Dodaj do ulubionych

Pan Domagała, Pan Jakub

17.10.03, 00:11
Przypominam: to publiczne forum. Zwracam na to uwagę.
Panów wypowiedzi często są na granicy dobrego smaku.

Bardzo proszę o przemyślenie swoich wypowiedzi, proszę o zastanowienie się
nad ewentualnymi konsekwencjami.

Obserwuj wątek
    • wojciech.domagala prosze uściślić............. 17.10.03, 00:26
      Bardzo proszę o więcej informacji lub podanie wątku przy którym ocieramy się
      lub przekraczamy granice przyzwoitości.

Chodzi o tą demonstrację antyklerykalną ?!

Pozdrawiam
      • Gość: Aga Re: prosze uściślić............. IP: *.kielce.msk.pl 17.10.03, 00:31
        chodzi o niebezpieczenstwo przumusowego leczenia w
        Morawicy: spacery, wycinanki z kolorych kartek, lezakowanie
        z powodu zagrozenia dla siebie i otoczenia
        • wojciech.domagala Re: prosze uściślić............. 17.10.03, 00:37
          Gość portalu: Aga napisał(a):
          > chodzi o niebezpieczenstwo przumusowego leczenia w
          > Morawicy: spacery, wycinanki z kolorych kartek, lezakowanie
          > z powodu zagrozenia dla siebie i otoczenia

Rozumiem, że to przeszłaś i nie życzysz nam tego ?! Dlatego postaramy się
          ograniczyć czas spędzany na forum GW. Twoje towarzystwo może rzeczywiście
          zaszkodzić...........
          • Gość: Aga Re: prosze uściślić............. IP: *.kielce.msk.pl 17.10.03, 00:42
            ty wojtek mow za siebie i trzymamy cie za slowo
            chyba masz honor i dotrzymujesz postanowien
            • wojciech.domagala do AGI 17.10.03, 00:54
              Gość portalu: Aga napisał(a):
              > ty wojtek mow za siebie i trzymamy cie za slowo
              > chyba masz honor i dotrzymujesz postanowien

buzi buzi buzi
              CMOK (!)

(zdaję sobie sprawę iż konsekwencjami mojej w/w wypowiedzi może być pozew do
              sądu o molestowanie seksualne)

Aga - napisz cos o sobie....... czemu nie śpisz - jest 1 w nocy (!)
              • Gość: aga Re: do AGI IP: *.kielce.msk.pl 17.10.03, 01:01
                ani honoru ani kultury
                cbdo
                • wojciech.domagala Re: do AGI 17.10.03, 01:10
                  Gość portalu: aga napisał(a):
                  > ani honoru ani kultury
                  > cbdo

:-(((

Wojtek jest smutny bo go Aga nie lubi :-(((

Dlaczego nappisałaś "trzymamy" Cię za słowo ???

• wojciech.domagala CHRZĄSZCZ 17.10.03, 01:19
                    CHRZĄSZCZ
                    Trzynastego, w Szczebrzeszynie
                    chrząszcz się zaczął tarzać w trzcinie.
                    Wszczęli wrzask Szczebrzeszynianie:
                    - Cóż ma znaczyć to tarzanie?!
                    Wezwać trzeba by lekarza,
                    zamiast brzmieć, ten chrząszcz się tarza!
                    Wszak Szczebrzeszyn z tego słynie,
                    że w nim zawsze chrząszcz BRZMI w trzcinie!"
                    A chrząszcz odrzekł nie zmieszany:
                    - Przyszedł wreszcie czas na zmiany!
                    Dawniej chrząszcze w trzcinie brzmiały,
                    teraz będą się tarzały".
                  • Gość: Aga Re: do AGI IP: *.kielce.msk.pl 17.10.03, 01:23
                    bo przylaczylam sie do glosu z ktorym sie solidaryzuje, a
                    ty udawales glupszego od siebie jak przy ostatnim poscie

przy tym pomimo wagi problemu (zdrowie multi-wątkowicza)
                    traktuje rzecz z doza humoru
                    bo sam na siebie zastawiasz pulapki
                    dobrze ze cie nie poznalam, bo obawiam sie ze moznaby
                    doznac obrzydzenia rob obrazki i gadaj minimum
                    pojdzie na zdrowie
                    zegnam
                    • Gość: miki. Re: do AGI IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 02:01
                      Kex 100% racji!!! I nobel za powstrzymywaniwe się z polemizowaniem z
                      wymienionymi "kolegami"
                      . Ja czasem powstrzymać się nie mogę ... :(
              • Gość: FILIP Re: do AGI IP: *.proxy.aol.com 17.10.03, 03:49
                Wojciechu domagalo! dzieciniejesz na stare lata skoro prowadzisz dyskusje z 17
                letnimi susmajtkami o 1 w nocy.Lowisz na przynete ale na twoja przynete mozesz
                zlowic tylko Jakuba albo zacytowac Isokratesa. Czas na emeryture.
                • wojciech.domagala Widzisz Jakubie ! 17.10.03, 07:46
                  Widzisz Jakubie !

Jak będziesz podszczekiwał to Kex z Ziemowitem tak Cię ustawią, że będziesz
                  chodził jak szwajcarski zegarek. Tik - tak - tik - tak - tik - tak - tik - tak -
                  tik - tak - tik - tak - tik - tak - tik - tak - tik - tak.............

+++++++++++++++++++++++++

"Siuśmajtki" ;-))))))))))
                  • Gość: Jakub Widzę, Wojtku IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 11:11
                    Widzę, że są ludzie, jeśli to są w ogóle ludzie, może żydzi(?), może z nasienia
                    bolszewickiego, którzy nagle, znienacka, z ukrycia, bo nieznani, strzelają
                    bluźnierstwami do piszących wielowątkowo na tym forum i, skoro nie trafili, to
                    żądają chociaż zaprzestania pisania na forum, strasząc przy tym srodze.
                    Przewróciło im się w tych głupich łbach pobolszewickich, jeśli to są ludzie,
                    albo dostali z New York nową wersję antypolskiego talmudu, jeśli dodatkowo są
                    to żydzi, i zamiast wskazać o jaki wątek tematyczny spośród licznych wypowiedzi
                    im chodzi i jakie wypowiedzi im się nie podobają, może zacytować je lub
                    zrozumiale omówić, wskazując, co im się konkretnie nie podoba lub z czym chcą
                    polemizować i przedstawić swoje zdanie, to posługują się ogólnikowymi
                    sformułowaniami, których celem jest uwłaczanie godności tych piszących na
                    forum, w tym mnie.
                    Na takie chamskie i prymitywne zaczepki o jasnej proweniencji bolszewicko -
                    antypolskożydowskiej można tylko odpowiedziać tak, jak to uczyniłem.
    • Gość: BBB Bez jaj IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 08:51
      Są na forum formułowane różne opinie i poglądy.
      Jest Pan Wojciech, Pan Jakub, Pan Filip, Pan CVS, Pan Ksionc, Pan Najarany itd.
      Jest także Pan Poseł Nowak, którego jak sądzę trzeba wymienić oddzielnie. Jest
      też wielu innych. Myślę, że jest miejsce dla każdego, w tym wypowiadającego
      bardziej lub mniej kontrowersyjne sądy.
      Bez Nich i innych to forum będzie bez jaj!
      P.S.
      Przepraszam wszystkich wymienionych i każdego z osobna jeżeli poczuli się
      obrażeni, że Ich wymieniłem. Przepraszam także tych, którzy poczuli się
      obrażeni, że Ich nie wymieniłem.

Jaja kobyły :)))))
    • Gość: Jakub Kto to jest kex? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 10:31
      Kto to jest kex?
      Nie zauważyłem takiego na forum, jak do tej pory. Bolszewik czy inne bydle?
      Jeśli się, łajdaku, do mnie zwracasz, to uklęknij przed klawiaturą i pisz
      grzecznie o co ci, bolszewiku, chodzi. I bez jakichś nieuzasadnionych sugestii,
      łobuzie. Chcesz rozmawiać, to pisz konkretnie o sprawie, odważny konsekwencie.
      • Gość: BBB Re: Kto to jest kex? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 10:47
        Może Kexowi uderzyło się nie w ten klawisz. Być może miał to być Lex.
        A tak nawiasem, to czy chciałbyś być pociągnięty przez Kexa za konsekwencje?
        Pozdrawiam :)
        • Gość: Jakub Re: Kto to jest kex? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 11:18
          Pytasz: "czy chciałbyś być pociągnięty przez Kexa za konsekwencje?"
          To zależy, kim by okazał się ten kex ???

PS. Jakaś dziwna nerwowość opanowała Lubawskiego, skoro tak wszystkim wymyśla
          od tych, co się na czymś nie znają. Może właśnie na Lubawskim poznał się akurat
          prokurator i coś będzie za te szantaże w służbie zdrowia?
          • Gość: BBB Re: Kto to jest kex? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 11:33
            Z Panem Prezydentem Lubawskim rzeczywiście coś nie tak. Wszak za dwa dni
            przypada jedenasta męczennica urzędowania, a za miesiąc okrągła męczennica
            dwunasta.
            A tu trudno poszczycić się szczególnymi osiągnięciami. Nic więc dziwnego, że
            Pan Prezydent staje się nerwowy. Tym bardziej, że nieprawidłowości, które
            wykrywa teraz Tygrys Chojnowski idą już na konto Pana Prezydenta. Do tego
            trzeba było oddać ptaka, a sąsiad zalewa posesję gównami :)))
      • kobiettta Re: Kto to jest kex? 17.10.03, 11:28
        Gość portalu: Jakub napisał(a):
        ...Bolszewik czy inne bydle?
        > Jeśli się, łajdaku, do mnie zwracasz, to uklęknij przed klawiaturą i pisz
        > grzecznie o co ci, bolszewiku, chodzi. I bez jakichś nieuzasadnionych
        sugestii, łobuzie.

Tak sobie czytam ten i inne wątki z udziałem Jakuba i nasuwają mi się pytania:

Dlaczego Jakub nazywa kexa bolszewikiem, łajdakiem, łobuzem...?
        Czy w wypowiedzi kexa było coś obraźliwego dla Jakuba?
        Czy Jakub czasem nie jest sfrustrowanym niesympatycznym internautą?
        Czy dla Jakuba o wartości człowieka decyduje pochodzenie, wiara, poglądy
        polityczne?
        Jesli tak to czy Jakub nie jest antysemitą, rasistą...?
        A jeśli tak to czy nie jest to sprzeczne z regulaminem i netykietą Forum?
        A jeśli tak to może warto się Jakubowi chwileczkę zastanowić (wiem, to moze być
        trudne), że istnieje uzasadnione przypuszczenie, że kex ma rację.

Pozdrawiam
        iza
        • Gość: behemot Kto to jest Jakub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 13:47
          > > Jeśli się, łajdaku, do mnie zwracasz, to uklęknij przed klawiaturą i pisz
          > > grzecznie o co ci, bolszewiku, chodzi. I bez jakichś nieuzasadnionych
          > sugestii, łobuzie

Mam pewna teorie na ten temat. Jakub to nie jest jeden czlowiek, to po prostu
          grupa studentow, ktora wypisuje takie brednie, jakie tylko jest w stanie
          wymyslic i smieje sie z nas do rozpuku, gdy traktujemy to powaznie.
          Dlaczego tak mysle ?

- "Jakub" komentuje prawie kazdy watek od rana do poznej nocy - czy normalny
          czlowiek ma na to czas ? Nie uczy sie ? Nie pracuje ? A jesli pracuje to jakiz
          on sukces zyciowy osiagnal, ze ma tyle czasu na bzdety ? Tylko
          studenci moga sobie pozwolic na takie pisanie - szczegolnie jesli jest ich
          kilku.

- zalozona monotematycznosc - wypisywane brednie sa w rodzaju takim, ze z
          jednej strony normalny czlowiek nie ma prawa miec podobnych pogladow, a z
          drugiej strony nie kazdy jest w stanie wymyslic niektore teksty. To sa niekiedy
          arcydziela "poezji" na przyklad:

> SLD jest organizacją przestępczą zorganizowaną na
          > wzór mafijny i wymierzoną w państwo polskie i w dobro narodu polskiego. Jest
          > więc organizacją zbrodniczą grupującą zbrodniarzy
          > element (...) przestępczy, zwyrodniały i zdradziecki. Osobników
          > prymitywnych i wynarodowionych (...) lokalni przestępcy SLD
          > (...) od zdobywania
          > funduszy dla partii SLD z włamań, wyłudzeń, wymuszeń, napadów i oszustw.
          > SLD, wzorem bolszewickich antypolskich KPP, PPR i PZPR, (...)
          > organizuje przestępcze bandy zbrojne, które (...) posuwają się do morderstw
          osób im
          > zagrażających (...). Usuwają przy pomocy "samobójstw" tych
          > swoich ludzi (...) którym się nie powiodło i wpadli,
          > lub którzy chcieli się wycofać z partyjnego interesu.

Prawda, ze nawet jak ktos jest zdecydowanie przeciwny SLD (np. ja) to tez sie
          za glowe zlapie z podziwu ? (Aha, skroty pochodza odemnie, zeby latwiej bylo
          uwypuklic artystyczny charakter wypowiedzi).
          Szkoda tylko, ze atakuja wylacznie zydow, bolszewikow i Lubawskiego. Nie
          sadzicie, ze byloby ciekawiej czasami zmienic temat? To nuzace. Wiem to po
          sobie bo bylem autentycznie zafascynowany iloscia i kwiecistoscia tej poezji -
          ale teraz mnie to juz nudzi.

- metoda tez jest zalozona z gory - permanentny atak totalny - i wlasciwie nie
          ma odstepstw od tej reguly. Kazdy, kto sie z tzw. "Jakubem" nie zgadza moze
          liczyc na natychmiastowy odzew w postaci potoku obelg i insynuacji typu: jestes
          żydem, bolszewikiem, kretynem, itp. Zrobilem nawet pewien eksperyment i
          grzecznie przeprosilem. Wszyscy do tej pory odpisywali cos w stylu, ze oni tez
          przepraszaja albo ze sie zapedzili, itp. "Jakub" natomiast nie odpisal nic, co
          utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze jest nastawiony tylko na atak.

- aha, to sa studenci z nizszych lat i na pewno nie studiuja prawa. Nie
          rozrozniaja bowiem takich pojec jak: zbrodnia, wykroczenie lub przestepstwo.
          Maja tez ogromne klopoty z logika. Np. taka konstrukcja:

> SLD jest organizacją przestępczą (...). Jest
          > więc organizacją zbrodniczą.
          Pomieszanie pojec (zbrodnia i przestepstwo) oraz blad logiczny (jesli
          przestepstwo to niekoniecznie zbrodnia - rownie dobrze moze byc
          wykroczenie ..ale tego mlodziez nie wie.) Panowie - wezcie sie tez troche do
          nauki.

Nie ma sie wiec co bulwersowac. Jestesmy w ukrytej kamerze. To jakis
          eksperyment socjologiczny. Bo czy naprawde ktos sobie wyobraza, ze normalny,
          dorosly, zdrowy na umysle czlowiek napisze:

"są ludzie, jeśli to są w ogóle ludzie, może żydzi(?), może z nasienia
          bolszewickiego, którzy nagle, znienacka, z ukrycia, bo nieznani, strzelają
          bluźnierstwami (...)
          Przewróciło im się w tych głupich łbach pobolszewickich, jeśli to są ludzie,
          albo dostali z New York nową wersję antypolskiego talmudu, "

Czy komus z Was przyszloby to do glowy ? Ludzie !!! Przeciez to trzeba siasc
          przy wodce i naprawde sporo pomyslec, zeby takie cos napisac.

Pozdrawiam, zycze udanego eksperymentu

behemot

P.S. Darujcie sobie odpisywanie na ten post. Ja wiem, co napiszecie, wiec
          szkoda czasu. Trzymam kciuki. Chetnie bym sie przylaczyl ale nie mam tyle
          czasu.
          • Gość: Jakub Re: Kto to jest Jakub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 13:56
            Hmmm... też masz wiele racji...
          • Gość: nAJARANY Re: Kto to jest Jakub IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 15:11
            Michnik, to Ty?
        • Gość: Jakub Re: Kto to jest kex? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 16:35
          Może nie wyciągaj uwłaczających mi wniosków z własnych pytań, kobiettto, bo to
          jest metoda właśnie bolszewicka i żydowska. Najpierw konkretnie, podaj cytaty
          z moich tekstów (nie preparowane i nie w oderwaniu od tezy), które świadczyłyby
          za tymi absurdalnymi pomówieniami, którymi starasz się mnie obrazić. Następnie
          wskaż, co w nich jest błędnego w świetle (jeśli to o to chodzi) historycznym
          czy naukowym.
          Jeśli chodzi o stosunki polsko - żydowskie to możesz przywołać do pomocy
          wszystkich krętaczy z antypolskiej organizacji o nazwie Żydowski Instytut
          Historyczny w Warszawie.

Jeśli chcesz ze mną rozmawiać, to konkretnie, wyznacz temat, zagadnienie,
          przedstaw argumenty, oby nie celowo fałszywe - jak robią to właśnie antypolscy
          Żydzi i te socjalistyczne popłuczyny po PZPR. Miałaś okazję przez wiele długich
          miesięcy, masz i teraz, porozmawiać na konkretny temat. Dlaczego więc nie
          popisujesz się swoją wiedzą w tematach, w których i ja piszę, a wskakujesz tu i
          teraz z wyzwiskami według metody nazwanej powyżej?

Można być oczywiście tak bezczelną, jak ty to prezentujesz, i z żydowską
          niewinnościa pytać: "Czy w wypowiedzi kexa było coś obraźliwego dla Jakuba?".
          A o co chodziło w tej wypowiedzi, pozbawionej jakiegokolwiek kontekstu i
          konkretu poza uwłaczaniem i pogróżkami? Nawet ten cały kex nie wymienił
          przecież zakresu tematycznego, którym mógłym spowodować u niego te pogróżki.

Chcesz rozmawiać? Proszę bardzo. Ja proponuję, abyśmy kontynuowali rozmowę o
          poezji polskiej i żydowskiej, w których zarysowane są motywy
          charakterystycznych postaci i sytuacji żydowskiego świata w różnych epokach.
          Przed kilkoma dniami przerwaliśmy na forum, utrzymaną w żartobliwym tonie -
          lecz jak najpoważniejszą - rozmowę o dwóch poematach XIX - wiecznych poetów
          polskich. A raczej - to nam przerwano, usuwając bolszewicko - żydowską
          ingerencją cenzury (czyjej?) te wiersze z forum.
          Wkrótce potem rozpoczęło się na forum skakanie starych wątków, mające
          uniemożliwić prowadzenie dyskusji, co zostało trafnie nazwane przez jednego z
          forumowiczów "nową metodą cenzury". Bezpośrednio po tej akcji, rozpoczęła się
          trzecia, w której i ty bierzesz udział. Pojawiło się na forum kilka osób, które
          zaczęły ubliżać kilku forumowiczom, w tym i mnie, nawet nie próbując tego ukryć
          choćby pozorami jakiejś dyskusji (a w "ferworze" dyskusji można zawsze sobie
          więcej pozwolić, zwłaszcza, jeśli osoby już się wzajemnie znają i "obelgi" są -
          dla wtajemniczonych - żartobliwe, np. Wojtek napisał o radiu, które darzę
          szacunkiem, że Ma Ryja, a ja mu odpowiedziałem, że w ryja to może dostać moją
          brudną koloratką; ale my się na siebie nie obrażamy). Lecz inny charakter mają
          wasze wyzwiska, bo nie wynikają z temperatury dyskusji, ale są wyrachowane na
          zimno, żeby obrazić, żeby zdyskredytować, bo w dyskusji o jakże licznych
          prowokacjach i mordach na narodzie polskim nie macie żadnych szans, gdyż tylko
          fałszujecie prawdę i historię.
          A więc: przeczytaj Wiktora Gomulickiego "El mole rachmim" i Władysława
          Syrokomli "Księgarz uliczny" i ... kontynuujemy nasz przerwany wątek pod
          tytułem "Żydowska poezja...". Będziemy mieli okazję do wspólnego wygadania się.

Chyba, że interesują cię tylko wyzwiska i insynuacje pod moim adresem, ale
          wtedy nie oczekuj ode mnie, abym przestał być Polakiem na polskiej ziemi. Tu
          jest Polska, a obrażający polski naród przedstawiciele obcych nacji lub ich
          ogłupiali sympatycy, przestają być mile widzianymi gośćmi.
          • Gość: Jakub Re: Kto to jest kex? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 17:13
            Acha, zapomniałem jeszcze dodać że Islamu też nienawidzę, muzułmanie do
            debile, czarnuchów to nawet nie wspomnę. Kocham jedynie Ojca Rydzyka, który
            nie manipuluje faktami, nie zdziera kasy od biednych ludzi, popiera go cały
            Kościół Katolicki i nie chowa pieniędzy w reklamówkach tak jak inni...
            I kocham każdego forumowicza jak bliźniego swego i nawet żydów kocham bo są
            moimi "braćmi" i w ogóle to miłuję bliźniego swego jak siebie samego.

Pozdrawiam Was wszystkich moi Drodzy Forumowicze.
          • kobiettta Re: Kto to jest kex? 17.10.03, 17:59

> Może nie wyciągaj uwłaczających mi wniosków z własnych pytań, kobiettto, bo
            to jest metoda właśnie bolszewicka i żydowska. Najpierw konkretnie, podaj
            cytaty z moich tekstów (nie preparowane i nie w oderwaniu od tezy), które
            świadczyłyby za tymi absurdalnymi pomówieniami, którymi starasz się mnie
            obrazić. Następnie wskaż, co w nich jest błędnego w świetle (jeśli to o to
            chodzi) historycznym czy naukowym.

Jednak frustrat...szkoda chłopaka. Jak to jest żyć w takim nagatywnym
            nastawieniu do świata? Jakby się Jakub - ten z Sandomierza, wczytał w to co
            napisałam wyżej może byś zrozumiał, że nie pisałam o "świetle naukowym czy
            historycznym" Jego wypowiedzi ale o nieżyczliwości wobec ludzi, którymi
            przesycona jest każda Jego wypowiedź.

>a wskakujesz tu i teraz z wyzwiskami według metody nazwanej powyżej?
            >Można być oczywiście tak bezczelną, jak ty to prezentujesz, i z żydowską
            >niewinnościa pytać: "Czy w wypowiedzi kexa było coś obraźliwego dla Jakuba?".

Chyba jednak czujesz się winny Jakubie. Znasz taką psychologiczną zasade
            przeniesienia? Poczytaj w literaturze, może zrozumiesz siebie choć troche i
            przestaniesz wylewać żółć na ludzi.

> Chyba, że interesują cię tylko wyzwiska i insynuacje pod moim adresem, ale
            > wtedy nie oczekuj ode mnie, abym przestał być Polakiem na polskiej ziemi. Tu
            > jest Polska, a obrażający polski naród przedstawiciele obcych nacji lub ich
            > ogłupiali sympatycy, przestają być mile widzianymi gośćmi.

Ależ bądź Polakiem na polskiej ziemi, nikt Ci tego nie zabrania...Wyzwałam Cię
            doprawdy??? A w zacytowanym fragmencie co prezentujesz? Jednak
            fanatyk...biedactwo. Naprawdę Ci współczuję i pozdrawiam.

P.S. Gwarantuję Ci, że jak życzliwiej spojrzysz na świat i ludzi będziesz
            szęśliwszy a napewno spokojniejszy.

iza
            • wojciech.domagala Przepraszam Panie KEX za Jakuba. 17.10.03, 18:20
              Czytaj Jakub !
              ++++++++++++++++++++++++
              Pan KEX napisał kulturalnie o smaku, granicy i przemyślaniu wypowiedzi.:
              -
              >>Przypominam: to publiczne forum. Zwracam na to uwagę.
              >>Panów wypowiedzi często są na granicy dobrego smaku.
              >>Bardzo proszę o przemyślenie swoich wypowiedzi, proszę o zastanowienie się
              >>nad ewentualnymi konsekwencjami.
              -
              A Ty Jakub obrzuciłeś Pana KEXA błotem - BEZ POWODU.
              -
              "...może żydzi (?), może z nasienia bolszewickiego..." "...strzelają
              bluźnierstwami do piszących wielowątkowo na tym forum ..." "...w tych głupich
              łbach pobolszewickich..." "...prymitywne zaczepki o jasnej proweniencji
              bolszewicko - antypolskożydowskiej..." "...Bolszewik czy inne
              bydle ?..." "...łajdaku..." "...bolszewiku..." "...łobuzie..."
              -
              Bardzo nieładnie - BEZ POWODU - rzuciłeś błotem w człowieka, którego pierwszy
              raz zobaczyłeś na forum.
              -
              ++++++++++++++++++++++++
              -
              Przepraszam Panie KEX za Jakuba. On słucha Radia Maryja bo mu tatuś wyjął gałkę
              do przełączania kanałów i ma nastawione ciągle 107.20 MHZ. A w Radiu Maryja
              można się dowiedzieć, ze w Sejmie zasiada 459 Żydów i jeden Polak - WszechPolak
              Roman Giertych. Żałosne. Przed chwilą usłyszałem w R.M., że człowiek, który
              głosował na Platformę Obywatelską to schizofrenik a telewizja TVN to narzędzie
              szatana. Bardzo proszę być wyrozumiałym dla Jakuba gdyż uległ on w szczególny
              sposób indoktrynacji (!) Ojca Rydzyka. W razie wątpliwości proszę nastawić
              radio na 107.20 i mam pytanie.: "Czy można być normalnym i słuchać Radia
              Maryja ?" Nie chcę cytować konkretnych fragmentów z w/w stacji radiowej, która
              ma bardzo duży wpływ na umysł Jakuba. Chcę tylko wyraźnie ZAZNACZYĆ, ze ciągłe
              słuchanie w/w Radia zmienia światopogląd i umysł !
              -
              ++++++++++++++++++++++++
              Jeśli ja też komuś krzywdy wyrządziłem to też PRZEPRASZAM za siebie. Ale
              chciałem oświadczyć, na przykładzie wątku o parkingu, który będzie "kryty
              słomą", że mam stosunek kpiarski, satyryczny i żartobliwy do wszystkiego.
              • Gość: Jakub Re: Przepraszam Panie KEX za Jakuba. IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 18:38
                Nie latasz dzisiaj w kabinie fotoautomatu ulicznego nad Łysą Górą? :)
            • Gość: Jakub Re: Kto to jest kex? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 18:21
              "Ależ bądź Polakiem na polskiej ziemi, nikt Ci tego nie zabrania...Wyzwałam Cię
              doprawdy??? A w zacytowanym fragmencie co prezentujesz? Jednak
              fanatyk...biedactwo. Naprawdę Ci współczuję i pozdrawiam."

Przekomarzanki? A co robią tu kolejne wyzwiska pod moim adresem?
              A co robi tu wyszydzanie postawy Polaka, broniącego Polski przed pomówieniami i
              atakami antypolskich Żydów?
              • wojciech.domagala Kto jest Jakubie Żydem ?! 17.10.03, 19:49
                > Przekomarzanki? A co robią tu kolejne wyzwiska pod moim adresem?
                > A co robi tu wyszydzanie postawy Polaka, broniącego Polski przed pomówieniami
                i
                > atakami antypolskich Żydów?

Kto jest Jakubie Żydem ?!
                • Gość: Jakub Re: Kto jest Jakubie Żydem ?! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 19:54
                  Wojski. Ale to nie moja wina.
                  Mickiewicz to opisał, Gazeta Wyborcza ocenzurowała.
                  • Gość: Jakub Re: Kto jest Jakubie Żydem ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 20:24
                    Ale i tak kocham Żydów jak braci ponieważ kocham każdego Bliźniego swego jak
                    siebie samego. Ale ojca Rydzyka kocham najbradziej.
                    • Gość: Aga Re: Kto jest Jakubie Żydem ?! IP: *.kielce.msk.pl 18.10.03, 00:52
                      Czas na miłośc, czas na Jakuba
                    • wojciech.domagala Chciałbym poznać jakiegoś młodego Żyda............ 18.10.03, 11:41
                      > Ale i tak kocham Żydów jak braci ponieważ kocham każdego Bliźniego swego jak
                      > siebie samego. Ale ojca Rydzyka kocham najbradziej.

Chciałbym poznać jakiegoś młodego Żyda rówieśnika, żeby zobaczyć czy oni są
                      dobrzy - źli. Jaki mają światopogląd ? jak wygląda ich wiara ?!

Co radzicie zrobić ?!
                      • Gość: Jakub Re: Chciałbym poznać jakiegoś młodego Żyda....... IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 20:27
                        Wojtek grzecznie pyta, aby nie narazić się na zarzut antysemityzmu, którym
                        nader chętnie i mimowolnie, jakby mieli to we krwi, antypolscy Żydzi obrażają
                        pytających przedstawicieli narodu polskiego:

" - Co radzicie zrobić ?!"

Pomogę Wojtkowi, bo ujął mnie swoją ostrożnością i delikatnością w podejściu do
                        problematyki zapoznania potomków Izraelitów.

- Wojtku! Idź bezpośrednio do rabina! I zapytaj, co robić.

• kex Re: Pan Domagała, Pan Jakub 18.10.03, 14:05
      Oszczerstwo, potwarz, przestępstwo polegające na podnoszeniu lub rozgłaszaniu
      nieprawdziwych zarzutów o postępowaniu lub właściwości innej osoby, grupy osób
      lub instytucji w celu poniżenia ich w opinii publicznej lub narażenia na utratę
      zaufania potrzebnego na danym stanowisku, w danym zawodzie lub rodzaju
      działalności.
      • kex Re: Pan Domagała, Pan Jakub 18.10.03, 14:09
        Zniesławienie - przestępstwo ścigane z oskarżenia prywatnego, polegające na
        pomówieniu innej osoby (osób) lub instytucji o postępowanie lub właściwości
        mogące poniżyć ją w opinii publicznej czy też narazić na utratę zaufania.

• wojciech.domagala zniesławienie - utrata zaufania 18.10.03, 15:30
          Kex napisał.:
          > Zniesławienie ... polegające na
          > pomówieniu ... instytucji o postępowanie .....
          > mogące ..... narazić na utratę zaufania.

Jeżeli po mojej wypowiedzi narażę Gazetę Wyborczą na utratę zaufania czytelników
          będzie to zniesławienie. Tak to rozumiem.

Przykład.:

Gazeta Wyborcza napisała, że Fryderyk Chopin żył i mieszkał w Stalowej Woli koło
          Warszawy. Gazeta Wyborcza kłamie !

Czy dobry przykład podałem ?! czy taka wypowiedź kwalifikuje moją osobę na ławę
          oskarżonych ?!

Czytelnicy po mojej wypowiedzi nie będą wiedzieli, czy jak biorą GW do ręki czy
          dowiedza się prawdy o polskim wybitnym kompozytorze. Straca zaufanie.

A jak jeszcze dodam - Redaktor Ziemowit napisał....... to nie będa mieli
          zaufania do w/w Redaktora, nieprawdaż ?!

Pozdrawiam
          Wojciech
          free.art.pl/makrofotografia/
      • Gość: Jakub [...] IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 20:29
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • wojciech.domagala [...] 19.10.03, 07:26
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ibk Do Jakuba 18.10.03, 21:54
      zwolnij Jakubie, w wielu pogladach sie z Toba zagadzam, wiele opinii podzielam,
      podobnie jak i Ty, nie moge sie pogodzic z tym co dzieje sie na tym forum,
      jednak ten personalny atak na Kex'a to przesada, za mocne slowa i zbyt
      obrazliwy ton.

--
      pozdrawiam
      ibk
      • wojciech.domagala Re: Do Jakuba 19.10.03, 10:13
        ibk napisał:
        > nie moge sie pogodzic z tym co dzieje sie na tym forum,
        > jednak ten personalny atak na Kex'a to przesada, za mocne slowa i zbyt
        > obrazliwy ton.
        > pozdrawiam
        > ibk

A co sądzisz o cenzurze ? i o tym, że usunięto nawet jakiś wątek o rejonizacji
        dzieci w szkołach podstawowych ? redakcja usuwa wszystko co popadnie....
    • wojciech.domagala Re: Pan Domagała, Pan Jakub 19.10.03, 11:37
      siup do przodu
      • Gość: conrad Re: Pan Domagała, Pan Jakub IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 08:13
        "a z tymi ze spółdzielni to było tak , jak przyszli do tych
        kaloryferów ........"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka