kex 17.10.03, 00:11 Przypominam: to publiczne forum. Zwracam na to uwagę. Panów wypowiedzi często są na granicy dobrego smaku. Bardzo proszę o przemyślenie swoich wypowiedzi, proszę o zastanowienie się nad ewentualnymi konsekwencjami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech.domagala prosze uściślić............. 17.10.03, 00:26 Bardzo proszę o więcej informacji lub podanie wątku przy którym ocieramy się lub przekraczamy granice przyzwoitości. Chodzi o tą demonstrację antyklerykalną ?! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: prosze uściślić............. IP: *.kielce.msk.pl 17.10.03, 00:31 chodzi o niebezpieczenstwo przumusowego leczenia w Morawicy: spacery, wycinanki z kolorych kartek, lezakowanie z powodu zagrozenia dla siebie i otoczenia Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: prosze uściślić............. 17.10.03, 00:37 Gość portalu: Aga napisał(a): > chodzi o niebezpieczenstwo przumusowego leczenia w > Morawicy: spacery, wycinanki z kolorych kartek, lezakowanie > z powodu zagrozenia dla siebie i otoczenia Rozumiem, że to przeszłaś i nie życzysz nam tego ?! Dlatego postaramy się ograniczyć czas spędzany na forum GW. Twoje towarzystwo może rzeczywiście zaszkodzić........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: prosze uściślić............. IP: *.kielce.msk.pl 17.10.03, 00:42 ty wojtek mow za siebie i trzymamy cie za slowo chyba masz honor i dotrzymujesz postanowien Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala do AGI 17.10.03, 00:54 Gość portalu: Aga napisał(a): > ty wojtek mow za siebie i trzymamy cie za slowo > chyba masz honor i dotrzymujesz postanowien buzi buzi buzi CMOK (!) (zdaję sobie sprawę iż konsekwencjami mojej w/w wypowiedzi może być pozew do sądu o molestowanie seksualne) Aga - napisz cos o sobie....... czemu nie śpisz - jest 1 w nocy (!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: do AGI IP: *.kielce.msk.pl 17.10.03, 01:01 ani honoru ani kultury cbdo Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: do AGI 17.10.03, 01:10 Gość portalu: aga napisał(a): > ani honoru ani kultury > cbdo :-((( :-((( :-((( Wojtek jest smutny bo go Aga nie lubi :-((( Dlaczego nappisałaś "trzymamy" Cię za słowo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala CHRZĄSZCZ 17.10.03, 01:19 CHRZĄSZCZ Trzynastego, w Szczebrzeszynie chrząszcz się zaczął tarzać w trzcinie. Wszczęli wrzask Szczebrzeszynianie: - Cóż ma znaczyć to tarzanie?! Wezwać trzeba by lekarza, zamiast brzmieć, ten chrząszcz się tarza! Wszak Szczebrzeszyn z tego słynie, że w nim zawsze chrząszcz BRZMI w trzcinie!" A chrząszcz odrzekł nie zmieszany: - Przyszedł wreszcie czas na zmiany! Dawniej chrząszcze w trzcinie brzmiały, teraz będą się tarzały". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: do AGI IP: *.kielce.msk.pl 17.10.03, 01:23 bo przylaczylam sie do glosu z ktorym sie solidaryzuje, a ty udawales glupszego od siebie jak przy ostatnim poscie przy tym pomimo wagi problemu (zdrowie multi-wątkowicza) traktuje rzecz z doza humoru bo sam na siebie zastawiasz pulapki dobrze ze cie nie poznalam, bo obawiam sie ze moznaby doznac obrzydzenia rob obrazki i gadaj minimum pojdzie na zdrowie zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki. Re: do AGI IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 02:01 Kex 100% racji!!! I nobel za powstrzymywaniwe się z polemizowaniem z wymienionymi "kolegami" . Ja czasem powstrzymać się nie mogę ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FILIP Re: do AGI IP: *.proxy.aol.com 17.10.03, 03:49 Wojciechu domagalo! dzieciniejesz na stare lata skoro prowadzisz dyskusje z 17 letnimi susmajtkami o 1 w nocy.Lowisz na przynete ale na twoja przynete mozesz zlowic tylko Jakuba albo zacytowac Isokratesa. Czas na emeryture. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Widzisz Jakubie ! 17.10.03, 07:46 Widzisz Jakubie ! Jak będziesz podszczekiwał to Kex z Ziemowitem tak Cię ustawią, że będziesz chodził jak szwajcarski zegarek. Tik - tak - tik - tak - tik - tak - tik - tak - tik - tak - tik - tak - tik - tak - tik - tak - tik - tak............. +++++++++++++++++++++++++ "Siuśmajtki" ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Widzę, Wojtku IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 11:11 Widzę, że są ludzie, jeśli to są w ogóle ludzie, może żydzi(?), może z nasienia bolszewickiego, którzy nagle, znienacka, z ukrycia, bo nieznani, strzelają bluźnierstwami do piszących wielowątkowo na tym forum i, skoro nie trafili, to żądają chociaż zaprzestania pisania na forum, strasząc przy tym srodze. Przewróciło im się w tych głupich łbach pobolszewickich, jeśli to są ludzie, albo dostali z New York nową wersję antypolskiego talmudu, jeśli dodatkowo są to żydzi, i zamiast wskazać o jaki wątek tematyczny spośród licznych wypowiedzi im chodzi i jakie wypowiedzi im się nie podobają, może zacytować je lub zrozumiale omówić, wskazując, co im się konkretnie nie podoba lub z czym chcą polemizować i przedstawić swoje zdanie, to posługują się ogólnikowymi sformułowaniami, których celem jest uwłaczanie godności tych piszących na forum, w tym mnie. Na takie chamskie i prymitywne zaczepki o jasnej proweniencji bolszewicko - antypolskożydowskiej można tylko odpowiedziać tak, jak to uczyniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Bez jaj IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 08:51 Są na forum formułowane różne opinie i poglądy. Jest Pan Wojciech, Pan Jakub, Pan Filip, Pan CVS, Pan Ksionc, Pan Najarany itd. Jest także Pan Poseł Nowak, którego jak sądzę trzeba wymienić oddzielnie. Jest też wielu innych. Myślę, że jest miejsce dla każdego, w tym wypowiadającego bardziej lub mniej kontrowersyjne sądy. Bez Nich i innych to forum będzie bez jaj! P.S. Przepraszam wszystkich wymienionych i każdego z osobna jeżeli poczuli się obrażeni, że Ich wymieniłem. Przepraszam także tych, którzy poczuli się obrażeni, że Ich nie wymieniłem. Jaja kobyły :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Kto to jest kex? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 10:31 Kto to jest kex? Nie zauważyłem takiego na forum, jak do tej pory. Bolszewik czy inne bydle? Jeśli się, łajdaku, do mnie zwracasz, to uklęknij przed klawiaturą i pisz grzecznie o co ci, bolszewiku, chodzi. I bez jakichś nieuzasadnionych sugestii, łobuzie. Chcesz rozmawiać, to pisz konkretnie o sprawie, odważny konsekwencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Kto to jest kex? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 10:47 Może Kexowi uderzyło się nie w ten klawisz. Być może miał to być Lex. A tak nawiasem, to czy chciałbyś być pociągnięty przez Kexa za konsekwencje? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Kto to jest kex? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 11:18 Pytasz: "czy chciałbyś być pociągnięty przez Kexa za konsekwencje?" To zależy, kim by okazał się ten kex ??? Pozdrawiam :) PS. Jakaś dziwna nerwowość opanowała Lubawskiego, skoro tak wszystkim wymyśla od tych, co się na czymś nie znają. Może właśnie na Lubawskim poznał się akurat prokurator i coś będzie za te szantaże w służbie zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Kto to jest kex? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 11:33 Z Panem Prezydentem Lubawskim rzeczywiście coś nie tak. Wszak za dwa dni przypada jedenasta męczennica urzędowania, a za miesiąc okrągła męczennica dwunasta. A tu trudno poszczycić się szczególnymi osiągnięciami. Nic więc dziwnego, że Pan Prezydent staje się nerwowy. Tym bardziej, że nieprawidłowości, które wykrywa teraz Tygrys Chojnowski idą już na konto Pana Prezydenta. Do tego trzeba było oddać ptaka, a sąsiad zalewa posesję gównami :))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobiettta Re: Kto to jest kex? 17.10.03, 11:28 Gość portalu: Jakub napisał(a): ...Bolszewik czy inne bydle? > Jeśli się, łajdaku, do mnie zwracasz, to uklęknij przed klawiaturą i pisz > grzecznie o co ci, bolszewiku, chodzi. I bez jakichś nieuzasadnionych sugestii, łobuzie. Tak sobie czytam ten i inne wątki z udziałem Jakuba i nasuwają mi się pytania: Dlaczego Jakub nazywa kexa bolszewikiem, łajdakiem, łobuzem...? Czy w wypowiedzi kexa było coś obraźliwego dla Jakuba? Czy Jakub czasem nie jest sfrustrowanym niesympatycznym internautą? Czy dla Jakuba o wartości człowieka decyduje pochodzenie, wiara, poglądy polityczne? Jesli tak to czy Jakub nie jest antysemitą, rasistą...? A jeśli tak to czy nie jest to sprzeczne z regulaminem i netykietą Forum? A jeśli tak to może warto się Jakubowi chwileczkę zastanowić (wiem, to moze być trudne), że istnieje uzasadnione przypuszczenie, że kex ma rację. Pozdrawiam iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Kto to jest Jakub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 13:47 > > Jeśli się, łajdaku, do mnie zwracasz, to uklęknij przed klawiaturą i pisz > > grzecznie o co ci, bolszewiku, chodzi. I bez jakichś nieuzasadnionych > sugestii, łobuzie Mam pewna teorie na ten temat. Jakub to nie jest jeden czlowiek, to po prostu grupa studentow, ktora wypisuje takie brednie, jakie tylko jest w stanie wymyslic i smieje sie z nas do rozpuku, gdy traktujemy to powaznie. Dlaczego tak mysle ? - "Jakub" komentuje prawie kazdy watek od rana do poznej nocy - czy normalny czlowiek ma na to czas ? Nie uczy sie ? Nie pracuje ? A jesli pracuje to jakiz on sukces zyciowy osiagnal, ze ma tyle czasu na bzdety ? Tylko studenci moga sobie pozwolic na takie pisanie - szczegolnie jesli jest ich kilku. - zalozona monotematycznosc - wypisywane brednie sa w rodzaju takim, ze z jednej strony normalny czlowiek nie ma prawa miec podobnych pogladow, a z drugiej strony nie kazdy jest w stanie wymyslic niektore teksty. To sa niekiedy arcydziela "poezji" na przyklad: > SLD jest organizacją przestępczą zorganizowaną na > wzór mafijny i wymierzoną w państwo polskie i w dobro narodu polskiego. Jest > więc organizacją zbrodniczą grupującą zbrodniarzy > element (...) przestępczy, zwyrodniały i zdradziecki. Osobników > prymitywnych i wynarodowionych (...) lokalni przestępcy SLD > (...) od zdobywania > funduszy dla partii SLD z włamań, wyłudzeń, wymuszeń, napadów i oszustw. > SLD, wzorem bolszewickich antypolskich KPP, PPR i PZPR, (...) > organizuje przestępcze bandy zbrojne, które (...) posuwają się do morderstw osób im > zagrażających (...). Usuwają przy pomocy "samobójstw" tych > swoich ludzi (...) którym się nie powiodło i wpadli, > lub którzy chcieli się wycofać z partyjnego interesu. Prawda, ze nawet jak ktos jest zdecydowanie przeciwny SLD (np. ja) to tez sie za glowe zlapie z podziwu ? (Aha, skroty pochodza odemnie, zeby latwiej bylo uwypuklic artystyczny charakter wypowiedzi). Szkoda tylko, ze atakuja wylacznie zydow, bolszewikow i Lubawskiego. Nie sadzicie, ze byloby ciekawiej czasami zmienic temat? To nuzace. Wiem to po sobie bo bylem autentycznie zafascynowany iloscia i kwiecistoscia tej poezji - ale teraz mnie to juz nudzi. - metoda tez jest zalozona z gory - permanentny atak totalny - i wlasciwie nie ma odstepstw od tej reguly. Kazdy, kto sie z tzw. "Jakubem" nie zgadza moze liczyc na natychmiastowy odzew w postaci potoku obelg i insynuacji typu: jestes żydem, bolszewikiem, kretynem, itp. Zrobilem nawet pewien eksperyment i grzecznie przeprosilem. Wszyscy do tej pory odpisywali cos w stylu, ze oni tez przepraszaja albo ze sie zapedzili, itp. "Jakub" natomiast nie odpisal nic, co utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze jest nastawiony tylko na atak. - aha, to sa studenci z nizszych lat i na pewno nie studiuja prawa. Nie rozrozniaja bowiem takich pojec jak: zbrodnia, wykroczenie lub przestepstwo. Maja tez ogromne klopoty z logika. Np. taka konstrukcja: > SLD jest organizacją przestępczą (...). Jest > więc organizacją zbrodniczą. Pomieszanie pojec (zbrodnia i przestepstwo) oraz blad logiczny (jesli przestepstwo to niekoniecznie zbrodnia - rownie dobrze moze byc wykroczenie ..ale tego mlodziez nie wie.) Panowie - wezcie sie tez troche do nauki. Nie ma sie wiec co bulwersowac. Jestesmy w ukrytej kamerze. To jakis eksperyment socjologiczny. Bo czy naprawde ktos sobie wyobraza, ze normalny, dorosly, zdrowy na umysle czlowiek napisze: "są ludzie, jeśli to są w ogóle ludzie, może żydzi(?), może z nasienia bolszewickiego, którzy nagle, znienacka, z ukrycia, bo nieznani, strzelają bluźnierstwami (...) Przewróciło im się w tych głupich łbach pobolszewickich, jeśli to są ludzie, albo dostali z New York nową wersję antypolskiego talmudu, " Czy komus z Was przyszloby to do glowy ? Ludzie !!! Przeciez to trzeba siasc przy wodce i naprawde sporo pomyslec, zeby takie cos napisac. Pozdrawiam, zycze udanego eksperymentu behemot P.S. Darujcie sobie odpisywanie na ten post. Ja wiem, co napiszecie, wiec szkoda czasu. Trzymam kciuki. Chetnie bym sie przylaczyl ale nie mam tyle czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Kto to jest Jakub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 13:56 Hmmm... też masz wiele racji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nAJARANY Re: Kto to jest Jakub IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 15:11 Michnik, to Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Kto to jest kex? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 16:35 Może nie wyciągaj uwłaczających mi wniosków z własnych pytań, kobiettto, bo to jest metoda właśnie bolszewicka i żydowska. Najpierw konkretnie, podaj cytaty z moich tekstów (nie preparowane i nie w oderwaniu od tezy), które świadczyłyby za tymi absurdalnymi pomówieniami, którymi starasz się mnie obrazić. Następnie wskaż, co w nich jest błędnego w świetle (jeśli to o to chodzi) historycznym czy naukowym. Jeśli chodzi o stosunki polsko - żydowskie to możesz przywołać do pomocy wszystkich krętaczy z antypolskiej organizacji o nazwie Żydowski Instytut Historyczny w Warszawie. Jeśli chcesz ze mną rozmawiać, to konkretnie, wyznacz temat, zagadnienie, przedstaw argumenty, oby nie celowo fałszywe - jak robią to właśnie antypolscy Żydzi i te socjalistyczne popłuczyny po PZPR. Miałaś okazję przez wiele długich miesięcy, masz i teraz, porozmawiać na konkretny temat. Dlaczego więc nie popisujesz się swoją wiedzą w tematach, w których i ja piszę, a wskakujesz tu i teraz z wyzwiskami według metody nazwanej powyżej? Można być oczywiście tak bezczelną, jak ty to prezentujesz, i z żydowską niewinnościa pytać: "Czy w wypowiedzi kexa było coś obraźliwego dla Jakuba?". A o co chodziło w tej wypowiedzi, pozbawionej jakiegokolwiek kontekstu i konkretu poza uwłaczaniem i pogróżkami? Nawet ten cały kex nie wymienił przecież zakresu tematycznego, którym mógłym spowodować u niego te pogróżki. Chcesz rozmawiać? Proszę bardzo. Ja proponuję, abyśmy kontynuowali rozmowę o poezji polskiej i żydowskiej, w których zarysowane są motywy charakterystycznych postaci i sytuacji żydowskiego świata w różnych epokach. Przed kilkoma dniami przerwaliśmy na forum, utrzymaną w żartobliwym tonie - lecz jak najpoważniejszą - rozmowę o dwóch poematach XIX - wiecznych poetów polskich. A raczej - to nam przerwano, usuwając bolszewicko - żydowską ingerencją cenzury (czyjej?) te wiersze z forum. Wkrótce potem rozpoczęło się na forum skakanie starych wątków, mające uniemożliwić prowadzenie dyskusji, co zostało trafnie nazwane przez jednego z forumowiczów "nową metodą cenzury". Bezpośrednio po tej akcji, rozpoczęła się trzecia, w której i ty bierzesz udział. Pojawiło się na forum kilka osób, które zaczęły ubliżać kilku forumowiczom, w tym i mnie, nawet nie próbując tego ukryć choćby pozorami jakiejś dyskusji (a w "ferworze" dyskusji można zawsze sobie więcej pozwolić, zwłaszcza, jeśli osoby już się wzajemnie znają i "obelgi" są - dla wtajemniczonych - żartobliwe, np. Wojtek napisał o radiu, które darzę szacunkiem, że Ma Ryja, a ja mu odpowiedziałem, że w ryja to może dostać moją brudną koloratką; ale my się na siebie nie obrażamy). Lecz inny charakter mają wasze wyzwiska, bo nie wynikają z temperatury dyskusji, ale są wyrachowane na zimno, żeby obrazić, żeby zdyskredytować, bo w dyskusji o jakże licznych prowokacjach i mordach na narodzie polskim nie macie żadnych szans, gdyż tylko fałszujecie prawdę i historię. A więc: przeczytaj Wiktora Gomulickiego "El mole rachmim" i Władysława Syrokomli "Księgarz uliczny" i ... kontynuujemy nasz przerwany wątek pod tytułem "Żydowska poezja...". Będziemy mieli okazję do wspólnego wygadania się. Chyba, że interesują cię tylko wyzwiska i insynuacje pod moim adresem, ale wtedy nie oczekuj ode mnie, abym przestał być Polakiem na polskiej ziemi. Tu jest Polska, a obrażający polski naród przedstawiciele obcych nacji lub ich ogłupiali sympatycy, przestają być mile widzianymi gośćmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Kto to jest kex? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 17:13 Acha, zapomniałem jeszcze dodać że Islamu też nienawidzę, muzułmanie do debile, czarnuchów to nawet nie wspomnę. Kocham jedynie Ojca Rydzyka, który nie manipuluje faktami, nie zdziera kasy od biednych ludzi, popiera go cały Kościół Katolicki i nie chowa pieniędzy w reklamówkach tak jak inni... I kocham każdego forumowicza jak bliźniego swego i nawet żydów kocham bo są moimi "braćmi" i w ogóle to miłuję bliźniego swego jak siebie samego. Pozdrawiam Was wszystkich moi Drodzy Forumowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
kobiettta Re: Kto to jest kex? 17.10.03, 17:59 Gość portalu: Jakub napisał(a): > Może nie wyciągaj uwłaczających mi wniosków z własnych pytań, kobiettto, bo to jest metoda właśnie bolszewicka i żydowska. Najpierw konkretnie, podaj cytaty z moich tekstów (nie preparowane i nie w oderwaniu od tezy), które świadczyłyby za tymi absurdalnymi pomówieniami, którymi starasz się mnie obrazić. Następnie wskaż, co w nich jest błędnego w świetle (jeśli to o to chodzi) historycznym czy naukowym. Jednak frustrat...szkoda chłopaka. Jak to jest żyć w takim nagatywnym nastawieniu do świata? Jakby się Jakub - ten z Sandomierza, wczytał w to co napisałam wyżej może byś zrozumiał, że nie pisałam o "świetle naukowym czy historycznym" Jego wypowiedzi ale o nieżyczliwości wobec ludzi, którymi przesycona jest każda Jego wypowiedź. >a wskakujesz tu i teraz z wyzwiskami według metody nazwanej powyżej? >Można być oczywiście tak bezczelną, jak ty to prezentujesz, i z żydowską >niewinnościa pytać: "Czy w wypowiedzi kexa było coś obraźliwego dla Jakuba?". Chyba jednak czujesz się winny Jakubie. Znasz taką psychologiczną zasade przeniesienia? Poczytaj w literaturze, może zrozumiesz siebie choć troche i przestaniesz wylewać żółć na ludzi. > Chyba, że interesują cię tylko wyzwiska i insynuacje pod moim adresem, ale > wtedy nie oczekuj ode mnie, abym przestał być Polakiem na polskiej ziemi. Tu > jest Polska, a obrażający polski naród przedstawiciele obcych nacji lub ich > ogłupiali sympatycy, przestają być mile widzianymi gośćmi. Ależ bądź Polakiem na polskiej ziemi, nikt Ci tego nie zabrania...Wyzwałam Cię doprawdy??? A w zacytowanym fragmencie co prezentujesz? Jednak fanatyk...biedactwo. Naprawdę Ci współczuję i pozdrawiam. P.S. Gwarantuję Ci, że jak życzliwiej spojrzysz na świat i ludzi będziesz szęśliwszy a napewno spokojniejszy. iza Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Przepraszam Panie KEX za Jakuba. 17.10.03, 18:20 Czytaj Jakub ! ++++++++++++++++++++++++ Pan KEX napisał kulturalnie o smaku, granicy i przemyślaniu wypowiedzi.: - >>Przypominam: to publiczne forum. Zwracam na to uwagę. >>Panów wypowiedzi często są na granicy dobrego smaku. >>Bardzo proszę o przemyślenie swoich wypowiedzi, proszę o zastanowienie się >>nad ewentualnymi konsekwencjami. - A Ty Jakub obrzuciłeś Pana KEXA błotem - BEZ POWODU. - "...może żydzi (?), może z nasienia bolszewickiego..." "...strzelają bluźnierstwami do piszących wielowątkowo na tym forum ..." "...w tych głupich łbach pobolszewickich..." "...prymitywne zaczepki o jasnej proweniencji bolszewicko - antypolskożydowskiej..." "...Bolszewik czy inne bydle ?..." "...łajdaku..." "...bolszewiku..." "...łobuzie..." - Bardzo nieładnie - BEZ POWODU - rzuciłeś błotem w człowieka, którego pierwszy raz zobaczyłeś na forum. - ++++++++++++++++++++++++ - Przepraszam Panie KEX za Jakuba. On słucha Radia Maryja bo mu tatuś wyjął gałkę do przełączania kanałów i ma nastawione ciągle 107.20 MHZ. A w Radiu Maryja można się dowiedzieć, ze w Sejmie zasiada 459 Żydów i jeden Polak - WszechPolak Roman Giertych. Żałosne. Przed chwilą usłyszałem w R.M., że człowiek, który głosował na Platformę Obywatelską to schizofrenik a telewizja TVN to narzędzie szatana. Bardzo proszę być wyrozumiałym dla Jakuba gdyż uległ on w szczególny sposób indoktrynacji (!) Ojca Rydzyka. W razie wątpliwości proszę nastawić radio na 107.20 i mam pytanie.: "Czy można być normalnym i słuchać Radia Maryja ?" Nie chcę cytować konkretnych fragmentów z w/w stacji radiowej, która ma bardzo duży wpływ na umysł Jakuba. Chcę tylko wyraźnie ZAZNACZYĆ, ze ciągłe słuchanie w/w Radia zmienia światopogląd i umysł ! - ++++++++++++++++++++++++ Jeśli ja też komuś krzywdy wyrządziłem to też PRZEPRASZAM za siebie. Ale chciałem oświadczyć, na przykładzie wątku o parkingu, który będzie "kryty słomą", że mam stosunek kpiarski, satyryczny i żartobliwy do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Przepraszam Panie KEX za Jakuba. IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 18:38 Nie latasz dzisiaj w kabinie fotoautomatu ulicznego nad Łysą Górą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Kto to jest kex? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 18:21 "Ależ bądź Polakiem na polskiej ziemi, nikt Ci tego nie zabrania...Wyzwałam Cię doprawdy??? A w zacytowanym fragmencie co prezentujesz? Jednak fanatyk...biedactwo. Naprawdę Ci współczuję i pozdrawiam." Przekomarzanki? A co robią tu kolejne wyzwiska pod moim adresem? A co robi tu wyszydzanie postawy Polaka, broniącego Polski przed pomówieniami i atakami antypolskich Żydów? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Kto jest Jakubie Żydem ?! 17.10.03, 19:49 Gość portalu: Jakub napisał(a): > Przekomarzanki? A co robią tu kolejne wyzwiska pod moim adresem? > A co robi tu wyszydzanie postawy Polaka, broniącego Polski przed pomówieniami i > atakami antypolskich Żydów? Kto jest Jakubie Żydem ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Kto jest Jakubie Żydem ?! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 19:54 Wojski. Ale to nie moja wina. Mickiewicz to opisał, Gazeta Wyborcza ocenzurowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Kto jest Jakubie Żydem ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 20:24 Ale i tak kocham Żydów jak braci ponieważ kocham każdego Bliźniego swego jak siebie samego. Ale ojca Rydzyka kocham najbradziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kto jest Jakubie Żydem ?! IP: *.kielce.msk.pl 18.10.03, 00:52 Czas na miłośc, czas na Jakuba Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Chciałbym poznać jakiegoś młodego Żyda............ 18.10.03, 11:41 Gość portalu: Jakub napisał(a): > Ale i tak kocham Żydów jak braci ponieważ kocham każdego Bliźniego swego jak > siebie samego. Ale ojca Rydzyka kocham najbradziej. Chciałbym poznać jakiegoś młodego Żyda rówieśnika, żeby zobaczyć czy oni są dobrzy - źli. Jaki mają światopogląd ? jak wygląda ich wiara ?! Co radzicie zrobić ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Chciałbym poznać jakiegoś młodego Żyda....... IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 20:27 Wojtek grzecznie pyta, aby nie narazić się na zarzut antysemityzmu, którym nader chętnie i mimowolnie, jakby mieli to we krwi, antypolscy Żydzi obrażają pytających przedstawicieli narodu polskiego: " - Co radzicie zrobić ?!" Pomogę Wojtkowi, bo ujął mnie swoją ostrożnością i delikatnością w podejściu do problematyki zapoznania potomków Izraelitów. - Wojtku! Idź bezpośrednio do rabina! I zapytaj, co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
kex Re: Pan Domagała, Pan Jakub 18.10.03, 14:05 Oszczerstwo, potwarz, przestępstwo polegające na podnoszeniu lub rozgłaszaniu nieprawdziwych zarzutów o postępowaniu lub właściwości innej osoby, grupy osób lub instytucji w celu poniżenia ich w opinii publicznej lub narażenia na utratę zaufania potrzebnego na danym stanowisku, w danym zawodzie lub rodzaju działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
kex Re: Pan Domagała, Pan Jakub 18.10.03, 14:09 Zniesławienie - przestępstwo ścigane z oskarżenia prywatnego, polegające na pomówieniu innej osoby (osób) lub instytucji o postępowanie lub właściwości mogące poniżyć ją w opinii publicznej czy też narazić na utratę zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala zniesławienie - utrata zaufania 18.10.03, 15:30 Kex napisał.: > Zniesławienie ... polegające na > pomówieniu ... instytucji o postępowanie ..... > mogące ..... narazić na utratę zaufania. Jeżeli po mojej wypowiedzi narażę Gazetę Wyborczą na utratę zaufania czytelników będzie to zniesławienie. Tak to rozumiem. Przykład.: Gazeta Wyborcza napisała, że Fryderyk Chopin żył i mieszkał w Stalowej Woli koło Warszawy. Gazeta Wyborcza kłamie ! Czy dobry przykład podałem ?! czy taka wypowiedź kwalifikuje moją osobę na ławę oskarżonych ?! Czytelnicy po mojej wypowiedzi nie będą wiedzieli, czy jak biorą GW do ręki czy dowiedza się prawdy o polskim wybitnym kompozytorze. Straca zaufanie. A jak jeszcze dodam - Redaktor Ziemowit napisał....... to nie będa mieli zaufania do w/w Redaktora, nieprawdaż ?! Pozdrawiam Wojciech free.art.pl/makrofotografia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub [...] IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 20:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala [...] 19.10.03, 07:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ibk Do Jakuba 18.10.03, 21:54 zwolnij Jakubie, w wielu pogladach sie z Toba zagadzam, wiele opinii podzielam, podobnie jak i Ty, nie moge sie pogodzic z tym co dzieje sie na tym forum, jednak ten personalny atak na Kex'a to przesada, za mocne slowa i zbyt obrazliwy ton. -- pozdrawiam ibk Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: Do Jakuba 19.10.03, 10:13 ibk napisał: > nie moge sie pogodzic z tym co dzieje sie na tym forum, > jednak ten personalny atak na Kex'a to przesada, za mocne slowa i zbyt > obrazliwy ton. > pozdrawiam > ibk A co sądzisz o cenzurze ? i o tym, że usunięto nawet jakiś wątek o rejonizacji dzieci w szkołach podstawowych ? redakcja usuwa wszystko co popadnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conrad Re: Pan Domagała, Pan Jakub IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 08:13 "a z tymi ze spółdzielni to było tak , jak przyszli do tych kaloryferów ........" Odpowiedz Link Zgłoś