem zaoceanicznym'... wojt14 'byłoby' (nadal nie
              wiem: on or ona) klinicznym przykładem odczuwania osiądniętego sukcesu. Bo
              sukces wg wojt14/cvs to np. Bahamy or Miami...
              Czy na kimś to robi wrażenie ..?? Może 15 lat temu - off'szem, ale dziś...??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka