Dodaj do ulubionych

Wojewoda ogłasza konkurs na najpiękniejszą wieś

• Gość: BBB Dobrze prawi IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 31.12.03, 14:15
      Pan Piękny Wojewoda powiedział, że miniony rok nie był zły dla województwa
      świętokrzyskiego oraz, że ubyło 12 tysięcy bezrobotnych.
      Szkoda, że Nasza Krasa nie powiedział o ile zmniejszyła się liczba miejsc pracy

Np. wg GUS, tylko w sektorze przedsiębiorstw w styczniu zatrudnionych było
      104,1 tys. osób, natomiast w październiku 103,5 tys. osób. Zobaczymy, co
      będzie w grudniu. W styczniu na jedną ofertę pracy przypadało 361, natomiast w
      październiku 391 bezrobotnych.
      A czy Pan Wojewoda wie, dlaczego ubyło, czy tylko potrafi wytłumaczyć trwałość
      swojej urody?!
    • Gość: BBB Mądry, Szlachetny i Dobry IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 10:50
      Pan Piękny Wojewoda złożył na stronie UW życzenia chyba wszystkim. Pan Wojewoda
      życzył m.in. „byście Państwo na swej drodze spotykali ludzi mądrych,
      szlachetnych i dobrych, a świat wokół was stawał się lepszy i pełen optymizmu”.

Pan Wojewoda jest z pewnością Szlachetny, Mądry, Dobry. To jakby jeden w trzech
      osobach. Do tego Pan Wojewoda obdarzony został niezwykłą Krasą. Słowem, spotkać
      Pana Wojewodę na drodze, to poczuć spełnienie.
      Panie Wojewodo proszę przechadzać się częściej ulicami Kielc!!!
    • Gość: BBB Biesiada dla Śmietanki IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 11:48
      Ze strony UW i przeglądu prasy UM wiadomo, że Pan Piękny Wojewoda biesiadował
      05.01.2004r. w WDK z ludźmi polityki, biznesu i kultury. Była to Śmietanka
      Województwa. Ludzie, którzy tak dużo wiedzą o UE i już w tym roku zapewnią nam
      szczęśliwość. Stoły były suto zastawione. Przy tych suto zastawionych stołach
      Śmietanka składała sobie życzenia. Najważniejsze z nich brzmiały ponoć –
      „Obyśmy zdrowi byli”!!!
      Obecny był także Pan Prezydent Wojciech Lubawski. Jest On wszak niebagatelną
      częścią Śmietanki.
      Cała Śmietanka nie potrafiła przyćmić Krasy Pana Wojewody.

Czy ktoś powie, że nie dbają o naszą szczęśliwość???!!!
      Qui penis??? :)))
    • Gość: Patryk Nowak Panie Wojewodo, masz wladzę, zmień nam wojewodę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 12:41
      Panie Wojewodo, masz władzę, dokonaj zmiany i zmień nam wojewodę...
    • Gość: BBB Piękny i Szwejk IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 16.01.04, 22:07
      Strażacy dostali samochody. Samochody były czerwone. Strażacy mieli na głowach
      czerwone hełmy. Minister Janik był czerwony na twarzy.
      Na tym tle jaśniała pełnym blaskiem Krasa Pana Wojewody. Pan Wojewoda nie był
      czerwony, ponieważ posiada błękitną krew.
      Minister cieszył się, że przekazał „sprzęt, który dbać będzie o
      bezpieczeństwo”. To już nie ta technika co drzewiej.
      Życzył też, aby sprzęt służył dobrze i był jak najrzadziej używany.
      Oczywiście nie chodziło o sikawki. Sikawki trzeba używać często, bo nieużywana
      sikawka może zawieść w najmniej odpowiednim momencie.

P.S.
      Pan Minister i Pan Wojewoda nie mieli hełmów. To bardzo dobrze, bo złośliwcy
      mogliby zacząć bredzić o zakutych łbach.
    • Gość: BBB Oszołomiona młodzież IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 19.01.04, 19:52
      Pan Wojewoda Wójcik przyjął gimnazjalistów z Obrazowa. Obrazów jest
      niewątpliwie pupilem SLD. W czasie kampanii przedreferendalnej został
      nawiedzony przez L. Millera. Teraz gimnazjaliści mogli podziwiać Pana
      Wojewodę. Pan Wojewoda poczęstował gimnazjalistów. Była Cola, mineralna,
      paluszki i jeszcze coś na talerzyku. Alkoholu nie było. Alkohol oraz inne, o
      wiele bogatsze potrawy, Pan Wojewoda skonsumował w towarzystwie dziennikarzy,
      urzędników, Śmietanki Regionalnej, itp. Niech się gimnazjaliści cieszą z
      odrdzewiacza.
      Pan Wojewoda opowiedział o swojej pracy i o tym, z czym się boryka.
      Gimnazjaliści pytali i oszołomieni z niedowierzaniem rozdziawiali usta – Z
      tyloma sprawami się Pan Wojewoda boryka, a mimo to nie stracił nic ze swojej
      Urody!!!
    • Gość: BBB Chłopak miesiąca?! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 13:26
      Publiczność wybrała Pana Wojewodę Wójcika „Człowiekiem Listopada”. Jestem
      przekonany, że uroda Pana Wojewody pozwoli Mu uzyskać tytuł „Człowieka 2003
      roku”. Pan Wojewoda działa podobno dla dobra ponad podziałami. Ja się z tym
      całkowicie zgadzam. Także jestem zdania, że prawdziwe Piękno nie zna granic i
      krytyk się nie boi.
      Niniejszym serdecznie gratuluję Panu Wojewodzie. Niech Krasa będzie z Panem!
    • Gość: BBB Dziennikarki omdlewały IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 13.02.04, 19:05
      Wyraźnie przeoczyłem, że 3 lutego Pan Wojewoda Wójcik ukazał swoją krasę
      uczestnikom, a w zasadzie uczestniczkom, warsztatów dziennikarskich
      prowadzonych przez „Tygodnik Konecki”.
      Pan Wojewoda raczył rzec „Najprzyjemniejsze chwile to takie, jak to spotkanie z
      wami. Kiedy mogę porozmawiać z młodymi, pełnymi energii i zapału ludźmi.
      Najsmutniejsze to te, kiedy odwiedzają mnie ludzie biedni, pokrzywdzeni przez
      los, a ja nie zawsze mam możliwość, aby im pomóc”.
      Przyszłe dziennikarki stały z otwartymi ustami nie wiedząc, czy paść na twarz
      przed urodą czy głębią wypowiadanych przez Pana Wojewodę myśli.
      Dlatego też chyba żadna z nich nie zaproponowała Panu Wojewodzie aby biednych
      odwoził swoją Lancią do restauracji tworzonych przez Pana Prezydenta
      Lubawskiego.
    • Gość: BBB Dziewczyna roku IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 19.02.04, 16:46
      Nasza Krasa została dwukrotnie Człowiekiem Miesiąca w plebiscycie "Echa Dnia" i
      Radia TAK.
      Piękny powiedział tak: „Takie nagrody są ważne, bo są dla człowieka miarą jego
      działań.(...) Zapewniam, że nadal nie będę ustawał w działaniach dla dobra
      naszego województwa”.
      Cieszę się na to, że nadal będziemy mogli pozostawać po czarem Pana Wojewody,
      chociaż ponoć piękno przemija.
      I tak: „Nie zwykłem unikać rozmów z petentami. Wysłuchuję ich żalów, próśb bez
      podziału na sprawy ważne i mniej ważne. Z takiego samego założenia wychodzą moi
      pracownicy. (...) Zostałem wybrany na przedstawiciela rządu w terenie, więc
      robię wszystko, by godnie i należycie wypełniać swe obowiązki”.
      I bardzo dobrze!!! Niech petenci również podziwiają!!!
      Trzeba w ludziach kształtować zmysł estetyki, zamiłowanie do piękna...

Jak się zostało dwa razy człowiekiem miesiąca, to tytuł człowieka roku jest
      chyba w kieszeni.
    • Gość: BBB Ukaż swą urodę co jak ogień IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 24.02.04, 17:44
      Moja ulubiona Rzeczniczka Pani Beata Ryń powiedziała:
      „Chcemy, by w sobotę, 1 maja, w parku miejskim wyrosły miasteczka europejskie,
      które będą m.in. oferować przysmaki charakterystyczne dla danych regionów; Będą
      liczne konkursy przeznaczone zarówno dla dzieci, jak i całych rodzin. Chcemy
      zorganizować też darmowy koncert”.
      Powiedziała tak dlatego, ponieważ Pan Wojewoda wpadł na genialny pomysł
      zorganizowania „wielkiej europejskiej majówki”. Mam nadzieję, że będzie to
      połączone z obchodami „Święta Pracy” przez SLD. Wyjdzie bidulkom taniej.
      Pani Beato!
      Proszę zaproponować Panu Wojewodzie, aby w rzeczywistości objechał europejskie
      miasteczka. Niech ukaże swą urodę. Niech Europejczycy także nasycą się Pięknem.
      • Gość: Filip Re: Ukaż swą urodę co jak ogień IP: 69.156.224.* 24.02.04, 18:51
        I tym sposobem, musle ze coraz dalej od tej Europy.
        Ci ludzie kreuja jakis amerykanski hirror. Skad im sie to bierze ? - moze ze
        zbytniego ogladanych filmow ?
        Albo jako wynik zywienia sie w McDonalld'zie.
        Jak to moze ludzi zmieniac nadmiar przyswojonych z pokarmem zwierzecych
        antybiotykow. Niebawem nasz wojewoda Wojcik zamieni sie w krowke-motylka i
        bedzie latal nad Kielcami a szczescia nie bedzie konca. Ludziska tylko glowy
        beda do gory zadzierac i pokazywac sobie palcami latajaca krowke, komentujac
        slowami;"...zobacz to lata nas wojewoda !.."

• Gość: BBB Kto dba o urodę ten pięknym pozostanie IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 03.03.04, 21:51
      W związku z planami połączenia Województwa Świętokrzyskiego w jeden region z
      Łódzkim lub z Lubelskim i Podkarpackim, Pan Piękny Wojewoda powiedział tak:
      „Pod wieloma względami jesteśmy podobni do województwa łódzkiego czy regionów
      ze ściany wschodniej; Takie połączenie jest konieczne. Trzeba podejść do tego
      spokojnie, bo nic ono nie zmieni”.
      Oczywiście, że nie ma żadnej różnicy i to nic nie zmieni. Pan Wojewoda i tak
      będzie przyćmiewał urodą. Leży to w naszym interesie. Dlatego powinniśmy
      zabiegać, aby nasz Pan Wojewoda, tak jak dotychczas, posiadał czoło ani troską,
      ani myślą niezmącone.
    • Gość: BBB W pięknej głowie IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 05.03.04, 20:01
      Pan Piękny Wojewoda jest z dawien dawna żarliwym orędownikiem utworzenia
      uniwersytetu w Kielcach. W związku z tym powiedział tak:
      „Żyjemy w takich, a nie innych czasach, młodzi ludzie mają możliwość wyboru
      kierunku studiów, powinni robić to świadomie, zapoznając się z sytuacją na
      rynku pracy. Dziś nasze uczelnie, może z wyjątkiem niektórych kierunków
      technicznych, kształcą bezrobotnych”.
      Czyli Pan Wojewoda uważa, że zarówno AŚ jak i przyszły uniwersytet, o który z
      takim zapałem walczy, jest fabryką bezrobotnych :)))))
      Pan Piękny Wojewoda powiedział też tak:
      „Wszystko zależy od sytuacji gospodarczej w kraju. Dopóki nie będzie wzrostu
      produktu krajowego brutto do poziomu sześciu procent, bezrobocie nie zmaleje. O
      działanie na rzecz zmniejszenia bezrobocia należy pytać samorządy: marszałka,
      prezydenta miasta”.
      Pan Wojewoda wie z pewnością, co mówi. Bo nie podejrzewam, aby Pan Wojewoda
      powtarzał jak papuga za jakimś „autorytetem”. Widać Pan Wojewoda przeprowadził
      badania.
      A może 7,5% Panie Wojewodo??? :))))
      Pan Wojewoda oczywiście nie ma na nic wpływu. Od Pana Wojewody nic nie zależy.
      Ale Pan Wojewoda jest nam niezbędny chociażby z tytułu Krasy.
      Żywię nadzieję, że Pan Wojewoda nie jest na diecie? :)
      Bo jak mawiał Jan Zagłoba – „Kiedy w brzuchu pusto w głowie groch...” :)
      • Gość: BBB Panie Wojewodo!!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 05.03.04, 20:07
        A Pańska Zastępczyni, Pani Wojewodzianka, także płodziła, płodzi(?) i spłodzi
        bezrobotnych???!!! :))))
    • Gość: BBB Wojewoda już nie ogłasza IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 12.04.04, 00:06
      konkursu na najpiękniejszą wieś. Ponoć jest za mało pretendentek i żadna nie
      jest godna stanowić tła dla Krasy Pana Wojewody. Żadnej wsi nie stać już na
      zafundowanie Panu Wojewodzie snopowiązałki. Zresztą Panu Wojewodzie
      snopowiązałka nie jest potrzebna. Panu Wojewodzie potrzebne są pieniążki. Bo
      bez pieniążków uroda Pana Wojewody ma się marnie. Bez pieniążków nie można
      zrobić bardzo wielu rzeczy. Np. nie można mianować kretynów Siejki i
      Kopycińskiego na stanowiska dyrektorskie. Ale tu chyba pomyliłem skutek z
      przyczyną.
      W każdym razie Ci z SLD i nie tylko, stanowiska dyrektorski muszą mieć. To są
      wszak wszy o największej urodzie i apetycie
    • Gość: BBB Z nadmiaru urody IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 20.04.04, 20:24
      Pan piękny Wojewoda dopina plan obchodów Święta 1 Maja oraz fety z okazji
      wstąpienia do UE. Oj będzie się działo, będzie. Będzie festyn, występy i różne
      inne cuda. Nawet nowa aleja powstanie. Jaja kobyły :)))
      Wszystko przyćmi oczywiście Krasa Pana Wojewody.
      Jest biuletyn „Okrąglak”. Jest to dwutygodnik Świętokrzyskiego Urzędu
      Wojewódzkiego w Kielcach. Myślę, że w redagowaniu tego pisma duży udział
      posiada moja ulubiona rzeczniczka prasowa Pani Beata Ryń. Pani Beata Ryń jako
      osoba wrażliwa pozostaje z pewnością pod nieodpartym urokiem Piękna Pana
      Wojewody. Z tego też względu chyba przeoczyła, że w „Okrąglaku”
      napisano: „Wśród wyróżnionych firm znalazły się, m.in.: Agencja
      Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa, Zakłady Metalowe "MESKO", czy
      Centrum Usług Satelitarnych "Psary"”.
      Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa jest instytucją rządową.
      Wspiera ponoć działania służące rozwojowi rolnictwa i obszarów wiejskich :)))

Droga Pani Beato!
      Ja rozumiem, że Panu Wojewodzie nadmiar urody mógł zamącić w głowie i nie
      rozróżnia firm od instytucji publicznych. Jest to zresztą także przypadłość
      Jego równie pięknych kolesiów z SLD.
      Pani Beato!
      Proszę się otrząsnąć z zauroczenia. Nie wiadomo gdzie nadmiar urody zaprowadzi
      Pana Wojewodę.
    • Gość: BBB Żal krwi błękitnej IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 30.04.04, 22:44
      Pan Wojewoda Włodzimierz oddał swoją błękitną krew. Żywię nadzieję, że nie
      odbije się to na krasie Pana Wojewody. Na apel Pana Wojewody stawiło się do
      oddania krwi wielu urzędników. Żywię nadzieję, że urzędnikom także nie ubędzie.
      Wszak wysysają z nas ile się da.
      Pan Wojewoda raczył rzec:
      „Jestem szczęśliwy, że mogę w ten sposób pomóc osobom potrzebującym”.
      Wprawdzie Pan Wojewoda o wiele bardziej pomógłby potrzebującym gdyby pił olej,
      ale niech tam.
      Niestety zawiodłem się na mojej ulubionej Rzeczniczce. Otóż w informacji o
      heroicznym uczynku Pana Wojewody jakiś złośliwiec sprofanował Jego Osobę pisząc:
      „Jako pierwszy krew oddał Włodzimierz Wójcie, wojewoda świętokrzyski”.

Ja protestuję! Pan Wojewoda nie jest żadnym wójtem!!!
      Jest WOJEWODĄ, NASZĄ CHLUBĄ!!!
    • kobylybbb Ściany Unii 14.05.04, 22:08
      Pan Wojewoda przyjął Pana Olbińskiego. Pan Olbiński zaprezentował plakat
      pt. „Świętokrzyskie w Unii Europejskiej". Na plakacie jest... o nie, nie Pan
      Wojewoda. Na plakacie jest kobieta pod atłasem na łące. Nad kobietą unosi
      się... o nie, nie Pan Wojewoda. Unosi się okno. Przez okno widać... o nie, nie
      Pana Wojewodę. Przez okno widać mapę z chmur.
      Pomimo to plakat przeszedł najśmielsze oczekiwania Pana Wojewody.
      Jak piszą na stronie UW plakat „Ozdobi ściany polskich ambasad i krajów
      Unii...”.
      Ja jednak pozostaję przy swoim – ściany Unii winna zdobić podobizna Pana
      Wojewody. Każdy, kto zbliżyłby się do ścian Unii na ten widok z pewnością
      oniemiałby z zachwytu :)
    • kobylybbb Czerwona cegła 17.05.04, 22:10
      Pan Wojewoda ukazał swoją krasę na otwarciu minieuro. Pan Wojewoda otworzył, bo
      Pan Wojewoda patronuje. Na pięknym obliczu Pana Wojewody błąkał się niepewny
      uśmiech, bo okazało się, że Minieuro to nie jest małe euro, inaczej marny grosz
      do kieszeni członka SLD, lecz Minieuro to turniej piłkarski.
      Natomiast wcześniej lub później Pan Wojewoda wmurował kamień węgielny. Kielnią
      machał inny intelektualista. Natomiast Pan Wojewoda trzymał w dłoni cegłę
      harmonizującą z kolorem krawata i oczu Pana Wojewody.
      Niestety nie wiadomo, gdzie podziała się cegła
    • kobylybbb Piękno dzieciom 03.06.04, 22:50
      Pan Piękny Wojewoda wraz z Uroczą Wojewodzianką wręczyli dzieciom z okazji Dnia
      Dziecka mrowie prezentów. Czegóż tam nie było? Kuchenki elektryczne, lodówki,
      pralki, telewizory, tornistry. Jednak dzieci najbardziej były zachwycone Panem
      Wojewodą. Urzekło ich Piękno i Krasa.
      Pan Wojewoda był wielce rad. Raczył rzec:
      „Sprawiać dzieciom radość to największa przyjemność i satysfakcja”.

Ponoć, będąc odwożonym Lancią do domku nucił pod uroczym noskiem (trawestując
      tekst kabaretu OT.TO) tak:
      Dawać dzieciom radość swą urodą,
      to nie powiem, jest wdechowo
      I odpowiedzialne bardzo to zajęcie
      trzeba wielkie mieć zacięcie
      A już najprzyjemniej wtedy jest nie ma co
      gdy mi za to dobrze płacą.

Cóż, piękno nie ma ceny
    • kobylybbb Goździk czerwony 08.06.04, 13:31
      Pan Piękny Wojewoda wyraził zgodę, aby przejść z Panami Szejną i Olejniczakiem
      ulicą Sienkiewicza i rozdawać przechodniom ulotki wyborcze i czerwone goździki.
      Przechodnie byli zachwyceni. Ulotka, goździk, a przede wszystkim Piękno.
      Pachniała wiosna, pachniały goździki, pachniał Pan Wojewoda.
      Smrodu nie było żadnego, co wyraźnie przeczy rozpowszechnianej przez wrogów
      tezie:
      SLD podzieli równo,
      Da Ci goździk, a z nim gówno
    • kobylybbb Piękne byki 08.06.04, 15:25
      Do Kielc przyjechali ze świata oficerowie na szkolenie. Oprócz szkolenia
      chcieli się nasycić Krasą Pana Wojewody. Nie zwiedli się. Pan Wojewoda ukazał
      im swoją urodę i dał głos.
      Raczył rzec (cyt. ze strony UW) m.in. tak:
      „Jestem przekonany, że wybór Ośrodka Szkolenia na Potrzeby Sił Pokojowych im.
      Generała Sikorskiego w Kielcach nie był przypadkowy. świadczy to o
      profesjonaliźmie i zaangażowaniu kadry zarządzającej i dobrej bazie
      szkoleniowej”.

