pisdolek 12.10.08, 16:34 Rosnie przewaga Obamy nad McCainem. Trwa pelna mobilizacja czarnuchow. Wydrukowali juz plakaty wyborcze z prezydentem Barakiem Osama.. Nic dodac, choc ujac tez sie nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biał Re:czarnuch rozumu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 17:30 Odezwał się szlachcic .Ty jesteś czarnuchem rozumu.Że też tacy ludzie żyją wśród nas.Ile twojej zasługi ,że masz jasną skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McOsama. Re:czarnuch rozumu IP: *.ny325.east.verizon.net 13.10.08, 00:14 Pojecia nie masz co to znaczy zyc z czarnymi, ja mam. Kazdy czarny jest wrzodem ropiejacym na naszej dupie i ani tego wyleczyc ani zaleczyc sie nie da. Oj ty bezrozumny kielecki bialy glupolu. Co ty mozesz wiedziec o walce ras w Ameryce? Tylko to co wyczytasz w Gazecie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1111-A Re:czarnuch rozumu IP: *.as.kn.pl 13.10.08, 09:56 Zgadzam sie ,że kazdy czarny to wrzod na d..!Policzmy ilu za nasza kase czarnych żywimy, kupujemy im najdroższe autka, oddajemy domy, posesję,ziemie etc.Jeszcze za to dzieci psują! Posty uprawiają, umartwiaja się! A każdy spasiony jak afrykanski kacyk!Teraz ponoć dworzec chcą w Kelcach łyknąć!I mało,ciągle mało!Że też jakiś nowy Kilinski sie nie urodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wielki pic wyborczy. IP: 92.0.27.* 13.10.08, 11:27 Madry to ty juz nie bedziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
ikser Re: Wielki pic wyborczy. 13.10.08, 11:56 Wracaj pisdołku do domu, do Polski! Tu są inne zmartwienia, ale bardziej swojskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi...lnik. Re: Wielki pic wyborczy. IP: *.ny325.east.verizon.net 14.10.08, 01:15 Kryzys mi taka dziure juz wygryzl, ze nie mam na bilet a na piechote to nie mam zamiaru.Poczekam az kryzys dotrze do was. Sa juz oznaki ale nikt ich nie chce widziec. Odpowiedz Link Zgłoś