Obejrzałem fotografie. Kolejny raz zaniemówiłem z zachwytu. Niestety, kolejny
      raz zawiodłem się na mojej Ulubionej Rzeczniczce – Pani Beacie Ryń.
      Pani Beato!
      Jak pani mogła dopuścić, aby genialne myśli Pana Wojewody uwieczniał jakiś
      ignorant?!
      Rozumiem, że mając obok siebie taką Krasę, można stracić głowę, ale mimo
      wszystko, to nie Świadczy zbyt dobrze o Pani „profesjonaliźmie” :)))
      • kobylybbb Będzie wodził? 08.06.04, 23:47
        A może będzie tak jako drzewiej bywało, że wojewoda wodził wojów, tylko chyba
        nie na pokuszenie :)))
    • kobylybbb Trawestując Wieszcza 08.06.04, 15:56
      Pan Piękny Wojewoda wręczył nagrody najsympatyczniejszym klasom maturalnym.
      Maturzyści zapomnieli języka w gębie. Tylko jedno dziewczątko w oszołomieniu
      szeptało trawestując Wieszcza:
      „Jakiż to chłopiec piękny i młody?
      Jakież różowe ma lica?
      Wręcza nadobnym dziewkom nagrody,
      A Jego Krasa zachwyca”.

P.S.
      Z lic różowością współgrał dyskretny róż krawatki.
    • kobylybbb Piękność na łące 14.06.04, 21:24
      Pan Piękny Wojewoda podarował międzynarodowym oficerom plakat. Raczył przy tym
      rzec:
      „Mam nadzieję, że praca ta będzie przypominać Wam o naszym regionie”

Na plakacie na łące leży dziewcze hoże. Każdy jednak wie, że dziewcze
      symbolizuje Pana Wojewodę. Oficerowie zachwycili się dziewczęciem, a
      szczególnie Jego czerwonymi oczkami :)
    • kobylybbb Piękny i oczytany 18.06.04, 14:48
      Pan Piękny Wojewoda wręczył odznaczenia za zasługo dla bibliotekarstwa.
      Z właściwym sobie polotem stwierdził, że „statystyki pokazują zmniejszającą się
      liczbę czytelnictwa wśród dzieci i młodzieży”, a „biblioteki są szansą powrotu
      do książki”. Poza tym „Społeczeństwa, które już od najmłodszych lat dbają o
      dobrą edukację młodzieży są nie tylko kreatywne, ale również mają przed sobą
      lepszą przyszłość”.
      Wszystko to widać na przykładzie Pana Wojewody. Pan Piękny Wojewoda jest
      niewątpliwie kreatywny i ma przed sobą lepszą przyszłość. Wystarczy jedno
      spojrzenie na Pana Wojewodę i wiadomo, że to człowiek kreatywny, a do tego
      jakże piękna kreatura.
      I oczytany Pan Wojewoda jest wielce. Przeczytał tyle tomów, że aż Mu oczka
      sczerwieniały.
    • kobylybbb Piękno lekarstwem 21.06.04, 15:10
      W UW odbyły się Międzynarodowe Warsztaty Eksperckie. Warsztaty dotyczyły w
      dużej mierze problemów służby zdrowia.
      Warsztaty otworzył Pan Piękny Wojewoda. Z ust Naszej Krasy padły miedzy innymi
      następujące słowa:
      „Wierzę, że najtrudniejsze problemy społeczne i merytoryczne można rozwiązać
      przy pomocy spokojnej rozmowy z okazaniem wzajemnego szacunku; Pragnąłbym
      bardzo, aby to motto przyświecało nam zawsze, niezależnie od sytuacji”.

Z dawien dawna jest wiadome, że spokojną rozmową i szacunkiem pracownicy służby
      zdrowia mogą się nasycić do woli. Ale oni nie chcą. Może pożądają Piękna?
      Piękna Pana Wojewody?
      Panie Wojewodo proszę im ukazać swą Krasą w Lanci, która wzbogaciła
      Województwo! Na ten widok pielęgniarki z pewnością przestaną kłapać ryjami.
    • kobylybbb Piękno rżnie 24.06.04, 23:55
      Pan Piękny Wojewoda rżnął na szosie. Przy rżnięciu był bardzo skupiony. Nie
      wiadomo czy rżnięta była zadowolona.
      Następnego dnia Pan Prezydent oświadczył, że wyżnie Pana Wojewodę i kolesiów na
      bruk. Czyżby Piękno miało sięgnąć bruku? Czy Piękno się zbruka, czy jest już
      zbrukane?

P.S.
      Dla niezorientowanych – Pan Piękny Wojewoda rżnął wstęgę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka